Νέα

Μήπως έχουν ξεφύγει εντελώς οι τιμές για μπάνιο στη θάλασσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 546
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.438
Πόντοι
6.515
οσοι πανε με το ηλεκτρικο τους αμαξι προς τη θαλασσα και πεσουν σε μποτιλιαρισμα, καλο ειναι να σβηνουν το αιρκοντισιον γιατι θα τους φαει την μπαταρια κια θα σπρωχνουν μεσα στη ζεστη :confused:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
Καλά τα λες,μας έχουνε γαμησει τις τιμές,έχει φτάσει το καρπατσιο μαγιάτικου να κοστίζει όσο δεκαπέντε λίτρα αμόλυβδη... ξέρετε ρε μεχρι που πάει το αμάξι με 15λιτρα....πάτε και πληρώνετε όσα σας ζητάνε για να το παίξετε μούρη....η επανάσταση θα ξεκινήσει από το σαη...από τους σκληρούς, ακαμπτους μπουρδελιαρηδες....ποτέ ξανά κωτσοι....
Τυπε εδώ τρώμε σεβιτσε Φαραώ για δόλωμα τι μας πέρασες για πλεμπα;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.265
Πόντοι
3.656
οσοι πανε με το ηλεκτρικο τους αμαξι προς τη θαλασσα και πεσουν σε μποτιλιαρισμα, καλο ειναι να σβηνουν το αιρκοντισιον γιατι θα τους φαει την μπαταρια κια θα σπρωχνουν μεσα στη ζεστη :confused:
τύπε τα μέλη του σάη δεν έχουν θέμα έχουν αφήσει τα τέσλα σπίτι και πήγαν με τα ηλεκτρικά πατίνια

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Τι είναι το ινσελ ποιος είναι ο ρακ που ζω ρε πουστη μου
Eγω ξέρω τον μακαρίτη τον 2 Pac ...μάλλον θα είναι κανας καγκουρας τώρα αυτός που ζηλεψε την δόξα του ...μόνο που θα βελαζει και θα ακούγεται σαν μαστουρωμενος...τόσο καλά.
Τα βλαμμένα δεν ξέρουν τους παλιούς και ακολουθούν σαν πρόβατα τον καθένα ανεγκέφαλο παραβατικό ...ομαδική ηλιθιότητα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.507
Πόντοι
6.946
Οι μισοί μύστες δεν έχουν 10αρικο για Μεταξουργείο, πόσο μάλλον για αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
είσαι κοντούλης, αγύμναστος,έχεις τα κιλάκια σου ,οπότε κοιτάς για κανά δυαράκι τριάρι ...άντε τεσσαράκι αν το παίξεις αγαθός καλό παιδί και φραγκάτος
Αν υστεριάζεις και μανουριάζεις ούτε αμεα ...
Είμαι 1.81 με ωραία φάτσα το μόνο αρνητικό ότι έχω τα κιλακια μου τίποτα άλλο αρνητικό που και πάλι δε είμαι πολύ παχύς το σώμα μου μοιάζει με του ρακ που αρέσει σε κάποιες παρότι ελάχιστα εύσωμος και ποιος σου είπε ότι θέλω τα μοντέλα?καταρχιν δε είμαι 3αρι είμαι 6 αρι απεριποιητος και 7αρι αν περιποιηθώ άρα πάω σε κάτι αντίστοιχο ένα 6αρι ή 7αρι.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.465
Πόντοι
6.056
Είμαι 1.81 με ωραία φάτσα το μόνο αρνητικό ότι έχω τα κιλακια μου τίποτα άλλο αρνητικό που και πάλι δε είμαι πολύ παχύς το σώμα μου μοιάζει με του ρακ που αρέσει σε κάποιες παρότι ελάχιστα εύσωμος και ποιος σου είπε ότι θέλω τα μοντέλα?καταρχιν δε είμαι 3αρι είμαι 6 αρι απεριποιητος και 7αρι αν περιποιηθώ άρα πάω σε κάτι αντίστοιχο ένα 6αρι ή 7αρι.
από τη φωτό είσαι 1,64 με 1,67 , χωρίς παπούτσια χαριστικά 1,65
Παρά ταύτα για όλους έχει ο καλός θεούλης.... υπάρχουν δυαράκια τριαράκια που μπορείς να παίξεις

μην επαναλαμβανόμαστε ...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
Καλημέρα μουχριτσες...έπεσαν οι τιμές ή τζάμπα είκοσι σελίδες έχει πάει το νήμα....άντε να ούμε γιατί δεν την παλεύω άλλο με τη ζέστη...θέλω να βρεξω λίγο τη μουσούδα μου...οικονομικά.
ελα ρε θα σου πω εγω τα κολπα.
πας καλαμακι, με ενα πενηνταλεπτο στην τσεπη, βουτας και πας κολυμπωντας μπολιβαρ (εχει κατι διχτυα εκει, περνα τα απο πανω)
ασδσαδσαδσαδασ.png

μολις δεις καποιο ζευγαρακι να μπαινει στο νερο, ξερεις οτι εχεις 15-20 λεπτα περιπου μεχρι να βγουν. Πας και καθεσαι στην ξαπλωστρα τους. Αμα εχουν παραγγειλει και κανα φαι, τσιμπας λιγο. Αν σε παρουν πρεφα λες "συγγνωμη μπερδεψα τις ξαπλωστρες" ή κανεις οτι παθαινεις ηλιαση (και σε κερνανε free νερο ολοι οι γυρω γυρω). Αν δεν σε παρουν πρεφα και δεν εχουν παραγγειλει φαι, με το 50λεπτο στην τσεπη παιρνεις ενα μπουκαλακι νερο και την βγαζεις ασκητικα με διαιτουλα.

Επαναλαμβανεις οσες φορες χρειαστει μεχρι να απολαυσεις το μπανιο σου. Βγαινεις κανονικα απο την εισοδο κυριος, και κανεις και παραπονα πχ "το σερβις ηταν αργο για τα λεφτα που πληρωσα" ή "μου κλεψανε το κινητο, γιατι αφηνετε γυφτους εδω μεσα" και φευγεις με τουπε.

Καλο μπανακι!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.803
Πόντοι
5.506
Τι ειναι αυτα ρε???
Μεσα στα κουρκουτια ολα μαζι ψαρια,καλαμαρακια,γαριδες???

πας καλαμακι, με ενα πενηνταλεπτο στην τσεπη, βουτας και πας κολυμπωντας μπολιβαρ (εχει κατι διχτυα εκει, περνα τα απο πανω)
ασδσαδσαδσαδασ.png

μολις δεις καποιο ζευγαρακι να μπαινει στο νερο, ξερεις οτι εχεις 15-20 λεπτα περιπου μεχρι να βγουν. Πας και καθεσαι στην ξαπλωστρα τους. Αμα εχουν παραγγειλει και κανα φαι, τσιμπας λιγο. Αν σε παρουν πρεφα λες "συγγνωμη μπερδεψα τις ξαπλωστρες" ή κανεις οτι παθαινεις ηλιαση (και σε κερνανε free νερο ολοι οι γυρω γυρω). Αν δεν σε παρουν πρεφα και δεν εχουν παραγγειλει φαι, με το 50λεπτο στην τσεπη παιρνεις ενα μπουκαλακι νερο και την βγαζεις ασκητικα με διαιτουλα.

Επαναλαμβανεις οσες φορες χρειαστει μεχρι να απολαυσεις το μπανιο σου. Βγαινεις κανονικα απο την εισοδο κυριος, και κανεις και παραπονα πχ "το σερβις ηταν αργο για τα λεφτα που πληρωσα" ή "μου κλεψανε το κινητο, γιατι αφηνετε γυφτους εδω μεσα" και φευγεις με τουπε.

Καλο μπανακι!
αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.265
Πόντοι
3.656
έχω ακούσει ότι στα μέγαρα δίπλα στην μότορ Όιλ έχει πολλές και δωρεάν παραλίες

προσφέρονται και για ψάρεμα και bbq δίπλα στην θάλασσα μετά στην παραλία....

φρέσκος αέρας και φύση τι άλλο θέλετε γίνατε όλοι μπρούκλιδες και θέλετε Μπολιβάρ :confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.803
Πόντοι
5.506
εγω βουταω πασαλιμανι....καθαρα κρυσταλινα νερα και ομορφο ολυμπιακο περιβαλλον .....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.266
Πόντοι
6.536
ασδσαδσαδσαδασ.png

Καλο μπανακι!
Μύστη επίσης με λίγη τύχη φεύγεις με καινούριο κινητό-ά και κανά μετρητό για τα έξοδα και αμάξι να σε πάει κοντά σπίτι....

:coffee:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.803
Πόντοι
5.506
Μύστη επίσης με λίγη τύχη φεύγεις με καινούριο κινητό-ά και κανά μετρητό για τα έξοδα και αμάξι να σε πάει κοντά σπίτι....

:coffee:
δεν ειναι κλεφτης ρε ο ανθρωπος....μπον βιβερ ειναι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.265
Πόντοι
3.656
εγω βουταω πασαλιμανι....καθαρα κρυσταλινα νερα και ομορφο ολυμπιακο περιβαλλον .....
έχει και ένα βρόμικο με κάτι καυτερά σάντουιτς εκεί που τρως και βουτά κατευθείαν μετα

η τουλάχιστον κάποτε είχε...δε ξέρω αν υπάρχει ακόμα

stanley64

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2023
Κριτικές
3
Like
127
Πόντοι
0
Τραγικο αυτο με τις μπαταριες, αυτοκινητο χωρις κληματισμο σημαινει βασανιστηριο

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.803
Πόντοι
5.506
έχει και ένα βρόμικο με κάτι καυτερά σάντουιτς εκεί που τρως και βουτά κατευθείαν μετα

η τουλάχιστον κάποτε είχε...δε ξέρω αν υπάρχει ακόμα
τελωνειο σαουλ.....καντιναι με 4 μισελεν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom