Νέα

Μήπως έχουν ξεφύγει εντελώς οι τιμές για μπάνιο στη θάλασσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 546
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
θα σε κάνουνε μπαούλο στο ξύλο αν έξω στην κοινωνία σου ξεφύγουν να λες όσα εδώ μέσα..ότι όλοι είναι φλώροι και οι γκόμενες χαζές..
ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΕΙς ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ σούτια αχαχχααχαχα αυτό σου είπα ,όχι ότι σε απειλώ προσωπικά
στα υπόλοιπα βγάλε τη φωτό σου να δουν τα μέλη αν λες αλήθεια ή ψέμματα, ούτως ή άλλως την έχεις δώσει σε αρκετούς από ότι κατάλαβα ..και ο @paparotriftoulas ανέφερε πως του έδωσες φωτό σου
πόσταρε λοιπόν φωτό να αποδείξεις ότι δεν είσαι Ρίζος αχαχα
ή πες παιδιά η φωτό είναι μούφα είναι αλλουνού ,είμαι άλλος αψηλός γόης σαν τον Κούρκουλο αχχαχααααχααχα
Δε έχω να μαζέψω καμία φαπα άμα πω τη γνώμη μου,δλδ αν ο άλλος είναι Φλώρος και η άλλη μαλακισμενη είναι κακό ?αφού αλήθειες λέω.Παρολα αυτά αν δε με πειράξει ο άλλος δε βγάζω αντιπάθεια άμα ο άλλος με κρίνει μόνο τοτε θα τον κρίνω.Αν ο άλλος πχ με κοιτάει ειρωνικά σα μαλακας πχ θα του την πω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε καθυστερημένε σε προηγούμενο ποστ είπες ότι είσαι 24. Δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο. Χρειάζεσαι επειγόντως ψυχίατρο. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος δικός σου να σε βοηθήσει γαμάτες άντρα...
Έλα τρολαρα άντε αφού έχω πει ηλικία.

Τελευταία τροποποίηση:

ujolk

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
61
Πόντοι
0
Πρώτη φορά φτιάχνω λογαριασμό ειλικρινα
Καθυστερημένε και πάλι πριν λίγο είπες ότι είχες στείλει φωτογραφία με γυαλιά από άλλο λογαριασμό. Ψυχίατρο γρήγορα

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
Καλα ρε τυπε που ζεις;; Δεν ξέρεις οτι οι σκατογυφτοι μολις πεθανει καποιος δικος τους κανουν φασαρία!!;;; Ειναι είναι ικανή να φερουν γυφτο στο νοσοκομειο που τον εχει πατησει τραινο με 50 βαγόνια και να εχουν την απαίτηση να ζωντανευση! Και οταν τους λενε οτι δεν γινεται τίποτα κλασικά κάνουν φασαρια, χτυπάνε γιατρούς και σπανε το νοσοκομειο.
εν τω μεταξυ αν ισχυει η ειδηση οπως γραφεται, ευχαριστω θα επρεπε να λενε.
Κοιτα σε τι χρονους ανταποκριθηκαν (ηταν στο ασκληπειο διπλα) εκαβ κτλ εν μεσω καυσωνα

1689522416858.png

Αναρωτιεμαι σε ποσες δεκαετιες θα ψηθουν οι κυβερνησεις μας να ασχοληθουν σοβαρα με το προβλημα των γυφτων. Τσιμα τσιμα μονο οι κλοπες/ληστειες θα μειωθουν κατα 50% σε ολη τη χωρα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
θα σε κάνουνε μπαούλο στο ξύλο αν έξω στην κοινωνία σου ξεφύγουν να λες όσα εδώ μέσα..ότι όλοι είναι φλώροι και οι γκόμενες χαζές..
ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΕΙς ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ σούτια αχαχχααχαχα αυτό σου είπα ,όχι ότι σε απειλώ προσωπικά
στα υπόλοιπα βγάλε τη φωτό σου να δουν τα μέλη αν λες αλήθεια ή ψέμματα, ούτως ή άλλως την έχεις δώσει σε αρκετούς από ότι κατάλαβα ..και ο @paparotriftoulas ανέφερε πως του έδωσες φωτό σου
πόσταρε λοιπόν φωτό να αποδείξεις ότι δεν είσαι Ρίζος αχαχα
ή πες παιδιά η φωτό είναι μούφα είναι αλλουνού ,είμαι άλλος αψηλός γόης σαν τον Κούρκουλο αχχαχααααχααχα
το καλό σου θέλω ,γι' αυτό σου λέω την αλήθεια να συνετισθείς διότι απέχεις ελάχιστα από το να σε τουλουμιάσουν στο ξύλο
ή να επιτεθείς σε καμιά κοπελίτσα
Κανόνισε μετά από τη βουτιά που κάνω στη Ραφήνα να δω ότι ξανά αυθαδίασες.... βγάλε τη φωτό που έχεις μοιράσει στα μέλη
να αποφανθούνε πόσο κοντούλης είσαι... εξ επαγγέλματος και μόνο τα χοντρά μπούτια σου να έβλεπα, εκεί στο 1,65 θα σε έκανα φιλικά...
Ποιός από αυτούς που μισείς επειδή είναι γκομενιάρηδες είναι τάπες ? εεεεέ ? κανένας !!!! τριαράκι γκόμενα και τυχερός αν σου κάτσει, προσγειώσου...
Ρε μλκ απο χτες του πεταμε πετραδακια και συ του ορμηξες με κοτρωνες :tooth: Αραξε, αστον εδω να περασει η κυριακουλα μας. Μονο για ΝΔ μην του πεις επειδη αγριευει και μοιραζει καρκινους :confused:

Στη φωτο που ειχε ανεβασει τον ειχα κοψει 1.68 και 85κιλα παντως :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Ρε μλκ απο χτες του πεταμε πετραδακια και συ του ορμηξες με κοτρωνες :tooth: Αραξε, αστον εδω να περασει η κυριακουλα μας. Μονο για ΝΔ μην του πεις επειδη αγριευει και μοιραζει καρκινους :confused:

Λάθος στη φωτό είμαι 1.81 και 100 κιλα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.953
Πόντοι
26.141
Καλα ρε τυπε που ζεις;; Δεν ξέρεις οτι οι σκατογυφτοι μολις πεθανει καποιος δικος τους κανουν φασαρία!!;;; Ειναι είναι ικανή να φερουν γυφτο στο νοσοκομειο που τον εχει πατησει τραινο με 50 βαγόνια και να εχουν την απαίτηση να ζωντανευση! Και οταν τους λενε οτι δεν γινεται τίποτα κλασικά κάνουν φασαρια, χτυπάνε γιατρούς και σπανε το νοσοκομειο.
Είναι αδικημένη ομάδα κ έχουν δίκιο
:confused:
Καλά κάνουν κ παίρνουν από Τσίπρα κ Κυριάκο επιδόματα

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
891
Πόντοι
81
Γλυφαδα τυπε ειναι βιζιτομανα βίζιτες έχει όχι λύματα
Τύπε, όπου έχει συνταξιούχους το νερό έχει όλον τον περιοδικό πίνακα της χημείας μέσα γιατί χέζουν στη θάλσσα. Και το πρωί παίρνουν 3 χούφτες χάπια μαζί με τον καφέ.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
Έχει τα λύματα της Άνω Γλυφάδας που πανε καρφί στο Μαριδάκι....
@Νίπλης

:confused:

το αστειο ειναι οτι τις ενδιαμεσες παραλιες απο πειραια μεχρι γλυφαδα (εκτος φλοισβου) τις βγαλαν "καθαρες". Που ενα κυματακι να φυσηξει εχει μοιραστει ολο το βρωμονερο δεξια αριστερα. Λαδωμα μου μυριζει (οπως παντα) για να μην βγουν ακαταλληλες στην ακτη του ηλιου κτλ. Καλα αν δουμε και τα νουμερα αναλυτικα σιγουρα και οσες ειναι "καθαρες" θα ειναι οριακα με τιποτα πειραγμενα νουμερα...

history channel swamp GIF by HISTORY UK

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.681
Πόντοι
456
Δεν ειναι οπως παλια αδερφε πολυ τσογλανια και πολυ σπασμενο τζαμι γενικα και πολυ βρωμια πετανε οτι βρουν οπου βρουν.Δεν ξερω για εκει που λες αλλα ενας φιλος που πηγε το προηγουμενο σκ μου ειπε οτι ειναι δραμα γενικα..

Για το λέει ό άνθρωπος. Εντάξει, εγώ είμαι εξαίρεση γιατί πάω πολύ πρωι και φεύγω γρήγορα. Μια συνάδελφος που πήγε πάντως αυτήν την εβδομάδα με την οικογένειά της απόγευμα μέχρι σούρουπο μου είπε ότι ήταν τέλεια και το πάρκιγνκ είναι φυλασσσ΄μενα μάλιστα με μπάρα εσόδου - εξόδου! Τι να πω.

• Like
Αντιδράσεις: Iso14

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.465
Πόντοι
6.056

καλά καλά ...ανέβαστου ψυχολογία εσύ να μη βρίσκουμε να γαμήσουμε ....:(
των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν....

αν ξεκομπλάρει κ αρχίσει να καμακώνει ο τύπος δεν θα μείνει καμία γκόμενα για μας...
ο αλ Πατσίνο 1,67 ήταν και σάρωνε τα μουνιά ...αυτός 1,68 ορέος 24 ετών...χάσαμε :confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.056
Πόντοι
2.606
ελα ρε θα σου πω εγω τα κολπα.
πας καλαμακι, με ενα πενηνταλεπτο στην τσεπη, βουτας και πας κολυμπωντας μπολιβαρ (εχει κατι διχτυα εκει, περνα τα απο πανω)
ασδσαδσαδσαδασ.png

μολις δεις καποιο ζευγαρακι να μπαινει στο νερο, ξερεις οτι εχεις 15-20 λεπτα περιπου μεχρι να βγουν. Πας και καθεσαι στην ξαπλωστρα τους. Αμα εχουν παραγγειλει και κανα φαι, τσιμπας λιγο. Αν σε παρουν πρεφα λες "συγγνωμη μπερδεψα τις ξαπλωστρες" ή κανεις οτι παθαινεις ηλιαση (και σε κερνανε free νερο ολοι οι γυρω γυρω). Αν δεν σε παρουν πρεφα και δεν εχουν παραγγειλει φαι, με το 50λεπτο στην τσεπη παιρνεις ενα μπουκαλακι νερο και την βγαζεις ασκητικα με διαιτουλα.

Επαναλαμβανεις οσες φορες χρειαστει μεχρι να απολαυσεις το μπανιο σου. Βγαινεις κανονικα απο την εισοδο κυριος, και κανεις και παραπονα πχ "το σερβις ηταν αργο για τα λεφτα που πληρωσα" ή "μου κλεψανε το κινητο, γιατι αφηνετε γυφτους εδω μεσα" και φευγεις με τουπε.

Καλο μπανακι!
Καλημέρα πλεμπες....το έχετε τερματίσει βλέπω το ζήτημα του τζαμπανταν..... αλλά δεν είναι λίγο υπερβολικό να κάνεις τον ουκα για να βρεξεις λιγο τον κωλαρινο σου σε βοθρονερα ...γιατί να μην βάλεις το πενηνταλεπτο στην άκρη για θέρμανση το χειμώνα και να τους γράψεις στις αρχιδομπαλες σου στα ξαπλώστραδικα....δεν είναι απαραίτητο να κολυμπήσεις το καλοκαίρι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom