Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος καθαρος μισθος σας;

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 27 11,6%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 13 5,6%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 5 2,2%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 29 12,5%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 43 18,5%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εεεε στο ζάρα έπρεπε να στέκεται όρθια και να δουλεύει όλη μέρα... στο ΙΚΑ έπαιζε να πληρώνανε όλες μαζί μια αλβανίδα να κάνει την δουλειά και αυτές να αράζανε...

ΥΓ πιάσανε κάτι τύπους στον ΟΤΕ (όταν ήταν κρατικός) να το κάνουν αυτό... πηγαίναν συνεργείο 10 άτομα και βάζαν ρεφενέ από δυό κατοστάρικα .. βάζανε δυό αλβανούς να βαράνε τον κασμά όλη την μέρα και αυτοί αράζανε στον καφενέ και πίναν τσίπρα..
Aυτα μην τα λες εδω,να πας να τα πεις σε αυτους που ψηφιζουν ακομη νδ και πασοκ.Τα στελεχη αυτων των κομματων διορισαν αυτα τα χαιβανια.
Γιοι,ανηψιοι,ξαδελφες,ξαδελφοι γνωστων βουλευτων ειναι.Δεν μπηκαν στο δημοσιο αξιοκρατικα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.782
Πόντοι
3.715
οι πωλήσεις είναι ο μόνος κλάδος που μπορεί κανείς να ελιχθεί ακόμη εξασφαλίζοντας ένα μερτικό με σοβαρούς συνομιλητές -απαραίτητη συνθήκη ο εργοδότης να μην είναι μπινές μονοφαγάς, οπότε χαρτάκι με υπογραφές από την αρχή με το καλημέρα-.

Έξω πωλητής ας πούμε UK μεριά μπορεί να καθαρίσει 50-70Κ λιριά ήτοι 1000+ λιριά / εβδομάδα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.260
Πόντοι
12.756
Έτσι δουλεύουν τα κράτη που η βασική λογική των πολιτών είναι να χτίζουν και να καλλιεργούν τον εαυτό τους ως τα βαθιά γεράματα

Όχι όπως εδώ που τα όνειρα περιορίζονται σε διχίλαρες θέσεις αδράνειας, τριάρια στην Νέα Σμύρνη, ενοικιαζόμενα μαγαζά στην Πατησίων και ελαιώνες στο χωριό, για πετυχημένο γάμο της κόρης...

Στα Γερμανικά η μετάφραση της λέξης αμόρφωτος είναι ungebildet που σημαίνει "άχτιστος"

η γνωστη σου εφυγε απο πωλητρια για να γινει καθαριστρια , που η επομενη εξελιξη απο εκει ειναι μηδεν , εκτος αν βρει κανεναν και ανοιξουν καμια εταιρια καθαρισμου , πραγμα δυσκολο πια..
και απορεις γιατι απο καθαριστρια δεν θελει να γινει κατι παραπανω..

Επισκέπτης
δεν έγινε ρε CFO.. προισταμένη εξυπηρετησης πελατών ... με καμμιά πενηνταριά άτομα να τα κάνει κουμάντο.. και από κεί που έπαιρνε 5.5 λίρες την ωρα παίρνει 43.000 λίρες τον χρόνο...

όταν πήγε στην εταιρεία δεν είχε καν πτυχίο του αντίστοιχου λυκείου... πήγε και το τελειωσε (κάτι σαν νυκτερινο) εκτός δουλειάς και μετά που θέλησε να κάνει ένα diploma η εταιρεία την βοήθησε (δάνειο άτοκο για τα δίδακτρα και άδεια στις εξετάσεις) ...

της έφυγε ο κώλος για να φτάσει εκεί που έφτασε.. αλλά ΗΘΕΛΕ-ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ-ΠΕΤΥΧΕ..

Έτσι δουλεύουν τα κράτη που η βασική λογική των πολιτών είναι να χτίζουν και να καλλιεργούν τον εαυτό τους ως τα βαθιά γεράματα

Όχι όπως εδώ που τα όνειρα περιορίζονται σε διχίλαρες θέσεις αδράνειας, τριάρια στην Νέα Σμύρνη, ενοικιαζόμενα μαγαζά στην Πατησίων και ελαιώνες στο χωριό, για πετυχημένο γάμο της κόρης...

Στα Γερμανικά η μετάφραση της λέξης αμόρφωτος είναι ungebildet που σημαίνει "άχτιστος"

Επισκέπτης

Δε θα ξεχάσω όταν στα 27 μου έπιασα να ασχοληθώ με κάτι που είχα παρατημένο, για να πάρω ένα χαρτί,

την αντιμετώπιση κάποιων οταν τους έλεγα ότι διαβάζω το τάδε,

μερικοί μου λέγαν "ε και σε τέτοια ηλικία, όταν περναν τα χρόνια, είναι πιο δύσκολο το διάβασμα" !!!

Τύποι που κερνούσαν σούβλες όταν μπαίναν οδηγοί στη ΔΕΗ, γινόταν υπολοχαγοί στο στρατό, ή βγαίναν σύμβουλοι σε κάτι χωριά του κώλου!!!

Ευτυχώς που ανακαλύφθηκε το internet και μάθαμε ότι οι Σουηδοί πάνε στα 62 τους να μάθουν πχ βιτρό, ή Πακιστανικά, ή διακόσμηση εσωτερικών χώρων, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...

Επισκέπτης
η γνωστη σου εφυγε απο πωλητρια για να γινει καθαριστρια , που η επομενη εξελιξη απο εκει ειναι μηδεν , εκτος αν βρει κανεναν και ανοιξουν καμια εταιρια καθαρισμου , πραγμα δυσκολο πια..
και απορεις γιατι απο καθαριστρια δεν θελει να γινει κατι παραπανω..

Για να σε βοηθήσω να καταλάβεις για τι συζητάμε:

Συζητάμε για το πόσο εύκολα ή δύσκολα μπορεί κάποιος να ανέλθει σε μια εταιρία στην Ελλάδα

Το πως βρέθηκε στην αρχική της θέση, είναι αδιάφορο. Το ιστορικό της κοπέλας στο παράδειγμα, το ανέφερα ως έξτρα προσόν για ενδεχόμενη άνοδο και όχι για να βγάζουμε μπερδεμένες ετυμηγορίες, με ελλιπή στοιχεία.
Ας εστιάσουμε στο θέμα λοιπόν...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.260
Πόντοι
12.756
Για να σε βοηθήσω να καταλάβεις για τι συζητάμε:

Συζητάμε για το πόσο εύκολα ή δύσκολα μπορεί κάποιος να ανέλθει σε μια εταιρία στην Ελλάδα

Το πως βρέθηκε στην αρχική της θέση, είναι αδιάφορο. Το ιστορικό της κοπέλας στο παράδειγμα, το ανέφερα ως έξτρα προσόν για ενδεχόμενη άνοδο και όχι για να βγάζουμε μπερδεμένες ετυμηγορίες, με ελλιπή στοιχεία.
Ας εστιάσουμε στο θέμα λοιπόν...

Σε εταιρια ηταν που μπορουσε να ανεβει και πηγε και εγινε καθαρίστρια , σε μια χωρα που δυσκολα ανεβαινεις σε εταιριες δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβει ενας που ειναι εκτος χωρου..
Το εξτρα προσον που ειχε το ετριψε μονη της στην μουρη της.Επρεπε μονη της να εκμεταλλευτεί το εξτρα προσον που λες οτι ειχε , και αυτη πηγε και εκανε ακριβως το αντιθετο

Επισκέπτης
Σε εταιρια ηταν που μπορουσε να ανεβει και πηγε και εγινε καθαρίστρια , σε μια χωρα που δυσκολα ανεβαινεις σε εταιριες δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβει ενας που ειναι εκτος χωρου..
Το εξτρα προσον που ειχε το ετριψε μονη της στην μουρη της.Επρεπε μονη της να εκμεταλλευτεί το εξτρα προσον που λες οτι ειχε , και αυτη πηγε και εκανε ακριβως το αντιθετο

Μα η χώρα ήταν έτσι φτιαγμένη που η καθαρίστρια στο ΙΚΑ, έπαιρνε πιο πολλά από μία μάνατζερ πωλήσεων με 20ετή πείρα και με μόνιμη θέση. Μπορεί να ακούγεται "βολεψιάρικο" αλλά έτσι ήταν. Μπορεί κι αυτή να ονειρευόταν μια καριέρα στις πωλήσεις αλλά τα πράματα στον ΙΤ να ήταν τόσο χάλια που να αναγκάστηκε να πουλήσει τα όνειρά της και να πάει να γίνει ΔΥ...

Επισκέπτης
ήξερα ότι είσαι μαλάκας άλλα δεν περίμενα τόσο πολύ... 

Μαλάκες, να πεις τους manager γυμναστηρίων στην αγγλία .....

Οι οδοντίατροι που ξέρω που πήγαν αγγλία, υποτίθεται ότι παίρνουν 75.000 GBP ετησίως.
Και είναι οι περισσότεροι ζευγάρια, δηλαδή Χ2.

Η κόρη μου, 4 ετών , από τα 2,5 , όταν έβλεπε φωτογραφίες τους με τα παιδιά τους στο fb
έλεγε ....

"Μπαμπά ατά είναι τωχά παιδάκια, σαν ατά που ζητάνε σοκολάτες έτσω από το σούπελ μάλκετ ;;;  "

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μαλάκες, να πεις τους manager γυμναστηρίων στην αγγλία .....

Οι οδοντίατροι που ξέρω που πήγαν αγγλία, υποτίθεται ότι παίρνουν 75.000 GBP ετησίως.
Και είναι οι περισσότεροι ζευγάρια, δηλαδή Χ2.

Η κόρη μου, 4 ετών , από τα 2,5 , όταν έβλεπε φωτογραφίες τους με τα παιδιά τους στο fb
έλεγε ....

"Μπαμπά ατά είναι τωχά παιδάκια, σαν ατά που ζητάνε σοκολάτες έτσω από το σούπελ μάλκετ ;;;   "

αααα μάλιστα... από την κόρη σου το έμαθες δηλαδή... εντάξει κατάλαβα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αααα μάλιστα... από την κόρη σου το έμαθες δηλαδή... εντάξει κατάλαβα... 

Βρε μαλάκα ...
Στην Αγγλία, όλοι οι έλληνες, πλην εφοπλιστάδων και κάτι λίγων άλλων
ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΟΥΡΙΑ ....

Ληγούρια ......

Θες να στο ζωγραφίσω ;;;;;;;;;;;;

Είναι αυτοί που όταν έρχονται ελλάδα
αν κερνάει κάποιος σουβλάκια, τα τρώνε δέκα δέκα ....

Ζούνε σε τρώγλες, κοιμούνται στις 22.00 ...
τρώνε σκατά .... δεν έχουν ΙΧΕ ή αν έχουν , είναι καρούλια ,
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και δεν έχουν καμία ζωή ...

Κλάσε μας τα @@ .....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βρε μαλάκα ...
ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΟΥΡΙΑ ....

Ληγούρια ......

Θες να στο ζωγραφίσω ;;;;;;;;;;;;

Είναι αυτοί που όταν έρχονται ελλάδα
αν κερνάει κάποιος σουβλάκια, τα τρώνε δέκα δέκα ....

Ζούνε σε τρώγλες, κοιμούνται στις 22.00 ...
τρώνε σκατά .... δεν έχουν ΙΧΕ ή αν έχουν , είναι καρούλια ,
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και δεν έχουν καμία ζωή ...

Κλάσε μας τα @@ .....

λιγουρι είσαι και φαίνεσαι μαλάκα που κλαίς γιατί δεν έχεις να πληρώσεις 1500 ευρώ το χαράτσι για την μεζονε (το παράνομο δηλαδή) και τα 650 τέλος επιτηδεύματος...

με 75.000 τον χρόνο (δηλαδή κανένα πενηντάρι καθαρά) περνάς πάρα πολύ καλά και πλουσιο πάροχα στην επαρχία και καλά στο Λονδίνο...

90.000 τον χρόνο μικτά είναι γύρω στα 60.000 καθαρά (εξαρτάται από το πόσα βάζεις στο συνταξιοδοτικό σου)... δηλαδή 5000 τον μήνα ...

τα σπίτια είναι αυτά που είναι και ΔΕΝ χτίζονται καινούργια ... τον κώλο σου να βαράς κάτω σε πόλη ΔΕΝ χτίζεται καινούργιο σπίτι με τίποτε..

ηλίθιε...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Βρε μαλάκα ...
ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΟΥΡΙΑ ....
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
μια χαρα τα περνανε οι expats και καλους μισθους εχουν και αυτοκιντα και ελευθερο χρονο για μπυρονια  Οοταν δεν σε ζει η μανα σου καταλαβαινεις την αξια των χρημματων και δεν τα σκορπας .

Απλα οι Ελληνες που καταφερνουν να πανε εξω συνηθως εχουν οικογενειακα λεφτα και κλαιγονται να γυρισουν πίσω για να ερθουν στην Ελλαδα να  :jerking: :jerking: :jerking: στην λιακαδα και να φανε τα λεφτα τους μην κανοντας ΤΙΠΟΤΑ

Επισκέπτης
λιγουρι είσαι και φαίνεσαι μαλάκα που κλαίς γιατί δεν έχεις να πληρώσεις 1500 ευρώ το χαράτσι για την μεζονε (το παράνομο δηλαδή) και τα 650 τέλος επιτηδεύματος...

με 75.000 τον χρόνο (δηλαδή κανένα πενηντάρι καθαρά) περνάς πάρα πολύ καλά και πλουσιο πάροχα στην επαρχία και καλά στο Λονδίνο...

Ρε μαλάκα ... σε ποιόν μιλάς ;;;;;;
Θα μας βάλεις πάλι 120 gbp σε τάληρα να το παίξεις λεφτάς ;;;;;

Ποιός σου είπε ότι μένω σε μεζονέτα και το χαράτσι είναι 1500;
Και ότι δεν έχω να πληρώσω τα 650;;;;

ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ.
Και θα πάψω να πληρώνω.

Αν η κατάσταση πάει έτσι , κάνω παύση εργασιών τέλη του 2014
ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.

Θα πάω έξω και θα τρώω έτοιμα λεφτά, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ.
Οπότε ό,τι κι αν κάνουν τις καταθέσεις ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ.

Αλλά η ζωή που κάνουν κάτι κεφτέδες σαν εσένα στην αγγλία, ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ.
Μένεις σε σάπια τρώγλη.
Δικό σου μάξι δεν έχεις ....
αυτό που σου δίνει η κωλοεταιρεία σου,  είναι .... tiguan ....

γτπ δηλαδή .... συ τα είπες .....

Ωραία ζωή στην Αγγλία.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ , ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ,
ΟΝΕΙΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΝΗΣΙ ... ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ .....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom