athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.406
- Πόντοι
- 12.756
Τριφτουλα για αναρχοαυτονομο τον κοβω ομως....να βαλω σε λειτουργια τον μηχανισμο διαπαιδαγωγησης;εσυ ελα αβαβα....
Τριφτουλα για αναρχοαυτονομο τον κοβω ομως....να βαλω σε λειτουργια τον μηχανισμο διαπαιδαγωγησης;εσυ ελα αβαβα....
οχι ....μην εισαι αυστηροςΤριφτουλα για αναρχοαυτονομο τον κοβω ομως....να βαλω σε λειτουργια τον μηχανισμο διαπαιδαγωγησης;
δεν στηριζει ΚΥΡΙΟ Μητσοτακη ομως....οχι ....μην εισαι αυστηρος
θα βαλει μυαλο και αυτος ΘΑ ΒΑΛΕΙδεν στηριζει ΚΥΡΙΟ Μητσοτακη ομως....![]()
αμα κερασει bourdelo-pass ΙΣΩΣ στηριξω. Μεχρι τοτε θα ειμαι αναρχοκαπιταλιστης με οπορτουνιστικες βλεψεις και κλεπτομανιαδεν στηριζει ΚΥΡΙΟ Μητσοτακη ομως....![]()
Ακυρο το νημα. Πρωτον, δεν εχει ακριβυνει το μπανιο στη θαλασσα, πας βουτας κανεις το μπανιο σου δεν πληρωνεις την θαλασσα. Οσοι πανε για ηλιοθεραπεια και οφθαλμολουτρα να πληρωσουν.Ελα πλεμπα , για εδω ειστε , ειναι και χθεσινο το βιντεο
να δειτε τι παιζει
Τσαντιρ μαχαλα
Που πας για θάλασσα συνήθως;;;ΑΚΡΙΒΩΣ φιλε-Τρουμπ
Χαβουζα για λασπολουτραΠου πας για θάλασσα συνήθως;;;
Γλυφαδα,Βαρκιζα...επειδη βαριεμαι ομως πιο συχνα ΓλυφαδαΠου πας για θάλασσα συνήθως;;;
ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΡΕΗ ΔΙΑΣΩΣΤΗ (ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΝΟΜΟΣ), ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΕΤΕελλαδα ρε μαλακα.....
![]()
Αστέρα κ λιθάρι λεν έχει πολύ μάτιΓλυφαδα,Βαρκιζα...επειδη βαριεμαι ομως πιο συχνα Γλυφαδα
Αλιμο δεν παταω για μπανιο δεν μου αρεσειΑστέρα κ λιθάρι λεν έχει πολύ μάτι
Κ κάπου στον Άλιμο καλαμάκι ελληνικο κάτι μαγαζιά που μαζεύουν 20χφονα Αλβανακια αλλά δεν θυμάμαι το ονομα
Ποιο πολλούς κ καλούς κώλους για μάτι πιο μπιτσομπαρο έχει η ΑτήναΑλιμο δεν παταω για μπανιο δεν μου αρεσει
Στο μπατηΠου πας για θάλασσα συνήθως;;;
Ωραίες καλοκαιρινές εικόνεςΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΡΕΗ ΔΙΑΣΩΣΤΗ (ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΝΟΜΟΣ), ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΕΤΕ
Πανε οι γιαγιαδες μετα και τους φιλανε τα χερια, και τους μενει λιγη λαδοαρχιδιλα στα χειλη![]()
δεν τα ξερω αυταΠοιο πολλούς κ καλούς κώλους για μάτι πιο μπιτσομπαρο έχει η Ατήνα