The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.068
- Πόντοι
- 25.467
Καβούρι. Γίνεται του κώλου το πανηγύρι!Ποιο πολλούς κ καλούς κώλους για μάτι πιο μπιτσομπαρο έχει η Ατήνα
Καβούρι. Γίνεται του κώλου το πανηγύρι!Ποιο πολλούς κ καλούς κώλους για μάτι πιο μπιτσομπαρο έχει η Ατήνα
Καβούρι. Γίνεται του κώλου το πανηγύρι!
Έτοιμη την έχω την απάντηση, αλλά ένα τόσο θλιβερό περιστατικό δεν προσφέρεται για τρολλάρισμα.
Τραγωδία στο Μεγάλο Καβούρι: 6χρονο αγοράκι ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα - Συνελήφθησαν οι γονείς του
Το ανήλικο αγόρι, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τουwww.ethnos.gr
Θλιβερό που διατάζει η ψυχή σου με θανάτους μικρών αγγελωνΈτοιμη την έχω την απάντηση, αλλά ένα τόσο θλιβερό περιστατικό δεν προσφέρεται για τρολλάρισμα.
Επίσης θλιβερό που οι μικροί άγγελοι δεν τυγχάνουν της δέουσας προσοχής από τους κηδεμόνες τους.Θλιβερό που διατάζει η ψυχή σου με θανάτους μικρών αγγελων
Γλυφάδα έχει λύματα λένε....Γλυφαδα,Βαρκιζα...επειδη βαριεμαι ομως πιο συχνα Γλυφαδα
ελα μαν εδω εισαιΘλιβερό που διατάζει η ψυχή σου με θανάτους μικρών αγγελων
Εκεί έχει κέφαλους λένε....γμσ τα...Αλιμο δεν παταω για μπανιο δεν μου αρεσει
Πάρε λυμα ποιο καλοΓλυφάδα έχει λύματα λένε....
Δεν έχω κάνει ποτέ μπάνιο....
το καλό σου θέλω ,γι' αυτό σου λέω την αλήθεια να συνετισθείς διότι απέχεις ελάχιστα από το να σε τουλουμιάσουν στο ξύλοΒρε παπάρα είμαι 1.81 τετοια αντιπάθεια που με λες και κοντό?παίζει να είσαι ο μόνος.Επισης δε νομίζω ότι σωματικά είμαι και κανας παχύσαρκος λίγο παραπάνω ναι αλλά όχι και χάλια αλλά ξερεις κάτι είσαι καλός άνθρωπος θες να με ρίξεις ψιχολογικα αλλά δε θα σου περάσει ξέρω ότι είμαι ένα 6-7 και σε 6-7 άρια θα παίξω.
Στο λιμάνι κάνεις βουτιά?το καλό σου θέλω ,γι' αυτό σου λέω την αλήθεια να συνετισθείς διότι απέχεις ελάχιστα από το να σε τουλουμιάσουν στο ξύλο
ή να επιτεθείς σε καμιά κοπελίτσα
Κανόνισε μετά από τη βουτιά που κάνω στη Ραφήνα να δω ότι ξανά αυθαδίασες.... βγάλε τη φωτό που έχεις μοιράσει στα μέλη
να αποφανθούνε πόσο κοντούλης είσαι... εξ επαγγέλματος και μόνο τα χοντρά μπούτια σου να έβλεπα, εκεί στο 1,65 θα σε έκανα φιλικά...
Ποιός από αυτούς που μισείς επειδή είναι γκομενιάρηδες είναι τάπες ? εεεεέ ? κανένας !!!! τριαράκι γκόμενα και τυχερός αν σου κάτσει, προσγειώσου...
Ωραία ορκίζομαι ότι είμαι 1.81 τι άλλο να σου πω τώρα ρε φίλε ?επίσης δε κατάλαβα αυτό το τουλουμιασουν ξύλο με απειλείς?έχεις ξεφύγει νομίζω να απειλείς κάποιον.Αυτους τους μουσατους με τα τατουάζ δε τους μισώ απλά τους θεωρώ φλώρους τελείως και δε θα έπρεπε να αρέσουν ούτε σε μια είναι πολύ βλαχοτριτοκοσμικοι και το παίζουν και μάγκες είναι η βλακεία.6αρακι γκόμενα γιατί είμαι και εγώ 6αρι έως 7 και εσύ τραγουδά με μια φωτογραφία μου δε μπορείς να ξέρεις πόσο αξίζω έλα αρκετά μιλήσα με κάποιον που απειλεί χωρίς λόγο.Επισης πίστεψέ με όσοι με έχουν δει έξω όλοι ψηλό με λένε αλλά με λένε λίγο εύσωμο αλλά και πάλι όχι πολύ οπότε κάτσε εσύ να με λες κοντό είσαι και ο μόνος.το καλό σου θέλω ,γι' αυτό σου λέω την αλήθεια να συνετισθείς διότι απέχεις ελάχιστα από το να σε τουλουμιάσουν στο ξύλο
ή να επιτεθείς σε καμιά κοπελίτσα
Κανόνισε μετά από τη βουτιά που κάνω στη Ραφήνα να δω ότι ξανά αυθαδίασες.... βγάλε τη φωτό που έχεις μοιράσει στα μέλη
να αποφανθούνε πόσο κοντούλης είσαι... εξ επαγγέλματος και μόνο τα χοντρά μπούτια σου να έβλεπα, εκεί στο 1,65 θα σε έκανα φιλικά...
Ποιός από αυτούς που μισείς επειδή είναι γκομενιάρηδες είναι τάπες ? εεεεέ ? κανένας !!!! τριαράκι γκόμενα και τυχερός αν σου κάτσει, προσγειώσου...
Χειρότερα αμα κατουράνε στα διπλανά σχινα και βρωμάει τυπεΑκυρο το νημα. Πρωτον, δεν εχει ακριβυνει το μπανιο στη θαλασσα, πας βουτας κανεις το μπανιο σου δεν πληρωνεις την θαλασσα. Οσοι πανε για ηλιοθεραπεια και οφθαλμολουτρα να πληρωσουν.
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΑ ΚΑ ΧΕΣΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ.
Εχει ουκρανες, ρωσίδες οικιακές βοηθούς ομωςΑλιμο δεν παταω για μπανιο δεν μου αρεσει
RE MLK δεν σε ρωτησαν που πας για καφε ποτο.Γλυφαδα,Βαρκιζα...επειδη βαριεμαι ομως πιο συχνα Γλυφαδα
Οι ρομα γιατί όμως έκαναν φασαρία;; Τι έγινε;;ελα μαν εδω εισαι
'Εδωσαν αγώνα στο Καβούρι και στο νοσοκομείο για να σώσουν τον 6χρονο - Οι γονείς του έλειπαν!
Το παιδί ήταν μόνο του, ενώ οι Ρομά γονείς δεν βρίσκονταν στο σημείο - Γιατροί, διασώστες και ο ναυαγοσώστης προσπάθησαν να το σώσουν- Ρομά προκάλεσαν μετά επεισόδια στο νοσοκομείο!www.protothema.gr
Το παιδί ήταν μόνο του, ενώ οι Ρομά γονείς δεν βρίσκονταν στο σημείο - Γιατροί, διασώστες και ο ναυαγοσώστης προσπάθησαν να το σώσουν- Ρομά προκάλεσαν μετά επεισόδια στο νοσοκομείο!
θα σε κάνουνε μπαούλο στο ξύλο αν έξω στην κοινωνία σου ξεφύγουν να λες όσα εδώ μέσα..ότι όλοι είναι φλώροι και οι γκόμενες χαζές..Ωραία ορκίζομαι ότι είμαι 1.81 τι άλλο να σου πω τώρα ρε φίλε ?επίσης δε κατάλαβα αυτό το τουλουμιασουν ξύλο με απειλείς?έχεις ξεφύγει νομίζω να απειλείς κάποιον.Αυτους τους μουσατους με τα τατουάζ δε τους μισώ απλά τους θεωρώ φλώρους τελείως και δε θα έπρεπε να αρέσουν ούτε σε μια είναι πολύ βλαχοτριτοκοσμικοι και το παίζουν και μάγκες είναι η βλακεία.6αρακι γκόμενα γιατί είμαι και εγώ 6αρι έως 7 και εσύ τραγουδά με μια φωτογραφία μου δε μπορείς να ξέρεις πόσο αξίζω έλα αρκετά μιλήσα με κάποιον που απειλεί χωρίς λόγο.Επισης πίστεψέ με όσοι με έχουν δει έξω όλοι ψηλό με λένε αλλά με λένε λίγο εύσωμο αλλά και πάλι όχι πολύ οπότε κάτσε εσύ να με λες κοντό είσαι και ο μόνος.
Ρε καθυστερημένε σε προηγούμενο ποστ είπες ότι είσαι 24. Δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο. Χρειάζεσαι επειγόντως ψυχίατρο. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος δικός σου να σε βοηθήσει γαμάτες άντρα...Προσωπικό δε λεω
Καλα ρε τυπε που ζεις;; Δεν ξέρεις οτι οι σκατογυφτοι μολις πεθανει καποιος δικος τους κανουν φασαρία!!;;; Ειναι είναι ικανή να φερουν γυφτο στο νοσοκομειο που τον εχει πατησει τραινο με 50 βαγόνια και να εχουν την απαίτηση να ζωντανευση! Και οταν τους λενε οτι δεν γινεται τίποτα κλασικά κάνουν φασαρια, χτυπάνε γιατρούς και σπανε το νοσοκομειο.Οι ρομα γιατί όμως έκαναν φασαρία;; Τι έγινε;;