Νέα

Mistress Alexandra

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Τι mistress και μαλακίες είναι αυτές;  :think:
Εσύ δεν άλλαζες σαν πουκάμισο τα γραφεία πριν λίγα χρόνια;
Από όλες τις τρύπες σε έχουμε πάρει, τα ξέχασες;  :S
2 πιθανοτητες η εχεις προβλημα στα ματια και χρειαζεσαι οφθαλμιατρο η εισαι ρεζιλης.Σου συνηστω οταν προσπαθεις να "λασπωσεις" καποιο ατομο να εισαι σιγουρος  γιατι το μονο που καταφερνεις ειναι να γινεσαι ρεζιλι.
Εκτος εαν εισαι ρεζιλης και δεν σε πειραζει.

Συνημμένα

• vlcsnap-2018-11-22-22h40m02s567.jpg
    vlcsnap-2018-11-22-22h40m02s567.jpg
    363,3 KB · Εμφανίσεις: 128
  • vlcsnap-2018-12-03-19h54m33s472.jpg
    vlcsnap-2018-12-03-19h54m33s472.jpg
    237,5 KB · Εμφανίσεις: 126
  • vlcsnap-2018-12-05-18h36m50s883.jpg
    vlcsnap-2018-12-05-18h36m50s883.jpg
    234,6 KB · Εμφανίσεις: 119
  • vlcsnap-2018-12-04-21h25m06s319.jpg
    vlcsnap-2018-12-04-21h25m06s319.jpg
    288,8 KB · Εμφανίσεις: 127
  • Like
Αντιδράσεις: dopey
OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
2 πιθανοτητες η εχεις προβλημα στα ματια και χρειαζεσαι οφθαλμιατρο η εισαι ρεζιλης.Σου συνηστω οταν προσπαθεις να "λασπωσεις" καποιο ατομο να εισαι σιγουρος  γιατι το μονο που καταφερνεις ειναι να γινεσαι ρεζιλι.
Εκτος εαν εισαι ρεζιλης και δεν σε πειραζει.
Επι τη ευκαιρια οι φωτο που εμφανιζομαι χωρις μασκα ειναι αποσπασματα απο τα video που γυριζω και συντομα θα ειναι προς διαθεση.

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Να την έχει πάρει:
Ή να τον έχει πάρει;
Ξεκαθάρισέ το λίγο, γιατί εδώ πούστηδες και παλληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια!
Επειδη βλεπω οτι εισαι online και δεν βγαινεις να παραδεχτεις οτι εκανες λαθος εχω να σου πω οτι συμφωνω με την παροιμια "πουστηδες και παλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια"
Εσυ προφανως εισαι στο πρωτο σκελος γιατι τα παλικαρια οταν κανουν ενα λαθος ζητανε συγνωμη.

• Like
OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Ρε κόψε το παραμύθι τώρα. Τις παρλαπίπες στα κορόιδα … ρουμανάκι…!
Τελικα εισαι ενας απιστευτος συνδιασμος στραβου,ρεζιλη και του πρωτου μερους της παροιμιας.
Εισαι το ειδος του ποταπου ανθρωπου που δεν αξιζει να ασχολουμαι μαζι σου. Ανοιξε τα στραβα σου και συγκρινε τις φωτο.Το ποιος λεει παραμυθια και παρλαπιπες ειναι πασιφανες με μια απλη συγκριση φωτογραφιων.

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Ρε κόψε τον σανό. Εσύ δεν θυμάσαι πως ήσουν πριν 7-8 χρόνια;
Βαλε εσύ μια φωτο από τότε.
Eίσαι ή δεν είσαι από την Ρουμανία;
Μέχρι τα 28 σου δεν σε ήξερε κανένας και ξαφνικά μπαίνεις με αγγελία  σούπερ επαγγελματική πουλώντας bdsm;
Kαι 6 χρόνια εμπειρία!! Σε ποια χώρα;  :grin:
Δεν σε ρωτησα τι τρως,Γαιδαροι σαν εσενα σανο τρωνε ολοι το ξερουμε.
Εσυ λυσε την απορια σε οσους διαβαζουν  οτι μπηκες στις 19-11-18 με 4μνμ και αλλο ενα στις 21-11-18 ασχετα προκειμενου να γινεις κανονικο μελος και μετα αρχισες να προσπαθεις με ασχετες με εμενα φωτο να με υποβαθμισεις.Ελπιζω ο Admin να κανει οτι πρεπει να κανει προκειμενου ΒΑΛΤΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ σαν εσενα να εξαφανιστουν απο το forum προκειμενου να μην χαλανε thread που κρατανε επιπεδο.
Το ποια ειμαι και το που ημουν μπες στο site μου να το δεις.
Τελευταια απαντηση μου μια φωτο μου πριν απο 8 περιπου χρονια.
Σταματα να ξεφτιλιζεσαι κι'αλλο.
Ποσο Μ.....ς μπορει να εισαι και η μ.....α εχει τα ορια της και εσυ τα ξεπερασες.

Συνημμένα

• 511696685426.jpg
    511696685426.jpg
    37,4 KB · Εμφανίσεις: 75

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Για εσενα δεν εχω να πω κατι γιατι εισαι γνωστος.........
Πειραζει που ειμαι μεγαλη φιρμα?  :sunglasses:

παντως κυρια μιστρεςς υπαρχουν και αντρες που δεν εχουν σχεση με τα φετιχ με τα οποια ασχολειστε και απλα σας βλεπουν σαν μια πολυ ωραια γυναικα και φαντασιωνονται αλλου ειδους ηδονες μαζι σας, αυτο θα πρεπει να σας τιμα και οχι να σας εκνευριζει  ;)

liakos7

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

Mistress Alexandra μου αρέσει πολύ να μυρίζω και να γλείφω πόδια. Απο τις υπηρεσίες που παρέχετε αν και δεν τα έχω δοκιμάσει θεωρώ ότι θα γουστάρω πολύ το face sitting και να γευτώ τους χυμούς σας (PUSSY AND ASS WORSHIP
TASTE YOUR MISTRESS).Μου αρέσει η ιδεά του να σας υπηρετήσω, αλλά απο εκεί και πέρα όμως ούτε μαστίγωμα μου αρέσει, και προφανώς ούτε stap on.Εν ολίγοις θεωρώ οτι δεν είμαι υποτακτικός, αν και λατρεύω να υπηρετώ τη γυναίκα και να την κάνω να περνάει καλά αυτή πρώτα. Θεωρείτε οτι έχει νόημα να σας καλέσω για κάποιο session η πιστεύετε οτι δεν ανήκω στο χώρο σας και πως θα πρέπει να ψάξω αλλού γι αυτά που ζητάω?  Δυστυχώς επειδή είναι το πρώτο μου post δεν έχω τη δυνατότητα να σας στείλω pm και γι αυτό γράφω εδώ.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26
μυρίζω και να γλείφω πόδια, face sitting,PUSSY AND ASS WORSHIP
TASTE YOUR MISTRESS).Μου αρέσει η ιδεά του να σας υπηρετήσω,,ενταξη δικος μας εισαι αλιμονο αν ολοι θελανε στραπον

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Καλησπέρα,

Mistress Alexandra μου αρέσει πολύ να μυρίζω και να γλείφω πόδια. Απο τις υπηρεσίες που παρέχετε αν και δεν τα έχω δοκιμάσει θεωρώ ότι θα γουστάρω πολύ το face sitting και να γευτώ τους χυμούς σας (PUSSY AND ASS WORSHIP
TASTE YOUR MISTRESS).Μου αρέσει η ιδεά του να σας υπηρετήσω, αλλά απο εκεί και πέρα όμως ούτε μαστίγωμα μου αρέσει, και προφανώς ούτε stap on.Εν ολίγοις θεωρώ οτι δεν είμαι υποτακτικός, αν και λατρεύω να υπηρετώ τη γυναίκα και να την κάνω να περνάει καλά αυτή πρώτα. Θεωρείτε οτι έχει νόημα να σας καλέσω για κάποιο session η πιστεύετε οτι δεν ανήκω στο χώρο σας και πως θα πρέπει να ψάξω αλλού γι αυτά που ζητάω?  Δυστυχώς επειδή είναι το πρώτο μου post δεν έχω τη δυνατότητα να σας στείλω pm και γι αυτό γράφω εδώ.
Καλησπερα.
Οπως εχω πει πολλες φορες για οποια απορια υπαρχει μονο με τηλεφωνικη επικοινωνια.
Εαν κρινω οτι ο τροπος που "θελεις να κανεις μια γυναικα να περασει καλα" δεν ειναι αποδεκτος απο εμενα υπαρχουν η sub μου Ερατω και η switch Julia.

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Για οσους δεν γνωριζουν απο τις αρχες Νοεμβριου εχω ξεκινησει ενα νεο  project το οποιο σαν πρωτο σταδιο ειχε την εξαγορα του 50% του πρωτου ενοικιαζομενου dungeon στην Ελλαδα  () το οποιο και εχει ηδη ολοκληρωθει.

Σαν δευτερο σταδιο ηταν η δημιουργια μικρης διαρκειας video τα οποια θα ανεβουν σε διαφορα γνωστα site.

Ολοκληρωνοντας λοιπον και το δευτερο σταδιο μπορειται να βρειτε τα video αυτα στο

Σταδιακα θα ανεβαινουν και αλλα video οχι μονο σε αυτο το site αλλα και σε περισσοτερα.

johann1

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2017
Like
14
Πόντοι
0
Κυρια Αλεξάνδρα εξαιρετικά τα clips που εχετε ηδη ανεβάσει, πολύ επαγγελματική δουλειά υψηλότατου επιπεδου, η παρουσια Σας απλά Θεϊκή.
Υπαρχει περίπτωση να γυρισετε και καποια στα ελληνικά, για όσους δεν είμαστε καλοί γνώστες των Αγγλικών;;

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Κυρια Αλεξάνδρα εξαιρετικά τα clips που εχετε ηδη ανεβάσει, πολύ επαγγελματική δουλειά υψηλότατου επιπεδου, η παρουσια Σας απλά Θεϊκή.
Υπαρχει περίπτωση να γυρισετε και καποια στα ελληνικά, για όσους δεν είμαστε καλοί γνώστες των Αγγλικών;;
Συντομα θα γυριστουν και μερικα στα Ελληνικα,επισης υπαρχει και η δυνατοτητα για custom clip.

Galliano

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2019
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπερα Αλεξανδρα. Η Μαρια θα επιστρεψει;

Bill.bill.

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Για οσους δεν γνωριζουν απο τις αρχες Νοεμβριου εχω ξεκινησει ενα νεο  project το οποιο σαν πρωτο σταδιο ειχε την εξαγορα του 50% του πρωτου ενοικιαζομενου dungeon στην Ελλαδα  () το οποιο και εχει ηδη ολοκληρωθει.

Σαν δευτερο σταδιο ηταν η δημιουργια μικρης διαρκειας video τα οποια θα ανεβουν σε διαφορα γνωστα site.

Ολοκληρωνοντας λοιπον και το δευτερο σταδιο μπορειται να βρειτε τα video αυτα στο

Σταδιακα θα ανεβαινουν και αλλα video οχι μονο σε αυτο το site αλλα και σε περισσοτερα.

καλα θα ηταν να υπηρχε επιλογη για paypal

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510
Καλησπερα Αλεξανδρα. Η Μαρια θα επιστρεψει;
Δυστυχως το ατυχημα που ειχε η Μαρια δεν τις επιτρεπει πλεον να συμμετασχει σε επαγγελματικα session,στη θεση της πλεον ειναι η Ερατω.

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510

Η υπεροχη κυριαρχη φιλη Mου Goddess Hellfire, μια απο τις πιο γνωστες Mistress του Καναδα θα ειναι για τριτη συνεχομενη χρονια φιλοξενουμενη Mου στο Underground .
Το διαστημα το οποιο θα μπορειτε να Tην υπηρετησετε ειτε στο Underground ειτε στο Kingdom of fantasy ειναι απο 1 εως 20 Μαιου και το κοστος θα ειναι 130 € την ωρα.
Σε περιπτωση που καλεσετε πριν τις 25 απριλιου προκειμενου να προγραμματισετε την συναντηση μαζι Tης θα υπαρχει εκπτωση 20 €.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    477,4 KB · Εμφανίσεις: 189
  • 3.jpg
    3.jpg
    464,2 KB · Εμφανίσεις: 87
  • 2.jpg
    2.jpg
    371,1 KB · Εμφανίσεις: 74
  • 4.jpg
    4.jpg
    423,2 KB · Εμφανίσεις: 84
  • 5.JPG
    5.JPG
    120,9 KB · Εμφανίσεις: 84
  • 6.jpg
    6.jpg
    383,2 KB · Εμφανίσεις: 70
OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510

Απο 2 Απριλιου εως 30 Απριλιου δεν θα πραγματοποιω sessions γιατι θα ασχοληθω αποκλειστικα με διαχειρηση και παραγωγη βιντεο.
Το Underground καθως και τα τηλεφωνα Mου θα παραμεινουν ανοιχτα και θα μπορειτε , παντα με προγραμματισμενα ραντεβου , να συναντησετε την switch Julietta η την σκλαβα Mου Ερατω.

OP
OP
mistress.gr

mistress.gr

Αφέντρα
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
510

Mερικές foto από τη Fetich Area του Erotica Art (17-5-19 έως 20-5-19) που γίνεται στο  Tae Kwon Do στο Φαληρο και είμαι sponsor των bdsm επίπλων.
Εκεί μπορείτε να με δειτε και να με γνωρίσετε από κοντά και γιατί όχι να σας απολαύσω η όσους επιθυμούν να τους δοκιμάσω για σκλάβους για τα μελλοντικά μου video.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν λαμβάνω μέρος στα show, έχω το dungeon μέσα στη Fetich Area.

Συνημμένα

• er1.jpg
    er1.jpg
    187,8 KB · Εμφανίσεις: 150
  • er2.jpg
    er2.jpg
    266,3 KB · Εμφανίσεις: 130
  • er3.jpg
    er3.jpg
    128,4 KB · Εμφανίσεις: 78
  • Like