Νέα

Αρπαγή ανηλίκου: Κατηγορίες για βιασμό, πορνογραφία και απαγωγή

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα escoman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.997
Κριτικές
67
Like
29.278
Πόντοι
10.336
επαναφερω το νημα γιατι ο @ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ λεει δεν βρηκε την τοποθετηση μου επι του θεματος, δεν ηξερα οτι επρεπε να σχολιαζω τα παντα αλλωστε ακομα και αν απουσιαζω, και ενιωσε θιγμενος που ανεφερα τον χημικο ευνουχισμο των βιαστων, σε ειδηση που ανδρας βιασε ανηλικη. Για να ξερετε με τι απορριματα της κοινωνιας συναστρεφεστε σε μεγαλο βαθμο εδω μεσα, καποιοι προτιμουν αποδεδειγμενα να παρουν το μερος του αντρα ακομα κι αν ειναι δολοφονος βρεφους ή βιαστης ανηλικων, επειδη το θυμα ηταν γυναικα, αρα στο μυαλο τους ηταν δυνητικη φεμινιστρια, αρα του κοβονται οι ελευθεριες, αρα πρεπει ολες να πεθανουν και να τις βιαζουμε γιατι ειμαστε αντρακλες. Εξαιρετικη αγορευση θα κανω και σημερα, επιπεδου.... :2funny:

επι του θεματος.
Για την καριολα την 33χρονη (που δεν ξερω καν τι εχει απογινει μετα απο τοσο καιρο) αν ημουν ο γονεας, ή σε καποιο ποστο εξουσιας με διασυνδεσεις και την απαραιτητη εχεμυθεια ή νομοθετης, ανθρωπινα και δημοκρατικα θα της εκανα υστερεκτομη (αφαιρεση μητρας) με την συμβολη γιατρου, και μετα κλειτοριδοεκτομη με τη συμβολη καποιου παρανομου φαλλοκρατη αφρικανου που ειναι συνηθισμενος να κανει κλειτοριδοεκτομες σε κοριτσακια (ΜΠΟΥΜ παρε και φεμινιστικη αναφορα μποκολε, για να συγχυστεις κι αλλο).

Αφου λοιπον της εχω αφαιρεσει και το δικαιωμα να γινει μανα και να ξανανιωσει σωματικο οργασμο, εγκλεισμο μεσα σε φυλακες για το μεγιστο χρονικο προβλεπομενο διαστημα, και αναλογα τα κεφια μου, λαδωμα σε αλλες τρόφιμες, να της θυμιζουν με οποιο τροπο μπουλινγκ εκεινες επιλεξουν, τα αισχη που εκανε. Αν επιβιωσει, καλη της τυχη.

Δεν γνωριζω αν υπαρχει αντιστοιχος χημικος ευνουχισμος για την γυναικα, δηλαδη να της κοψεις και τις σεξουαλικες ορμες και τη δυνατοτητα εγκυμοσυνης με καποιον πιο απλο τροπο απο αυτον τον χασαπικο που προανεφερα. Αν υπαρχει, για να μην μας πουν και ακαρδους απανθρωπους και μας κυνηγανε και οι ΜΚΟ, θα εφαρμοζα αυτον τον "χημικο" τροπο.

Αυτη μου η αποψη αφορα ολους τους παιδοβιαστες ανεξαιρετως και στα παπαρια μου τι θα μου γραψουν ακομα και φιλικες φυσιογνωμιες περι βαρβαροτητας και αλλα τετοια ουμανιστικα. Καμια ανοχη σε κανεναν βιαστη, ποσω μαλλον παιδιων. Στα ματια μου ειναι ηθικα ισαξιο με φονο και υπο ακραιες περιπτωσεις, χειροτερο. Ο φονος αλλωστε εχει και στοιχεια λυτρωσης ή ελεους, γιαυτο δεν προτεινω την θανατικη ποινη γενικοτερα.

Βλεπεις κυριε μποκωλε δεν ειναι πολυ ζορικο να λες τα πραγματα με το ονομα τους και να αποδεχεσαι την αληθεια με ολα τα στραβα της. Το 80%+ των περιστατικων ενδοοικογενειακης βιας εχει θυματα τις γυναικες και το 80%+ των βιασμων γινονται απο ανδρες προς γυναικες. Εκ των πραγματων ενας ΑΝΘΡΩΠΟΣ (οχι εσυ) που δεν ειναι πορωμενος, αν καταδικαζει ολα τα περιστατικα βιας ανεξαιρετως, αναποφευκτα θα βρει τον εαυτο του συχνοτερα να εκφραζει αποψεις κατα ανδρων (οχι παντα και αυθαιρετα στο συνολο τους σαν καποιου ειδους φεμινιστης, αλλα σε προσωπικο επιπεδο), παρα κατα γυναικων. Απλα μαθηματικα, απλη λογικη. Οταν δε, τα φαινομενα παιρνουν δραματικες διαστασεις, τοτε μιλαμε ξεκαθαρα για προβλημα που χρηζει αναφορας και αντιμετωπισης. Εκτος αν εισαι ταλιμπαν στο κεφαλι, οποτε ισχυει το ρητο, "το μυαλο του φανατικου ειναι σαν την κορη του ματιου, οσο περισσοτερο φως ριχνεις πανω της, τοσο πιο πολυ συστελλεται".

Αφου το λυσαμε λοιπον και αυτο (αναθεμα κι αν πρεπει να επισημαινουμε τα ευκολως εννοουμενα), περιμενω μυστη μποκωλο να δω τι αλλη μισανδρικη ιδιοτητα θα μου προσαψει :think: Σε ποιον, σε εμενα.... Πιαστο αυγο και κουρεφτο. Ξερω... εγω φταιω που ασχολουμαι, εχει ομως πλακα και το ξεβρακωμα.

Για πε ρε μποκολε, τα ειπα καλα ή μηπως ηθελες να προτεινω τριπλασια ποινη στις γκομενες, κρεμασμα απτα βυζια στην πλατεια της γειτονιας, βιασμο απο γουρουνια μεχρι να μυρισει καμμενο μπεικον και πετροβολισμο απο δισκοβολους; Εδω σου κανει ο αντιστοιχος χημικος (ή χασαπικος) "ευνουχισμος" που προτεινω ή θα χτυπιεσαι μονο οταν προτεινεται για τυπους με κρεας αναμεσα στα σκελια, που αποτελουν αναμφισβητητα το πλειοψηφικο πακετο της αγορας;;;

επομενο παρατραγουδο
 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom