Νέα

Μισανδρισμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 730
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
λες δλδ να κατσω εκτος αγορας για 6 χρονια
και μετα πως θα γυρισω στη δουλεια ρε που θα εχω χασει την επαφη με τη βιομηχανια? Πως θα ειμαι ανταγωνιστικη στη δουλεια?
σιγα τη rocket scientist
αμα θες οικογενεια θα βρεις να κανεις μια δουλεια χωρις πολλες απαιτησεις και με αρκετο ελευθερο χρονο
γινε μια νηπιαγωγος, μια δασκαλα, μια καθηγητρια, μια παρτ ταιμ εργαζομενη σε γραφειο

αμα θες καριερες και μεγαλοπιασιματα να μεινεις μαγκουφα και να ταιζεις φρισκις τα γατια σου

δε θα μεγαλωσει το παιδι με ξενους, ουτε ο αντρας θα πηγαινει στη δουλεια με τρυπιο σωβρακο και λαδιες στη γραβατα σαν τον λετσο τον τσιπρα επειδη εσυ την ειδες αρβελερ

η οικογενεια η καριερα, ολα μαζι δε γινονται μανταμ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Πανε γραψε κανα βιβλιο!
Αυτες π κανεις παρεα σε εχουν χαλασει..υπαρχουν κ αλλα τιμια θηλυκα οπως κ εγω
ειμαστε λιγες κ καλες!

Σε ετσουξε τοσο πολυ η αληθεια που πανω στο πανικο εγραψες αυτη τη παπαρια τωρα και καλα για να πεις κατι;

Δεν κανω παρεα με γυναικες τυπε, γαμαω και παω παρακατω. Πες τα σε αλλους που θα σε πιστεψουν και που εχουν φιλες, που ειναι ευγενικοι, ρομαντικοι, που ειναι προθυμοι για σχεση-γαμο-οικογενεια, που ειναι προθυμοι να πληρωνουν για μαλακιες και να βοηθανε στις δουλειες του σπιτιου οσο εσυ κανονιζεις την εξοδο με τις φιλες σου, γιατι μη μου πεις...θα πρεπει να μπορεις να βγαινεις και με τις φιλες σου οπως εβγαινες πριν, να μη νιωθεις καταπιεση και οτι πιεζεσαι σε κατι, σωστα;

Ο καημενος, τον φανταζομαι να εχεις επιστρεψει απο το λατιν χορευταδικο και να εχει ξεχασει να μαζεψει τα ρουχα...επειδη νταντευε το μωρο και αποκοιμηθηκε ψοφιος απο τη κουραση διπλα του.

Οταν τον ξυπνησες, πριν τον αρχισεις στα μπινελικια, ειδες τι ομορφα σε κοιταξε με τα χαμογελαστα του ματακια και σου ειπε με τη γλυκεια του φωνουλα, γυρισες αγαπη μου; Πως τα περασατε;

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
αμα η αλλη ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις της 360 μερες το χρονο και ειναι ΑΨΟΓΗ μανα, παιδαγωγος, καθαριστρια, μαγειρισσα, πλυστρα, σερβιτορα και γενικως δουλα, μπορει να της δινω 5 μερες το χρονο ρεπο και να φωναζω τη μανα μου η τη μανα της να την ξεκουραζει

εισαι γελοιοςςς

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
λες δλδ να κατσω εκτος αγορας για 6 χρονια
και μετα πως θα γυρισω στη δουλεια ρε που θα εχω χασει την επαφη με τη βιομηχανια? Πως θα ειμαι ανταγωνιστικη στη δουλεια?
και να εχω μετα τον αντρα να μ λεει σκασε δε δουλευεις κατσε σπιτι να καθαριζεις
δε παιζει τετοιο σεναριο με τη καμια

ενας χρονος αποχης λογω μητροτητας φτανει
σου απαντησε το πουλι αληθεια τι σκατα κανεις ως εργασια που ειναι τοσο περιπλοκη;

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
σιγα τη rocket scientist
αμα θες οικογενεια θα βρεις να κανεις μια δουλεια χωρις πολλες απαιτησεις και με αρκετο ελευθερο χρονο
γινε μια νηπιαγωγος, μια δασκαλα, μια καθηγητρια, μια παρτ ταιμ εργαζομενη σε γραφειο

αμα θες καριερες και μεγαλοπιασιματα να μεινεις μαγκουφα και να ταιζεις φρισκις τα γατια σου

δε θα μεγαλωσει το παιδι με ξενους, ουτε ο αντρας θα πηγαινει στη δουλεια με τρυπιο σωβρακο και λαδιες στη γραβατα σαν τον λετσο τον τσιπρα επειδη εσυ την ειδες αρβελερ

η οικογενεια η καριερα, ολα μαζι δε γινονται μανταμ

Μια χαρα θα τα καταφερω και ξερεις γτ
γτ θα βρω εναν αντρα που θα μπορω να συννενοουμαι

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Ελπιζω να μην εχεις κανει χαλια το πληκτρολογιο, να μη κολλαει απο υγρα οσο διαβαζεις και γραφεις, αν ναι, ριξε κανα καθαρισμα, μη κανεις μπαμ απο το καλημερα οτι δεν εισαι της καθαριοτητας με το λαπτοπ οπου σκας μυτη.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
θα βρω εναν αντρα που θα μπορω να συννενοουμαι

Γιατι καταπιεζεσαι και δεν αφηνεις ελευθερο τον εαυτο σου να γραψει την αληθεια.

Ξαναδοκιμασε, γραψε αυτο που πραγματικα θελεις να πεις και ασε τις μαλακιες.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Μια χαρα θα τα καταφερω και ξερεις γτ
γτ θα βρω εναν αντρα που θα μπορω να συννενοουμαι
αμα εννοεις αντρα κανεναν σαν αυτον τον αναρχιδο αγγλο με το πορτοκαλι μουσι που εφερε μαζι της απο το λονδινο η βουγιουκλακη στην κορη μου τη σοσιαλιστρια, τοτε μπορει να συνεννοεισαι μαζι του και να ανταλλαζετε και διαιτες και μασκαρες

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι