Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος καθαρος μισθος σας;

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 27 11,6%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 13 5,6%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 5 2,2%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 29 12,5%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 43 18,5%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Θελει και προυπηρεσια σαν ACCA, CFA, CIMA κτλ;

Πως τους εννοεις τους απατεωνες;

το ΡΜΙ είναι project management και δεν έχει σχέση με λογιστική ή ελεγκτική που αναφέρεις.. κολλάει στα πάντα βέβαια από μηχανικούς μέχρι finance ..

τους απατεώνες τους καταλαβαίνεις όταν σου ζητάνε συνδρομές ή λεφτά για συνέντευξη ή αν σουν βρούνε δουλειά αμοιβή..

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
το ΡΜΙ είναι project management και δεν έχει σχέση με λογιστική ή ελεγκτική που αναφέρεις.. κολλάει στα πάντα βέβαια από μηχανικούς μέχρι finance ..

τους απατεώνες τους καταλαβαίνεις όταν σου ζητάνε συνδρομές ή λεφτά για συνέντευξη ή αν σουν βρούνε δουλειά αμοιβή..

Ναι το ξερω το ΡΜΙ, αυτο που ρωτησα ειναι αν θελει και συγκεκριμενη προυπηρεσια οπως τα αλλα, γιαυτο στα ανεφερα.

Οι headhunters δε δουλευουν με αμοιβη; Ή την αμοιβη την παιρνουν απο την εταιρεια εφοσον καλυφθει η θεση με δικο τους υποψηφιο;

Επισκέπτης

Δεν είναι ανάγκη να καταλαβαίνεις τους απατεώνες

Απλά, αρκείσαι μόνο στους επιβεβαιωμένους, που όπως στα περισσότερα ολιγοπώλια πιάνουν το 80-90% της αγοράς...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ναι το ξερω το ΡΜΙ, αυτο που ρωτησα ειναι αν θελει και συγκεκριμενη προυπηρεσια οπως τα αλλα, γιαυτο στα ανεφερα.

Οι headhunters δε δουλευουν με αμοιβη; Ή την αμοιβη την παιρνουν απο την εταιρεια εφοσον καλυφθει η θεση με δικο τους υποψηφιο;

την αμοιβή πάντα την παιρνουν από τον εργοδότη

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.453
Πόντοι
6.955

Η εταιρεία σε νοικιάζει για ορισμένο χρονικό διάστημα, στο διάστημα αυτό το μισθολογικό σου κόστος περιλαμβάνει και μηνιαία αμοιβή του headhunter.
Από φίλο που εργάζεται στον κλάδο της ναυτιλίας και δουλεύει στο εξωτερικό 300 ημέρες τον χρόνο έχω ακούσει οτι οι Ινδοί πάνε και εργαζονται για χαμηλούς μισθούς γαμιώντας με αυτόν τον τρόπο τους Ευρωπαίους εργαζόμενους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Η εταιρεία σε νοικιάζει για ορισμένο χρονικό διάστημα, στο διάστημα αυτό το μισθολογικό σου κόστος περιλαμβάνει και μηνιαία αμοιβή του headhunter.
Από φίλο που εργάζεται στον κλάδο της ναυτιλίας και δουλεύει στο εξωτερικό 300 ημέρες τον χρόνο έχω ακούσει οτι οι Ινδοί πάνε και εργαζονται για χαμηλούς μισθούς γαμιώντας με αυτόν τον τρόπο τους Ευρωπαίους εργαζόμενους.

αυτό είναι άλλο .. είναι εταιρείες που διαθέτουν προσωπικό για διαστήματα σε άλλες εταιρείες..

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.453
Πόντοι
6.955
ΟΧΙ δεν εννούσα αυτό, θα το διατυπώσω καλύτερα παίρνωντας ως παραδειγμα εναν φίλο μου telecom engineer. Ο ατζέντης του προγραμμάτιζε συνέντευξη στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας άλλης χώρας. Η δουλεία αφορούσε ενα συγκεκριμένο έργο και ήταν ορισμένου χρόνου, 6 ως 12 μήνες συχνότερα. Για όσους μηνες τον κράταγε η εταιρεία πλήρωνε αμοιβη και στον  ατζέντη.
Σημείωση: οι μισθοί ήταν τάξεως μεγέθους 4000-6000 € μηνιαίως, όταν όμως απο αυτα τα πολλά λεφτά αφαιρέσεις αεροπορικά και κενούς μήνες που μένεις χωρίς εργασία τότε προτιμάς να έχεις σταθερή εργασία με χαμηλότερο μισθό.

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Πολὺ πλέον ενδιαφέροντες τῶν headhunters εἶναι οἱ bounty hunters.

Τυπε οι headhunters ειναι πιο σκληροπυρηνικη φαση

COLLECTIE_TROPENMUSEUM_Portret_van_een_Dajak_krijger_op_Borneo_met_twee_van_hoofddeksels_voorziene_schedels_in_zijn_handen_en_een_kleed_over_zijn_schouder_TMnr_60043379.jpg

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.453
Πόντοι
6.955
Καληνύχτα παιδιά,
πέφτω για ύπνο γιατί αύριο ξυπνάω νωρίς για να παω να δουλέψω σαν το σκυλί!:)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ΟΧΙ δεν εννούσα αυτό, θα το διατυπώσω καλύτερα παίρνωντας ως παραδειγμα εναν φίλο μου telecom engineer. Ο ατζέντης του προγραμμάτιζε συνέντευξη στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας άλλης χώρας. Η δουλεία αφορούσε ενα συγκεκριμένο έργο και ήταν ορισμένου χρόνου, 6 ως 12 μήνες συχνότερα. Για όσους μηνες τον κράταγε η εταιρεία πλήρωνε αμοιβη και στον  ατζέντη.
Σημείωση: οι μισθοί ήταν τάξεως μεγέθους 4000-6000 € μηνιαίως, όταν όμως απο αυτα τα πολλά λεφτά αφαιρέσεις αεροπορικά και κενούς μήνες που μένεις χωρίς εργασία τότε προτιμάς να έχεις σταθερή εργασία με χαμηλότερο μισθό.

αυτός δουλεύει contractor (εργολάβος)... πάλι ο ατζέντης πληρωνόταν από την εταιρεία...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Στην Ελλάδα πρέπει να ομολογήσουμε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων απλώς κλαίγονται. Δεν έχουν σοβαρά προβλήματα όπως πχ σε χώρες: Ουκρανία, Μολδαβία, κλπ. Επίσης στην Ελλάδα υπάρχει πάρα μα πάρα πολύ αναπτυγμένη η ιδιοκατοίκηση. Δηλαδή πολλοί έχουν δικό τους σπίτι...Και χωρίς να πληρώνουν δάνειο. Στην Ελλάδα υπάρχει τρελό λίπος. Βλέπε Λάρισα και λοιπές επιδοτήσεις. Στην Ελλάδα αυτή κατάσταση με τα μνημόνια και τη κρίση και την ανεργία θα τραβήξει τουλάχιστον για άλλα 10 - 12 χρόνια...Το τραγικό είναι ότι υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων που πραγματικά υποφέρουν. Υπάρχει η ανεργία που αυξάνεται γεωμετρικά...

Βαλε και Σερρες Θεσσαλονικη κτλ  :grin: :grin:
Ποσο λες να ναι αυτο το ποσοστο ??? :think: :think: :think: :think: :think:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Όπως είπες υπάρχει τρελό λίπος, και μάλιστα από ανθρώπους και σόγια που δε δούλεψαν ποτέ και κορόιδευαν τον κόσμο επί δεκαετίες
Οι ξένοι, οι οποίοι ζουν με την νοοτροπία να επενδύουν εφ όρου ζωής στο χτίσιμο επαγγελματικών ικανοτήτων και γνώσεων και όχι σε ακίνητα, βλέποντας όλα αυτά τα μηδενικά να έχουν λεφτά απ το πουθενά, έχουν βάλει στόχο να στραγγίξουν τη χώρα, για τουλάχιστον 50 χρόνια, και βάλε. Ελπίζω μόνο όλο αυτό να γίνει ανείμακτα.

Για μένα όποιος ικανός μείνει σ αυτή τη χώρα με λιγότερα από 3.000 ευρώ το μήνα, θα κάνει μεγάλο κακό στην καριέρα του. Είναι υποχρέωση του να φύγει και να αποφύγει να γίνει χλωρό που θα καεί δίπλα στα ξερά. Τόσο γι αυτόν , όσο και για τα παιδιά του. Διότι αυτός θα μεγαλώνει τα παιδιά του με τη λογική του χτισίματος ικανοτήτων και δίπλα τα περισσότερα μπάσταρδα, θα μεγαλώνουν με την πονηρή λογική των επάρατων γονιών τους, της αρπαχτής και του βολέματος...

τοσα βγαζεις μονο αν εισαι αγροτης εχεις επιχειρηση η εισαι εισοδηματιας τυπε  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Βρές μου έξω δουλειά κι εγω θα παω. Δεν υπάρχουν δουλείες ούτε οξω φίλες τουλάχιστον για εμάς που έχουμε τα τυπικά προσόντα ενός πτυχιούχου.

εδω γερμανια πανε ανεδικευτοι και εσυ που εχεις εμπειρια δν μπορεις να πας?? :think: :think: :think: :think: :think:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Γερμανία έχει δουλειά, σε τεχνικά επαγγέλματα με πτυχίο Μηχανικού

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Γνωστή μου με μεγάλη εμπειρία σε εταιρίες logistics και διεκπεραίωση εμπορευματοκιβωτίων cargo με πλοία, αλλά και οποιαδήποτε διεθνή μεταφορά με οποιοδήποτε μέσο, όταν πήγε για συνέντευξη της είπαν ότι δίνουν 600 ευρώ για πλήρη οκτάωρη απασχόληση.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης την ρώτησαν ΜΟΝΟ: πόσων ετών είναι, αν είναι παντρεμένη και πόσα χρήματα θα ήθελε να είναι η αμοιβή της. Τίποτε άλλο.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
202
Like
4.933
Πόντοι
16.055
Στις περισσοτερες συνεντευξεις η διαρκεια ειναι το πολυ 2 λεπτα..Μαλλον εχουνε ταξει τις θεσεις σε δικους τους και κανουνε
τις συνεντευξεις για τα ματια του κοσμου..

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom