P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Γιαγιαδες, babysitters κτλπ συνταγες για δυστυχισμενα παιδια.
τι προτεινεις?
Γιαγιαδες, babysitters κτλπ συνταγες για δυστυχισμενα παιδια.
σιγα τη rocket scientistλες δλδ να κατσω εκτος αγορας για 6 χρονια
και μετα πως θα γυρισω στη δουλεια ρε που θα εχω χασει την επαφη με τη βιομηχανια? Πως θα ειμαι ανταγωνιστικη στη δουλεια?
Πανε γραψε κανα βιβλιο!
Αυτες π κανεις παρεα σε εχουν χαλασει..υπαρχουν κ αλλα τιμια θηλυκα οπως κ εγω
ειμαστε λιγες κ καλες!
αμα η αλλη ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις της 360 μερες το χρονο και ειναι ΑΨΟΓΗ μανα, παιδαγωγος, καθαριστρια, μαγειρισσα, πλυστρα, σερβιτορα και γενικως δουλα, μπορει να της δινω 5 μερες το χρονο ρεπο και να φωναζω τη μανα μου η τη μανα της να την ξεκουραζει
θα εργαζομαι στην πολυεθνικη
μην ανησυχεις για μενα
θα εργαζομαι στην πολυεθνικη
μην ανησυχεις για μενα
σου απαντησε το πουλι αληθεια τι σκατα κανεις ως εργασια που ειναι τοσο περιπλοκη;λες δλδ να κατσω εκτος αγορας για 6 χρονια
και μετα πως θα γυρισω στη δουλεια ρε που θα εχω χασει την επαφη με τη βιομηχανια? Πως θα ειμαι ανταγωνιστικη στη δουλεια?
και να εχω μετα τον αντρα να μ λεει σκασε δε δουλευεις κατσε σπιτι να καθαριζεις
δε παιζει τετοιο σεναριο με τη καμια
ενας χρονος αποχης λογω μητροτητας φτανει
Δικια μυο τι σπουδαζεις??
σιγα τη rocket scientist
αμα θες οικογενεια θα βρεις να κανεις μια δουλεια χωρις πολλες απαιτησεις και με αρκετο ελευθερο χρονο
γινε μια νηπιαγωγος, μια δασκαλα, μια καθηγητρια, μια παρτ ταιμ εργαζομενη σε γραφειο
αμα θες καριερες και μεγαλοπιασιματα να μεινεις μαγκουφα και να ταιζεις φρισκις τα γατια σου
δε θα μεγαλωσει το παιδι με ξενους, ουτε ο αντρας θα πηγαινει στη δουλεια με τρυπιο σωβρακο και λαδιες στη γραβατα σαν τον λετσο τον τσιπρα επειδη εσυ την ειδες αρβελερ
η οικογενεια η καριερα, ολα μαζι δε γινονται μανταμ
Δικια μυο τι σπουδαζεις??
θα βρω εναν αντρα που θα μπορω να συννενοουμαι
Έχει δίπλωμα στο πρωκτικό με φίστινγκ και τώρα κάνει μεταπτυχιακό στα τσιμπούκια σε μαυριδερούς.
Μηχανικος ειμαι
Μηχανικος ειμαι
δεν μου λεει κατι τι μηχανικος;Μηχανικος ειμαι
αμα εννοεις αντρα κανεναν σαν αυτον τον αναρχιδο αγγλο με το πορτοκαλι μουσι που εφερε μαζι της απο το λονδινο η βουγιουκλακη στην κορη μου τη σοσιαλιστρια, τοτε μπορει να συνεννοεισαι μαζι του και να ανταλλαζετε και διαιτες και μασκαρεςΜια χαρα θα τα καταφερω και ξερεις γτ
γτ θα βρω εναν αντρα που θα μπορω να συννενοουμαι
Γιατι καταπιεζεσαι και δεν αφηνεις ελευθερο τον εαυτο σου να γραψει την αληθεια.
Ξαναδοκιμασε, γραψε αυτο που πραγματικα θελεις να πεις και ασε τις μαλακιες.
Οκ μηχανικος.
Πολιτικος μηχανικος, ηλεκτρολογος, software, πληροφορικη?
μπουρδολογιας το αναγνωσμαδε θελω να αναφερω γτ η ειδικοτητα μ ειναι συγκεκριμενη