Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 697
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος μισθος σας?

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 16 6,9%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 12 5,2%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 7 3,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 23 10,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 44 19,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    231

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δυστηχως ναι///
προχειρα-προχειρα απο βενζινη 3 φορες που εβαλα αυτην την βδομαδα,εως ψιλοπραγματα που αγορασα απο μαγαζια,κανενας δεν φιλοτιμηθηκε να μου κοψει αποδειξη.... :jerking: :jerking: :jerking:

Ε βλεπεις τωρα γιατι τελικα φταιμε ολοι? πολιτικοι - πολιτες.

Επισκέπτης
.........σχεδιο εκτακτου αναγκης λεει...470ε και μονο ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη απο ασφαλεια -χωρις ασφαλιστικες εισφορες- σε συμβασεις 5 μηνων,για 400χιλιαδες ανεργους.......ΕΛΑ ΝΑ ΖΕΣΤΕΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ!ΕΛΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΑΙΜΑΙ!!!!

Kύριε Μούργ......εεεεεεεεεεεε Μέργο, γιατί παραιτηθήκατε??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πρεπει παντα να ζηταμε αποδειξεις

εχει παραγινει το κακο με τη φοροδιαφυγη

ολο οι ιδιοι μαλακες πληρωνουμε φορους

εεεεετσι μπραβο... εγω παντα ελεγα για την φοροδιαφυγη που αυτη τη στιγμη
ειναι το ΚΥΡΙΟ προβλημα της χωρας. Και ο αγοραιος ερωτας ειναι μεγαλο κεντρο φοροδιαφυγης μαυρου χρηματος κτλπ... οσοι πανε απο εδω συνεχεια με city tours και στουντια χωρις αποδειξεις .... κανουν κακο στο κρατος.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ονοματα αυτων των μελων εχουμε παρακαλω?  :birdman: :birdman:

Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος 48

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εεεεετσι μπραβο... εγω παντα ελεγα για την φοροδιαφυγη που αυτη τη στιγμη
ειναι το ΚΥΡΙΟ προβλημα της χωρας. Και ο αγοραιος ερωτας ειναι μεγαλο κεντρο φοροδιαφυγης μαυρου χρηματος κτλπ... οσοι πανε απο εδω συνεχεια με city tours και στουντια χωρις αποδειξεις .... κανουν κακο στο κρατος.

Ευτυχωs για μασατζιδικα  δεν ειπε κουβεντα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.457
Πόντοι
2.606

Επισκέπτης
470ε [/color]και μονο ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη απο ασφαλεια -χωρις ασφαλιστικες εισφορες- σε συμβασεις 5 μηνων,για 400χιλιαδες ανεργους.......
Με συμβαση 5 μηνων δεν δικαιουνται μετα και επιδομα ανεργιας...καλο,ε?

Επισκέπτης
μάλιστα... εσύ γνωρίζεις τον λόγο για τον οποίο ασκήθηκε η ποινική δίωξη?

Τσίμπα:

Ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα άσκησε η εισαγγελία πρωτοδικών Αθήνας σε βάρος μελών του ΔΣ της ΔΕΗ και του νομίμου εκπροσώπου της εταιρείας ΜΕΤΚΑ.

Τα αδικήματα για τα οποία διώκονται είναι απιστία στην υπηρεσία με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου (1608/50), από την οποία προκλήθηκε ζημία στη ΔΕΗ που υπερβαίνει τα 100 εκατ. ευρώ, και ηθική αυτουργία στην πράξη αυτή.

[size=20pt]Η υπόθεση αφορά σε σύμβαση του 2007 που υπέγραψε η ΔΕΗ με την ανάδοχο εταιρεία ΜΕΤΚΑ για την κατασκευή της μονάδας της ΔΕΗ στο Αλιβέρι. Η υπογραφή της σύμβασης έλαβε χώρα παρά το γεγονός ότι ήταν γνωστό πως υπήρχαν προβλήματα στην αδειοδότηση του έργου και κατ' επέκταση δεν γινόταν να κατασκευαστεί έγκαιρα ο αγωγός φυσικού αερίου ο οποίος αποτελούσε προϋπόθεση για τη λειτουργία της μονάδας της ΔΕΗ.[/size]

Αναφορικά με τη ζημία δε, σύμφωνα με πληροφορίες, συνίσταται στην αποζημίωση που η ΔΕΗ υποχρεούται να καταβάλει στην ανάδοχο εταιρεία εξαιτίας της καθυστέρησης, στο ποσό που κατέβαλε ως πριμ επιτάχυνσης της κατασκευής του αγωγού, στην απώλεια τοκοφορίας των πρόωρα εκταμιευθέντων κεφαλαίων και άλλα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.457
Πόντοι
2.606
Με συμβαση 5 μηνων δεν δικαιουνται μετα και επιδομα ανεργιας...καλο,ε?
....ΤΑ βουλευτονια θα ξεροχυνουνε απο δακρυα χαρας .....Η ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ...ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΟΥ....  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
....ΤΑ βουλευτονια θα ξεροχυνουνε απο δακρυα χαρας .....Η ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ...ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΟΥ....  :rockon: :rockon:
Η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει λαιμαι...

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ποιος θα πληρωνει τους 400.000 ?

Επισκέπτης
Τα αδικήματα για τα οποία διώκονται είναι απιστία στην υπηρεσία με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου (1608/50), από την οποία προκλήθηκε ζημία στη ΔΕΗ που υπερβαίνει τα 100 εκατ. ευρώ,

σώπα ρε; κι εγώ νόμιζα ότι για ζημίες άνω των 20.000.000 ευρώ δεν την πληρώνει κανένας

Επισκέπτης
Μη λέτε μαλακίες ρε.
Αφού το γκουβέρνο χτυπάει το πελατειακό κράτος στη ρίζα του λαίμαι..
Φανταζομαι απο τωρα τα επιχειρηματα του Μπαμπη και των φιλων του...οτι δεν θα κοστισει πολυ η φαση,και ποσο ευαισθητο ειναι το γκουβερνο και τα ρεστα...

Επισκέπτης
Aπ την στιγμη που τελειωσαν οι διορισμοι στο δημοσιο βρισκουν αλλους τροπους να τροφοδοτουν τον εκλογικο τους στρατο,με "επενδυσεις' τυπου ορυχειων στη Χαλκιδικη,θα τους πετανε το κοκκαλο της μπριζολας να γλυψουν και θα εχουν σιγουρη τη ψηφο απ τα ευρωλιγουρια.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom