Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος καθαρος μισθος σας;

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 27 11,6%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 13 5,6%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 5 2,2%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 29 12,5%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 43 18,5%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

kairotwra

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
2
Πόντοι
1
Έξω για να πας παίζουν 3 πράγματα:

1. Σε περιμένει δικός σου άνθρωπος με αγκάλες και έτοιμες δουλειές.
2. Να πας για σπουδές ή με χρήματα που έχεις ή εργαζόμενος παράλληλα (πολύ δύσκολο αυτό)
3. Να έχεις τρελό βιογραφικό ή εξειδικευμένη ειδικότητα και να σε πάρουν, φυσικά μέσω αίτησής σου σε πρεσβείες κλπ

ΥΓ Η εποχή του θείου Σαμ που έπλενε πιάτα τελειωσε.. να ναι καλά οι μετανάστες από τριτοκοσμικές χώρες.

ο αλλος ελεγε οτι αγγλια ευκολα βρισκεις αλλα θελει καβα για την αρχη ρε γαμοτο

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.571
Πόντοι
2.356
ο αλλος ελεγε οτι αγγλια ευκολα βρισκεις αλλα θελει καβα για την αρχη ρε γαμοτο

Ναι ξέρω περιπτώσεις που δεν αντέξανε τον τρόπο ζωής, πέρα από τη κάβα, δηλαδή ένα ποσό στην άκρη. Δεν είναι έυκολο. Πρέπει να το ζυγίσεις καλά. Και όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο. Μετά είναι πολύ δύσκολο να ξέρεις.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Γιά την συμφωνία (μαγείρεμα) μεταξύ των Ελλήνων μεγαλοεπιχειρηματιών-πετρελαιάδων καί γενικά μεγαλοκαρχαριών με Τρόικα - Κυβέρνηση κλπ .Ξέρει κάποιος κάτι.? Οι Τροϊκανοι λέγεται ότι λαδώθηκαν άγρια.SERAPIS.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.571
Πόντοι
2.356
Γιά την συμφωνία (μαγείρεμα) μεταξύ των Ελλήνων μεγαλοεπιχειρηματιών-πετρελαιάδων καί γενικά μεγαλοκαρχαριών με Τρόικα - Κυβέρνηση κλπ .Ξέρει κάποιος κάτι.? Οι Τροϊκανοι λέγεται ότι λαδώθηκαν άγρια.SERAPIS.

Ναι παίζει και αυτό Σεράπη.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Ναι παίζει και αυτό Σεράπη.
Mεγαλοκατασκευαστής με τρομερό κύκλο εργασιών, εναντιώθηκε, καλι είπε : εγώ θα ζώ με ψωμί καί ελιές , θα πληρώνο την εφορία μου τις ασφαλιστικές εισφορές καί από τα υπερκέρδη θα δίνω στο προσωπικό μου . Καμία μείωση μισθών. Παρα τρίχα να τον φάνε οι πατριώτες μας γιατι χάλαγε την πιάτσα.

kairotwra

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
2
Πόντοι
1
Mεγαλοκατασκευαστής με τρομερό κύκλο εργασιών, εναντιώθηκε, καλι είπε : εγώ θα ζώ με ψωμί καί ελιές , θα πληρώνο την εφορία μου τις ασφαλιστικές εισφορές καί από τα υπερκέρδη θα δίνω στο προσωπικό μου . Καμία μείωση μισθών. Παρα τρίχα να τον φάνε οι πατριώτες μας γιατι χάλαγε την πιάτσα.

ποιος ειναι αυτος και που τα ξερεις εσυ αυτα?

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
ποιος ειναι αυτος και που τα ξερεις εσυ αυτα?
Φυσικά δεν μπορώ να αναφέρω το ονομά του γιατί δουλευω εκεί. Αλλά μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Ετσι ένας επιχειρηματίας με 1000 άτομα προσωπικό κάνει μιά κάποια μείωση στους μισθούς. Ελα που καί ένας ψιλικατζής με δύο άτομα κάνει καί αυτός το ίδιο καί τους βάζει να δουλευουν 15 ώρες καθημερινά καί χωρίς ρεπό. Καί έπειτα το κολοκράτος τι το ενδιαφέρει που θα διαθέσει τα λεφτά του ο κάθε επιχειρηματίας.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.571
Πόντοι
2.356
Φυσικά δεν μπορώ να αναφέρω το ονομά του γιατί δουλευω εκεί. Αλλά μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Ετσι ένας επιχειρηματίας με 1000 άτομα προσωπικό κάνει μιά κάποια μείωση στους μισθούς. Ελα που καί ένας ψιλικατζής με δύο άτομα κάνει καί αυτός το ίδιο καί τους βάζει να δουλευουν 15 ώρες καθημερινά καί χωρίς ρεπό. Καί έπειτα το κολοκράτος τι το ενδιαφέρει που θα διαθέσει τα λεφτά του ο κάθε επιχειρηματίας.

Ακρβώς, αυτό κάνουν πολλοί.. πατάνε στη κρίση... και επίσης πολλοί απλώς κλαίγονται.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.571
Πόντοι
2.356
Με αφορμή σχόλια (κυρίως φιλελεύθερων) στα κοινωνικά δίκτυα όσον αφορά την συναυλία της Αλεξίου θέλω να επισημάνω κάποια πραγματάκια:

- Πράγματι διαβάζοντας αναλυτικά από επίσημα έγγραφα του Υπουργείου διαπίστωσα ότι οι αμοιβές των καθαριστριών είναι πέρα για πέρα εξοργιστικές. Με 4ωρη εργασία παίρνουν καθαρά 1300 ευρώ το μήνα...

Οι έξυπνοι λοιπόν, οι φιλελεύθεροι μέσω της σελίδα στο facebook "Το παρατηρητήριο" άρχισαν να γράφουν τα δικά τους. Να βρίζουν και να κατηγορούν τις καθαρίστριες... Μα δε φταίνε αυτές... Το θέμα όμως είναι ότι και ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα που επικαλούνται συνεχώς όλοι αυτοί δεν είναι ο καλύτερος. Πηγαίνετε σε οποιαδήποτε ελληνική εταιρεία, τα ίδια σκατά είναι. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ. ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΚΡΕΣ. Δεν φταίνε οι καθαρίστριες, δεν φταίει η Αλεξίου, φταίει η γαμημένη ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και ο μέγας παπατζής Ανδρέας Παπανδρέου μαζί με τους λοιπούς αριστερούς και δεξιούς αλήτες εν Ελλάδι και μη. Ο ιδιωτικός τομέας λοιπόν, αυτός ο παραγωγικός που λένε αποτελείται από ανθρώπους που στη συντριπτική πλειοψηφία τους ως εργοδότες καταπατούν κάθε δικαίωμα και κρυπτόμενοι πίσω από τη κρίση σε αναγκάζουν να είσαι σκλάβος για ελάχιστα ευρώ.
Βλέπε: ΠΛΑΙΣΙΟ, LIDL, JUMBO,  και χιλιάδες άλλες εταιρίες.

- Δεν είσαι σοβαρές οι αντι - μνημονιακές δυνάμεις, καθόλου όμως... έως και επικίνδυνες...
- Ούτε στη Κυβέρνηση είναι σοβαροί. Επικίνδυνοι

Αλλά ας μη βγαίνουν οι "φιλελέδες" ως σωστοί και Ευρωπαίοι. Οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν θεό τους το κέρδος μόνο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom