You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μήπως έχουν ξεφύγει εντελώς οι τιμές για μπάνιο στη θάλασσα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 546
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.679
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε εδώ τρώμε σεβιτσε Φαραώ για δόλωμα τι μας πέρασες για πλεμπα;Καλά τα λες,μας έχουνε γαμησει τις τιμές,έχει φτάσει το καρπατσιο μαγιάτικου να κοστίζει όσο δεκαπέντε λίτρα αμόλυβδη... ξέρετε ρε μεχρι που πάει το αμάξι με 15λιτρα....πάτε και πληρώνετε όσα σας ζητάνε για να το παίξετε μούρη....η επανάσταση θα ξεκινήσει από το σαη...από τους σκληρούς, ακαμπτους μπουρδελιαρηδες....ποτέ ξανά κωτσοι....
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.265
- Πόντοι
- 3.656
τύπε τα μέλη του σάη δεν έχουν θέμα έχουν αφήσει τα τέσλα σπίτι και πήγαν με τα ηλεκτρικά πατίνιαοσοι πανε με το ηλεκτρικο τους αμαξι προς τη θαλασσα και πεσουν σε μποτιλιαρισμα, καλο ειναι να σβηνουν το αιρκοντισιον γιατι θα τους φαει την μπαταρια κια θα σπρωχνουν μεσα στη ζεστη
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.352
- Πόντοι
- 9.297
Eγω ξέρω τον μακαρίτη τον 2 Pac ...μάλλον θα είναι κανας καγκουρας τώρα αυτός που ζηλεψε την δόξα του ...μόνο που θα βελαζει και θα ακούγεται σαν μαστουρωμενος...τόσο καλά.Τι είναι το ινσελ ποιος είναι ο ρακ που ζω ρε πουστη μου
Τα βλαμμένα δεν ξέρουν τους παλιούς και ακολουθούν σαν πρόβατα τον καθένα ανεγκέφαλο παραβατικό ...ομαδική ηλιθιότητα.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.507
- Πόντοι
- 6.946
Οι μισοί μύστες δεν έχουν 10αρικο για Μεταξουργείο, πόσο μάλλον για αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτουοσοι πανε με το ηλεκτρικο τους αμαξι προς τη θαλασσα και πεσουν σε μποτιλιαρισμα, καλο ειναι να σβηνουν το αιρκοντισιον γιατι θα τους φαει την μπαταρια κια θα σπρωχνουν μεσα στη ζεστη
Πρώτη φορά φτιάχνω λογαριασμό ειλικρινατυπε μου ο κλωνο-τζιμαρας στουντιακιας και καμια 874 κλωνοι ακομα εισαι παλι?
Είμαι 1.81 με ωραία φάτσα το μόνο αρνητικό ότι έχω τα κιλακια μου τίποτα άλλο αρνητικό που και πάλι δε είμαι πολύ παχύς το σώμα μου μοιάζει με του ρακ που αρέσει σε κάποιες παρότι ελάχιστα εύσωμος και ποιος σου είπε ότι θέλω τα μοντέλα?καταρχιν δε είμαι 3αρι είμαι 6 αρι απεριποιητος και 7αρι αν περιποιηθώ άρα πάω σε κάτι αντίστοιχο ένα 6αρι ή 7αρι.είσαι κοντούλης, αγύμναστος,έχεις τα κιλάκια σου ,οπότε κοιτάς για κανά δυαράκι τριάρι ...άντε τεσσαράκι αν το παίξεις αγαθός καλό παιδί και φραγκάτος
Αν υστεριάζεις και μανουριάζεις ούτε αμεα ...
από τη φωτό είσαι 1,64 με 1,67 , χωρίς παπούτσια χαριστικά 1,65Είμαι 1.81 με ωραία φάτσα το μόνο αρνητικό ότι έχω τα κιλακια μου τίποτα άλλο αρνητικό που και πάλι δε είμαι πολύ παχύς το σώμα μου μοιάζει με του ρακ που αρέσει σε κάποιες παρότι ελάχιστα εύσωμος και ποιος σου είπε ότι θέλω τα μοντέλα?καταρχιν δε είμαι 3αρι είμαι 6 αρι απεριποιητος και 7αρι αν περιποιηθώ άρα πάω σε κάτι αντίστοιχο ένα 6αρι ή 7αρι.
Παρά ταύτα για όλους έχει ο καλός θεούλης.... υπάρχουν δυαράκια τριαράκια που μπορείς να παίξεις
μην επαναλαμβανόμαστε ...
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.284
- Πόντοι
- 10.336
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.284
- Πόντοι
- 10.336
ελα ρε θα σου πω εγω τα κολπα.Καλημέρα μουχριτσες...έπεσαν οι τιμές ή τζάμπα είκοσι σελίδες έχει πάει το νήμα....άντε να ούμε γιατί δεν την παλεύω άλλο με τη ζέστη...θέλω να βρεξω λίγο τη μουσούδα μου...οικονομικά.
πας καλαμακι, με ενα πενηνταλεπτο στην τσεπη, βουτας και πας κολυμπωντας μπολιβαρ (εχει κατι διχτυα εκει, περνα τα απο πανω)
μολις δεις καποιο ζευγαρακι να μπαινει στο νερο, ξερεις οτι εχεις 15-20 λεπτα περιπου μεχρι να βγουν. Πας και καθεσαι στην ξαπλωστρα τους. Αμα εχουν παραγγειλει και κανα φαι, τσιμπας λιγο. Αν σε παρουν πρεφα λες "συγγνωμη μπερδεψα τις ξαπλωστρες" ή κανεις οτι παθαινεις ηλιαση (και σε κερνανε free νερο ολοι οι γυρω γυρω). Αν δεν σε παρουν πρεφα και δεν εχουν παραγγειλει φαι, με το 50λεπτο στην τσεπη παιρνεις ενα μπουκαλακι νερο και την βγαζεις ασκητικα με διαιτουλα.
Επαναλαμβανεις οσες φορες χρειαστει μεχρι να απολαυσεις το μπανιο σου. Βγαινεις κανονικα απο την εισοδο κυριος, και κανεις και παραπονα πχ "το σερβις ηταν αργο για τα λεφτα που πληρωσα" ή "μου κλεψανε το κινητο, γιατι αφηνετε γυφτους εδω μεσα" και φευγεις με τουπε.
Καλο μπανακι!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.803
- Πόντοι
- 5.506
Τι ειναι αυτα ρε???
Μεσα στα κουρκουτια ολα μαζι ψαρια,καλαμαρακια,γαριδες???
αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαααελα ρε θα σου πω εγω τα κολπα.
πας καλαμακι, με ενα πενηνταλεπτο στην τσεπη, βουτας και πας κολυμπωντας μπολιβαρ (εχει κατι διχτυα εκει, περνα τα απο πανω)
μολις δεις καποιο ζευγαρακι να μπαινει στο νερο, ξερεις οτι εχεις 15-20 λεπτα περιπου μεχρι να βγουν. Πας και καθεσαι στην ξαπλωστρα τους. Αμα εχουν παραγγειλει και κανα φαι, τσιμπας λιγο. Αν σε παρουν πρεφα λες "συγγνωμη μπερδεψα τις ξαπλωστρες" ή κανεις οτι παθαινεις ηλιαση (και σε κερνανε free νερο ολοι οι γυρω γυρω). Αν δεν σε παρουν πρεφα και δεν εχουν παραγγειλει φαι, με το 50λεπτο στην τσεπη παιρνεις ενα μπουκαλακι νερο και την βγαζεις ασκητικα με διαιτουλα.
Επαναλαμβανεις οσες φορες χρειαστει μεχρι να απολαυσεις το μπανιο σου. Βγαινεις κανονικα απο την εισοδο κυριος, και κανεις και παραπονα πχ "το σερβις ηταν αργο για τα λεφτα που πληρωσα" ή "μου κλεψανε το κινητο, γιατι αφηνετε γυφτους εδω μεσα" και φευγεις με τουπε.
Καλο μπανακι!
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.265
- Πόντοι
- 3.656
έχω ακούσει ότι στα μέγαρα δίπλα στην μότορ Όιλ έχει πολλές και δωρεάν παραλίες
προσφέρονται και για ψάρεμα και bbq δίπλα στην θάλασσα μετά στην παραλία....
φρέσκος αέρας και φύση τι άλλο θέλετε γίνατε όλοι μπρούκλιδες και θέλετε Μπολιβάρ
προσφέρονται και για ψάρεμα και bbq δίπλα στην θάλασσα μετά στην παραλία....
φρέσκος αέρας και φύση τι άλλο θέλετε γίνατε όλοι μπρούκλιδες και θέλετε Μπολιβάρ
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.266
- Πόντοι
- 6.536
Μύστη επίσης με λίγη τύχη φεύγεις με καινούριο κινητό-ά και κανά μετρητό για τα έξοδα και αμάξι να σε πάει κοντά σπίτι....ελα ρε θα σου πω εγω τα κολπα.
Καλο μπανακι!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.803
- Πόντοι
- 5.506
δεν ειναι κλεφτης ρε ο ανθρωπος....μπον βιβερ ειναιΜύστη επίσης με λίγη τύχη φεύγεις με καινούριο κινητό-ά και κανά μετρητό για τα έξοδα και αμάξι να σε πάει κοντά σπίτι....
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.265
- Πόντοι
- 3.656
έχει και ένα βρόμικο με κάτι καυτερά σάντουιτς εκεί που τρως και βουτά κατευθείαν μεταεγω βουταω πασαλιμανι....καθαρα κρυσταλινα νερα και ομορφο ολυμπιακο περιβαλλον .....
η τουλάχιστον κάποτε είχε...δε ξέρω αν υπάρχει ακόμα
Τραγικο αυτο με τις μπαταριες, αυτοκινητο χωρις κληματισμο σημαινει βασανιστηριοοσοι πανε με το ηλεκτρικο τους αμαξι προς τη θαλασσα και πεσουν σε μποτιλιαρισμα, καλο ειναι να σβηνουν το αιρκοντισιον γιατι θα τους φαει την μπαταρια κια θα σπρωχνουν μεσα στη ζεστη
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.266
- Πόντοι
- 6.536
Δεν θα κλέψει....δεν ειναι κλεφτης ρε ο ανθρωπος....μπον βιβερ ειναι
Θα δανειστεί....
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.803
- Πόντοι
- 5.506
τελωνειο σαουλ.....καντιναι με 4 μισελενέχει και ένα βρόμικο με κάτι καυτερά σάντουιτς εκεί που τρως και βουτά κατευθείαν μετα
η τουλάχιστον κάποτε είχε...δε ξέρω αν υπάρχει ακόμα
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.265
- Πόντοι
- 3.656
εγώ μια φορά που έφαγα είπα από μέσα μου ''κάντινα" όσο προλαβαίνεις να φτάσεις σπίτιτελωνειο σαουλ.....καντιναι με 4 μισελεν
ήταν τούρμπο αλλά ήταν ωραίο με μπύρα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 300