Νέα

Μήπως έχουν ξεφύγει εντελώς οι τιμές για μπάνιο στη θάλασσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 546
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Μια χαρά θα βρω κάποια στιγμή εδώ πάνε με κάτι καραφλωρουμπες ξενερωτους εγώ μπροστά σε αυτούς φανταζω μοντέλο.
Μην τους δίνεις σημασία εδώ μέσα.. Και να το θυμάσαι αυτοί εδώ μέσα μέχρι μούσι θα σε βάλουν να αφησεις:grin:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Συγουρα δε ειμαι και το πρώτο μυαλό έχω τη ηλιθιότητα μου αλλά θέλω να πω αυτό δε είναι και τόσο εμπόδιο στο αν βρω.
Καλα εισαι φιλε για ολους εχει η ζωη.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.056
Πόντοι
3.656
Συγουρα δε ειμαι και το πρώτο μυαλό έχω τη ηλιθιότητα μου αλλά θέλω να πω αυτό δε είναι και τόσο εμπόδιο στο αν βρω.
Ρε τυπε αν δεν είσαι και το πρωτο μυαλό πως μπορείς να εμπιστευτείς την κρίση σου για το ποιας κατηγορίας μυαλό είσαι;:confused:

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Ρε τυπε αν δεν είσαι και το πρωτο μυαλό πως μπορείς να εμπιστευτείς την κρίση σου για το ποιας κατηγορίας μυαλό είσαι;:confused:
Ξέρω πως οκ εχω τις εμμονές μου αλλά δε είμαι και πανοβλακας αλλά ναι θα μπορούσα να είμαι πιο έξυπνος.

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Μην τους δίνεις σημασία εδώ μέσα.. Και να το θυμάσαι αυτοί εδώ μέσα μέχρι μούσι θα σε βάλουν να αφησεις:grin:
Το ξέρω τέτοιοι φλωροι που είναι,όχι εγώ είμαι άντρας ρε μάγκα μου δε κάνω τέτοια ούτε μούσι ούτε τατουάζ θα κάνω.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.343
Πόντοι
3.656
Το ξέρω τέτοιοι φλωροι που είναι,όχι εγώ είμαι άντρας ρε μάγκα μου δε κάνω τέτοια ούτε μούσι ούτε τατουάζ θα κάνω.

Τύπε .... για να καταλάβεις με τι μιλάς ... ειδικά αυτοί που είναι στην ignore list μου ...
Ο barock .... γουστάρει .... πορνοστάρ .... που στραπονιάζουν και κατουράνε ......
Ο άλλος ο ντε σαντ ..... είναι ένα ναυάγιο .... που τον πάτησαν με τη μηχανή του ....
(όλοι οι λεφτάδες εδώ μέσα κυκλοφορούν με μηχανάκια .... από το πολύ χρήμα)
και ήταν σακάτης κάτι χρόνια ....... το πιθανότερο είναι ότι την ψωλή του την έχει όπως ο τομ κρουζ στο γεννημένος την 4η ιουλίου ....

out of service δηλαδή .........

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Τύπε .... για να καταλάβεις με τι μιλάς ... ειδικά αυτοί που είναι στην ignore list μου ...
Ο barock .... γουστάρει .... πορνοστάρ .... που στραπονιάζουν και κατουράνε ......
Ο άλλος ο ντε σαντ ..... είναι ένα ναυάγιο .... που τον πάτησαν με τη μηχανή του ....
και ήταν σακάτης κάτι χρόνια ....... το πιθανότερο είναι ότι την ψωλή του την έχει όπως ο τομ κρουζ στο γεννημένος την 4η ιουλίου ....

Ξέρω εδώ μέσα πολλοί έχουν πρότυπο τον Αλεξάνδρου και τον Κατσούλη και το Σχίζα από το σαρβαιβορ όχι ρε μάγκες αυτοί οι 3 που ανέφερα είναι καραφλωροι και άντρες από τα λιντλ.Ο σωστός ο άντρας είναι ο γεροδεμένος λίγο εύσωμος με τα κιλά του χωρίς μούσια και χωρίς τατουαζ και οχι βλέμμα ποζερου.Οι 3 που ανέφερα είναι αδύνατοι με τατουάζ και μούσια και ύφος ποζεριου οπότε καταλαβαίνεις δε πληρούν ούτε ένα κριτήριο από αυτά που είπα.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
Έλεος ρε ντοπα :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Iso14

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Ξέρω πως οκ εχω τις εμμονές μου
οχι ρε μη το ξαναπεις :confused:

Climate Change Mic Drop GIF

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506

Θα λες την αληθεια, Ο ΜΠΑΡΟΚ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
Ξέρω εδώ μέσα πολλοί έχουν πρότυπο τον Αλεξάνδρου και τον Κατσούλη και το Σχίζα από το σαρβαιβορ όχι ρε μάγκες αυτοί οι 3 που ανέφερα είναι καραφλωροι και άντρες από τα λιντλ.Ο σωστός ο άντρας είναι ο γεροδεμένος λίγο εύσωμος με τα κιλά του χωρίς μούσια και χωρίς τατουαζ και οχι βλέμμα ποζερου.Οι 3 που ανέφερα είναι αδύνατοι με τατουάζ και μούσια και ύφος ποζεριου οπότε καταλαβαίνεις δε πληρούν ούτε ένα κριτήριο από αυτά που είπα.
αυτοι που λες δεν ειναι αδυνατοι,ειναι πανω απο 100κιλα σιγουρα,αλλα εχουν πλακωθει σε πρωτεινες και αναβολικα,νταξει ο κατσουλης ειναι ασχημος,αφου ειναι ρομα απο αγια βαρβαρα,οι αλλι 2 εμφανισιακια ειναι οκ

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
αυτοι που λες δεν ειναι αδυνατοι,ειναι πανω απο 100κιλα σιγουρα,αλλα εχουν πλακωθει σε πρωτεινες και αναβολικα,νταξει ο κατσουλης ειναι ασχημος,αφου ειναι ρομα απο αγια βαρβαρα,οι αλλι 2 εμφανισιακια ειναι οκ
Οι άλλοι 2 εμφανησιακα είναι οκ αλλά είναι φλωροι και μαλακές επίσης δε έχει σημασία το 100 κιλά εφόσον έχουν κοιλιακούς παλι φλωροι είναι,δε είναι μόνο να σαι αδύνατος,είναι να είσαι και γυμνασμενος με κοιλιακους φλωριά.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Οι άλλοι 2 εμφανησιακα είναι οκ αλλά είναι φλωροι και μαλακές επίσης δε έχει σημασία το 100 κιλά εφόσον έχουν κοιλιακούς παλι φλωροι είναι,δε είναι μόνο να σαι αδύνατος,είναι να είσαι και γυμνασμενος με κοιλιακους φλωριά.
μη ζηλευεις οσους εχουν κοιλιακους ρε χοντρομπαλα

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
μη ζηλευεις οσους εχουν κοιλιακους ρε χοντρομπαλα
Δε ζηλεύω απλά δε τους θεωρώ άντρες καταντια είναι.Αν ο άντρας δε έχει έστω κάποια λίγα κιλά παραπάνω δε είναι άντρας τέλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom