Νέα

Μήπως έχουν ξεφύγει εντελώς οι τιμές για μπάνιο στη θάλασσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 546
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.953
Πόντοι
26.141
Καβούρι. Γίνεται του κώλου το πανηγύρι!

:confused::confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467
:confused::confused:

Έτοιμη την έχω την απάντηση, αλλά ένα τόσο θλιβερό περιστατικό δεν προσφέρεται για τρολλάρισμα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.953
Πόντοι
26.141

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.641
Πόντοι
3.556
Θλιβερό που διατάζει η ψυχή σου με θανάτους μικρών αγγελων
ελα μαν εδω εισαι

Το παιδί ήταν μόνο του, ενώ οι Ρομά γονείς δεν βρίσκονταν στο σημείο - Γιατροί, διασώστες και ο ναυαγοσώστης προσπάθησαν να το σώσουν- Ρομά προκάλεσαν μετά επεισόδια στο νοσοκομείο!​

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.261
Πόντοι
6.536

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.202
Πόντοι
206
Και τι μας νοιάζει ποσο κανει το σετ κ ο καφες; Πχ 50 η 300 ευρω
Με Κούλη κ νδ κοιτα το τομάρι σου

Παρε ενα σετ ξαπλωστρα ομπρέλα, βαλε τη γυναικα σου , να τα κουβαλάει ή βαλε την ΟΜΠΡΕΛΑ στο κωλο σου και Σκάσε , μη γκρινιάζεις
42% ΝΔ

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.465
Πόντοι
6.056
Βρε παπάρα είμαι 1.81 τετοια αντιπάθεια που με λες και κοντό?παίζει να είσαι ο μόνος.Επισης δε νομίζω ότι σωματικά είμαι και κανας παχύσαρκος λίγο παραπάνω ναι αλλά όχι και χάλια αλλά ξερεις κάτι είσαι καλός άνθρωπος θες να με ρίξεις ψιχολογικα αλλά δε θα σου περάσει ξέρω ότι είμαι ένα 6-7 και σε 6-7 άρια θα παίξω.
το καλό σου θέλω ,γι' αυτό σου λέω την αλήθεια να συνετισθείς διότι απέχεις ελάχιστα από το να σε τουλουμιάσουν στο ξύλο
ή να επιτεθείς σε καμιά κοπελίτσα
Κανόνισε μετά από τη βουτιά που κάνω στη Ραφήνα να δω ότι ξανά αυθαδίασες.... βγάλε τη φωτό που έχεις μοιράσει στα μέλη
να αποφανθούνε πόσο κοντούλης είσαι... εξ επαγγέλματος και μόνο τα χοντρά μπούτια σου να έβλεπα, εκεί στο 1,65 θα σε έκανα φιλικά...
Ποιός από αυτούς που μισείς επειδή είναι γκομενιάρηδες είναι τάπες ? εεεεέ ? κανένας !!!! τριαράκι γκόμενα και τυχερός αν σου κάτσει, προσγειώσου...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.166
Πόντοι
5.006
το καλό σου θέλω ,γι' αυτό σου λέω την αλήθεια να συνετισθείς διότι απέχεις ελάχιστα από το να σε τουλουμιάσουν στο ξύλο
Κανόνισε μετά από τη βουτιά που κάνω στη Ραφήνα να δω ότι ξανά αυθαδίασες.... βγάλε τη φωτό που έχεις μοιράσει στα μέλη
να αποφανθούνε πόσο κοντούλης είσαι... εξ επαγγέλματος και μόνο τα χοντρά μπούτια σου να έβλεπα, εκεί στο 1,65 θα σε έκανα φιλικά...
Ποιός από αυτούς που μισείς επειδή είναι γκομενιάρηδες είναι τάπες ? εεεεέ ? κανένας !!!! τριαράκι γκόμενα και τυχερός αν σου κάτσει, προσγειώσου...
Στο λιμάνι κάνεις βουτιά?

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Ωραία ορκίζομαι ότι είμαι 1.81 τι άλλο να σου πω τώρα ρε φίλε ?επίσης δε κατάλαβα αυτό το τουλουμιασουν ξύλο με απειλείς?έχεις ξεφύγει νομίζω να απειλείς κάποιον.Αυτους τους μουσατους με τα τατουάζ δε τους μισώ απλά τους θεωρώ φλώρους τελείως και δε θα έπρεπε να αρέσουν ούτε σε μια είναι πολύ βλαχοτριτοκοσμικοι και το παίζουν και μάγκες είναι η βλακεία.6αρακι γκόμενα γιατί είμαι και εγώ 6αρι έως 7 και εσύ τραγουδά με μια φωτογραφία μου δε μπορείς να ξέρεις πόσο αξίζω έλα αρκετά μιλήσα με κάποιον που απειλεί χωρίς λόγο.Επισης πίστεψέ με όσοι με έχουν δει έξω όλοι ψηλό με λένε αλλά με λένε λίγο εύσωμο αλλά και πάλι όχι πολύ οπότε κάτσε εσύ να με λες κοντό είσαι και ο μόνος.

Τελευταία τροποποίηση:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.437
Πόντοι
6.515
Ακυρο το νημα. Πρωτον, δεν εχει ακριβυνει το μπανιο στη θαλασσα, πας βουτας κανεις το μπανιο σου δεν πληρωνεις την θαλασσα. Οσοι πανε για ηλιοθεραπεια και οφθαλμολουτρα να πληρωσουν.

ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΑ ΚΑ ΧΕΣΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ.
Χειρότερα αμα κατουράνε στα διπλανά σχινα και βρωμάει τυπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αλιμο δεν παταω για μπανιο δεν μου αρεσει
Εχει ουκρανες, ρωσίδες οικιακές βοηθούς ομως

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.953
Πόντοι
26.141
ελα μαν εδω εισαι

Το παιδί ήταν μόνο του, ενώ οι Ρομά γονείς δεν βρίσκονταν στο σημείο - Γιατροί, διασώστες και ο ναυαγοσώστης προσπάθησαν να το σώσουν- Ρομά προκάλεσαν μετά επεισόδια στο νοσοκομείο!​

Οι ρομα γιατί όμως έκαναν φασαρία;; Τι έγινε;;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.465
Πόντοι
6.056
Ωραία ορκίζομαι ότι είμαι 1.81 τι άλλο να σου πω τώρα ρε φίλε ?επίσης δε κατάλαβα αυτό το τουλουμιασουν ξύλο με απειλείς?έχεις ξεφύγει νομίζω να απειλείς κάποιον.Αυτους τους μουσατους με τα τατουάζ δε τους μισώ απλά τους θεωρώ φλώρους τελείως και δε θα έπρεπε να αρέσουν ούτε σε μια είναι πολύ βλαχοτριτοκοσμικοι και το παίζουν και μάγκες είναι η βλακεία.6αρακι γκόμενα γιατί είμαι και εγώ 6αρι έως 7 και εσύ τραγουδά με μια φωτογραφία μου δε μπορείς να ξέρεις πόσο αξίζω έλα αρκετά μιλήσα με κάποιον που απειλεί χωρίς λόγο.Επισης πίστεψέ με όσοι με έχουν δει έξω όλοι ψηλό με λένε αλλά με λένε λίγο εύσωμο αλλά και πάλι όχι πολύ οπότε κάτσε εσύ να με λες κοντό είσαι και ο μόνος.
θα σε κάνουνε μπαούλο στο ξύλο αν έξω στην κοινωνία σου ξεφύγουν να λες όσα εδώ μέσα..ότι όλοι είναι φλώροι και οι γκόμενες χαζές..
ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΕΙς ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ σούτια αχαχχααχαχα αυτό σου είπα ,όχι ότι σε απειλώ προσωπικά
στα υπόλοιπα βγάλε τη φωτό σου να δουν τα μέλη αν λες αλήθεια ή ψέμματα, ούτως ή άλλως την έχεις δώσει σε αρκετούς από ότι κατάλαβα ..και ο @paparotriftoulas ανέφερε πως του έδωσες φωτό σου
πόσταρε λοιπόν φωτό να αποδείξεις ότι δεν είσαι Ρίζος αχαχα
ή πες παιδιά η φωτό είναι μούφα είναι αλλουνού ,είμαι άλλος αψηλός γόης σαν τον Κούρκουλο αχχαχααααχααχα

ujolk

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
61
Πόντοι
0
Ρε καθυστερημένε σε προηγούμενο ποστ είπες ότι είσαι 24. Δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο. Χρειάζεσαι επειγόντως ψυχίατρο. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος δικός σου να σε βοηθήσει γαμάτες άντρα...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.854
Πόντοι
9.931
Οι ρομα γιατί όμως έκαναν φασαρία;; Τι έγινε;;
Καλα ρε τυπε που ζεις;; Δεν ξέρεις οτι οι σκατογυφτοι μολις πεθανει καποιος δικος τους κανουν φασαρία!!;;; Ειναι είναι ικανή να φερουν γυφτο στο νοσοκομειο που τον εχει πατησει τραινο με 50 βαγόνια και να εχουν την απαίτηση να ζωντανευση! Και οταν τους λενε οτι δεν γινεται τίποτα κλασικά κάνουν φασαρια, χτυπάνε γιατρούς και σπανε το νοσοκομειο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom