Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος καθαρος μισθος σας;

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 27 11,6%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 13 5,6%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 5 2,2%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 29 12,5%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 43 18,5%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.571
Πόντοι
2.356
απο χρυση ευκαιρια τη βρηκα φιλε εστειλα βιογραφικο και με φωναξαν

Όλα παίζουν... Τώρα το πιο λογικό είναι για μια καλή δουλειά δεν θα βάλει ο άλλος αγγελία... εκτός αν ζητάει βιογραφικό δυνατό ή εξειδικευμένη θέση πχ δίπλωμα κλαρκ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε μαγκες στα σοβαρα τωρα ξερει καποιος να μου πει ποσα δινουν για δουλεια γραφειου?

θα παω για μια συνεντευξη δευτερα πρωι
τυπε οσο και να σου πουνε δεν εχει σημασια
λες και θα τα παρεις :grin:

kairotwra

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
2
Πόντοι
1
Όλα παίζουν... Τώρα το πιο λογικό είναι για μια καλή δουλειά δεν θα βάλει ο άλλος αγγελία... εκτός αν ζητάει βιογραφικό δυνατό ή εξειδικευμένη θέση πχ δίπλωμα κλαρκ...

τι δυνατο βιογραφικο ρε φιλε φοιτητης ειμαι  :grin:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.571
Πόντοι
2.356
Και όταν λένε δουλεια γραφείου εννούν τηλεφωνική. Θα κάτσεις το πολύ μια βδομάδα γιατί θα πρέπει να κάνεις πωλήσεις κλπ . Αυτό έχω δει μέχρι στιγμής. Ειδικά τώρα ρε άνθρωπε ποιός θα βάλει αγγελία; Υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι. Άρα μάπα είναι και δεν πάει κανείς.

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
... Τώρα το πιο λογικό είναι για μια καλή δουλειά δεν θα βάλει ο άλλος αγγελία...
μη το λες την δικια μου εργασια τη βρηκα απο αγγελια και εχει το ποσον που περνω καθε μηνα επι 18...ολα ειναι πιθανα σε αυτο το κοσμο ,λιγη τυχη χρειαζεται...οπως λενε καλοτυχο να ειναι το παιδι :grin:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.571
Πόντοι
2.356
απο που διαβαζεις στανταρακια τυπε?
εδω στο σαιτ δινει κατι καλα ο ρεντμαν τυπε :rockon:

Όποιος παίζει στοίχημα κάνει μια τρύπα στο πορτοφόλι του. (και στο κεφάλι του) Μαθηματική λογική απλά. "Τύπε"

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.571
Πόντοι
2.356
μη το λες την δικια μου εργασια τη βρηκα απο αγγελια και εχει το ποσον που περνω καθε μηνα επι 18...ολα ειναι πιθανα σε αυτο το κοσμο ,λιγη τυχη χρειαζεται...οπως λενε καλοτυχο να ειναι το παιδι :grin:

Πότε τη βρήκες τη δουλειά πριν 20 χρόνια; Χαίρω πολύ. 2014; κριση; Εποχη παχιων αγγελάδων τέλος;

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Καλά ρε παιδιά , αλλά αυτή η δραματική μείωση των μισθών (μιλάμε πάντα για τον ιδιωτικό τομέα) που ωφείλεται ,στην ρίζα του , από πού ξεκίνησε? ? SERAPIS.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

kairotwra

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
2
Πόντοι
1

πες μου τετοια μαν μου πες μου τετοια  :grin:

kairotwra

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
2
Πόντοι
1
Καλά ρε παιδιά , αλλά αυτή η δραματική μείωση των μισθών (μιλάμε πάντα για τον ιδιωτικό τομέα) που ωφείλεται ,στην ρίζα του , από πού ξεκίνησε? ? SERAPIS.

καλα δεν βλεπω τοσο δραματικη μειωση μια χαρα ειναι οι περισσοτεροι εδω μεσα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.571
Πόντοι
2.356

Πολλοί είναι οι εργοδότες οι οποίοι απλώς εκμεταλλευτηκαν τη κρίση, επίσης πολλοί είναι εκείνοι που έχουν αναδουλειες.

Ωστόσο η εξήγηση είναι η εξής:

Η καρδιά του κυκλοφοριακού συστήματος του οργανισμού που λέγεται Ελλάδα είναι το δημόσιο, αυτό πάντα ρύθμιζε, είτε με έργα είτε με οτιδήποτε... Όλοι από εκεί ζούσαν άμεσα και έμμεσα. Μόλις σταμάτησε αυτό άρχισε η κατρακύλα...

kairotwra

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
2
Πόντοι
1
Πολλοί είναι οι εργοδότες οι οποίοι απλώς εκμεταλλευτηκαν τη κρίση, επίσης πολλοί είναι εκείνοι που έχουν αναδουλειες.

Η καρδιά του κυκλοφοριακού συστήματος του οργανισμού που λέγεται Ελλάδα είναι το δημόσιο, αυτό πάντα ρύθμιζε, είτε με έργα είτε με οτιδήποτε... Όλοι από εκεί ζούσαν άμεσα και έμμεσα. Μόλις σταμάτησε αυτό άρχισε η κατρακύλα...

μηπως ρε μαγκες να φευγαμε για εξω? αλλα κι εκει σαμπως ειναι καλυτερα τα πραγματα?

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007

Πολύ σωστά. Αλλά κάτι λείπει ακόμα για να γράψεις.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.571
Πόντοι
2.356
αν εχεις στανταρακια απο ρεντμαν βγαζει χαρτζηλικι τυπε :rockon:

Απόλυτε, ή τύπε όπως θέλεις.

Ναι έχεις δίκιο, αυτά τα λεγόμενα "στανταράκια" μπορεί και να "σπάσουν" για να μιλήσω και στην "στοιχιματική" ορολογία. Ποτέ δεν ξέρεις. Επίσης μακροπρόθεσμα δεν βγάζεις χαρτζιλίκι και αν βγάζεις είναι ελάχιστο σε σχέση με την ήττα που τρως κυνηγώντας σε ιστοσελίδες και τέτοια. Επίσης είναι λίγο και παθολογικό το θέμα. Εθίζεσαι. Νομίζω πώς πρέπει κανείς να προσπαθεί σε άλλη κατεύθυνση όχι σε αυτήν του τζόγου.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
μηπως ρε μαγκες να φευγαμε για εξω? αλλα κι εκει σαμπως ειναι καλυτερα τα πραγματα?

μονο ο ποδολαγνος μπορει να σου απαντησει τυπε , εφυγε για Αυστραλια να βρει την τυχη του

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.571
Πόντοι
2.356

Έξω για να πας παίζουν 3 πράγματα:

1. Σε περιμένει δικός σου άνθρωπος με αγκάλες και έτοιμες δουλειές.
2. Να πας για σπουδές ή με χρήματα που έχεις ή εργαζόμενος παράλληλα (πολύ δύσκολο αυτό)
3. Να έχεις τρελό βιογραφικό ή εξειδικευμένη ειδικότητα και να σε πάρουν, φυσικά μέσω αίτησής σου σε πρεσβείες κλπ

ΥΓ1 Η εποχή του θείου Σαμ που έπλενε πιάτα τελειωσε.. να ναι καλά οι μετανάστες από τριτοκοσμικές χώρες.
ΥΓ2 Επίσης ξεχνάς ελληνικό τρόπο ζωής και τη μάνα σου

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom