Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος καθαρος μισθος σας;

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 27 11,6%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 13 5,6%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 5 2,2%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 29 12,5%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 43 18,5%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.383
Πόντοι
2.356
Στην Ελλάδα πρέπει να ομολογήσουμε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων απλώς κλαίγονται. Δεν έχουν σοβαρά προβλήματα όπως πχ σε χώρες: Ουκρανία, Μολδαβία, κλπ. Επίσης στην Ελλάδα υπάρχει πάρα μα πάρα πολύ αναπτυγμένη η ιδιοκατοίκηση. Δηλαδή πολλοί έχουν δικό τους σπίτι...Και χωρίς να πληρώνουν δάνειο. Στην Ελλάδα υπάρχει τρελό λίπος. Βλέπε Λάρισα και λοιπές επιδοτήσεις. Στην Ελλάδα αυτή κατάσταση με τα μνημόνια και τη κρίση και την ανεργία θα τραβήξει τουλάχιστον για άλλα 10 - 12 χρόνια...Το τραγικό είναι ότι υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων που πραγματικά υποφέρουν. Υπάρχει η ανεργία που αυξάνεται γεωμετρικά...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.383
Πόντοι
2.356
Σωστός Σκίουρε αλλά το θέμα δεν είναι απλό. Για να κάνεις καριέρα στο οτιδήποτε πρέπει πέρα από τις ικανότητες να σε ευνοεί και η τύχη λίγο.

Επισκέπτης
Στην Ελλάδα πρέπει να ομολογήσουμε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων απλώς κλαίγονται. Δεν έχουν σοβαρά προβλήματα όπως πχ σε χώρες: Ουκρανία, Μολδαβία, κλπ. Επίσης στην Ελλάδα υπάρχει πάρα μα πάρα πολύ αναπτυγμένη η ιδιοκατοίκηση. Δηλαδή πολλοί έχουν δικό τους σπίτι...Και χωρίς να πληρώνουν δάνειο. Στην Ελλάδα υπάρχει τρελό λίπος. Βλέπε Λάρισα και λοιπές επιδοτήσεις. Στην Ελλάδα αυτή κατάσταση με τα μνημόνια και τη κρίση και την ανεργία θα τραβήξει τουλάχιστον για άλλα 10 - 12 χρόνια...Το τραγικό είναι ότι υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων που πραγματικά υποφέρουν. Υπάρχει η ανεργία που αυξάνεται γεωμετρικά...

Όπως είπες υπάρχει τρελό λίπος, και μάλιστα από ανθρώπους και σόγια που δε δούλεψαν ποτέ και κορόιδευαν τον κόσμο επί δεκαετίες
Οι ξένοι, οι οποίοι ζουν με την νοοτροπία να επενδύουν εφ όρου ζωής στο χτίσιμο επαγγελματικών ικανοτήτων και γνώσεων και όχι σε ακίνητα, βλέποντας όλα αυτά τα μηδενικά να έχουν λεφτά απ το πουθενά, έχουν βάλει στόχο να στραγγίξουν τη χώρα, για τουλάχιστον 50 χρόνια, και βάλε. Ελπίζω μόνο όλο αυτό να γίνει ανείμακτα.

Για μένα όποιος ικανός μείνει σ αυτή τη χώρα με λιγότερα από 3.000 ευρώ το μήνα, θα κάνει μεγάλο κακό στην καριέρα του. Είναι υποχρέωση του να φύγει και να αποφύγει να γίνει χλωρό που θα καεί δίπλα στα ξερά. Τόσο γι αυτόν , όσο και για τα παιδιά του. Διότι αυτός θα μεγαλώνει τα παιδιά του με τη λογική του χτισίματος ικανοτήτων και δίπλα τα περισσότερα μπάσταρδα, θα μεγαλώνουν με την πονηρή λογική των επάρατων γονιών τους, της αρπαχτής και του βολέματος...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.782
Πόντοι
3.715
αμα εχει γυναικα και παιδια που σπουδαζουν 2 3 ουτε για πλακα δν φτανουν με ολους τους φορους ρε τυπε  :-

650 ευρώ ανά τέκνο σε αγωνιστική ηλικία προσπουδαστικού επιπέδου...πες ότι έχεις 2 = 1300 ευρώ ανά μήνα
μένουν 700 το μήνα για λογαριασμούς, κλπ κλπ...2000 το μήνα δίχως να παίρνει κανείς κανένα εξτραδάκι από ενοίκιο και με άνεργη σύζυγο...σκατέ ολέ.

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Σωστός Σκίουρε αλλά το θέμα δεν είναι απλό. Για να κάνεις καριέρα στο οτιδήποτε πρέπει πέρα από τις ικανότητες να σε ευνοεί και η τύχη λίγο.

Νομιζω για να πετυχεις το οτιδηποτε πρεπει να σε ευνοει και η τυχη ΠΟΛΥ.

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ένας χειρούργος οφθαλμίατρος 50 ετών που διαβάζει από τα 12 του, και μιλάει και 3 γλώσσες...

Το οτι διαβαζει απο τα 12 του και μιλαει 3 γλωσσες δε μου λεει κατι. Ποιο ειναι το βιογραφικο του, τι θεση εχει στο νοσοκομειο που δουλευει, θεωρειται thought leader σε καποιον τομεα, τι εισοδημα εχει ετησιως, τι περιουσια εχει φτιαξει;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
12 χρόνια σπουδές, πολλές επιστημονικές εκδόσες, Διευθυντής Κλινικής, με 5.000 το μήνα, ήδη ένα σπίτι 500.000 Ανατολικά Προάστια, και 1-2 σε επαρχιακή πόλη-εξοχικά,

Ηλικία περίπου 47

Συγκεκριμένο άτομο, γνωστός μου...

λογικά...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.264
Πόντοι
12.756
12 χρόνια σπουδές, πολλές επιστημονικές εκδόσες, Διευθυντής Κλινικής, με 5.000 το μήνα, ήδη ένα σπίτι 500.000 Ανατολικά Προάστια, και 1-2 σε επαρχιακή πόλη-εξοχικά,

Ηλικία περίπου 47

θα εχει και κανα μυριο στην τραπεζα παρκαρισμενο για τις δυσκολες ωρες .... σωστα ?

Επισκέπτης
Το οτι διαβαζει απο τα 12 του και μιλαει 3 γλωσσες δε μου λεει κατι. Ποιο ειναι το βιογραφικο του, τι θεση εχει στο νοσοκομειο που δουλευει, θεωρειται thought leader σε καποιον τομεα, τι εισοδημα εχει ετησιως, τι περιουσια εχει φτιαξει;

Ηλικία περίπου 47

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
θα εχει και κανα μυριο στην τραπεζα παρκαρισμενο για τις δυσκολες ωρες .... σωστα ?

Το παρκαρισμενο μυριο με ενθουσιαζει πολυ περισσοτερο απο τα 4 ντουβαρια στα ανατολικα προαστια, cash is the king  :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το παρκαρισμενο μυριο με ενθουσιαζει πολυ περισσοτερο απο τα 4 ντουβαρια στα ανατολικα προαστια, cash is the king  :rockon:

το παρκαρισμένο μύριο είναι από φακελλάκικα και μίζες από φαρμακευτικές...

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Nαι το καταλαβαινω, εχω κανει project στο χωρο της υγειας και ξερω τι βρωμια υπαρχει. Με διαφορα ο πιο βρωμικος κλαδος απο αυτους που εχω δει.

Επισκέπτης

θα μπορούσα να πω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά είναι σαν να τον σημαδεύω,

Το μόνο που θα πω είναι ότι είναι παιδί φτωχής οικογένειας, και ο ορισμός του αυτοδημιούργητου

Έχει προυπηρεσία και σε κλινικές του εξωτερικού και πέρα απ τη θέση του εδώ, πάει και για εγχειρήσεις έξω...

Η σύζυγος επίσης γιατρός...

Αυτός είναι ο ορισμός του ικανού και της καριέρας...

Επισκέπτης

μπα, πιο πολύ με έξω έχει δουλέψει, και δε νομίζω να χει ακόμα μύριο στην άκρη

για τα σπίτια που προείπα, υπάρχουνε και δάνεια, αλλά γενικώς υπάρχει άνεση

Είναι μαθηματικά βέβαιος ο πλουτισμός και η ευημερία, πλην της περίπτωσης της ατυχίας, που προείπα

Όλα αυτά τα λέω ως απάντηση στην άποψη περί τύχης

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom