Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ντα ντα!!!!οτσιν!!!!!!τι ντέλαις πασταγιάνα νιπασλουσάνιγιε σ ντεβουσκαμι!!!!!!χεχε! :rockon: :rockon: :rockon:
εα προστο τραχαιου ι βσιο!!!!!!!!!!!!! νε ναδα μπολσε νιτσεβο παταμουστο ονι πατομ να γκολοβου σιντιατ

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχαχχαχα!!!!!!!!!ελιοσα!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πρικολνα!τι μπάμπνικ!!!

ρε δεν πατε παρακατω να καταλαβαινουμε και μεις αντε μας τουτ τα ουμπαλα γκαστερμπαιτερσ της ρωσσίας κλπ χωρών.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε πρωκτολογε τι εκανες στη μπετονιερα κι εξεφανιστηκε???

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ρε πρωκτολογε τι εκανες στη μπετονιερα κι εξεφανιστηκε???
einai καψουρης με την κυρα τωρα!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 αφησε και μουστακι τωρα!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και εμενα μου το πεζε και σκληρος αντρας!!!!!!!!!!!! με την κυρα!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  καψουρης μιλαμε!!!!!!!!!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το πιασες το υπονοουμενο!!!!!!!!! καλα ρε μολντο δεν ειδες το βιντεο????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σε ειχα καιγια τσακαλο!!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παω αργα τωρα τελευταια ...με ματιασε ο ευσωμος ο ζηλιαρης...αααα το πουλακι μου και κουβεντα δε λεει

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
molnto την ζασμινα την ψιλη που σου εστηλα δεν πιστευω να την πηδηξες και να την παρατησες και αυτη????? αμα σου πω το τι μαλακιες της ελλεγε ο κλευτοκοτας θα γελας 15 μερες  μιλαμε !!!! ρεμπετη τον εκανε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αισθημα δυνατο μιλαμε!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: η κοντη με της βυζαρες που μιλαει ελληνικα  τι κανει ρε μολντο???? βυζαρες εεεε :tits2: :tits2: :tits2:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
molnto την ζασμινα την ψιλη που σου εστηλα δεν πιστευω να την πηδηξες και να την παρατησες και αυτη????? αμα σου πω το τι μαλακιες της ελλεγε ο κλευτοκοτας θα γελας 15 μερες  μιλαμε !!!! ρεμπετη τον εκανε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αισθημα δυνατο μιλαμε!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: η κοντη με της βυζαρες που μιλαει ελληνικα  τι κανει ρε μολντο???? βυζαρες εεεε :tits2: :tits2: :tits2:
μουναρα η ζασμινα ...εσυ πολλα ξερεις μου φαινετε ...τη γαμησαν πολοι εγω οχι γιατι σεβομαι μερικα πραγματα...η κοντη ειχε μεγαλα βυζια αλλα εκλανε πολυ οταν τη γαμουσα στο κωλο

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μουναρα η ζασμινα ...εσυ πολλα ξερεις μου φαινετε ...τη γαμησαν πολοι εγω οχι γιατι σεβομαι μερικα πραγματα...η κοντη ειχε μεγαλα βυζια αλλα εκλανε πολυ οταν τη γαμουσα στο κωλο
δηλαδη της εκανες εξαερωση :badair: :badair: :badair: βλεπω μολντο εισε δυναμη!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: η ζασμινα σου πε τιποτα για την λιλια που ειναι ντουμπαι???

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη της εκανες εξαερωση :badair: :badair: :badair: βλεπω μολντο εισε δυναμη!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: η ζασμινα σου πε τιποτα για την λιλια που ειναι ντουμπαι???
νομιζω μετα πηγε και αυτη προς τα εκει ...δε ξερω ακριβως που ενας αλλος φιλος ξερει ...δε λεμε ονοματα...με τη ζασμινα ηταν καποιος ελληνας που μενει στη ρουμανια τρελα ερωτευμενος μαζι της ...μου ειπε το ονομα αλλα τωρα δε θυμαμαι ακριβως...μου ξεφευγει

teras exinta ennea

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι γιασας,

Γνώρισα κατα τύχη καποιον φιλο που εγραφε σαν Flower Lover απο Καλαμαριά μεριά.  Μου ανέφερε οτι ειρθε σε επαφή με τον Βαρώνο της Μολδαβίας και απεφασισαν να συνεργασθούν. Φέρε 50000 ευρωπουλα και θα βαλω και εγω αλλα 50000."ειπε ο Βαρώνος". Δώστου λοιπόν ο Flower Lover βουρ στο δάνειο και μεσα στην Τσιτσινάου.  Ο Βαρώνος του ειπε μόλις πήγε εκει, δεν εχω τα 50000 αλλα βαλε εσυ τα δικά σου και τα βρίσκουμε στην πορεία. Φυσικά αρνήθεικε ο λοβερ και η δουλειά χαλασε.  Ο Βαρώνος εμεινε με ενα αρχιδι και ενα μυδι στα χερια...........

β

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom