Ναι. Πες το αυτό και θα αρχίσουν να σου λένε για δικαιώματα των γυναικών. Σε μια επιχείρηση θέλεις απόδοση, δεν έχει σημασία απο που έρχεται. Αν για κάποιο λόγο οι γυναίκες ήταν 3 φορές πιο αποδοτικές απο τους άντρες, παντού γυναίκες θα δούλευαν.
Αλλά δεν ειναι. Αυτό ακριβώς ειναι το θέμα. Τελείως αντικειμενικά μιλώντας, οι άντρες ειναι καλύτεροι στους περισσότερους
τομείς. Όπως και οι άντρες -γενικά μιλώντας- ειναι ΓΤΠ σε άλλους τομείς σε σχέση με τις γυναίκες.
Δεν το λέω επειδή ειμαι άντρας, και γυναίκα να ήμουν το ίδιο για έλεγα.
Η όλη μόδα με το φεμινισμό και το SJW ειναι μια αηδία και μισή. Και το προμοτάρει πολύ και το Hollywood και γενικότερα η Αμερική, ή Apple κτλ.
Γυναίκα Jesus Christ δεν έχουμε δει ακόμα. Που πάει θα εμφανιστεί και αυτό.
Αν θες να κονομήσεις χοντρά απλώς προσλαμβάνεις άντρες.
Βέβαια Δύση αυτό είναι αδύνατο,αν το κάνεις θα σε γαμήσουνε όλοι από φεμινίστριες μέχρι white knights,αγάμητους,πουσταίους οι πάντες όλοι.
Το θεωρούν ελεεινό σα να προσλαμβάνεις τζαμπέ τους καλύτερους μπαλαδόρους για να σαπακιάσουν τον αντίπαλο στα γκολ,σιγά μην είναι τόσο απλά και είσαι εσύ ο μάγκας,θα πληρώνεις ένα πρίμιουμ για να σου επιτρέψουν να το κάνεις.
Σα να λέει ο άλλος προσλαμβάνω μόνο λευκούς,και οι άλλοι που προσλαμβάνουν αράπηδες και πάκια υποχρεωτικά,μαλάκες είναι.Εγώ θα γίνω πλούσιος αυτοί θα φαληρίσουν με τα πάκια.
Δεν είναι τόσο απλό το ζήτημα αξιοκρατία,δημοκρατία,ελεύθερη επιλογή ό,τι γουστάρω κάνω.
Εχει ομάδες συμφερόντων που αντιδρούν στο σκληρό καπιταλισμό.Δεν είναι αυτοσύστημα,μαγκιές,του άλλου παίζεται η επιβίωση και το βιοτικό επίπεδο από αυτό και φυσικά αντιδρά.
Θα τα δώσει όλα θα αγωνιστεί λυσσωδώς για να δώσεις έδαφος σε ψωλάδες,να ρίξεις την επίδοση για να χωρέσει και αυτός.