mistress.gr
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2015
- Like
- 510
Απο σημερα βρισκομαι Αθηνα.Κυρία Αλεξάνδρα επιστρέψατε?
Απο σημερα βρισκομαι Αθηνα.Κυρία Αλεξάνδρα επιστρέψατε?
Πεs μια καλημερα καλο υπολοιπο καλοκαιριου κτλστο χωριοστην χώρα σου ετσι μιλανε ?
πότε μπορώ να Σας δω?Απο σημερα βρισκομαι Αθηνα.
Εαν δεν σου αρεσει ο τροπος με τον οποιο απαντω δεν σε υποχρεωνει ΚΑΝΕΙΣ να ανοιξεις συζητηση μαζι μου, εξ'αλλου στο "χωριο" μου οταν μας απευθυνονται λακωνικα απανταμε με τον ιδιο τροπο.Πεs μια καλημερα καλο υπολοιπο καλοκαιριου κτλ στο χωριο σου ετσι μιλανε ?
Παρολο που πιστευω οτι ειμαι ενα ατομο με χιουμορ δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το αστειο για να γελασω και εγω.
Απο εχθες 21-08 εχω ξεκινησει τα sessions οποτε παρε με τηλ.να συνενοηθουμε.πότε μπορώ να Σας δω?
έχω μιλήσει 2-3 φορές στο τηλ. με την κ. Αλεξάνδρα και μού έχει αφήσει την καλύτερη εντύπωση.
Είναι νομίζω από τις λίγες γυναίκες που σε κάνουν να τή σέβεσαι για την ευγένεια της, την ηρεμία της και τον δυναμικό της χαρακτήρα που όμως δεν επιβάλλεται με την βία, αλλά αναγνωρίζεται .
Τώρα πολλοί άσχετοι και αγενείς θα ειρωνευτούν και θα γελάσουν, αλλά και θα πούν την εξυπνάδα τους, αλλα δυστυχώς πρέπει να γνωρίζουμε ότι ζούμε στην χώρα που έχει πρωθυπουργό τον Τσίπρα ( !!!!!!!! )
Σας παρουσιαζω την εκπαιδευομενη μου sub Maria.
Μια σκλαβα πληρως υποταγμενη σ'εμενα με απεριοριστες δυνατοτητες.
Εαν εισαι Αφεντης η Αφεντρα μπορουμε να κυριαρχισουμε επανω της, εαν εισαι υποτακτικος η υποτακτικη μπορεις να συμμετασχεις και να παιξετε μαζι κατω απο τις εντολες μου.
Η σκλαβα μου οπως εχω προαναφερει εχει απεριοριστες δυνατοτητες.Η υποτακτική μπορούμε να μάθουμε τι ακριβώς προσφέρει στο session?
Δέχεται ξύλο, γλύφει παντού, δέχεται κατούρημα κλπ?