Νέα

Μισανδρισμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 730
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αρχιζεις σιγα σιγα και σπας, η αληθεια σε τσακισε, εισαι σε πανικο, εχασες τον ελεγχο.

Αποδειξη; Μιλας ασχημα.

Κριμα, σε ειχα για πιο γερο παιχτη, δεν περιμενα οτι θα σπασεις τοσο γρηγορα.

κοψτα γτ σε πειραζουν!

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Καλύτερα να βρεις κανά σπόνσορα.Θα σου βρει και θέση μηχανικού σε γραφείο.
Με τα πάκια και τα αλμπάνια δεν πήγε μπροστά καμία.Χαλάνε το βιογραφικό.
Μετά άμα παντρευτείς το σπόνσορα φέρνεις και μια baby sitter και μια καθαρίστρια να γαμάει,και θα είναι ευχαριστημένος.

οι σπόνσορες δεν παντρεύονται πακοχυμενα ναυαγια

εκτος αν εννοεις σπονσορα καποιο ναυαγιο που τρωει εφάπαξ/συνταξη σε σπονσορετες

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
ρε πενταγιω για ποιον λογο να κανει καποιος οικογενεια μαζι σου απ οτην στιγμη που
τα παιδια θα τα μεγαλωνει η νταντα
το σπιτι και το φαι θα τα φτιαχνει η κοπελα που θα ερχεται 2-3 φορες την εβδομαδα
διακοπες θα πηγαινεις με τις φιλες σου
κρεβατι κανεις χλιαρο
μπαζακι εισαι
ποιος ο λογος να κανει κανεις οικογενεια μαζι σου;

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.115
Πόντοι
2.606
να εχουμε χημεια ρε φιλε
να μ αρεσει η φατσα του και η αυρα του
να ειναι down to earth
γλυκος ρομαντικος αλλα και κινκυ
εξυπνος δραστηριος να μας αρεσουν τα ιδια πραγματα
να κανουμε πραγματα μαζι να εχουμε κοινωνικη με ζωη με φιλους εξω αλλα κ στο σπιτι μας
να μην ψαχνει για νοικοκυρα γτ δεν ειμαι
να μην ειμαστε συνεχεια κολλητοι γτ θελω κ χρονο μονη μου
να ειναι οκ αν θελω να παω διακοπες με τις φιλες μ οπως κ αυτος να παει με τους φιλους του
και εννοειται να ειμαστε τρελοι ο ενας για τον αλλον
αν βρω εναν τετοιον τοτε θα παντρευτω!

αυτός? :think:

Τον εχει διατυπωσει, λιγες σελιδες πιο πισω ειναι.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
ρε πενταγιω για ποιον λογο να κανει καποιος οικογενεια μαζι σου απ οτην στιγμη που
τα παιδια θα τα μεγαλωνει η νταντα
το σπιτι και το φαι θα τα φτιαχνει η κοπελα που θα ερχεται 2-3 φορες την εβδομαδα
διακοπες θα πηγαινεις με τις φιλες σου
κρεβατι κανεις χλιαρο
μπαζακι εισαι
ποιος ο λογος να κανει κανεις οικογενεια μαζι σου;

αν με γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις!

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Τύπε δες το αλλιώς.
Μια μερίδα φαγητό την ημέρα, πόσο κοστίζει ;;; 10 ευρώ ;;; Σιγά τα λεφτά.

Αν η σύζυγος είναι τεμάχιο και της ρίχνεις 5-6 γερά γαμήσια 2ωρα τη βδομάδα , ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΑΝ ΑΝ ΤΑ ΕΡΙΧΝΕΣ ΕΞΩ ;;;
Αν μιλάμε για 2ωρα με ανεξάρτητες 160 ευρώ το ένα ! Συν χοτέλ !!!!!

Διαφορετικό να ρίχνεις το γαμήσι το τακτικό στην κυρά και να γουστάρεις και να γαμάς έξω για ποικιλία και πλούτο εμπειριών
και τελείως άλλο , να έχεις μια σαββούρα που δεν τη γαμάς καθόλου και πρέπει να γαμάς έξω για να ξεχαρμανιάζεις.

αν η γυναικα ξερει καλο ντελιβερι να παραγγελνει είναι μια χαρα

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.293
Πόντοι
2.586

Δεν ειμαι σιγουρος γιατι παιδια δεν εχω και προτιμω ο,τι γραφω να ειναι βασει εμπειριων μου.

Αυτο που ξερω ειναι οτι αν θες ανδρα "ρομαντικο, συναισθηματικο" κτλπ δεν γινεται να μην ειναι ευαισθητος και να μην αγαπαει τα παιδια του και να θελει να τα μεγαλωσει οσο περισσοτερο μπορει και να ειναι κοντα τους. Ζητας πραγματα ασυμβιβαστα.
Οπως ειπα συμφωνω σε οσα λες, αλλα οταν ερθει η ωρα της οικογενειας θα συζησεις. Και μαζι με αυτο μειωνονται και τα υπολοιπα.
Τα παιδια απαιτουν συνεχη τριβη και αν θες πραγματικα το καλο τους, θα προσπαθησεις να τα μεγαλωσεις βασει των αρχων που θες να τα μεταλαμπαδευσεις. Αυτο δεν γινεται οταν λειπεις απο το σπιτι και το αναλαμβανει μια αδιαφορη babysitter.
Στην αναγκη και επειδη θα εργαζονται και οι δυο στο σπιτι, καλο ειναι να υπαρχει ειτε γιαγια/παππους ειτε babysitter οταν χρειαζεται να λειπουν και οι δυο γονεις ή οταν θα θελουν λιγο χρονο μαζι.
Οχι τα παραταω και συνεχιζω οπως πριν ενα χρονο.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δεν ειμαι σιγουρος γιατι παιδια δεν εχω και προτιμω ο,τι γραφω να ειναι βασει εμπειριων μου.

Αυτο που ξερω ειναι οτι αν θες ανδρα "ρομαντικο, συναισθηματικο" κτλπ δεν γινεται να μην ειναι ευαισθητος και να μην αγαπαει τα παιδια του και να θελει να τα μεγαλωσει οσο περισσοτερο μπορει και να ειναι κοντα τους. Ζητας πραγματα ασυμβιβαστα.
Οπως ειπα συμφωνω σε οσα λες, αλλα οταν ερθει η ωρα της οικογενειας θα συζησεις. Και μαζι με αυτο μειωνονται και τα υπολοιπα.
Τα παιδια απαιτουν συνεχη τριβη και αν θες πραγματικα το καλο τους, θα προσπαθησεις να τα μεγαλωσεις βασει των αρχων που θες να τα μεταλαμπαδευσεις. Αυτο δεν γινεται οταν λειπεις απο το σπιτι και το αναλαμβανει μια αδιαφορη babysitter.
Στην αναγκη και επειδη θα εργαζονται και οι δυο στο σπιτι, καλο ειναι να υπαρχει ειτε γιαγια/παππους ειτε babysitter οταν χρειαζεται να λειπουν και οι δυο γονεις ή οταν θα θελουν λιγο χρονο μαζι.
Οχι τα παραταω και συνεχιζω οπως πριν ενα χρονο.

τα ιδια λεμε
σε καταλαβαινω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom