επειδη σου αρεσει να σε γαμανε εσενα θα σου θυμισω κατι.Δυστηχώς για σένα δε γαμάω πούστηδες...
Sex / Τραβεστί/Transexual / Απ: Τραβέλια - γενική συζήτηση στις: 11/05/09, 02:02
DANAH πόσο τον έχεις?
για να σου θυμηζω και τις αποριες σου.
επειδη σου αρεσει να σε γαμανε εσενα θα σου θυμισω κατι.Δυστηχώς για σένα δε γαμάω πούστηδες...
τι ειπες τωρα?παω να βάλω καμια φωτο αλλα οταν μετα την ανοιγω βγαίνει τεράστια και δεν λέει ... όλες οι λεπτομέρειεσ στη φορα
πων να τη μικρύνω?
στο photoshop μικρη την εχω κανει αλλα εδω παλι μεγαλη εμφανιζεται
κοιμάμαι όλη μεραΠάντως πολύ ξενυχτάς και δε σου κάνει καλό! Ειδικά στο δέρμα! ε?
ξέρω γω?χαχαχχαχατι ειπες τωρα?
να κόψεις το ίντερνετ και να την πέφτεις για ύπνο! Πολλές ώρες! Να πίνεις πολύ νερό . Α και να κόψεις το κάπνισμα ( η φώτο σε προδίδει) !κοιμάμαι όλη μερα
αλλά όντως το οτι δεν κοιμάμαι νύχτα είναι κακο
τι προτείνετε γιατρε μου?
μουαχαχαχαχανα κόψεις το ίντερνετ και να την πέφτεις για ύπνο! Πολλές ώρες! Να πίνεις πολύ νερό . Α και να κόψεις το κάπνισμα ( η φώτο σε προδίδει) !
μουαχαχαχαχα
έπεσες έξω εδω γιατρέ
πολύ έξω
αν θέλει να πεί κακία ο άνθρωπος θα τη πει κι ας είναι και άσχετη
ούτε πίνω, ούτε καπνίζω
ασε, εκει ειναι η αμαρτια μουψέματα λες έχουμε και αποδείξεις! Τη φωτογραφία στο άβαταρ! Α και να κόψεις και τα αναψυκτικά ! Προκαλούν κυταρίτιδα!
εχω εξαρτηση απ τη coca cola zero
πινω κολα για πρωινο
α εγω εχω ωρα ακομηΑπαπα σοβαρά! να την κόψεις καλέ θα σου τρυπήσει το στομάχι! Να εγώ που είμαι καλό παιδί πάω για ύπνο τώρα! Είδες πόσο νωρίς πάω?
καχυποπτε...Eγώ πάντως θέλω να δω αν θα ξανά φανεί από τα μέρη μας όταν με το καλό τελειώσει ο διαγωνισμός!!!
Eγώ πάντως θέλω να δω αν θα ξανά φανεί από τα μέρη μας όταν με το καλό τελειώσει ο διαγωνισμός!!!
εγω απλα θελω να μου κατσει
Ελα τύπε αφιερωμένο...
καλα εσυ ποτε κοιμασε? η τον εκοψες τον υπνο?r'n'b τσιφτετέλι ο Πετράκος?
το δα κι αυτο!