EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.710
- Πόντοι
- 19.485
καλα εσυ ποτε κοιμασε? η τον εκοψες τον υπνο?
είναι ο προεκλογικός αγώνας στη μέση!
καλα εσυ ποτε κοιμασε? η τον εκοψες τον υπνο?
είναι ο προεκλογικός αγώνας στη μέση!
Ήθελα να τη δουλέψω λίγο αλλά μετά φοβήθηκα το μπαν....αμα θες να ξέρεις έχω φάει 3 μπαν επειδή κοροιδευα τα τραβέλια απλά μου αρέσει να σπάω πλάκα μαζί τουςεπειδη σου αρεσει να σε γαμανε εσενα θα σου θυμισω κατι.
Sex / Τραβεστί/Transexual / Απ: Τραβέλια - γενική συζήτηση στις: 11/05/09, 02:02
DANAH πόσο τον έχεις?
για να σου θυμηζω και τις αποριες σου.
Εγώ ανυπομονώ να βγει η φωτο στο σουτ να δω το βύζο σου με εχει φαει η περιεργια...αληθεια ποτε βγαινει?λες να μη κοιμηθω μεχρι τον Ιούλιο?
μην τα κοροιδευεις και πολυ τα τραβελια.γιατι οπως εισαι και μικρος,δεν θελου και πολυ να σου γειωσει το κολο κανενα απο αυτα.Ήθελα να τη δουλέψω λίγο αλλά μετά φοβήθηκα το μπαν....αμα θες να ξέρεις έχω φάει 3 μπαν επειδή κοροιδευα τα τραβέλια απλά μου αρέσει να σπάω πλάκα μαζί τους
μην τα κοροιδευεις και πολυ τα τραβελια.γιατι οπως εισαι και μικρος,δεν θελου και πολυ να σου γειωσει το κολο κανενα απο αυτα.
ινε τισ δεη γιαφτογειωσει???
Δεν είναι και τόσο μικρός...19 είμαι έχω τη δύναμη να τα ξεπαστρέψω
εισαι 19 και δεν εισαι μικρος??????????Δεν είναι και τόσο μικρός...19 είμαι έχω τη δύναμη να τα ξεπαστρέψω
Αααα εεεε εντάξει, 19 δεν είσαι μικρός, έχεις φάει τη ζωή με το κουτάλι, τα ξέρεις όλα τα κόλπα για να αποφεύγεις τις κακοτοπιές
εισαι 19 και δεν εισαι μικρος??????????
πως φανηκαν τα σαψαλα κατευθειααααααααααανννν να τη πουν τη κακιαααααααα
Κακία δεν είναι να λες ότι στα 19 είσαι μικρός, δε σε θίξαμε κιόλας.
πες τα silvaπως φανηκαν τα σαψαλα κατευθειααααααααααανννν να τη πουν τη κακιαααααααα
πες τα silva
γαμια μη μιλας βγηκαμε οτι θιχτηκαμε κιολας!!!!! :-
Αυτό πάει για τη silva! ?Όταν νομίζεις ότι σου τη λένε ενώ δεν ισχύει αυτό, ναι, αυτό σημαίνει ότι θίγεσαι.
Ουφ, εύθικτη η νέα γενιά
Όταν νομίζεις ότι σου τη λένε ενώ δεν ισχύει αυτό, ναι, αυτό σημαίνει ότι θίγεσαι.
Ουφ, εύθικτη η νέα γενιά
Αυτό πάει για τη silva! ?