Νέα

Μήπως έχουν ξεφύγει εντελώς οι τιμές για μπάνιο στη θάλασσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 546
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ναι ρε έβλεπα σαρβαιβορ το Κατσούλη που έχει σχέση και πραγματικά ο τύπος δε είχε τη παραμικρή διαφορά από Πακιστανό μα τη παραμικρή λέμε.Αν οι γκόμενες έστω και οι λίγες πάνε με αυτους έχουν χοντρό πρόβλημα τι να πω.

Δε σου αρεσει ο Κατσουλης τυπε? Ειναι μετριος ασχημουρης πακιστανος ε? Εντελως ηλιθιες οι γυναικες να γουσταρουν κατσουλη.

Παντα ηθελαν να ειναι με εναν ευσωμο ντροπαλο αγορι που πηγαινει στη φυλης και εχει αγνο μισος για τις γυναικες που δε του καθονται.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Γιατί δε βρίσκουμε γκόμενες και γαμαμε μόνο σε πουτανες ενώ είμαστε πολύ ανώτεροι εμφανησιακα από αυτά τα μπάζα τους μουσατους με τα τατουάζ που βρίσκουνε έξω,εγώ δε βρίσκω όχι λόγω εμφάνησης αλλά επειδή ντρέπομαι πολύ και δε έχω πολλές παρέες,έχω λίγους φίλους που είναι σα εμένα,δε είναι κοινωνικοί και εκείνοι ώστε να μου γνώρισουν γκόμενες,οι γκόμενες όμως είναι καριολες και βρίσκουν μόνο από παρέες η τη δουλειά τους,έχω επιχειρήσει στο άγνωστο να φλερτάρω αλλά δε βρίσκεις στο άγνωστο γιατί φοβούνται,δεν είχα αποτέλεσμα αυτές τις φορές επειδή είναι βλαμμένες και στο άγνωστο δεν.Είμαι και ντροπαλος αρκετά όπως είπα,δε το κάνω και κάθε μέρα να τη πέφτω,απλά μερικες φορές ξεντραπηκα μπας και και ρίξω τιποτα.Ο αργύρης πάλι δε γαμαει κανονικά γιατί θέλει τις πολύ ωραίες δε συμβιβάζεται με μέτριες.

Ηρεμισε τυπαρα θα βρεις και εσυ μια να γαμησεις.
Εισαι αρχονταντρας, σουπερ αρσενικο.
Οι καριολες γουσταρουν κοινωνικους και οι φιλοι σου δε σου γνωριζουν και γκομενες τι να κανεις. Εσυ φταις?
Θα γυρισει ο τροχος ομως, για ολους υπαρχει το αλλο το του μισο εκει εξω.
Ολα καλα θα πανε.

Τελευταία τροποποίηση:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.939
Πόντοι
6.166
Καλα κανου και του ξεσκιζουν του βαρβαρους σε Μυκονο Σαντορινη και οπου αλλου μπορουν θελεις μωρη Αμερικανα σουβλακι Μυκονιατικο τριαντα ευρωπουλα το τεμαχιο ετσι ,θελεις ξαπλωστρα Βουλιαγμενης κλπ θα πληρωσεις κουστουμι ζεα μεα δυο κατοσταρικα και πρωτη ξαπλωστρα παραλια με ολα τα ζεα μεα τρια ετσι διαφορετικα πηγαινε αλλου .Αιντε την βγαζουν με μια χωριατικη οι γυφτοι

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Δε σου αρεσει ο Κατσουλης τυπε? Ειναι μετριος ασχημουρης πακιστανος ε? Εντελως ηλιθιες οι γυναικες να γουσταρουν κατσουλη.

Παντα ηθελαν να ειναι με εναν ευσωμο ντροπαλο αγορι που πηγαινει στη φυλης και εχει αγνο μισος για τις γυναικες που δε του καθονται.
σωπα μωρε που θα μας κανεις και τον καραφλωρο κατσουλη πακιστανογυφτο ανθρωπο,ενα 6αρι ειναι ο τυπος αλλα 6αρι οχι με τυπο αλλα μπαμιας και φλωρουμπας τελειως.Μονο ανοργασμικες ξενερωτες θα θελουν κατσουλη καμια σοβαρη σεξυ γυναικα που τιμαει τον τιτλο της γυναικας.Το ευσωμος δε ειναι προβλημα,εχω δει εξω τυπους που μια χαρα εχουν γυναικα και ειναι σα εμενα μη σου πω χειροτεροι,πρεπει ολοι δλδ να ειναι σα αδερφες λεπτοι?επισης δε βρισκω κακο το να ειμαι ντροπαλος δειχνει και ανθρωπο με αρχες απο το να ημουν καγκουρας σα το κατσουλη καλυτερα ετσι παντως.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ηρεμισε τυπαρα θα βρεις και εσυ μια να γαμησεις.
Εισαι αρχονταντρας, σουπερ αρσενικο.
Οι καριολες γουσταρουν κοινωνικους και οι φιλοι σου δε σου γνωριζουν και γκομενες τι να κανεις. Εσυ φταις?
Θα γυρισει ο τροχος ομως, για ολους υπαρχει το αλλο το του μισο εκει εξω.
Ολα καλα θα πανε.
ναι οι φιλοι μου συνολο ηταν 6 και ηταν και οι 6 σα εμενα δλδ κλειστοι και δε μπορουσαν να μου γνωρισουν,τι να πω ας ελπισουμε να γυρισει.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Θα γυρισει φιλε για ολους εχει η ζωη.

Ασε το κατσουλη το μπαζο το χτικιαρη το 6ρι μη χαλιεσαι εισαι πολυ καλυτερος ενα γνησιο βαρυκοκκαλο αρσενικο που θα ηθελαν ολες οι γυναικες.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.259
Πόντοι
8.815
απο διαγωνισμος μαλακιας ναυαγιων που κερδιζει οποιος πει την πιο κρυοκωλη καραγκιοζια,γυρισε στο γιατι δε βρισκω γκομενα αφου ειμαι ωραιος.

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Θα γυρισει φιλε για ολους εχει η ζωη.

Ασε το κατσουλη το μπαζο το χτικιαρη το 6ρι μη χαλιεσαι εισαι πολυ καλυτερος ενα γνησιο βαρυκοκκαλο αρσενικο που θα ηθελαν ολες οι γυναικες.
Εντάξει ειρωνεψου εσύ μωρε φίλε εδώ μας υποστηρίζεις τις γυναίκες που πάνε με τους φλώρους και ότι τέτοια πρότυπα έχει η κοινωνία γι'αυτό,δε δικαιολογείται φίλε ότι και πρότυπο να έχει η κοινωνία δε δικαιολογείται να πηγαίνουν με τις φλωρουμπες που πηγαίνουν μη ξεγελιέσαι.Καμια που έχει εγκέφαλο δε θα πήγαινε με αυτά τα μπάζα τους φλώρους με τα μούσια τα τατουάζ και τα φτιαγμένα αμάξια.Μονο και μόνο που τις υποστηρίζεις δείχνεις τι μουνοδουλος είσαι.Αμα η άλλη δε θέλει να βλέπει ζωγραφιστους όλους αυτούς δε θα πάει μαζί τους επειδή είναι πρότυπα.Οποτε πάψε να τις υποστηρίζεις οποία πάει με αυτούς φταίει εκείνη και μόνο εκείνη που πάει.Οσο για μένα δε σε παίρνει να με ειρωνευτείς είμαι κλάσης ανώτερος από το Κατσούλης τον καραφλωρουμπα οπότε σιωπή οι ειρωνείες.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Καλημέρα μουχριτσες...έπεσαν οι τιμές ή τζάμπα είκοσι σελίδες έχει πάει το νήμα....άντε να ούμε γιατί δεν την παλεύω άλλο με τη ζέστη...θέλω να βρεξω λίγο τη μουσούδα μου...οικονομικά.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.421
Πόντοι
12.756
Καλημέρα μουχριτσες...έπεσαν οι τιμές ή τζάμπα είκοσι σελίδες έχει πάει το νήμα....άντε να ούμε γιατί δεν την παλεύω άλλο με τη ζέστη...θέλω να βρεξω λίγο τη μουσούδα μου...οικονομικά.

ειναι δυσκολοι παιχτες εδω οι τυποι , θα πεσει πολυ μαρκετ σεαρτς για να πανε για μπανιο
Δεν τους πιανεις κότσο τους μπουρδελιαριδες

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
ειναι δυσκολοι παιχτες εδω οι τυποι , θα πεσει πολυ μαρκετ σεαρτς για να πανε για μπανιο
Καλά τα λες,μας έχουνε γαμησει τις τιμές,έχει φτάσει το καρπατσιο μαγιάτικου να κοστίζει όσο δεκαπέντε λίτρα αμόλυβδη... ξέρετε ρε μεχρι που πάει το αμάξι με 15λιτρα....πάτε και πληρώνετε όσα σας ζητάνε για να το παίξετε μούρη....η επανάσταση θα ξεκινήσει από το σαη...από τους σκληρούς, ακαμπτους μπουρδελιαρηδες....ποτέ ξανά κωτσοι....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Εντάξει ειρωνεψου εσύ μωρε φίλε εδώ μας υποστηρίζεις τις γυναίκες που πάνε με τους φλώρους και ότι τέτοια πρότυπα έχει η κοινωνία γι'αυτό,δε δικαιολογείται φίλε ότι και πρότυπο να έχει η κοινωνία δε δικαιολογείται να πηγαίνουν με τις φλωρουμπες που πηγαίνουν μη ξεγελιέσαι.Καμια που έχει εγκέφαλο δε θα πήγαινε με αυτά τα μπάζα τους φλώρους με τα μούσια τα τατουάζ και τα φτιαγμένα αμάξια.Μονο και μόνο που τις υποστηρίζεις δείχνεις τι μουνοδουλος είσαι.Αμα η άλλη δε θέλει να βλέπει ζωγραφιστους όλους αυτούς δε θα πάει μαζί τους επειδή είναι πρότυπα.Οποτε πάψε να τις υποστηρίζεις οποία πάει με αυτούς φταίει εκείνη και μόνο εκείνη που πάει.Οσο για μένα δε σε παίρνει να με ειρωνευτείς είμαι κλάσης ανώτερος από το Κατσούλης τον καραφλωρουμπα οπότε σιωπή οι ειρωνείες.
είσαι κοντούλης, αγύμναστος,έχεις τα κιλάκια σου ,οπότε κοιτάς για κανά δυαράκι τριάρι ...άντε τεσσαράκι αν το παίξεις αγαθός καλό παιδί και φραγκάτος
Αν υστεριάζεις και μανουριάζεις ούτε αμεα ...

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Έχεις κάποια ιδέα να μπούμε τζάμπα; ,έμαθα ότι πηδάνε τα κάγκελα :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.684
Πόντοι
12.056
Κλασσικο νημα μπου
Ξεκινάει με θέμα γκρίνιας για ακριβεια επειδη δεν υπαρχει ουτε σάλιο για γραμματοσημο
και καταληγει πάλι στο γιατι δεν γαμάνε και γαμανε ολοι οι άλλοι

Μια ζωη στην μιζέρια ...
Ρε εσύ εδώ άλλοι δεν έχουν βγει από τα σύνορα τις Ηλιούπολης άντε να έχουν φτάσει μέχρι άγιο Δημήτριο και έχουν άποψη για την βόρεια Ευρώπη που για να ζήσεις σε αυτές τις χώρες πρέπει να έχεις κάβα καμιά 200.000 χιλιάδες ευρώ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Τυπε το σάιτ προσφέρει μόνο πληροφορίες για το πως θα το κανεις το μαρούλι χαρτοπόλεμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom