athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.854
- Πόντοι
- 12.756
Τριφτουλα για αναρχοαυτονομο τον κοβω ομως....να βαλω σε λειτουργια τον μηχανισμο διαπαιδαγωγησης;εσυ ελα αβαβα....
Τριφτουλα για αναρχοαυτονομο τον κοβω ομως....να βαλω σε λειτουργια τον μηχανισμο διαπαιδαγωγησης;εσυ ελα αβαβα....
οχι ....μην εισαι αυστηροςΤριφτουλα για αναρχοαυτονομο τον κοβω ομως....να βαλω σε λειτουργια τον μηχανισμο διαπαιδαγωγησης;
δεν στηριζει ΚΥΡΙΟ Μητσοτακη ομως....οχι ....μην εισαι αυστηρος
θα βαλει μυαλο και αυτος ΘΑ ΒΑΛΕΙδεν στηριζει ΚΥΡΙΟ Μητσοτακη ομως....
αμα κερασει bourdelo-pass ΙΣΩΣ στηριξω. Μεχρι τοτε θα ειμαι αναρχοκαπιταλιστης με οπορτουνιστικες βλεψεις και κλεπτομανιαδεν στηριζει ΚΥΡΙΟ Μητσοτακη ομως....
ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣελλαδα ρε μαλακα.....
Ακυρο το νημα. Πρωτον, δεν εχει ακριβυνει το μπανιο στη θαλασσα, πας βουτας κανεις το μπανιο σου δεν πληρωνεις την θαλασσα. Οσοι πανε για ηλιοθεραπεια και οφθαλμολουτρα να πληρωσουν.Ελα πλεμπα , για εδω ειστε , ειναι και χθεσινο το βιντεο
να δειτε τι παιζει
Τσαντιρ μαχαλα
Που πας για θάλασσα συνήθως;;;ΑΚΡΙΒΩΣ φιλε-Τρουμπ
Χαβουζα για λασπολουτραΠου πας για θάλασσα συνήθως;;;
Γλυφαδα,Βαρκιζα...επειδη βαριεμαι ομως πιο συχνα ΓλυφαδαΠου πας για θάλασσα συνήθως;;;
ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΡΕΗ ΔΙΑΣΩΣΤΗ (ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΝΟΜΟΣ), ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΕΤΕελλαδα ρε μαλακα.....
Αστέρα κ λιθάρι λεν έχει πολύ μάτιΓλυφαδα,Βαρκιζα...επειδη βαριεμαι ομως πιο συχνα Γλυφαδα
Αλιμο δεν παταω για μπανιο δεν μου αρεσειΑστέρα κ λιθάρι λεν έχει πολύ μάτι
Κ κάπου στον Άλιμο καλαμάκι ελληνικο κάτι μαγαζιά που μαζεύουν 20χφονα Αλβανακια αλλά δεν θυμάμαι το ονομα
Ποιο πολλούς κ καλούς κώλους για μάτι πιο μπιτσομπαρο έχει η ΑτήναΑλιμο δεν παταω για μπανιο δεν μου αρεσει
Στο μπατηΠου πας για θάλασσα συνήθως;;;
Ωραίες καλοκαιρινές εικόνεςΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΡΕΗ ΔΙΑΣΩΣΤΗ (ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΝΟΜΟΣ), ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΕΤΕ
Πανε οι γιαγιαδες μετα και τους φιλανε τα χερια, και τους μενει λιγη λαδοαρχιδιλα στα χειλη
δεν τα ξερω αυταΠοιο πολλούς κ καλούς κώλους για μάτι πιο μπιτσομπαρο έχει η Ατήνα