P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Προς ολους εδω.Αν την δειτε την τυπισσα...θα μετανιωσετε για την ωρα που εχετε σπαταλησει,απαντωντας της.
φτανει π μ εχεις δει εσυ οπως λεςς
Προς ολους εδω.Αν την δειτε την τυπισσα...θα μετανιωσετε για την ωρα που εχετε σπαταλησει,απαντωντας της.
Φιλε δεν εχει να κανει με την εμφανιση του αλλου..μπορει να βρεις καποια λιγο ασχημη με καλο ομως χαρακτηρα!Προς ολους εδω.Αν την δειτε την τυπισσα...θα μετανιωσετε για την ωρα που εχετε σπαταλησει,απαντωντας της.
Δεν εχω αναγκη, εχω τη δικη μ ψυχολογο.
Μισανδρισμός προς συγκεκριμένους τύπους άντρα-παπάρα-κλαπαρχίδα.
Εννοεί αυτό και όχι προς όλους.
Αν δεν έχετε την ‘’μύγα’’ στα αρχιδια σας τύποι.
Καλές γιορτές και καλά γαμίσα.
ποιον θεωρεις καλο θηραμα εκτος απτον εαυτο σ?
Σου λεω για ψυχιατρο, μου λες για ψυχολογο. Μετα λες σε εμενα αυτα που λες.
Μη ξεπερνας τον εαυτο σου, το afterburn που θα βιωσεις θα κρατησει μια δεκαετια τουλαχιστον και δεν θα μπορεσεις να αντεξεις, δεν εισαι δυνατη, σπας ευκολα.
δεν χριζω αναγκη ψυχιατρικης
μια χαρα ειμαι
εσενα πες του να σου ρυθμισει τα χαπια
Δεν ειμαι κακος αδερφε...Δεν μπορω κ την επαρση που βγαζει η συγκεκριμενη ομως.Τυπε τι σε κανει να πιστευεις οτι θελουμε να τη δουμε; Τη πλακα μας κανουμε, περναμε ομορφα την ωρα μας εως να βγουμε εξω.
Μην εισαι κακος, γιορτινες μερες, δεν κανει.
Για κραχτης στα Βλαχικα...πρωτη εισαι!φτανει π μ εχεις δει εσυ οπως λεςς
Δεν υπακουω στα οσα λεει, πινω οτι γουσταρω, οπως θελω οποτε το θελω.
Οσο για το "δεν χριζω αναγκη ψυχιατρικης"...ασε να το κρινουν οι ειδικοι, εμεις δεν ειμαστε αρμοδιοι. Μια επισκεψη σε εναν κορυφαιο απο αυτους, θα σε πεισει.
Θυμωσες Μπουμπη?Οποιος σε θυμωνει...σε ελεγχει!Με 4 μυνηματα ρε βλάκα τι θες να αποδείξεις με αυτό που λες;
Δεν την υποστηρίζω αλλά εσυ σαφέστατα είσαι ένας δειλός.
Βγες με το κανονικό νικ και πεστα αρχιδάτα αν τα έχεις.
δε το λεω εγω η ψυχολογος μ το λεει
Ο ψυχιατρος θα σου απαντησει, οχι η ψυχολογος.
Αληθεια, κερασμενα on me. Γιορτες εχουμε, δεν θα σε αφησω να σερνεσαι στα πατωματα απο τα κλαματα οταν δεν λαμβανεις τη προσοχη που εχεις αναγκη.
Αν ειναι, πες μου το οκ και του λεω να κανονισετε εξεταση.
Λονδινο ειναι, ελπιζω να μπορεις να πας. :S :S :S
δεν χριζω αναγκη ψυχιατρικης
μια χαρα ειμαι
εσενα πες του να σου ρυθμισει τα χαπια
πανε να κερασεις καμια απτις pathetic γκομενες σου.
Ιm off
Εγραψες τυπε αυτα που ηθελα εγω να γραψω με δικα μου λογια αλλα βαριομουν.Τύπε , θα είχες δίκιο , αν
1)Σε πηγαίναμε σε ένα άγνωστο μαγαζί , που δεν σε ξέρει κανείς, ούτε πελάτης, ούτε προσωπικό , ούτε θαμώνες.
2)Δεν έβλεπαν όχημά σου. Γιατί αν παρκάρεις απ'έξω 911 τούρμπο , έχει ήδη γίνει δουλίτσα.
3)Φορέσεις ρούχα κοινά και κανένα αξεσουάρ. Όχι ακριβά, όχι κοσμήματα, όχι βαζερόν κονσταντέν
4)Έχεις λεφτά μόνο για μερικά ποτά δικά σου, όχι μπουκάλια, πιατέλες και μαλακίες
5)Δεν τάξεις σε περίπτωση που κάτσει κάτι , βίλλες και ακριβά ξενοδοχεία.
6)ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΒΓΑΛΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΗ.
Αν γίνουν αυτά και δουλέψει το σύστημα, έχεις δίκιο και όλοι οι άλλοι είναι κλαψομούνηδες.
ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Εγραψες τυπε αυτα που ηθελα εγω να γραψω με δικα μου λογια αλλα βαριομουν.Τύπε , θα είχες δίκιο , αν
1)Σε πηγαίναμε σε ένα άγνωστο μαγαζί , που δεν σε ξέρει κανείς, ούτε πελάτης, ούτε προσωπικό , ούτε θαμώνες.
2)Δεν έβλεπαν όχημά σου. Γιατί αν παρκάρεις απ'έξω 911 τούρμπο , έχει ήδη γίνει δουλίτσα.
3)Φορέσεις ρούχα κοινά και κανένα αξεσουάρ. Όχι ακριβά, όχι κοσμήματα, όχι βαζερόν κονσταντέν
4)Έχεις λεφτά μόνο για μερικά ποτά δικά σου, όχι μπουκάλια, πιατέλες και μαλακίες
5)Δεν τάξεις σε περίπτωση που κάτσει κάτι , βίλλες και ακριβά ξενοδοχεία.
6)ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΒΓΑΛΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΗ.
Αν γίνουν αυτά και δουλέψει το σύστημα, έχεις δίκιο και όλοι οι άλλοι είναι κλαψομούνηδες.
ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Τυπε καπου εχεις ενα κενο.Ακριβώς αυτό είναι το τεστ.Εγώ ας πούμε το 1996 έπαιρνα το λεωφορείο από Θεσσαλονίκη και έσκαγα Χαλκιδική μόνο και μόνο για να μπουκάρω στο κλαμπ Αχόι και να χτυπήσω γκομενάκια.
Καθόμουνα στο κλαμπ μέχρι τις 6.00 το πρωί και μετά έπαιρνα λεωφορείο ξανά για Θεσαλονίκη.
Εκεί έμπαινα με μπλούζες που κόστιζαν σημερινά 3 ευρώ και παντελόνια των 5 ευρώ.Ολα απομιμήσεις.
Ητανε πολύ δύσκολα αλλά είχε άφθονο θήραμα στο μαγαζί,Ανατολικές και Ελληνίδες μερικές εντυπωσιακές.
Φοβερή εμπειρία.Ετσι μαθαίνεις.
Μετά ένας κάμακας πρέπει οπωσδήποτε να εκπαιδευτεί Κολοράντο Ρόδο,New York Χερσόνησσο Κρήτης και Ομιλο Παραλία Κατερίνης.Αυτά είναι τα ιερά τέρατα τα βασίλεια του καμακιού.
Φημισμένα μαγαζιά και στο εξωτερικό.