mephistopheles
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ντα ντα!!!!οτσιν!!!!!!τι ντέλαις πασταγιάνα νιπασλουσάνιγιε σ ντεβουσκαμι!!!!!!χεχε!οοοο!!!! κτο νι πασλουσνι ...εα ???
ντα ντα!!!!οτσιν!!!!!!τι ντέλαις πασταγιάνα νιπασλουσάνιγιε σ ντεβουσκαμι!!!!!!χεχε!οοοο!!!! κτο νι πασλουσνι ...εα ???
εα προστο τραχαιου ι βσιο!!!!!!!!!!!!! νε ναδα μπολσε νιτσεβο παταμουστο ονι πατομ να γκολοβου σιντιατντα ντα!!!!οτσιν!!!!!!τι ντέλαις πασταγιάνα νιπασλουσάνιγιε σ ντεβουσκαμι!!!!!!χεχε!
χαχαχαχαχαχαχχαχα!!!!!!!!!ελιοσα!!!!!!!εα προστο τραχαιου ι βσιο!!!!!!!!!!!!! νε ναδα μπολσε νιτσεβο παταμουστο ονι πατομ να γκολοβου σιντιατ
χαχαχαχαχαχαχχαχα!!!!!!!!!ελιοσα!!!!!!!
πρικολνα!τι μπάμπνικ!!!
για νακαζού τιμπιάρε δεν πατε παρακατω να καταλαβαινουμε και μεις αντε μας τουτ τα ουμπαλα γκαστερμπαιτερσ της ρωσσίας κλπ χωρών.
εα μπαμπνικ??? ι στο ρε ρομπα ξεκουμπωτη???τεβεα πλοχο???χαχαχαχαχαχαχχαχα!!!!!!!!!ελιοσα!!!!!!!
πρικολνα!τι μπάμπνικ!!!
ρε ευσωμε αν δεν απαντησω θα λενε οτι δε ξερω ρωσικαρε δεν πατε παρακατω να καταλαβαινουμε και μεις αντε μας τουτ τα ουμπαλα γκαστερμπαιτερσ της ρωσσίας κλπ χωρών.
νιετ!ετα πρικράσνα!!!!!!νταγιός μαλαντιός!εα μπαμπνικ??? ι στο ρε ρομπα ξεκουμπωτη???τεβεα πλοχο???
τακ νορμαλνο ...ταγδα εα σταβοι ...σπασιβονιετ!ετα πρικράσνα!!!!!!νταγιός μαλαντιός!
einai καψουρης με την κυρα τωρα!!!!!!!!ρε πρωκτολογε τι εκανες στη μπετονιερα κι εξεφανιστηκε???
το πιασες το υπονοουμενο!!!!!!!!! καλα ρε μολντο δεν ειδες το βιντεο????? σε ειχα καιγια τσακαλο!!!!!τι εννοεις ???? ειναι παντρεμενος???
παω αργα τωρα τελευταια ...με ματιασε ο ευσωμος ο ζηλιαρης...αααα το πουλακι μου και κουβεντα δε λεειτο πιασες το υπονοουμενο!!!!!!!!! καλα ρε μολντο δεν ειδες το βιντεο????? σε ειχα καιγια τσακαλο!!!!!
αλλαν ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!! ΤΟΝ ΜΟΛΔΟ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΗς???????????/παω αργα τωρα τελευταια ...με ματιασε ο ευσωμος ο ζηλιαρης...αααα το πουλακι μου και κουβεντα δε λεει
μουναρα η ζασμινα ...εσυ πολλα ξερεις μου φαινετε ...τη γαμησαν πολοι εγω οχι γιατι σεβομαι μερικα πραγματα...η κοντη ειχε μεγαλα βυζια αλλα εκλανε πολυ οταν τη γαμουσα στο κωλοmolnto την ζασμινα την ψιλη που σου εστηλα δεν πιστευω να την πηδηξες και να την παρατησες και αυτη????? αμα σου πω το τι μαλακιες της ελλεγε ο κλευτοκοτας θα γελας 15 μερες μιλαμε !!!! ρεμπετη τον εκανε!!!!! αισθημα δυνατο μιλαμε!!!!!!!!!!! η κοντη με της βυζαρες που μιλαει ελληνικα τι κανει ρε μολντο???? βυζαρες εεεε
δηλαδη της εκανες εξαερωση βλεπω μολντο εισε δυναμη!!!!!! η ζασμινα σου πε τιποτα για την λιλια που ειναι ντουμπαι???μουναρα η ζασμινα ...εσυ πολλα ξερεις μου φαινετε ...τη γαμησαν πολοι εγω οχι γιατι σεβομαι μερικα πραγματα...η κοντη ειχε μεγαλα βυζια αλλα εκλανε πολυ οταν τη γαμουσα στο κωλο
νομιζω μετα πηγε και αυτη προς τα εκει ...δε ξερω ακριβως που ενας αλλος φιλος ξερει ...δε λεμε ονοματα...με τη ζασμινα ηταν καποιος ελληνας που μενει στη ρουμανια τρελα ερωτευμενος μαζι της ...μου ειπε το ονομα αλλα τωρα δε θυμαμαι ακριβως...μου ξεφευγειδηλαδη της εκανες εξαερωση βλεπω μολντο εισε δυναμη!!!!!! η ζασμινα σου πε τιποτα για την λιλια που ειναι ντουμπαι???