Νέα

Μήπως το έχουμε παρακάνει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gkomenios.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Μήπως μας έχουν πιάσει 'Αλέκους' πλέον? Είμαι αρκετά παλιό μέλος του site και κάνοντας έναν απολογισμό θα έλεγα πως οι φορές που έχω δώσει τα χρήματα μου σε πουτάνες κι έχω ευχαριστηθεί πραγματικά είναι μετρημένες στα δάχτυλα.Εντάξει μπορεί να υπερβάλλω λίγο αλλά πραγματικά είναι μετρημένες.
Το κακό όμως είναι πως με το πέρασμα του χρόνου βλέπω πως το ίδιο γίνεται και με τους άλλους συναγωνιστές του Site,οι τζίροι ανεβαίνουν,οι υπηρεσίες 'πέφτουν'.Μήπως προσέξατε πλέον, και δή τα τελευταία δύο χρόνια,πώς τα σπίτια και τα studio ανοίγουν πραγματικά το ένα πίσω απ'το άλλο? Στη Φωκαίας μόνο,ανοιξαν 3 το τελευταίο τρίμηνο!! Και είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως τεράστιο μερίδιο σε αυτό παίζουμε όλοι εμείς,που απ'το υστέρημα μας τροφοδοτούμε αυτή την αγορά.Οι δουλειές πάνε καλά λοιπόν αλλά όχι το ίδιο και για 'μας!
Και σκέφτομαι 'μήπως πρέπει πλέον να τη δούμε λίγο στο αλλιώτικο'? Μήπως πρέπει να είμαστε πολύ πιο επιλεκτικοί στις επιλογές μας και στο που ξοδεύουμε τα χρήματά μας,αφού πλέον αυτή η ασυδοσία δεν μας βγάζει πουθενά? Μήπως επειδή πρέπει πλέον κι όλοι αυτοί να καταλάβουν οτι μας έχουν ανάγκη και να αρχίζουν να μας δίνουν τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση που δικαιούμαστε? Αυτές είναι προσωπικές σκέψεις ενός ανθρώπου που σκέφτεται πως έχει πιαστεί αρκετά 'λαλάκας' και πρέπει πλέον να αλλάξει τρόπους αντιμετώπισης για να 'σφίξουν' λίγο οι κώλοι όπως προείπα! Πιστεύω πώς κάποιοι από εδώ(ελπίζω όλοι) ίσως να συμμερίζονται τις σκέψεις μου,και να δούμε καλύτερες μέρες!..
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
Φίλε 1 είναι η λύση για μασαζ, στούντιο, ρδέλα. ΄Αμα βρείς κάτι καλό το κρατάς, γίνεσαι πελάτης, παίρνεις κανα κινητό απο τις καλές για να τις εντοπίζεις και δεν πάς κουτουρού και από περιέργεια όπου λάχει. ΄Ολοι νομίζω πως το έχουμε καταλάβει αυτό....

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως μας έχουν πιάσει 'Αλέκους' πλέον? Είμαι αρκετά παλιό μέλος του site και κάνοντας έναν απολογισμό θα έλεγα πως οι φορές που έχω δώσει τα χρήματα μου σε πουτάνες κι έχω ευχαριστηθεί πραγματικά είναι μετρημένες στα δάχτυλα.Εντάξει μπορεί να υπερβάλλω λίγο αλλά πραγματικά είναι μετρημένες.
Το κακό όμως είναι πως με το πέρασμα του χρόνου βλέπω πως το ίδιο γίνεται και με τους άλλους συναγωνιστές του Site,οι τζίροι ανεβαίνουν,οι υπηρεσίες 'πέφτουν'.Μήπως προσέξατε πλέον, και δή τα τελευταία δύο χρόνια,πώς τα σπίτια και τα studio ανοίγουν πραγματικά το ένα πίσω απ'το άλλο? Στη Φωκαίας μόνο,ανοιξαν 3 το τελευταίο τρίμηνο!! Και είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως τεράστιο μερίδιο σε αυτό παίζουμε όλοι εμείς,που απ'το υστέρημα μας τροφοδοτούμε αυτή την αγορά.Οι δουλειές πάνε καλά λοιπόν αλλά όχι το ίδιο και για 'μας!
Και σκέφτομαι 'μήπως πρέπει πλέον να τη δούμε λίγο στο αλλιώτικο'? Μήπως πρέπει να είμαστε πολύ πιο επιλεκτικοί στις επιλογές μας και στο που ξοδεύουμε τα χρήματά μας,αφού πλέον αυτή η ασυδοσία δεν μας βγάζει πουθενά? Μήπως επειδή πρέπει πλέον κι όλοι αυτοί να καταλάβουν οτι μας έχουν ανάγκη και να αρχίζουν να μας δίνουν τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση που δικαιούμαστε? Αυτές είναι προσωπικές σκέψεις ενός ανθρώπου που σκέφτεται πως έχει πιαστεί αρκετά 'λαλάκας' και πρέπει πλέον να αλλάξει τρόπους αντιμετώπισης για να 'σφίξουν' λίγο οι κώλοι όπως προείπα! Πιστεύω πώς κάποιοι από εδώ(ελπίζω όλοι) ίσως να συμμερίζονται τις σκέψεις μου,και να δούμε καλύτερες μέρες!..
επιτελους!!!πες τα χρυσοστομε,το ιδιο ισχυει και για μενα φυσικα,συμφωνω μαζι σου!

Επισκέπτης
ο σινιδοπορος γκομενιος εχει απολιτο δικιο!μερικα πουτανιδια τον εχουν παρει ψιλα τον αμανε!ουστ παλιοξεβρακοκεφαλες ...
πρεπει να τιμοριθουν επιβλιτικα τα πονιρα πορνιδια που δεν σεβονται τα λεφτα που βγαζουμε με τοσο μοχθο...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Όσο υπάρχουν κορόϊδα (βάζω κι εμένα μέσα) που πάνε και σκάνε 50ρικα και 100σταρικα,
για μια μαλακία (κυριολεκτικά), τόσο οι κάθε λογής πάροχοι (υπηρεσιών) θα αποθρασύνονται.
Φυσικό είναι.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Nα βρουμε ο καθενας απο μια στανταρ ιεροδουλη,που να αξιζει τα λεφτα της, και να πηγαινουμε μονο εκει. Διαβαζω στο σαιτ οτι πολλοι σιγα σιγα αρχιζουν να το κανουν. Οποιος θελει να δοκιμαζει καινουριες, παντα υπαρχει το ρισκο να κλαψει τα λεφτα του μετα.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Γι αυτό υπάρχει και αυτή η ιστοσελίδα
για να γράφει ο καθένας τις εμπειρίες του
έτσι ώστε να αποφεύγονται οι κακοτοπιές!!

OP
OP
G

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Γι αυτό υπάρχει και αυτή η ιστοσελίδα
για να γράφει ο καθένας τις εμπειρίες του
έτσι ώστε να αποφεύγονται οι κακοτοπιές!!
Ναι σωστά..Ολοι οι προλαλήσαντες σωστά μιλάνε.  :thumbsup:
Αλλά στην τελική από εμάς εξαρτάται να κάνουμε τη διαφορά...Εμείς έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε κάποια πράγματα πρός το καλύτερο,ας το καταλάβουμε αυτό.Λιγότερος ενθουσιασμός από εδω και πέρα,και περισότερρες απαιτήσεις!!

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
το ζήτημα είναι πως θαρχισουν τωρα μερικοι εδω μεσα ατακες του στυλ αν εχεις λεφτα φίλε παιρνεις καλο πραγμα, αν δεν εχεις στ' αρχιδια μου,οτι πληρωνεις παιρνεις,δικαιωμα μου εινα να χαλασω 50 ευρω για μια μαλακια, αφου ειμαι εθισμενος εγω δινω και 200 ευρω για εναν φραπε και τέτοια.
δυστυχως δεν καταλαβαίνουν πως η αξια του καθε πραγματος ειναι σχετικη.
κοινως, σε αυτο το site θεωρω πως ενα 20% μπορει να δινει οσο οσο για να πηδαει ότι καλυτερο κυκλοφορει σε πουτανοειδή.το ερωτημα δεν ειναι αν μπορουμε να τα δώσουμε, η αν ειναι πολλά,  αλλά έαν αυτά που  μας προσφερονται ανταποκρίνονται στην αξια των χρηματων που δωσαμε.
και ναι μεν μερικοι εδω οτι και να γινει θα ταχουν πολλα τα λεφτα και θα μπορουν να ψωνιζουν τα καλυτερα, αλλα σιγουρα με αυτο τον τροπο το  λακο τους σκαβουν, καθως οι παροχοι πουτανουπηρεσιών θα συνεχίζουν να υποβαθμιζουν το επιπεδο των υπηρεσιων του αφου θα υπαρχει συνεχως ενεργη ζητηση.
κοινωs:οταν δινεις 200 ευρω για ενα call girl,επομενο ειναι να συνεχισουν κι αλλες call girls να κανουν το ιδιο και σιγα σιγα ανεβαινουν και οι πιο δευτεροκλασσατες.τουλαχιστον σε αυτες τις περιπτωσεις ρε μαγγες να ζητατε υπηρεσιες επιπεδου 200 ευρω και να μη συμβιβαζεστε με ημιμετρα.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Nα βρουμε ο καθενας απο μια στανταρ ιεροδουλη, που να αξιζει τα λεφτα της, και να πηγαινουμε μονο εκει. Διαβαζω στο σαιτ οτι πολλοι σιγα σιγα αρχιζουν να το κανουν...[/size]

Να προχωρήσω λίγο τη σκέψη σου? Κάνουν δεσμό, και στο τέλος τις παντρεύονται κι όλας!

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.931
Πόντοι
216
το θεμα ειναι οτι ειτε πηγαινουμε σε ενα μπουρδελο των 20-30ευρω,ειτε σε ενα στουντιο,ειτε για μασαζ,ειτε cg,ειτε ct...αντλωντας αλλα κ δινοντας πληροφοριες να επιλεγουμε το καλυτερο για μας...αυτο ομως δεν σημαινει οτι το καλυτερο για μενα ειναι κ για ολους τους αλλους...αλλα στανταρ εχει ο καθενας μας...οποτε πιστευω με μια δεδομενη προσοχη στ θεματα κ μια αξιολογηση μπορεις να ελαχιστοποιησεις την πιθανοτητα να κλαις τα λευτα σου...κι αν τα κλαψεις μια φορα για το καλο σου θα ναι...δεν την ξαναπατας...απ τα λαθη μας μαθανουμε!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μα καλα, αληθεια περιμενετε να μην τρωμε φολες στο στιβο του αγοραιου ερωτα ?????  :idiot: :idiot:
κι αν μπορουσε να συμβει αυτο, μπορειτε να αναλογιστειτε ποσο θα κοστιζε η βιζιτα σε μια τετοια περιπτωση ????? νομιζετε οτι θα ειχε τις σημερινες τιμες ????  :think: :think:

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μαγκες η λυση ειναι αυτη που αναφερθηκε προηγουμενως και ο αλλος συνγωνιστης:
Εντοπιστε 4-5 καλα κοματια που σας γνωριζουν , ειτε αυτα λεγονται τανες σε μπουρδελα, σε στουντιο, σε μασαζ και ανεξαρτητες η απο γραφειο και μεινετε με αυτες. Τουλαχιστον εγω τον τελευταιο καιρο αυτο κανω και περναω μια χαρα .
Βεβαια καποιος θα μου πει οτι δεν εχω μεγαλη ποικιλια κατ αυτον τον τροπο. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ...το θεμα ειναι να περναω εγω καλα και να μην κλαιω τα ευρωπουλακια μου , να μου λειεπει η μεγαλη...ποικιλια!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μεγάλο το θέμα που ανοίγει ο φίλτατος συναγωνιστής gkomenios .Επιτέλους ήταν ζήτημα χρόνου να ανοίξει έναν τέτοιο θέμα. Το θέμα κατά τη γνώμη μου δεν είναι όπως είπαι και κάποιος να εντοπιστούν οι καλές. Αλλά πιο απλό. Να μαυριστούν και να αποβληθούν από το όλο σύστημα οι φόλες. Είναι μερικές οι οποίες απλά δε σου προσφέρουν αυτό για το οπίο τις πληρώνεις και μάλιστα αδρά. Λες και εμείς είμαστε οι μαλάκες της υπόθεσης ή τα χρήματα τα βρίσκουμε στο δρόμο. Σου δίνω χρήματα κυρία μου? Δε με νοιάζει τι προσωπικά ή τι σκατά άλλο έχεις στο κεφάλι σου. Θα με περιποιηθείς αναλόγως! Όπως εγώ σου σκάω δύο και πλέον μεροκάματα που τα κερδίζω δύσκολα , τότε δε με αφορά πως είσαι και τι κάνεις. Θα κάνεις αυτό για το οποίο σε πληρώνω. ʼμα δε σου αρέσει να πηδιέσαι και μου ξυνίζεις τη μούρη , τότε τράβα γίνε κάτι άλλο. Μερικές δηλαδή παραείναι σκατοχαρακτήρες. Τότε λοιπόν καθήκον μας είναι η πλήρης ενημέρωση αλλά όπως είπα όχι μόνο θετική αλλά κυρίως η αρνητική. Γιατί το αν μια κοπέλα είναι καλή ή όχι είναι θέμα υποκειμενικό. Εμείς πρέπει να ξεχωρίζουμε τις απάτες και αυτές που δε κάνουν αυτό για το οποίο τις πληρώνεις. Δε θέλουμε δηλαδή να ξεχωρίσουμε κάποιες λίγες καλές ανάμεσα σε όλες- και να γίνει έτσι και κάποιο μονωπώλιο- αλλά αντίθετα να ξεχωρίσουμε κάποιοες λίγες κακές και να απαλλαγούμε μια ώρα αρχίτερα από δαύτες.

OP
OP
G

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Δε θέλουμε δηλαδή να ξεχωρίσουμε κάποιες λίγες καλές ανάμεσα σε όλες- και να γίνει έτσι και κάποιο μονωπώλιο- αλλά αντίθετα να ξεχωρίσουμε κάποιοες λίγες κακές και να απαλλαγούμε μια ώρα αρχίτερα από δαύτες.
Δυστυχώς φίλε μου,οι τελευταίες τείνουν να γίνουν η πλειοψηφία πλέον...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
προτεινω αν ενα στουντιο - δελο φερει εστω και μια φολα - απατη να μπουκαταρουμε εμεις οι σκληροπυρηνικοι - σταθεροι πελατες  το στουντιο-δελο για 6 μήνες και εννοω να μη πατησει κανεις και να το διαδοσουμε σαν πανουκλα σε ολα τα αλλα μελη του σαιτ.
ετσι θα βαλουν μυαλο οτι στη μπιζνα αυτη, η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ειναι το πρωτο και το τελευταιο πραμα.εμεις να καταλαβουμε απλα οτι εχουμε την διαπραγματευτικη δυναμη οχι αυτοι.
ετσι και η ποιοτητα και οι τιμες παραμενουν σταθερες.(το 20% των καλων/επαναλαμβανόμενων πελατων δινει το 80% των εσοδων τους).

το 20% παιδια ειναι εμεις!!

αντεπιθεση τωρα.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και αν έχεις βρει 2-3 καλές να πηδάς,κάποια στιγμή τις εξαφανίζουν και αναγκάζεσαι πάλι να ψάξεις.Δεν είναι μόνιμες.Χώρια ότι οι περισσότερες δεν έχουν σταθερό πρόγραμμα.Πας,ψάχνεις και στο τέλος αναγκάζεσαι ή να φύγεις ή να μπεις σε κάποια που βρήκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom