Εξαρτάται από τη δουλειά γραφείου και από τον εγοδότη. Σε τι δουλειά θα πας;
απο χρυση ευκαιρια τη βρηκα φιλε εστειλα βιογραφικο και με φωναξαν
Εξαρτάται από τη δουλειά γραφείου και από τον εγοδότη. Σε τι δουλειά θα πας;
απο χρυση ευκαιρια τη βρηκα φιλε εστειλα βιογραφικο και με φωναξαν
τυπε οσο και να σου πουνε δεν εχει σημασιαρε μαγκες στα σοβαρα τωρα ξερει καποιος να μου πει ποσα δινουν για δουλεια γραφειου?
θα παω για μια συνεντευξη δευτερα πρωι
Όλα παίζουν... Τώρα το πιο λογικό είναι για μια καλή δουλειά δεν θα βάλει ο άλλος αγγελία... εκτός αν ζητάει βιογραφικό δυνατό ή εξειδικευμένη θέση πχ δίπλωμα κλαρκ...
τυπε οσο και να σου πουνε δεν εχει σημασια
λες και θα τα παρεις
απο που διαβαζεις στανταρακια τυπε?ευτυχως ειναι το στοιχημα ψηλε μου και βγαζουμε χαρτζιλικι
μη το λες την δικια μου εργασια τη βρηκα απο αγγελια και εχει το ποσον που περνω καθε μηνα επι 18...ολα ειναι πιθανα σε αυτο το κοσμο ,λιγη τυχη χρειαζεται...οπως λενε καλοτυχο να ειναι το παιδι... Τώρα το πιο λογικό είναι για μια καλή δουλειά δεν θα βάλει ο άλλος αγγελία...
απο που διαβαζεις στανταρακια τυπε?
εδω στο σαιτ δινει κατι καλα ο ρεντμαν τυπε
μη το λες την δικια μου εργασια τη βρηκα απο αγγελια και εχει το ποσον που περνω καθε μηνα επι 18...ολα ειναι πιθανα σε αυτο το κοσμο ,λιγη τυχη χρειαζεται...οπως λενε καλοτυχο να ειναι το παιδι
αν εχεις στανταρακια απο ρεντμαν βγαζει χαρτζηλικι τυπεΌποιος παίζει στοίχημα κάνει μια τρύπα στο πορτοφόλι του. (και στο κεφάλι του) Μαθηματική λογική απλά. "Τύπε"
μη το λες την δικια μου εργασια τη βρηκα απο αγγελια και εχει το ποσον που περνω καθε μηνα επι 18...ολα ειναι πιθανα σε αυτο το κοσμο ,λιγη τυχη χρειαζεται...οπως λενε καλοτυχο να ειναι το παιδι
Καλά ρε παιδιά , αλλά αυτή η δραματική μείωση των μισθών (μιλάμε πάντα για τον ιδιωτικό τομέα) που ωφείλεται ,στην ρίζα του , από πού ξεκίνησε? ? SERAPIS.
Καλά ρε παιδιά , αλλά αυτή η δραματική μείωση των μισθών (μιλάμε πάντα για τον ιδιωτικό τομέα) που ωφείλεται ,στην ρίζα του , από πού ξεκίνησε? ? SERAPIS.
Πολλοί είναι οι εργοδότες οι οποίοι απλώς εκμεταλλευτηκαν τη κρίση, επίσης πολλοί είναι εκείνοι που έχουν αναδουλειες.
Ωστόσο η εξήγηση είναι η εξής:
Η καρδιά του κυκλοφοριακού συστήματος του οργανισμού που λέγεται Ελλάδα είναι το δημόσιο, αυτό πάντα ρύθμιζε, είτε με έργα είτε με οτιδήποτε... Όλοι από εκεί ζούσαν άμεσα και έμμεσα. Μόλις σταμάτησε αυτό άρχισε η κατρακύλα...
Πολύ σωστά. Αλλά κάτι λείπει ακόμα για να γράψεις.Πολλοί είναι οι εργοδότες οι οποίοι απλώς εκμεταλλευτηκαν τη κρίση, επίσης πολλοί είναι εκείνοι που έχουν αναδουλειες.
Ωστόσο η εξήγηση είναι η εξής:
Η καρδιά του κυκλοφοριακού συστήματος του οργανισμού που λέγεται Ελλάδα είναι το δημόσιο, αυτό πάντα ρύθμιζε, είτε με έργα είτε με οτιδήποτε... Όλοι από εκεί ζούσαν άμεσα και έμμεσα. Μόλις σταμάτησε αυτό άρχισε η κατρακύλα...
αν εχεις στανταρακια απο ρεντμαν βγαζει χαρτζηλικι τυπε
μηπως ρε μαγκες να φευγαμε για εξω? αλλα κι εκει σαμπως ειναι καλυτερα τα πραγματα?
μηπως ρε μαγκες να φευγαμε για εξω? αλλα κι εκει σαμπως ειναι καλυτερα τα πραγματα?