barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.946
- Πόντοι
- 5.506
Τη βλακεια που κουβαλας την κρυβεις απο πεποιθηση ή θολωνεις τα νερα;;το μόνο αρνητικό ότι έχω τα κιλακια μου τίποτα άλλο αρνητικό
Τη βλακεια που κουβαλας την κρυβεις απο πεποιθηση ή θολωνεις τα νερα;;το μόνο αρνητικό ότι έχω τα κιλακια μου τίποτα άλλο αρνητικό
Καλημέρα πλεμπες....το έχετε τερματίσει βλέπω το ζήτημα του τζαμπανταν..... αλλά δεν είναι λίγο υπερβολικό να κάνεις τον ουκα για να βρεξεις λιγο τον κωλαρινο σου σε βοθρονερα ...γιατί να μην βάλεις το πενηνταλεπτο στην άκρη για θέρμανση το χειμώνα και να τους γράψεις στις αρχιδομπαλες σου στα ξαπλώστραδικα....δεν είναι απαραίτητο να κολυμπήσεις το καλοκαίρι...
Με τέσσερα 50λεπτα βάζεις έναμισο λίτρο μαζούτ στη σόμπα και επιβιώνεις μια κρύα βράδυα του Φλεβάρη....άλλωστε ο καφές δεν είναι κάτι απαραίτητο...Με 4 50λεπτα παιρνεις ολοκληρο καφε στα coffee island και εισαι βασιλιας.
Μην εισαι κοροιδο ρωτα ντουετο terry - subzero για περισσοτερα life hacks.
Άστο αυτό πίστεψέ με βρίσκουν πολύ πιο βλάκες και φλωρουμπες από μενα.Τη βλακεια που κουβαλας την κρυβεις απο πεποιθηση ή θολωνεις τα νερα;;
Σαφως αλλα αυτο δε σε κανει λιγοτερο βλακα.Άστο αυτό πίστεψέ με βρίσκουν πολύ πιο βλάκες και φλωρουμπες από μενα.
Συγουρα δε ειμαι και το πρώτο μυαλό έχω τη ηλιθιότητα μου αλλά θέλω να πω αυτό δε είναι και τόσο εμπόδιο στο αν βρω.Σαφως αλλα αυτο δε σε κανει λιγοτερο βλακα.
Συγουρα δε ειμαι και το πρώτο μυαλό έχω τη ηλιθιότητα μου
Εγω θελω bourdelo passΝα δώσει xaplwstra pass ο κουλης
Αυτό τώρα τι είναι χύνεις για τη ηλιθιότητα μου?
Χύσιμο/μπουκεϊκ στη μούρη σου είναι τύπε.Αυτό τώρα τι είναι χύνεις για τη ηλιθιότητα μου?
Εε όχι και χύσιμο στη μούρη μου είπαμε είμαι βλάκας και με λίγα κιλά παραπανω αλλά όχι και γκέι.Χύσιμο/μπουκεϊκ στη μούρη σου είναι τύπε.
Μπέρδεψε τα εμότικον ο φίλος....
Πάρτο
Πότε δεν είναι αργά τύπε....Εε όχι και χύσιμο στη μούρη μου είπαμε είμαι βλάκας και με λίγα κιλά αλλά όχι και γκέι.
Δε θέλω άμα ήθελα θα το χα κάνει αλλά είμαι άντρας.Πότε δεν είναι αργά τύπε....
Έχει μερακλήηηηηηδες εδώ να χορτάσεις ρόπαλα....
Μη στεναχωριέσαι λακαμακο...άλλωστε οι γκόμενες δεν είναι υποχρεωτικές..Συγουρα δε ειμαι και το πρώτο μυαλό έχω τη ηλιθιότητα μου αλλά θέλω να πω αυτό δε είναι και τόσο εμπόδιο στο αν βρω.
Ares εσύ είσαι ρε μαλάκα.Δε θέλω άμα ήθελα θα το χα κάνει αλλά είμαι άντρας.
Μην τον πιεζεις, ειναι κι εφταρι ….θελει το χρονο του.Ares εσύ είσαι ρε μαλάκα.
Λέγε μπέσα ρε.
Εκδίδεται?Μην τον πιεζεις, ειναι κι εφταρι ….θελει το χρονο του.
Ετσι φαινεται…για να βαθμολογει τον εαυτο του, να δεις θα ζητησει και κριτικες σε λιγο…Εκδίδεται?
Μια χαρά θα βρω κάποια στιγμή εδώ πάνε με κάτι καραφλωρουμπες ξενερωτους εγώ μπροστά σε αυτούς φανταζω μοντέλο.Μη στεναχωριέσαι λακαμακο...άλλωστε οι γκόμενες δεν είναι υποχρεωτικές..