Νέα

Mistress Alexandra

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bodylover23

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2015
Like
26
Πόντοι
0
Ωραίες και ξεκάθαρες οι απαντήσεις της Mistress Alexandra. Άκου εκεί ο άλλος θέλει να περάσει 2 μανίκια την ''υποτακτικιά''. Δε τα πετάνε έτσι ρε τύπε αυτά. Μου θυμίζει κάτι που έχει ξανά αναφερθεί στο site, κάποιες αφέντρες που χωρίς να σε ξέρουν και χωρίς να ξέρουν τι γουστάρεις σε βρίζουν απ' το τηλέφωνο, τάχα μου να σε υποτάξουν εκ των προτέρων. Και στην τελική εγώ πιστεύω και ''μανίκι'' μπορεί να πέσει αλλά σίγουρα όχι μ' αυτήν την προσέγγιση... Η συμπεριφορά σου δείχνει ότι είσαι ή βαλτός ή αφελής.

ststory

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
12
Πόντοι
1
Πρώτα απ 'όλα  το έξτρα κόστος για τη Μαρία δεν είναι 100 ευρώ αλλά λιγότερο.

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία αυτό μου είχες δώσει σαν κόστος. Τώρα αν κάτι έχει αλλάξει (πάνε περίπου 4-5 μήνες) ζητάω προκαταβολικά συγνώμη για την παραπληροφόρηση.

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510

Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η γνωστή Mistress Astoria  από το Los Angeles  τών U.S.A σαν  guest μου.

To διάστημα που θα μπορείτε να τη συναντήσετε για session στο UNDERGROUND είναι από 24 Σεπτεμβρίου εως 22 Οκτωμβρίου.Τo κoστος συνάντησης με τη Mistress Astoria είναι 120 ευρώ για 1 ώρα.
Sessions θα πραγματοποιεί από Δευτέρα έως Πρασκευή από 12:00 έως 24:00 πάντα με προκαθορισμένα  ραντεβού.Για το Σαββατοκύριακο τα  session θα πρέπει να έχουν προγραμματιστεί από της προηγούμενες ημέρες.
Συνάντηση  μαζί  της μπορείτε να κανονίσετε με τηλεφωνική επαφή μαζί μου η μέσω του site της.

Συνημμένα

• _POR8290x-1.jpeg
    _POR8290x-1.jpeg
    49,8 KB · Εμφανίσεις: 95
  • _POR8313.jpeg
    _POR8313.jpeg
    45,5 KB · Εμφανίσεις: 93
  • _POR8146.jpeg
    _POR8146.jpeg
    59,7 KB · Εμφανίσεις: 76

gatos57

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
27
Πόντοι
0
Την περασμενη Πεμπτη πηρα την αποφαση και εκλεισα ραντεβου για διπλο με Mistress Alexandra και Mistress Astoria.
Aκομα δεν μπορω να συνελθω.
Η Κυρια Αλεξανδρα οπως παντα φανταστικη και πρωτοτυπη αλλα και η Mistress Astoria το κατι αλλο.Σιγουρα δεν εχει την εμφανιση της Αλεξανδρας αλλα αυτο το διδυμο τοχει τοχει το ποσο τοχει το ξερει το μυαλο μου η πλατη μου και ο κωλος μου.Δεν θελω να  μπω δημοσια σε λεπτομεριες απλα περασα φανταστικα.

gatos57

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
27
Πόντοι
0
Ettore εγω εγραψα την αποψη μου απο την συναντηση που ειχα.
Εσυ τι προσπαθεις να κανεις να μεταφερεις τη κοντρα μας σε αλλα thread;

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.270
Ettore εγω εγραψα την αποψη μου απο την συναντηση που ειχα.
Εσυ τι προσπαθεις να κανεις να μεταφερεις τη κοντρα μας σε αλλα thread;

Τυπε για ποια κόντρα μιλάς; Έχεις δέκα πόστ όλα και όλα. Τα πέντε για να γίνεις κανονικό μέλος, στα δύο κάνεις επίθεση σε Same place και Limit up, και στα υπόλοιπα προμοταρεις την Αλεξάνδρα. Και ένα κοριτσάκι 19 χρόνων καταλαβαίνει ότι δεν είσαι γάτος αλλά σκύλος πιστός στον αφέντη του!

URL]]

gatos57

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
27
Πόντοι
0
Τυπε για ποια κόντρα μιλάς; Έχεις δέκα πόστ όλα και όλα. Τα πέντε για να γίνεις κανονικό μέλος, στα δύο κάνεις επίθεση σε Same place και Limit up, και στα υπόλοιπα προμοταρεις την Αλεξάνδρα. Και ένα κοριτσάκι 19 χρόνων καταλαβαίνει ότι δεν είσαι γάτος αλλά σκύλος πιστός στον αφέντη του!

https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Girls/smilie_girl_059.gif[/img[/URL]]
[/quote]Μιλαω για το σχολιο μου στο thread σου που λεει τη προσωπικη μου γνωμη για σενα αλλα μαλον εκανα λαθοα εκτος απο αεριτζης και απαραδεκτος εισαι και καθυστερημενος.Ενοεις οτι ανοιξα πρφιλ το 2007 για να προμοταρο την Αλεξαδρα 9-10χρονια μετα μπραβο σου πανεξυπνο.Το οτι ειμαι θαυμαστης της Αλεξανδρας και λεω οτι εχει φτιαξει ενα μοναδικο χωρο ναι το παραδεχομαι και δεν ειμαι και ο μοναδικος διαβασε σχολια οπου θες και θα το δεις.

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.270
Το οτι ειμαι θαυμαστης της Αλεξανδρας και λεω οτι εχει φτιαξει ενα μοναδικο χωρο ναι το παραδεχομαι και δεν ειμαι και ο μοναδικος διαβασε σχολια οπου θες και θα το δεις.

Τύπε όλοι έχουν τις "αδυναμίες" τους, απλά δεν είναι σωστό να προσπαθουν να τις επιβάλουν στους άλλους...

gatos57

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
27
Πόντοι
0
Το οτι εγραψα τη γνωμη μου οπως ολοι που γραφουν σχολια το θεωρεις οτι προσπαθω να το επιβαλω στους αλλους;Με αυτη τη λογικη οσοι κανουν σχολια προσπαθουν καιαυτοι να επιβαλουν τις" αδυναμιες" τους.
Το εαν ενα κοριτσακι 19 χρονων καταλαβαινει οτι ειμαι προμοτερακι μετα απο 11   χρονια που εχω προφιλ στο μπουρδελα και με το οτι εχω κανει τα δυο- τρια τελευταια χρονια δυο σχολια για την Αλεξανδρα και το τελευταιο με αφορμη τη Mistress Astoria τοτε το μυαλο σου δουλευει σαν ενος κοριτσιου 19 χρονων.
Και για να τελειωσω εδω τη συζητηση σε σεβασμο προς τη Κυρια Αλεξανδρα που ειμαστε στο thread της σου λεω οτι για προμοτερακια κοιτα αλλου, εκει που γραφουν καθε τρις και λιγο.Αντε τωρα που θα κανεις προμοτερακια ολους εμα
ς που εχουμε κανει θετικα σχολια.
Ναι και θα το ξαναγραψω Αλεξανδρα- Αstoria για μενα ηταν φανταστικο.

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510

Η Mistress Astoria θα παραμεινει σαν guest στο Underground μεχρι και 08 Νοεμβριου.

Reddotkilling

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Κριτικές
13
Like
726
Πόντοι
311
Την ezada μπορούμε να την πάρουμε και για γαμησι μόνο γιατί με το ξύλο δεν τα πάω καλά στείλε μου ένα pm αν μπορείς

Leskon

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2016
Like
90
Πόντοι
0
Η τιτανοτεράστια Ezada Sinn στην Αθήνα και το Underground; Αυτό είναι σεισμικό γεγονός! Θα κάνει και sessions;

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Το "nice foto" αποδεκτο και ευχαριστω.
Για το "baby...love you" καπου αλλου, οχι σε μενα.

Και για να επανελθω.
Εχθες ειχα μια πολυ ωραια συναντηση με μια παλια και καλη φιλη  που ειχα πολυ καιρο να συναντησω τη Mistress Ezada.

Συνημμένα

• ezada.jpg
    ezada.jpg
    77 KB · Εμφανίσεις: 46
OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Την ezada μπορούμε να την πάρουμε και για γαμησι μόνο γιατί με το ξύλο δεν τα πάω καλά στείλε μου ένα pm αν μπορείς
Οχι η Mistress Ezada δεν εχει ερθει για να σε γαμησει εχει ερθει για διακοπες.

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Η τιτανοτεράστια Ezada Sinn στην Αθήνα και το Underground; Αυτό είναι σεισμικό γεγονός! Θα κάνει και sessions;
Οχι δεν θα κανει sessions.
Με τη Mistress Ezada εχουμε προσωπικη φιλια και ηρθε να με επισκευτει και να συνδιασει και λιγες μερες διακοπες

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Το "nice foto" αποδεκτο και ευχαριστω.
Για το "baby...love you" καπου αλλου, οχι σε μενα.

Και για να επανελθω.
Εχθες ειχα μια πολυ ωραια συναντηση με μια παλια και καλη φιλη  που ειχα πολυ καιρο να συναντησω τη Mistress Ezada.

Μη γινεσε αυστηρη με ευγενεια το ειπα αφεντρα μου...!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom