Δε έχω να μαζέψω καμία φαπα άμα πω τη γνώμη μου,δλδ αν ο άλλος είναι Φλώρος και η άλλη μαλακισμενη είναι κακό ?αφού αλήθειες λέω.Παρολα αυτά αν δε με πειράξει ο άλλος δε βγάζω αντιπάθεια άμα ο άλλος με κρίνει μόνο τοτε θα τον κρίνω.Αν ο άλλος πχ με κοιτάει ειρωνικά σα μαλακας πχ θα του την πω.θα σε κάνουνε μπαούλο στο ξύλο αν έξω στην κοινωνία σου ξεφύγουν να λες όσα εδώ μέσα..ότι όλοι είναι φλώροι και οι γκόμενες χαζές..
ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΕΙς ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ σούτια αχαχχααχαχα αυτό σου είπα ,όχι ότι σε απειλώ προσωπικά
στα υπόλοιπα βγάλε τη φωτό σου να δουν τα μέλη αν λες αλήθεια ή ψέμματα, ούτως ή άλλως την έχεις δώσει σε αρκετούς από ότι κατάλαβα ..και ο @paparotriftoulas ανέφερε πως του έδωσες φωτό σου
πόσταρε λοιπόν φωτό να αποδείξεις ότι δεν είσαι Ρίζος αχαχα
ή πες παιδιά η φωτό είναι μούφα είναι αλλουνού ,είμαι άλλος αψηλός γόης σαν τον Κούρκουλο αχχαχααααχααχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έλα τρολαρα άντε αφού έχω πει ηλικία.Ρε καθυστερημένε σε προηγούμενο ποστ είπες ότι είσαι 24. Δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο. Χρειάζεσαι επειγόντως ψυχίατρο. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος δικός σου να σε βοηθήσει γαμάτες άντρα...
Τελευταία τροποποίηση: