life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Όχι. Της έβαλε εμφυτεύματα τσιμέντου ο γιατρός χωρίς τσίνορα της Καταλίνας.![]()
To αποτελεσμα μετραει.............
Όχι. Της έβαλε εμφυτεύματα τσιμέντου ο γιατρός χωρίς τσίνορα της Καταλίνας.![]()
πλακα πλακα η μις γ....ει και........ δεν παιζεται για πλακα μας εχει και ειναι μολις 20 , Μπραβο της μας δινει και ματι και δωρεαν και εσεις κοροιδευετε . Τοτε καθιστε να μιλατε με υφαντες παρουσιες
Άλλος μπαίνει στο φόρουμ για να πάρει μάτι, άλλος για να καβλώσει, άλλος για να πει δυο μαλακίες, άλλος για να μιλήσει σοβαρά.
Γιατί το να θες να βλέπεις κώλους είναι πιο σημαντικός λόγος από τους άλλους;
Και γιατί όποια δείχνει τον κώλο της είναι πιο σημαντική απο τις συλλογές;
γιατι μπουμπα το ερασιτεχνικο εχει αξια οπως και το οι-κολο-γικο !Άλλος μπαίνει στο φόρουμ για να πάρει μάτι, άλλος για να καβλώσει, άλλος για να πει δυο μαλακίες, άλλος για να μιλήσει σοβαρά.
πλακα πλακα η μις γ....ει και........ δεν παιζεται για πλακα μας εχει και ειναι μολις 20 , Μπραβο της μας δινει και ματι και δωρεαν και εσεις κοροιδευετε . Τοτε καθιστε να μιλατε με υφαντες παρουσιες
1.....Μαs αρεσει να βλεπουμε κωλουs ...ειναι σημαντικο
Άλλος μπαίνει στο φόρουμ για να πάρει μάτι, άλλος για να καβλώσει, άλλος για να πει δυο μαλακίες, άλλος για να μιλήσει σοβαρά.
Ετσι μπραβο...τωρα μιλαs ορθα αν και σε βλεπω καθιστη...........Αυτό είπα κι εγώ ρε λάιφ, συντονίσου![]()
δεν το παω πουθενα απλα βλεπω οποια εχει διαθεση απο γνησιο ερασιτεχνισμο να δειξει κατι ολο ελαττωματα της βρισκουν μερικοι , αμυαλη , δρακουλας πεφτοκολα αλλα κανεις δεν λεει οτι εχει κορμαρα και ματαρες
Rε συ αν ημουνα κοριτσι τι λεs να μ ενδιεφερε???? το μυαλο???? η η καταγωγη???
δεν το παω πουθενα απλα βλεπω οποια εχει διαθεση απο γνησιο ερασιτεχνισμο να δειξει κατι ολο ελαττωματα της βρισκουν μερικοι , αμυαλη , δρακουλας πεφτοκολα αλλα κανεις δεν λεει οτι εχει κορμαρα και ματαρες
ρε παιδια για να ξηγηθουμε δεν ειπα οτι η μαριννα ειναι μπαζο η οτι δεν εχει καλο κολο ! ειπα οτι δεν κανει κατα καμια δυναμη για μοντελο !!! Αν κοιταξετε λιγο τα wannabe μοντελα της ηλικιας 16-20 δεν εχουν καμια μα καμια σχεση με την μαριαννα ειναι σαφος καλυτερες και με σωματα αψεγαδιαστα και δερμα βελουτε και ολα τα προσοντα κοιτανε ταβανι !!! εχω γνωρισει πολλες κοπελες απο τον χωρο αυτο και πιστευω εχω αποψη !!! η μαριαννα ειναι απλος μια ομορφη Ελλεινιδα με Ε κεφαλαιο!!!
και στο κατω κατω η μαριαννα δεν μπηκε στο σιτε μας για να μας κανει παρεα αλλα για να μας εκμετα΄λευτει και να κανει το κομματι της και για αυτο την κατακρινω!!!
Xaxaxaxaxaxaxaxaxax τι να σου κανω βρε??????????? Να δειξειs κωλαρακι δοκιμασεs??????????Ναι καταλαβαίνω, κι εγώ παρακαλάω για πούτσο όποιο αρσενικό μέλος βρεθεί στο δρόμο μου αλλά τίποτα μέχρι στιγμής![]()
Ναι πιθανον........ομωs αυτη ειχε το κουραγιο να δηλωσει υποψηφιοτητα........Αs το κανουν κι οι αλλεs να βγει η καλυτερη..ετσι δεν ειναι??