barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
Για την αυτογνωσια και την ειλικρινεια σου τυπε, παρεξηγησεςΑυτό τώρα τι είναι χύνεις για τη ηλιθιότητα μου?
Για την αυτογνωσια και την ειλικρινεια σου τυπε, παρεξηγησεςΑυτό τώρα τι είναι χύνεις για τη ηλιθιότητα μου?
Μην τους δίνεις σημασία εδώ μέσα.. Και να το θυμάσαι αυτοί εδώ μέσα μέχρι μούσι θα σε βάλουν να αφησειςΜια χαρά θα βρω κάποια στιγμή εδώ πάνε με κάτι καραφλωρουμπες ξενερωτους εγώ μπροστά σε αυτούς φανταζω μοντέλο.
Καλα εισαι φιλε για ολους εχει η ζωη.Συγουρα δε ειμαι και το πρώτο μυαλό έχω τη ηλιθιότητα μου αλλά θέλω να πω αυτό δε είναι και τόσο εμπόδιο στο αν βρω.
Ρε τυπε αν δεν είσαι και το πρωτο μυαλό πως μπορείς να εμπιστευτείς την κρίση σου για το ποιας κατηγορίας μυαλό είσαι;Συγουρα δε ειμαι και το πρώτο μυαλό έχω τη ηλιθιότητα μου αλλά θέλω να πω αυτό δε είναι και τόσο εμπόδιο στο αν βρω.
Συμφωνώ μαζί σου εδώ στα αλλά μπορεί να μη συμφωνήσαμε και στο 100 τοις εκατό εδώ συμφωνούμε όμως.Καλα εισαι φιλε για ολους εχει η ζωη.
Ξέρω πως οκ εχω τις εμμονές μου αλλά δε είμαι και πανοβλακας αλλά ναι θα μπορούσα να είμαι πιο έξυπνος.Ρε τυπε αν δεν είσαι και το πρωτο μυαλό πως μπορείς να εμπιστευτείς την κρίση σου για το ποιας κατηγορίας μυαλό είσαι;
Το ξέρω τέτοιοι φλωροι που είναι,όχι εγώ είμαι άντρας ρε μάγκα μου δε κάνω τέτοια ούτε μούσι ούτε τατουάζ θα κάνω.Μην τους δίνεις σημασία εδώ μέσα.. Και να το θυμάσαι αυτοί εδώ μέσα μέχρι μούσι θα σε βάλουν να αφησεις
Χαχα σωστοςΓια την αυτογνωσια και την ειλικρινεια σου τυπε, παρεξηγησες
Το ξέρω τέτοιοι φλωροι που είναι,όχι εγώ είμαι άντρας ρε μάγκα μου δε κάνω τέτοια ούτε μούσι ούτε τατουάζ θα κάνω.
Ξέρω εδώ μέσα πολλοί έχουν πρότυπο τον Αλεξάνδρου και τον Κατσούλη και το Σχίζα από το σαρβαιβορ όχι ρε μάγκες αυτοί οι 3 που ανέφερα είναι καραφλωροι και άντρες από τα λιντλ.Ο σωστός ο άντρας είναι ο γεροδεμένος λίγο εύσωμος με τα κιλά του χωρίς μούσια και χωρίς τατουαζ και οχι βλέμμα ποζερου.Οι 3 που ανέφερα είναι αδύνατοι με τατουάζ και μούσια και ύφος ποζεριου οπότε καταλαβαίνεις δε πληρούν ούτε ένα κριτήριο από αυτά που είπα.Τύπε .... για να καταλάβεις με τι μιλάς ... ειδικά αυτοί που είναι στην ignore list μου ...
Ο barock .... γουστάρει .... πορνοστάρ .... που στραπονιάζουν και κατουράνε ......
Ο άλλος ο ντε σαντ ..... είναι ένα ναυάγιο .... που τον πάτησαν με τη μηχανή του ....
(όλοι οι λεφτάδες εδώ μέσα κυκλοφορούν με μηχανάκια .... από το πολύ χρήμα)
και ήταν σακάτης κάτι χρόνια ....... το πιθανότερο είναι ότι την ψωλή του την έχει όπως ο τομ κρουζ στο γεννημένος την 4η ιουλίου ....
out of service δηλαδή .........
Με cntrl + alt + del κάνεις rebootΞέρω πως οκ εχω τις εμμονές μου αλλά δε είμαι και πανοβλακας αλλά ναι θα μπορούσα να είμαι πιο έξυπνος.
Θα λες την αληθεια, Ο ΜΠΑΡΟΚ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.Τύπε .... για να καταλάβεις με τι μιλάς ... ειδικά αυτοί που είναι στην ignore list μου ...
Ο barock .... γουστάρει .... πορνοστάρ .... που στραπονιάζουν και κατουράνε ......
Ο άλλος ο ντε σαντ ..... είναι ένα ναυάγιο .... που τον πάτησαν με τη μηχανή του ....
(όλοι οι λεφτάδες εδώ μέσα κυκλοφορούν με μηχανάκια .... από το πολύ χρήμα)
και ήταν σακάτης κάτι χρόνια ....... το πιθανότερο είναι ότι την ψωλή του την έχει όπως ο τομ κρουζ στο γεννημένος την 4η ιουλίου ....
out of service δηλαδή .........
αυτοι που λες δεν ειναι αδυνατοι,ειναι πανω απο 100κιλα σιγουρα,αλλα εχουν πλακωθει σε πρωτεινες και αναβολικα,νταξει ο κατσουλης ειναι ασχημος,αφου ειναι ρομα απο αγια βαρβαρα,οι αλλι 2 εμφανισιακια ειναι οκΞέρω εδώ μέσα πολλοί έχουν πρότυπο τον Αλεξάνδρου και τον Κατσούλη και το Σχίζα από το σαρβαιβορ όχι ρε μάγκες αυτοί οι 3 που ανέφερα είναι καραφλωροι και άντρες από τα λιντλ.Ο σωστός ο άντρας είναι ο γεροδεμένος λίγο εύσωμος με τα κιλά του χωρίς μούσια και χωρίς τατουαζ και οχι βλέμμα ποζερου.Οι 3 που ανέφερα είναι αδύνατοι με τατουάζ και μούσια και ύφος ποζεριου οπότε καταλαβαίνεις δε πληρούν ούτε ένα κριτήριο από αυτά που είπα.
Οι άλλοι 2 εμφανησιακα είναι οκ αλλά είναι φλωροι και μαλακές επίσης δε έχει σημασία το 100 κιλά εφόσον έχουν κοιλιακούς παλι φλωροι είναι,δε είναι μόνο να σαι αδύνατος,είναι να είσαι και γυμνασμενος με κοιλιακους φλωριά.αυτοι που λες δεν ειναι αδυνατοι,ειναι πανω απο 100κιλα σιγουρα,αλλα εχουν πλακωθει σε πρωτεινες και αναβολικα,νταξει ο κατσουλης ειναι ασχημος,αφου ειναι ρομα απο αγια βαρβαρα,οι αλλι 2 εμφανισιακια ειναι οκ
μη ζηλευεις οσους εχουν κοιλιακους ρε χοντρομπαλαΟι άλλοι 2 εμφανησιακα είναι οκ αλλά είναι φλωροι και μαλακές επίσης δε έχει σημασία το 100 κιλά εφόσον έχουν κοιλιακούς παλι φλωροι είναι,δε είναι μόνο να σαι αδύνατος,είναι να είσαι και γυμνασμενος με κοιλιακους φλωριά.
Δε ζηλεύω απλά δε τους θεωρώ άντρες καταντια είναι.Αν ο άντρας δε έχει έστω κάποια λίγα κιλά παραπάνω δε είναι άντρας τέλος.μη ζηλευεις οσους εχουν κοιλιακους ρε χοντρομπαλα
Πόσα κιλά να έχει δηλαδή?Δε ζηλεύω απλά δε τους θεωρώ άντρες καταντια είναι.Αν ο άντρας δε έχει έστω κάποια λίγα κιλά παραπάνω δε είναι άντρας τέλος.
Πχ να είναι 1.80 και κιλά 90,10 κιλά πάνω από το ύψος του επιβάλεται να είναι ο άντρας για να είναι άντρας υπολογίσιμος και όχι λουγκριτσα.Πόσα κιλά να έχει δηλαδή?