Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος καθαρος μισθος σας;

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 27 11,6%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 13 5,6%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 5 2,2%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 29 12,5%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 43 18,5%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Annette Stones

Annette Stones, a Billing Admin and Collections Team Leader has been at Plusnet for 14 years.

During her time at Plusnet, Annette has occupied a number of roles spanning from Cleaner, Catering Assistant, Customer Service Advisor right through to a Provisioning Team Leader which she marks as her career highlight, leading to her current role.

"It's the variety and passion of the people who work at Plusnet, combined with the fast paced and ever changing environment that has kept me here," says Annette.

Annette has numerous memories of her time at Plusnet yet she recalls receiving her very first recognition award whilst working in the kitchen as the fondest,  "It was amazing to be given this little glass block knowing I was part of a great team, my passion had well and truly started then and has never left me...Plusnet is in my blood!"

Annette is still equally happy in her role today and comments, "I love the culture of Plusnet and do try to embody 'all that is Plusnet' by giving people the chance to succeed and grow in roles.

"I am lucky to have been given a great opportunity to grow in what was such a small company at the time.  I realise I am lucky to share the journey with such great people.

απόσπασμα από ανάρτηση στο εσωτερικό σάιτ της εταιρείας....

στην Ελλάδα η καθαρίστρια θα είχε μείνει καθαρίστρια μια ζωή... και γιατί ο εργοδότης δεν θα της έδινε σημασία και γιατί η ίδια δεν θα έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ προσπάθεια για κάτι καλύτερο

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
στην Ελλάδα η καθαρίστρια θα είχε μείνει καθαρίστρια μια ζωή... και γιατί ο εργοδότης δεν θα της έδινε σημασία και γιατί η ίδια δεν θα έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ προσπάθεια για κάτι καλύτερο

Τι εννοείς δηλαδή? Να καθαρίσει τους αρμούς απο τα πλακάκια της κουζίνας με μπατονέτες, ή να...... :fuck1:?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι εννοείς δηλαδή? Να καθαρίσει τους αρμούς απο τα πλακάκια της κουζίνας με μπατονέτες, ή να...... :fuck1:?

μήπως να επενδύσει στην περαιτέρω κατάρτιση της ?? να πάει ρε παιδάκι μου να τελειώσει νυχτερινό λύκειο αν δεν το έχει τελειώσει, να πάει σε καμμιά σχολή να μάθει κάτι άλλο εκτός απο σφουγγαρίστρα...

ΥΓ η συγκεκριμένη μάλλον χλωμό το βλέπω να έπαιξε το δεύτερο που λές

Συνημμένα

• Plusnets 10th Birthday Party.jpg
    Plusnets 10th Birthday Party.jpg
    59,7 KB · Εμφανίσεις: 10

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Τραμουντάνα, φαντάζομαι ξέρεις ότι η υπογραφή σου είναι αγαπημένο τσιτάτο του στόχου, της ΧΑ και άλλων ευγενών τύπων που κατά δήλωση σου απεχθάνεσαι...
Πώς και έβγαλες τα ρητά από τον "γλάρο";

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Annette Stones

Annette Stones, a Billing Admin and Collections Team Leader has been at Plusnet for 14 years.

During her time at Plusnet, Annette has occupied a number of roles spanning from Cleaner, Catering Assistant, Customer Service Advisor right through to a Provisioning Team Leader which she marks as her career highlight, leading to her current role.

"It's the variety and passion of the people who work at Plusnet, combined with the fast paced and ever changing environment that has kept me here," says Annette.

Annette has numerous memories of her time at Plusnet yet she recalls receiving her very first recognition award whilst working in the kitchen as the fondest,  "It was amazing to be given this little glass block knowing I was part of a great team, my passion had well and truly started then and has never left me...Plusnet is in my blood!"

Annette is still equally happy in her role today and comments, "I love the culture of Plusnet and do try to embody 'all that is Plusnet' by giving people the chance to succeed and grow in roles.

"I am lucky to have been given a great opportunity to grow in what was such a small company at the time.  I realise I am lucky to share the journey with such great people.

απόσπασμα από ανάρτηση στο εσωτερικό σάιτ της εταιρείας....

Kαλα ρε τυπε μην τρελαθουμε τωρα, δηλαδη στην Ελλαδα τoυ 27% ανεργια τι μπορει να κανει μια καθαριστρια; Σιγα μη γινει και CFO.

Επισκέπτης
Annette Stones

έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο

κατά δαιμονική σύμπτωση, έχω στην δουλειά μου μια καθαρίστρια όμορφη, ευγενέστατη, με μεγάλο ταλέντο στην επαφή της με τους ανθρώπους, ΚΑΙ κυρίως, με ιστορικό ως πωλήτρια σε πολύ γνωστές επιχειρήσεις (μαγαζιά στο Attica, κλπ)

Της έχω πει να κάνει νύξη ώστε να φύγει από τον καθαρισμό και να προσπαθήσει να πάει σ ένα τμήμα εξυπηρέτησης πελατών

Ούτε έκανε κάτι, ούτε ένιωσε ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι

Κι όμως, αυτή η κοπέλα θα ήταν τους μισούς μήνες του χρόνου, υπάλληλος του μήνα  :S

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.260
Πόντοι
12.756
έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο

κατά δαιμονική σύμπτωση, έχω στην δουλειά μου μια καθαρίστρια όμορφη, ευγενέστατη, με μεγάλο ταλέντο στην επαφή της με τους ανθρώπους, ΚΑΙ κυρίως, με ιστορικό ως πωλήτρια σε πολύ γνωστές επιχειρήσεις (μαγαζιά στο Attica, κλπ)

Της έχω πει να κάνει νύξη ώστε να φύγει από τον καθαρισμό και να προσπαθήσει να πάει σ ένα τμήμα εξυπηρέτησης πελατών

Κι όμως, αυτή η κοπέλα θα ήταν τους μισούς μήνες του χρόνου, υπάλληλος του μήνα  :S

απο πωλητρια γιατι σταματησε ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τραμουντάνα, φαντάζομαι ξέρεις ότι η υπογραφή σου είναι αγαπημένο τσιτάτο του στόχου, της ΧΑ και άλλων ευγενών τύπων που κατά δήλωση σου απεχθάνεσαι...
Πώς και έβγαλες τα ρητά από τον "γλάρο";

αλλαγές για λίγο καιρό...  ;)

αυριο το βράδυ λέω να ξαναλλάξω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.260
Πόντοι
12.756
γιατί προτίμησε καθαρίστρια εκεί που είναι τώρα

αντικειμενικά, ήταν καλή επιλογή που θα έκανε η καθεμία

γραψε αποδοχες και στις 2 περιπτωσεις , και καθηκοντα να κρινουμε

Bixtis111

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1
θα μπορούσα να πω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά είναι σαν να τον σημαδεύω,

Το μόνο που θα πω είναι ότι είναι παιδί φτωχής οικογένειας, και ο ορισμός του αυτοδημιούργητου

Έχει προυπηρεσία και σε κλινικές του εξωτερικού και πέρα απ τη θέση του εδώ, πάει και για εγχειρήσεις έξω...

Η σύζυγος επίσης γιατρός...

Αυτός είναι ο ορισμός του ικανού και της καριέρας...

με 500.000 σπιτι κ αλλα 2 εξοχικα με  10 χρονια δουλεια, ο ορισμος του λαμογιου φαινεται...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δε θα σου πω λεπτομέρειες, αλλά φαντάσου ας πούμε μια πωλήτρια των Ζαρα, να διοριστεί καθαρίστρια στο ΙΚΑ πριν χρόνια

εεεε στο ζάρα έπρεπε να στέκεται όρθια και να δουλεύει όλη μέρα... στο ΙΚΑ έπαιζε να πληρώνανε όλες μαζί μια αλβανίδα να κάνει την δουλειά και αυτές να αράζανε...

ΥΓ πιάσανε κάτι τύπους στον ΟΤΕ (όταν ήταν κρατικός) να το κάνουν αυτό... πηγαίναν συνεργείο 10 άτομα και βάζαν ρεφενέ από δυό κατοστάρικα .. βάζανε δυό αλβανούς να βαράνε τον κασμά όλη την μέρα και αυτοί αράζανε στον καφενέ και πίναν τσίπρα..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο

Εχουμε σκαιπ του κοριτσιου?

Επισκέπτης
Τελικά θα αποφασίσετε;

Θεωρείτε καλή δουλειά στην Ελλάδα η καθαρίστρια ή αδικημένη σε σχέση με την προλεγάμενη που έγινε CFO ή κάτι τέτοιο;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τελικά θα αποφασίσετε;

Θεωρείτε καλή δουλειά στην Ελλάδα η καθαρίστρια ή αδικημένη σε σχέση με την προλεγάμενη που έγινε CFO ή κάτι τέτοιο;

δεν έγινε ρε CFO.. προισταμένη εξυπηρετησης πελατών ... με καμμιά πενηνταριά άτομα να τα κάνει κουμάντο.. και από κεί που έπαιρνε 5.5 λίρες την ωρα παίρνει 43.000 λίρες τον χρόνο...

όταν πήγε στην εταιρεία δεν είχε καν πτυχίο του αντίστοιχου λυκείου... πήγε και το τελειωσε (κάτι σαν νυκτερινο) εκτός δουλειάς και μετά που θέλησε να κάνει ένα diploma η εταιρεία την βοήθησε (δάνειο άτοκο για τα δίδακτρα και άδεια στις εξετάσεις) ...

της έφυγε ο κώλος για να φτάσει εκεί που έφτασε.. αλλά ΗΘΕΛΕ-ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ-ΠΕΤΥΧΕ..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.260
Πόντοι
12.756
δε θα σου πω λεπτομέρειες, αλλά φαντάσου ας πούμε μια πωλήτρια των Ζαρα, να διοριστεί καθαρίστρια στο ΙΚΑ πριν χρόνια

μια πωλητρια στα Ζαρα της βγαινει η Παναγια , στα αττικα δεν ειναι ετσι τα πραγματα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom