Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος καθαρος μισθος σας;

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 27 11,6%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 13 5,6%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 5 2,2%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 29 12,5%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 43 18,5%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Για μένα όποιος ικανός μείνει σ αυτή τη χώρα με λιγότερα από 3.000 ευρώ το μήνα, θα κάνει μεγάλο κακό στην καριέρα του. Είναι υποχρέωση του να φύγει και να αποφύγει να γίνει χλωρό που θα καεί δίπλα στα ξερά. Τόσο γι αυτόν , όσο και για τα παιδιά του. Διότι αυτός θα μεγαλώνει τα παιδιά του με τη λογική του χτισίματος ικανοτήτων και δίπλα τα περισσότερα μπάσταρδα, θα μεγαλώνουν με την πονηρή λογική των επάρατων γονιών τους, της αρπαχτής και του βολέματος...
Βρές μου έξω δουλειά κι εγω θα παω. Δεν υπάρχουν δουλείες ούτε οξω φίλες τουλάχιστον για εμάς που έχουμε τα τυπικά προσόντα ενός πτυχιούχου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βρές μου έξω δουλειά κι εγω θα παω. Δεν υπάρχουν δουλείες ούτε οξω φίλες τουλάχιστον για εμάς που έχουμε τα τυπικά προσόντα ενός πτυχιούχου.

και γιατί δεν ψάχνεις μόνος σου?? δόξα τον πανάγαθο ιντερνετ έχεις... αρκεί φυσικά να κατέχεις την γλωσσα (όχι σαν τον Τσίπρα βέβαια)

Επισκέπτης
θα εχει και κανα μυριο στην τραπεζα παρκαρισμενο για τις δυσκολες ωρες .... σωστα ?

Στην Αμερική οι μισθοί των χειρούργων είναι περίπου 200.000-1.000.000$ το χρόνο (συν δώρα ευχαριστίας -όχι μίζες)

Με πέντε χρόνια ακόμη εδώ και βελτίωση των ικανοτήτων, πάει άνετα μια δεκαετία εκεί και μαζεύει όχι ένα αλλά δέκα μύρια

Μιλάμε βέβαια για δουλειές όπου κάνεις εγχειρήσεις στα μάτια της Μαντόνα, της Τζένιφερ Λόπεζ, του Τάιγκερ Γουντς, του Ομπάμα, κλπ

Μόνο από δώρα για ευχαριστίες μπορείς να τσιμπάς 200.000ρα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ένα πτυχίο ίσον τίποτα-μηδέν-σκουπιδαριό

κάνε ένα μεταπτυχιακό, μάθε 2 γλώσσες, παρακολούθα 10 σεμινάρια-παρουσιάσεις-διαλέξεις ποικίλης ύλης, μάθε υπολογιστές, δούλεψε και 3 χρόνια κάπου

ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΩΛΟ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ...

βασικά δεν είναι το μεταπτυχιακό όσο επαγγελματικές εξειδικέυσεις (PMI,ITIL,TOGAF κλπ)...

Επισκέπτης

ένα πτυχίο ίσον τίποτα-μηδέν-σκουπιδαριό

κάνε ένα μεταπτυχιακό, μάθε 2 γλώσσες, παρακολούθα 10 σεμινάρια-παρουσιάσεις-διαλέξεις ποικίλης ύλης, μάθε υπολογιστές, δούλεψε και 3 χρόνια κάπου

ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΩΛΟ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ...

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
βασικά δεν είναι το μεταπτυχιακό όσο επαγγελματικές εξειδικέυσεις (PMI,ITIL,TOGAF κλπ)...

Μετρανε πολυ αυτα; Το ειχαμε συζητησει και παλαιοτερα νομιζω. Προς το παρον δεν τα βλεπω να ειναι και τοσο σημαντικα. Πιο πολυ θα ελεγα πως μετρανε τα brands που εχεις στο βιογραφικο σου.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Εχω 11 χρόνια τραπεζική εμπειρία, ενα μεταπτυχιακό του κώλου αλλά την αγγλική δεν την ομιλώ επαρκώς!
Συμφωνώ με τον τραμουντάνα για τα περίεπαγγελματικών εξειδικέυσεων!!!
Το πρόβλημα της ελληνικής ανώτατης παιδείας είναι οτι παρέχει γενικές γνώσεις κι οχι επαγγελματική εξειδίκευση

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Back Office πόστα πάντα με εξαίρεση στην αρχή που δούλεψα εξυπηρέτηση πελατών.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μετρανε πολυ αυτα; Το ειχαμε συζητησει και παλαιοτερα νομιζω. Προς το παρον δεν τα βλεπω να ειναι και τοσο σημαντικα. Πιο πολυ θα ελεγα πως μετρανε τα brands που εχεις στο βιογραφικο σου.

σε ένα βιογραφικό μετράνε τα πάντα και ειδικά μετράει να μην έχεις κενά διαστήματα...

ακομη και εθελοντική μη αμοιβόμενη εργασία κάπου (πχ καλοκαίρι σαν ομαδάρχης σε κατασκηνώσεις μετράει θετικά)..

οι πιστοποιήσεις αυτές μετράνε και έχουνε την έννοια της εξειδίκευσης και του ενδιαφέροντος σε έναν συγκεκριμένο τομέα που θέλεις να ασχοληθείς...

το πτυχίο (ειδικά στις αγγλοσαξωνικές χώρες) δεν μετράει και πάρα πολύ (γιαυτό εξάλλου είναι και τριετές) εκτός αν συνοδεύεται από ένα μεταπτυχιακό (πχ MBA)...

Επισκέπτης
Εχω 11 χρόνια τραπεζική εμπειρία, ενα μεταπτυχιακό του κώλου αλλά την αγγλική δεν την ομιλώ επαρκώς!
Συμφωνώ με τον τραμουντάνα για τα περίεπαγγελματικών εξειδικέυσεων!!!
Το πρόβλημα της ελληνικής ανώτατης παιδείας είναι οτι παρέχει γενικές γνώσεις κι οχι επαγγελματική εξειδίκευση

Σε τι πόστα δουλεύεις τύπε;  :rockon: :rockon: :rockon:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
LOWER κι αυτό με το ζόρι. Proficiency έκανα τρία χρόνια αλλα δεν το πήρα, δεν το εχω με τις γλώσσες. Η αλήθεια είναι δεν εψαξα ποτέ μόνος μου για εργασία έξω διότι είχα σταθερή δουλεία εδω. Υστερα όμως απο 6 χρόνια χωρίς αύξηση (αντίθετα μείωση μισθών) θα παρατούσα την τράπεζα για να παίξω την τύχη μου στο εξωτερικό.
Εχω σκούσει για "ατζέντηδες" που σου βρίσκουν δουλειά έξω, ξέρει κανείς λεπτομέρειες?

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
σε ένα βιογραφικό μετράνε τα πάντα και ειδικά μετράει να μην έχεις κενά διαστήματα...

ακομη και εθελοντική μη αμοιβόμενη εργασία κάπου (πχ καλοκαίρι σαν ομαδάρχης σε κατασκηνώσεις μετράει θετικά)..

οι πιστοποιήσεις αυτές μετράνε και έχουνε την έννοια της εξειδίκευσης και του ενδιαφέροντος σε έναν συγκεκριμένο τομέα που θέλεις να ασχοληθείς...

το πτυχίο (ειδικά στις αγγλοσαξωνικές χώρες) δεν μετράει και πάρα πολύ (γιαυτό εξάλλου είναι και τριετές) εκτός αν συνοδεύεται από ένα μεταπτυχιακό (πχ MBA)...

Το ΡΜΙ ποσο δυσκολο και χρονοβορο ειναι;

Προς το παρον καλα τα παω θελω να πιστευω, εχω καλο βιογραφικο, αλλα νομιζω πως εχω καει, εχω δουλεψει μολις 3 χρονια και νιωθω σα να δουλευω 10.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
LOWER κι αυτό με το ζόρι. Proficiency έκανα τρία χρόνια αλλα δεν το πήρα, δεν το εχω με τις γλώσσες. Η αλήθεια είναι δεν εψαξα ποτέ μόνος μου για εργασία έξω διότι είχα σταθερή δουλεία εδω. Υστερα όμως απο 6 χρόνια χωρίς αύξηση (αντίθετα μείωση μισθών) θα παρατούσα την τράπεζα για να παίξω την τύχη μου στο εξωτερικό.
Εχω σκούσει για "ατζέντηδες" που σου βρίσκουν δουλειά έξω, ξέρει κανείς λεπτομέρειες?

(1) στρώσε κώλο να τελειοποιήσεις τα Αγγλικά σου.. κατέβαζε ταινίες με αγγλικούς υπότιτλους και μετά χωρίς υπότιτλους... αγόραζε αγγλικα paperback και διάβαζε

(2) οι ατζέντηδες είναι δύο ειδώνν (α) οι απατεώνες (β) τα νόμιμα γραφεία ευρέσεως εργασίας διεθνώς reed, manpaower κλπ που καταχωρούν τις αγγελίες στο διαδικτυο είτε στα σάιτ τους είτε σε site lists ie jobserve.com, jobsite.com, monster κλπ κλπ κλπ .. ένα γκουγκλάρισμα και θα βρείς πολλά...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το ΡΜΙ ποσο δυσκολο και χρονοβορο ειναι;

Προς το παρον καλα τα παω θελω να πιστευω, εχω καλο βιογραφικο, αλλα νομιζω πως εχω καει, εχω δουλεψει μολις 3 χρονια και νιωθω σα να δουλευω 10.

εξαρτάται από πόσο ζεστά θα το πάρεις... 1-3 χρόνια αλλά σε ενάμιση χρόνο βγαίνει άνετα.. δουλεύοντας παράλληλα μιλάμε...

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
εξαρτάται από πόσο ζεστά θα το πάρεις... 1-3 χρόνια αλλά σε ενάμιση χρόνο βγαίνει άνετα.. δουλεύοντας παράλληλα μιλάμε...

Θελει και προυπηρεσια σαν ACCA, CFA, CIMA κτλ;

(1) στρώσε κώλο να τελειοποιήσεις τα Αγγλικά σου.. κατέβαζε ταινίες με αγγλικούς υπότιτλους και μετά χωρίς υπότιτλους... αγόραζε αγγλικα paperback και διάβαζε

(2) οι ατζέντηδες είναι δύο ειδώνν (α) οι απατεώνες (β) τα νόμιμα γραφεία ευρέσεως εργασίας διεθνώς reed, manpaower κλπ που καταχωρούν τις αγγελίες στο διαδικτυο είτε στα σάιτ τους είτε σε site lists ie jobserve.com, jobsite.com, monster κλπ κλπ κλπ .. ένα γκουγκλάρισμα και θα βρείς πολλά...

Πως τους εννοεις τους απατεωνες;

Επισκέπτης

αγγλικα και μια δευτερη γλωσσα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom