Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
να ξερεις φιλε ρεντ οτι καμια φορα χρειαζονται και οι αντιπαραθεσεις για να μη κοιμομαστε...μπορει να διαφωνουμε αλλα χωρις αυτο δεν υπαρχει ενδιαφερων και χωρις διαφωνιες δε βγαζουμε ενημερωση ...καλυτερα να διαφωνουμε παρα να σωπαινουμε...παλια με το γιατρο ειχατε καλη σχεση ,τωρα τι εγινε και αλλαξαν ολα αυτα ???εσυ λες για το φλ το κουλη οτι καλα κανει και δε γραφει ...ο καθενας εχει τη δικη του αποψη πανω σε αυτο...εγω κανω και τη πλακα μου εδω οπως οι περισσοτεροι ...αλλοι ομως ειναι πιο σοβαροι απο μας μαλλον κι εσυ το ιδιο...ασε ρε φιλε να κανουμε τη πλακα μας και μη παρεξηγιεσε...δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτε και με κανεναν εδω μεσα ...κριμα που δε γραφει ο γιαννης η εσυ η και πολυ ακομα ...εγω εδω, εκτος απο ενημερωση και πληροφοριες , γελαω και ξεχνιεμαι μου αρεσει να επικοινωνω με ανθρωπους διαφορετικους απο μενα τη βρισκω ρε αδερφε...ετοιμαζομαι να παω τιρασπολη δωσε κι εσυ κανα καλο αλλογο να τσονταρουμε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδια,ακουσα να λενε καποιοι οτι ο Γιατρος δεν πηγαινει Μολδαβια και τετοια.Εγω αυτο δεν μπορω να το επιβεβαιωσω?Παντος σε πολλα πραγματα απανω στην ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ λεει σωστα πραγματα!οπως Π.Χ.οτι οι ΡΩΣΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!δεν τα θελουν!ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!-------Αυτο αποδικνιεται αν σκεφτει κανεις οτι οι Ρωσσοι προτιμανε να πηγαινουν σε ИНДИВИДУАЛКИ (γκομενες που δουλευουν μονες τους πουτανες) παρα σε σαλον!Και τους αρεσει να εχουν φιληκη σχεση με την πουτανα!?!σπανια Ρωσσος παει να  :knockinb: για μια ωρα συμηθως πανε οπως εχω επανελημενα γραψει για 4-5 ωρες και της παιρνουν στις σαουνες!που γαμανε μια φορα και καθονται και πινουν μαζι με της πουτανες!!!!!!Εγω δεν τους καταλαβαινω πως σκεφτονται ετσι?εκτος αν ειναι εντελως μοναχικοι και δεν εχουν καθολου γκομενες?........

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
...........Yanti πες μου εσυ που ξερεις γιατι δεν μπορεσα ποτέ να ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩς ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πανε στις πουτανες?για παρεα?εγω παω για να  :knockinb:!για παρεα εχω δεκαδες γκομενες να παω να φαω μαζι τους να παω συνεμα κλπ. Ισως ειναι το διαφορετικο DNA μου απ'αυτους?Αυτο που μου αρεσει στους Ρωσσους ειναι οτι ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ!δεν τους νοιαζει τι θα φορεσουν δεν θελουν ανεσεις.οσες φορες πηγα με γκομενα Ελσινκι ή Ταλιν το ξενοδοχειο 3ων ή 4ων αστερων (ειδεικα αν ειχε πισσινα) στις γκομενες αρεσε παρα πολυ!εμενα παντα κατι δεν μου αρεσε Π.Χ. στο ενα ξενοδοχειο οι κουρτινες βαζαν πολυ φως και δεν μπορουσα να κοιμηθω στο αλλο το κρεβατι δεν ηταν ανετο για  :knockinb:!!!! :rockon:Αυτοι οι ανθρωποι ειναι εντελως διαφορετικοι!η πλακα ειναι οτι ενω ειμαι 18 χρονια εδω δεν Ρωσσοποιουμε καθολου!το φαγητο μου,το ντυσιμο μου κλπ.------Αυτο που δεν μου αρεσει στους Ρωσσους ειναι οτι ΟΛΟΙ ΤΟΥς ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΙΑ!αν δειτε τον πιο φτωχο που ψαχνει τα σκουπιδια φοραει ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΜΠΛΕ ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΜΠΟΥΦΑΝ!ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΑΚΙ!!!!!!!ενας παμπλουτος που μπορει να κατεβει απο ενα τζιπ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟς ΑΚΡΙΒΩς ΕΤΣΙ!!!!ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ,ΜΠΛΕ ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ,ΜΑΥΡΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ (βεβαια ολα φιρμες)αλλα αν τους βαλεις διπλα ειναι το ιδιο ντυμενοι!!!! :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Yanti απαντησε μου σε παρακαλω εισαι ο μονος που μπορεις να αναλυσεις αυτο το θεμα(την ψυχολογια των ρωσσων).που πιστευω πολλους ενδιαφερει.----------σου στελνω ΠΜ στο Touareg μου παιφτει η μπαταρια?να μου πεις αν ξερεις αν φταιει η μπαταρια ή βραχυκυκλωνει τιποτα?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δημήτρη είναι απλό ! Είναι μιά καλή ευκαιρία να πιούν με παρέα χωρίς γρίνια (γιατί και στο σπίτι πίνουν με τη σύζυγο, αλλά μετά από μερικά μπουκάλια συνήθως αρχίζει η γκρίνια που τελειώνει πολλές φορές βίαια).
Εχω πάει δεκάδες φορές στις σάουνες και πάντα το ίδιο σκηνικό. Κλεινουν τη σαουνα για 2-5 ώρες και έρχονται φορτωμένοι. Σαλάμια, καπνιστά ψάρια, σουχάρτσκι, τουρσία κλπ και φυσικά βότκες (και μπύρες 2λιτρα παρακαλώ). Αρχίζουν το φαί και το πιότα, κάνουν σάουνα και μασαζ, μερακλώνονται (φερνεις και τα cd σου μαζί και στα παίζουν) και οι γκόμενες κάνουν κανένα στριπτιζ, κάποιοι αποσύρονται στα ιδιάιτερα δωμάτια να γαμίσουν κάποιοι συνεχίζουν και κάπως έτσι περνά η βραδιά.
Προσωπικά το λατρεύω αυτό το στυλ.
Το ίδιο συμβαίνει με τις ИНДИВИДУАЛКИ. Πάνε στο σπίτι τους, τους φέρνουν γλυκά ή λουλούδια (το ποτό εξυπακούεται) και κάθονται με τις ώρες και συζητάνε ή βλέπουν τηλεόραση !!! Μετά ρίχνουν και ενα πούτσο και φεύγουν. Αυτό δεν μ΄αρέσει βασικά γιατί δεν ξέρω τι να πώ σε μιά πουτάνα και προτιμώ την τακτική σου ....ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε.
Αλλά οι σάουνες για μένα είναι τοπ.

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Yanti απαντησε μου σε παρακαλω εισαι ο μονος που μπορεις να αναλυσεις αυτο το θεμα(την ψυχολογια των ρωσσων).που πιστευω πολλους ενδιαφερει.----------σου στελνω ΠΜ στο Touareg μου παιφτει η μπαταρια?να μου πεις αν ξερεις αν φταιει η μπαταρια ή βραχυκυκλωνει τιποτα?
και μετα ας μας αναλυσει την δικη του ψυχολογια
αναμενουν κι οι φιλοι ιατροι απο το Δαφνι στα μονιτορ
υγ.απορια δικη μου ρε δημητρη..απο που ξερει ο υαντις η νταβαριτς η ΓΙΑΤΡΟΣ ,απο ρωσσικη ψυχολογια?
εδω ο ανθρωπος μια φορα πρεπει ναχει περασει με αεροπλανο πανω απο το κισινιοφ,κι αυτο ειναι ολο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ένας βλάχος κλευτοκοτας πήγε σε μια βρύση να πιει νερό. Εκείνη την στιγμή πήγε και ένας Άγγλος στην βρύση. Ο Άγγλος ευγενικά του παραχωρεί την θέση του λέγοντας:
- Please.
Και ο βλάχος:
- Όχι, όχι εσύ πλυσ’, εγώ νερό θέλω να πιω.   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τετοια αντιληψη των πραγματον εχουν οι ελληναραδες στο anatolικο μπλοκ γαμιαδες ολοι !!! μπιζνεςσμαν !! το τι λενε και τι κανουν προκειμενου να γαμησουν δεν λεγετε!!! ετοιμαζο θρεντ με τους ελληναρες του ανατολικου μπλοκ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βεβεα της περιοχες που βρισκουν απο τους ιταλους και τους τουρκους και μπορουν και γαμανε της κρατανε μιστικες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το ανεκδοτο πολυ καλο,τι εννοει αν μπορεις μας εξηγεις :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
επισης δυο ερωτησεις
1.αυτος στην φωτο ποιος ειναι?πορτρετο σου ειναι η απλα μοιαζετε?
2.η γκομενα ειναι απο τις" 7 επι μπρεντρερι"- που στην επεσαν?στο κλαμπ?
μαλλον 1.73 ειναι ,οχι 1.78 που μας ελεγες
σε πιασαμε ντοκτορ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εντωμεταξει υποβιβαστηκα απο τον ΙΑΤΡΟΝ ,απο κλωνος του δημητρη29,εγινα τωρα κλωνος του ρεντ
σιγα ρε να μην ειμαι κ κλωνος του "πιστολετο" :helpplea: :helpplea: :helpplea:
ωωωωπ,αυτος που πηγε ρε παιδια?? :think: :think:
μπηκε φουριοζος,μολις ακουσε "νταβαριτς" χαθηκε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
τυχαιο?δεν νομιζω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε γιατρε βαλε "πληροφοριες",βιντεο κλπ,πεσμενο σε βλεπω.... ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
υγ.απορια δικη μου ρε δημητρη..απο που ξερει ο υαντις η νταβαριτς η ΓΙΑΤΡΟΣ ,απο ρωσσικη ψυχολογια?
εδω ο ανθρωπος μια φορα πρεπει ναχει περασει με αεροπλανο πανω απο το κισινιοφ,κι αυτο ειναι ολο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κοιτα αυτο που ειπε οτι οι Ρωσσοι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!ειναι 1000% σωστο.και εγω συμπλιρωσα οτι προτιμουν της индивидуалки αντι για τα σαλον!?!και αυτο μου φενεται περιεργο!?!Παντος ο Μακης πιστευω σωστα τα ειπε.καπως ετσι ειναι.
Δημήτρη είναι απλό ! Είναι μιά καλή ευκαιρία να πιούν με παρέα χωρίς γρίνια (γιατί και στο σπίτι πίνουν με τη σύζυγο, αλλά μετά από μερικά μπουκάλια συνήθως αρχίζει η γκρίνια που τελειώνει πολλές φορές βίαια).
Εχω πάει δεκάδες φορές στις σάουνες και πάντα το ίδιο σκηνικό. Κλεινουν τη σαουνα για 2-5 ώρες και έρχονται φορτωμένοι. Σαλάμια, καπνιστά ψάρια, σουχάρτσκι, τουρσία κλπ και φυσικά βότκες (και μπύρες 2λιτρα παρακαλώ). Αρχίζουν το φαί και το πιότα, κάνουν σάουνα και μασαζ, μερακλώνονται (φερνεις και τα cd σου μαζί και στα παίζουν) και οι γκόμενες κάνουν κανένα στριπτιζ, κάποιοι αποσύρονται στα ιδιάιτερα δωμάτια να γαμίσουν κάποιοι συνεχίζουν και κάπως έτσι περνά η βραδιά.
Προσωπικά το λατρεύω αυτό το στυλ.
Το ίδιο συμβαίνει με τις ИНДИВИДУАЛКИ. Πάνε στο σπίτι τους, τους φέρνουν γλυκά ή λουλούδια (το ποτό εξυπακούεται) και κάθονται με τις ώρες και συζητάνε ή βλέπουν τηλεόραση !!! Μετά ρίχνουν και ενα πούτσο και φεύγουν. Αυτό δεν μ΄αρέσει βασικά γιατί δεν ξέρω τι να πώ σε μιά πουτάνα και προτιμώ την τακτική σου ....ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε.
Αλλά οι σάουνες για μένα είναι τοπ.
Κατι τετοιες μαλακιες κανουνε!εχεις δικιο Μακη πανε κατι μοναχικοι για παρεα :jerking:!εγω παντος στη σαουνα πηγαινω με γκομενες δεν χρειαζεται να παρω πουτανες!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τη επαθες τσαρε πασον τον ρωσιον ??? οσον αφορα την ερωτηση  εγω εγραψα τι συμπεριφορα ειδα απο τους ντοπιους δεν ανελησα την ψηχολογια τους!!!! εση την καταλαβενεις καλητερα αλλοστε τα εχεις ξαναγραψει πολλες φορες βον μακουλις σοστη εκδοχη!!!!!   προσοχη προσοχη !!! οι κοπελες ειναι γκομενακια του κλευτοκοτα ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ  ΑΜΑ ΤΗς ΣΥΝΑΝΤΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΙΡΑΣΠΟΛ ΜΙΝ ΤΗς ΓΑΜΗΣΕΤΕ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  

Συνημμένα

• DSC154.png
    DSC154.png
    324 KB · Εμφανίσεις: 79
  • DSC027.png
    DSC027.png
    353 KB · Εμφανίσεις: 45

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
να ξερεις φιλε ρεντ οτι καμια φορα χρειαζονται και οι αντιπαραθεσεις για να μη κοιμομαστε...μπορει να διαφωνουμε αλλα χωρις αυτο δεν υπαρχει ενδιαφερων και χωρις διαφωνιες δε βγαζουμε ενημερωση ...καλυτερα να διαφωνουμε παρα να σωπαινουμε...παλια με το γιατρο ειχατε καλη σχεση ,τωρα τι εγινε και αλλαξαν ολα αυτα ???εσυ λες για το φλ το κουλη οτι καλα κανει και δε γραφει ...ο καθενας εχει τη δικη του αποψη πανω σε αυτο...εγω κανω και τη πλακα μου εδω οπως οι περισσοτεροι ...αλλοι ομως ειναι πιο σοβαροι απο μας μαλλον κι εσυ το ιδιο...ασε ρε φιλε να κανουμε τη πλακα μας και μη παρεξηγιεσε...δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτε και με κανεναν εδω μεσα ...κριμα που δε γραφει ο γιαννης η εσυ η και πολυ ακομα ...εγω εδω, εκτος απο ενημερωση και πληροφοριες , γελαω και ξεχνιεμαι μου αρεσει να επικοινωνω με ανθρωπους διαφορετικους απο μενα τη βρισκω ρε αδερφε...ετοιμαζομαι να παω τιρασπολη δωσε κι εσυ κανα καλο αλλογο να τσονταρουμε
αι γιασου μολντο :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:!! για να καταλαβενεις την πλακα και να κανεις πλακα καλοπροαιρετα παντα πρεπει να δουλεβει και το πανο και το κατο κεφαλι!!! του κλευτοκοτα  δουλευει το κατο μονο με μανιβελα << otan το κατο δεν δουλεβει εχεις νευρακια μουρλαμαρες πριξαρχιδισμο και υψηλες γνωριμιες στο δαφνι>> :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Για να βρει γκομενα να του κατσει χωρις λευτα κανει 2000 χιλιομετρα μεχρι το τιρασπολ :2funny: :2funny: :2funny: οπα λεμε  αλλα στο τιρασπολ ομος ο προτος γαμπρος !!! εεεε ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΡΠΑΝΙ ΜΙΛΑΜΕ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: τους εψησε κιολας να του δωσουν οτι κοτοπουλο.. εχουν γιατι λεει εχει εργοστασιο στην ρουμανια που κανει γονιδιακη μεταλαξη στα κοτοπουλα και γεναν δικροκα αυγα 5 φορες την ημερα χωρις κοκορα!!!!!! το χαψανε οι τιρασπολιοτες και περιμενουν πισο την πρωτη παρτιδα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!  Υ.Γ  μολντο απο κοτοπουλα πος πας?????????

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αι γιασου μολντο :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:!! για να καταλαβενεις την πλακα και να κανεις πλακα καλοπροαιρετα παντα πρεπει να δουλεβει και το πανο και το κατο κεφαλι!!! του κλευτοκοτα  δουλευει το κατο μονο με μανιβελα << otan το κατο δεν δουλεβει εχεις νευρακια μουρλαμαρες πριξαρχιδισμο και υψηλες γνωριμιες στο δαφνι>> :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Για να βρει γκομενα να του κατσει χωρις λευτα κανει 2000 χιλιομετρα μεχρι το τιρασπολ :2funny: :2funny: :2funny: οπα λεμε  αλλα στο τιρασπολ ομος ο προτος γαμπρος !!! εεεε ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΡΠΑΝΙ ΜΙΛΑΜΕ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: τους εψησε κιολας να του δωσουν οτι κοτοπουλο.. εχουν γιατι λεει εχει εργοστασιο στην ρουμανια που κανει γονιδιακη μεταλαξη στα κοτοπουλα και γεναν δικροκα αυγα 5 φορες την ημερα χωρις κοκορα!!!!!! το χαψανε οι τιρασπολιοτες και περιμενουν πισο την πρωτη παρτιδα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!  Υ.Γ  μολντο απο κοτοπουλα πος πας?????????
τις γκομενες που εβαλες στο σαιτ αν τις βρω μπροστα μου δεν θα τις γαμησω θα τις ....σκισω (συγνωμη φιλε ρεντ) αν ειναι και τσαμπα τοτε μπορει να το ξανακανω...αυτα που λες για τα 2000 χιλιομετρα δε το πιστευω (με το συμπαθειο) ειναι πολλα τα εξοδα μεχρι να φτασει...απλα ειναι ερωτιαρης και γι αυτο εξαλου ντη παταει με τις γκομενες...οσο για τις κοτες εσυ το ξερεις καλυτερα δεν μπορω να το διασταυρωσω ,παντως οσο το γνωρισα μπορω να πω οτι ειναι μαλαμα τυπος...εγω να δεις κοτοπουλα εδω ,τρικροκα αυγα κανουν

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ζηλιαρουλη!!!!! ο πρωκτολογος ειναι πρωτος μαγκας ,οχι στο χωριο οπως μερικοι αλλοι αλλα παντου οπου παει

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ζηλιαρουλη!!!!! ο πρωκτολογος ειναι πρωτος μαγκας ,οχι στο χωριο οπως μερικοι αλλοι αλλα παντου οπου παει

XXX στο άπειρο

πάρε ματι ενα μάπα κοριτσακι απο το Κισινεφ και πές μου αν  λές  χαλαλι και τα 100, 200 τα 300 € ?? :think: :think: :think: :think:

Συνημμένα

• edelina12122009.JPG
    edelina12122009.JPG
    45,8 KB · Εμφανίσεις: 36

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
XXX στο άπειρο

πάρε ματι ενα μάπα κοριτσακι απο το Κισινεφ και πές μου αν  λές  χαλαλι και τα 100 και τα 200 και τα 300 € ?? :think: :think: :think: :think: :think:
τετοιες μαπα γκομενες εχουμε εδω ...μην ερθετε αδικα ...α ρε πουστη ευσωμε ολο μαπες γαμας εδω στο κωλοχωρι

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
XXX στο άπειρο

πάρε ματι ενα μάπα κοριτσακι απο το Κισινεφ και πές μου αν  λές  χαλαλι και τα 100, 200 τα 300 € ?? :think: :think: :think: :think:
allan zdrastie :grin:
μηπως εισαι κι εσυ κλωνος?
τι 100-200-300ε μας λες?
ο μλντλαγνος ειπε απο 300ε το μηνα εως 50ε την ολονυχτια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η αποψη μου αν σε ενδιαφερει η οπτικη καποιου που δουλευει για να βγαλει τα 2500-3000 το μηνα
οχι,τα λυπαμαι ...
κ δεν τα δινω τα 300,ουτε τα 200,ουτε κ τα 100 ισως :( :( :( :( :( για αυτη για καμμια ωρα η δυο...απλα
αν σε παρει ο δρομος ντιπροπετροσκ κ χαρκοβο,σου δινο οταν θελησεις 2,3 διδυμα, μουναρες αλογα αληθεια,οχι δηθεν οπως κισινιοφ, 175 κ πανω με λεσβιακα πλακομουνια,μεχρι κ anal κανουν κανα δυο,αν γουσταρεις, κι οτι γουσταρεις με 100-150ε  κι οι δυο,το τριωρο κ βαλε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
σου στελνω κ το λινκ με πμ να τις δεις αν θες,να καταλαβεις για το τι αναφερομαι,
τωρα χαριτωμενη η μικρη αλλα χαπακι,μπρος στις ουκρανορωσιδες,
θαδινα μεχρι ενα 50ε την νυχτα :grin: :grin: που σοφα λεει κι ο μλντλαγνος ;) ;) ;) ;)
αλλα φυσικα αυτη θα στα παρει τα 200-300 γιατι ετσι την εχουν κακο-μαθει,στο κισινιοφ :( :( :( :(
νταξει τα γλυτωσες απο την εφορια συμφωνω,απλα ρωτησες την γνωμη μου
στην ειπα

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εντωμεταξει απο χχχχχχχ εγινα beton-sex,
"σεβαλιε" τι εγινε?
στειλε πμ
αν μπορεις επανεφερε το χχχχχχχ,με αρεσει καλυτερα
υγ,ξερω οτι αυτο ειχα βαλει αρχικα αλλα δεν το δεχτηκε,τωρα πως προεκυψε ξαφνικα?
ασε που θα με κραξει κι ο"γιατρος" σαν κλωνο του εαυτου μου :2funny: :2funny: :2funny:
θαναση ,σωσε με :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
allan zdrastie :grin:
μηπως εισαι κι εσυ κλωνος?
τι 100-200-300ε μας λες?
ο μλντλαγνος ειπε απο 300ε το μηνα εως 50ε την ολονυχτια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η αποψη μου αν σε ενδιαφερει η οπτικη καποιου που δουλευει για να βγαλει τα 2500-3000 το μηνα
οχι,τα λυπαμαι ...
κ δεν τα δινω τα 300,ουτε τα 200,ουτε κ τα 100 ισως :( :( :( :( :( για αυτη για καμμια ωρα η δυο...απλα
αν σε παρει ο δρομος ντιπροπετροσκ κ χαρκοβο,σου δινο οταν θελησεις 2,3 διδυμα, μουναρες αλογα αληθεια,οχι δηθεν οπως κισινιοφ, 175 κ πανω με λεσβιακα πλακομουνια,μεχρι κ anal κανουν κανα δυο,αν γουσταρεις, κι οτι γουσταρεις με 100-150ε  κι οι δυο,το τριωρο κ βαλε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
σου στελνω κ το λινκ με πμ να τις δεις αν θες,να καταλαβεις για το τι αναφερομαι,
τωρα χαριτωμενη η μικρη αλλα χαπακι,μπρος στις ουκρανορωσιδες,
θαδινα μεχρι ενα 50ε την νυχτα :grin: :grin: που σοφα λεει κι ο μλντλαγνος ;) ;) ;) ;)
αλλα φυσικα αυτη θα στα παρει τα 200-300 γιατι ετσι την εχουν κακο-μαθει,στο κισινιοφ :( :( :( :(
νταξει τα γλυτωσες απο την εφορια συμφωνω,απλα ρωτησες την γνωμη μου
στην ειπα

φιλε δεν σε ξερω πρωτη φορά συναντιόμαστε νομιζω αν οχι θυμισε μου,
δεν εχω ιδεα για Ουκρανια αλλα καθε πρόταση δεκτη το παραπανω ήταν για τον χχχχ στο απειρο
( τωρα οτι εισαι το ενα κι αυτο ειναι αλλο θέμα) αλλα αυτη ειναι η ταρίφα απο την εμπειρία μου στο κισινεφ μολδαβία απο100 και πανω για ολο το βράδι.
περιμενω το λινκ
αλλαν.

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φιλε δεν σε ξερω πρωτη φορά συναντιόμαστε νομιζω αν οχι θυμισε μου,
δεν εχω ιδεα για Ουκρανια αλλα καθε πρόταση δεκτη το παραπανω ήταν για τον χχχχ στο απειρο
αυτο δεν το καταλαβα
θα ρωτησω τον "γιατρο" :grin: :grin: :grin:
δες πμ παντως

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
παρτε και μια λιμο απο αυτες που σας εγραψα !!!! η συνηθες πλεον κατασταση για της καλες  μολδαβεζες σε γενεθλια γιορτες κτλ μπορειτε να  δειτε αυτο το σκοινικο ανα μια ορα  συνεχεια απο τεταρτη μεχρι κυριακη τα βραδυα  εξω απο το γκραφιτι καφε!   τι εγινε ρε συντροφια ο κλευτοκτας μεταλαχτικε απο χχχχχχ σε μπετοβλακας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  στον κλονο και στη  :jerking: :jerking: :jerking:δεν τον πιανει  κανενας!!!!  απεχτος μιλαμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  εεε!!!!!!!! κλευτοκοτα σου βρικα και τα χαπια σου!!!!!!!!!!  αντε παλι θα γαμισεις ατιμουλη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 2010-11-21_125705.png
    2010-11-21_125705.png
    348,8 KB · Εμφανίσεις: 44

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom