oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Μιας και εληξε η ψηφοφορια:
- Το 31,9% των μελων του μπου.κομ ειναι κατω απο 30 ετων, ενω το 68,1% ειναι ανω των 30
- Το 27,7% των μελων ειναι ανεργοι (25,1% δινει η ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργια www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=13920&spec=job&type=1]http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=13920&spec=job&type=1[/url])
- Απο τα μελη κατω των 30 ετων, το 53,9% ειναι χωρις εργασια, ενω το 9,2% εχει ετησιες απολαβες ανω των 24 χιλιαδων ευρω
- Απο τα μελη ανω των 30 ετων, το 15,4% ειναι χωρις εργασια, με τις ετησιες απολαβες των υπολοιπων να κατανεμονται σχεδον ισοποσα στα 3 διαστηματα (<14Κ, 14-24Κ, >24Κ)
Φαινεται πως η κριση χτυπαει κυριως τα νεαροτερα ατομα. Βεβαια και το 15,4% ανεργια στους ανω των 30 ετων ειναι πολυ υψηλο, ειδικα αν αναλογιστουμε πως απο μια ηλικια και μετα αν βγεις εκτος αγορας ειναι δυσκολοτερο να μαθεις νεες δεξιοτητες και να ξαναμπεις.
Το οτι το 20% οσων απαντησαν περνει πανω απο 2000 το μηνα δεν σας λεει κατι ? Τι κανουν οι πουστηδες και βγαζουν τοσα λεφτα ?
Και συχναζουν στο bourdela.comθα εχουν καμια 200αρια χιλιαρικα εξω στο πεντε τις εκατο κ κανα χιλιαρικο μισθο τωρα με τις περικοπες
Και συχναζουν στο bourdela.com
θα εχει καβα 200 χηνες και θα καθετε να διαβαζει τρεισλαλουκαιδυοχορευουνγτ οχι?
θα εχει καβα 200 χηνες και θα καθετε να διαβαζει τρεισλαλουκαιδυοχορευουν
παντως στην ηλικεια που εισαι κ μετην κατασταση που επικρατει να παιρνεις 900 που μου ειχες πει συν την αυξηση εισαι τρελο βυσματακι η εχεις ταλεντο καπου (μαρκετιν εμποριο προγραμματισμο)
οσους ξερω απο τοπ αει ειναι ανεργοι η παινρουν 2-3 κατοσταρικα ημιαπασχοληση
μαλλον για τραπεζικο σε κοβω οποτε αν θες να διαχειριζεσαι εσυ τα φραγκα μου κ να μο λες κ ποια βιζιτα να παρω
Το οτι το 20% οσων απαντησαν περνει πανω απο 2000 το μηνα δεν σας λεει κατι ? Τι κανουν οι πουστηδες και βγαζουν τοσα λεφτα ?
θα εχει καβα 200 χηνες και θα καθετε να διαβαζει τρεισλαλουκαιδυοχορευουν
αρκετοι την εχουν κ πολλα παραπανω
ξερεις που ηταν οι μισθοι την χρυση εποχη?
οσοι δεν τα εφαγαν σε πουτανες καμπριο μπουζουκια κ κοκες εχουν πολλα παραπανω απλα δεν το λενε
κ οσοι παιρνουν σιτι κ κολ γκερλ νομιζεις οτι ειναι η γενια των 500 ?
Τυπε νομιζεις πως ειναι πολλα τα 2 χιλιαρικα οταν εισαι 40αρης και εχεις να ταισεις οικογενεια?
Εσυ δηλαδη που παιρνεις cg ποσα εχεις καβα?
Δεν λεω οτι ειναι πολλα για καποιον με οικογενεια. Αλλα ξερω πολυ λιγους, μετρημενους στα δαχτυλα του ενος χεριου, που βγαζουν τοσα σ΄ενα μηνα.
Ισως δεν εχω καλες παρεες, τι αλλο να πω ?
τα δυο χιλιαρικα το μηνα δεν ειναι πολλα χρηματα ...τα ενιακοσια ειναι λιγα
ακομα δεν υπαρχει προβλημα ,προβλημα θα υπαρξει οταν τα δυο χιλιαρικα γινουν ενιακοσια και τα ενιακοσια τετρακοσια ευρω
παντως στην ηλικεια που εισαι κ μετην κατασταση που επικρατει να παιρνεις 900 που μου ειχες πει συν την αυξηση εισαι τρελο βυσματακι η εχεις ταλεντο καπου (μαρκετιν εμποριο προγραμματισμο)
οσους ξερω απο τοπ αει ειναι ανεργοι η παινρουν 2-3 κατοσταρικα ημιαπασχοληση
μαλλον για τραπεζικο σε κοβω οποτε αν θες να διαχειριζεσαι εσυ τα φραγκα μου κ να μο λες κ ποια βιζιτα να παρω