Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 697
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος μισθος σας?

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 16 6,9%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 12 5,2%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 7 3,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 23 10,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 44 19,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    231
OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Μιας και εληξε η ψηφοφορια:

- Το 31,9% των μελων του μπου.κομ ειναι κατω απο 30 ετων, ενω το 68,1% ειναι ανω των 30

- Το 27,7% των μελων ειναι ανεργοι (25,1% δινει η ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργια www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=13920&spec=job&type=1]http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=13920&spec=job&type=1[/url])

- Απο τα μελη κατω των 30 ετων, το 53,9% ειναι χωρις εργασια, ενω το 9,2% εχει ετησιες απολαβες ανω των 24 χιλιαδων ευρω

- Απο τα μελη ανω των 30 ετων, το 15,4% ειναι χωρις εργασια, με τις ετησιες απολαβες των υπολοιπων να κατανεμονται σχεδον ισοποσα στα 3 διαστηματα (<14Κ, 14-24Κ, >24Κ)

Φαινεται πως η κριση χτυπαει κυριως τα νεαροτερα ατομα. Βεβαια και το 15,4% ανεργια στους ανω των 30 ετων ειναι πολυ υψηλο, ειδικα αν αναλογιστουμε πως απο μια ηλικια και μετα αν βγεις εκτος αγορας ειναι δυσκολοτερο να μαθεις νεες δεξιοτητες και να ξαναμπεις.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Μιας και εληξε η ψηφοφορια:

- Το 31,9% των μελων του μπου.κομ ειναι κατω απο 30 ετων, ενω το 68,1% ειναι ανω των 30

- Το 27,7% των μελων ειναι ανεργοι (25,1% δινει η ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργια www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=13920&spec=job&type=1]http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=13920&spec=job&type=1[/url])

- Απο τα μελη κατω των 30 ετων, το 53,9% ειναι χωρις εργασια, ενω το 9,2% εχει ετησιες απολαβες ανω των 24 χιλιαδων ευρω

- Απο τα μελη ανω των 30 ετων, το 15,4% ειναι χωρις εργασια, με τις ετησιες απολαβες των υπολοιπων να κατανεμονται σχεδον ισοποσα στα 3 διαστηματα (<14Κ, 14-24Κ, >24Κ)

Φαινεται πως η κριση χτυπαει κυριως τα νεαροτερα ατομα. Βεβαια και το 15,4% ανεργια στους ανω των 30 ετων ειναι πολυ υψηλο, ειδικα αν αναλογιστουμε πως απο μια ηλικια και μετα αν βγεις εκτος αγορας ειναι δυσκολοτερο να μαθεις νεες δεξιοτητες και να ξαναμπεις.

παντως στην ηλικεια που εισαι κ μετην κατασταση που επικρατει να παιρνεις 900 που μου ειχες πει συν την αυξηση εισαι τρελο βυσματακι η εχεις ταλεντο καπου (μαρκετιν εμποριο προγραμματισμο)
οσους ξερω απο τοπ αει ειναι ανεργοι η παινρουν 2-3 κατοσταρικα ημιαπασχοληση

μαλλον για τραπεζικο σε κοβω οποτε αν θες να διαχειριζεσαι εσυ τα φραγκα μου κ να μο λες κ ποια βιζιτα να παρω

Επισκέπτης
Το οτι το 20% οσων απαντησαν περνει πανω απο 2000 το μηνα δεν σας λεει κατι ? Τι κανουν οι πουστηδες και βγαζουν τοσα λεφτα ?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Το οτι το 20% οσων απαντησαν περνει πανω απο 2000 το μηνα δεν σας λεει κατι ? Τι κανουν οι πουστηδες και βγαζουν τοσα λεφτα ?

θα εχουν καμια 200αρια χιλιαρικα εξω στο πεντε τις εκατο κ κανα χιλιαρικο μισθο τωρα με τις περικοπες

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
παντως στην ηλικεια που εισαι κ μετην κατασταση που επικρατει να παιρνεις 900 που μου ειχες πει συν την αυξηση εισαι τρελο βυσματακι η εχεις ταλεντο καπου (μαρκετιν εμποριο προγραμματισμο)

μαλλον για τραπεζικο σε κοβω οποτε αν θες να διαχειριζεσαι εσυ τα φραγκα μου κ να μο λες κ ποια βιζιτα να παρω

Χωρις να θελω να το παιξω καποιος, και με πολλη μετριοφροσυνη, πρεπει να σου εκμυστηρευτω πως εχω πολυ δυνατες σπουδες, ειμαι αρκετα εξυπνος, δουλευταρας και κοινωνικος! Προσωπικα, πιστευω πως παιρνω αρκετα για την εποχη αλλα λιγα για αυτα που προσφερω. Δυστυχως δεν ειμαι βυσματακι, αν ημουν θα χτυπαγα τουλαχιστον 1500, για να μη σου πω και κανα διπλο αν χωνομουνα σε ΔΕΚΟ.

Παντως δε δουλευω σε τραπεζα. Οι τραπεζες δεν προσλαμβανουν πια (τουλαχιστον οχι σε entry level), παρα μονο βυσματωτα.

Τυπε νομιζεις πως ειναι πολλα τα 2 χιλιαρικα οταν εισαι 40αρης και εχεις να ταισεις οικογενεια?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
θα εχει καβα 200 χηνες και θα καθετε να διαβαζει τρεισλαλουκαιδυοχορευουν

αρκετοι την εχουν κ πολλα παραπανω

ξερεις που ηταν οι μισθοι την χρυση εποχη?
οσοι δεν τα εφαγαν σε πουτανες καμπριο μπουζουκια κ κοκες εχουν πολλα παραπανω απλα δεν το λενε

κ οσοι παιρνουν σιτι κ κολ γκερλ νομιζεις οτι ειναι η γενια των 500 ?

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
αρκετοι την εχουν κ πολλα παραπανω

ξερεις που ηταν οι μισθοι την χρυση εποχη?
οσοι δεν τα εφαγαν σε πουτανες καμπριο μπουζουκια κ κοκες εχουν πολλα παραπανω απλα δεν το λενε

κ οσοι παιρνουν σιτι κ κολ γκερλ νομιζεις οτι ειναι η γενια των 500 ?

Εσυ δηλαδη που παιρνεις cg ποσα εχεις καβα?

Επισκέπτης
Τυπε νομιζεις πως ειναι πολλα τα 2 χιλιαρικα οταν εισαι 40αρης και εχεις να ταισεις οικογενεια?

Δεν λεω οτι ειναι πολλα για καποιον με οικογενεια. Αλλα ξερω πολυ λιγους, μετρημενους στα δαχτυλα του ενος χεριου, που βγαζουν τοσα σ΄ενα μηνα.
Ισως δεν εχω καλες παρεες, τι αλλο να πω ? :think:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Δεν λεω οτι ειναι πολλα για καποιον με οικογενεια. Αλλα ξερω πολυ λιγους, μετρημενους στα δαχτυλα του ενος χεριου, που βγαζουν τοσα σ΄ενα μηνα.
Ισως δεν εχω καλες παρεες, τι αλλο να πω ? :think:

κ παραλιμνιο διαβαζω το ξεχασα

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6

τα δυο χιλιαρικα το μηνα δεν ειναι πολλα χρηματα ...τα ενιακοσια ειναι λιγα
ακομα δεν υπαρχει προβλημα ,προβλημα θα υπαρξει οταν τα δυο χιλιαρικα γινουν ενιακοσια και τα ενιακοσια τετρακοσια ευρω

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
τα δυο χιλιαρικα το μηνα δεν ειναι πολλα χρηματα ...τα ενιακοσια ειναι λιγα
ακομα δεν υπαρχει προβλημα ,προβλημα θα υπαρξει οταν τα δυο χιλιαρικα γινουν ενιακοσια και τα ενιακοσια τετρακοσια ευρω

Ολα ειναι αναλογα με την ηλικια:

Για εναν 25αρη τα 900 ειναι καλα, δεν εχει υποχρεωσεις και στην τελικη δε θα του δωσει και κανεις πολυ περισσοτερα μιας και δεν εχει (συνηθως) εμπειρια / προυπηρεσια.

Για εναν 40αρη τα 900 ειναι ψιχουλα, πολυ πιθανον να εχει οικογενεια, αλλα και να μην εχει θα εχει αλλες αναγκες πιο χρηματοβορες απο αυτες του 25αρη.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μην βασίζεστε στην ειλικρίνια αυτών των ψηφοφοριών...

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

τι λες ρε  :headbang: :headbang: :headbang:

αν φτασαμε να χρειαζεσαι βυσμα για εναν μισθο των 900 ευρω ζητω που καηκαμε  :headbang: :headbang: :headbang:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom