paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Χαχα για σκατα σαρεσει εσένα να συζητάς,κοπρολαγνος λοιπόν αντί για Σαιντ από εδώ και πέρα.
Χαχα για σκατα σαρεσει εσένα να συζητάς,κοπρολαγνος λοιπόν αντί για Σαιντ από εδώ και πέρα.
Τον κώλο σας τον ξυρίζετε; Ή κάνετε αποτρίχωση με κεράκι.
Εσύ κάνεις σολαριουμ στο δικό σου γι'αυτό είναι μαύροςΤον κώλο σας τον ξυρίζετε; Ή κάνετε αποτρίχωση με κεράκι.
Εσύ κάνεις σολαριουμ στο δικό σου γι'αυτό είναι μαύρος
Μορφή είσαι ρε κέραταΠροτιμώ το σολάριουμ από το ψωλάριουμ που κάνετε εσείς για να ασπρίζει.
Αν είσαι αυτός στη φωτό τώρα κατάλαβα γιατί μόνο τα μούνια του Μεταξουργείου και της φυλής έχεις βάλει στο πουτσο σου,δε πειράζει αγόρι μου τουλάχιστον γαμας και κάπου.
Μήπως ξεκωλιασει εσένα?Τώρα την γάμησες.....
Θα σε ξεκωλιάσει......
Μορφή είσαι ρε κέρατα
Τον βλέπω κατευθείαν κύριε μουΕυχαριστώ για την φιλοφρόνηση, αλλά ας πάμε παρακάτω:
Τον μπαργαλάτσο σας, τον βλέπετε απευθείας ή χρειάζεστε καθρεπτάκι;
Τον βλέπω κατευθείαν κύριε μου
Χαχαχα μορφαρα του σαιτΚαι το φτύνετε για να μην το ματιάξετε, να υποθέσω;
Χαχαχα μορφαρα του σαιτ
Με χαρά μου διαπιστώνω πως η θεραπεία με το λίθιο, έπιασε τόπο.
Εγω πιστευω επιδεινωθηκε λιγο η κατασταση, με μια αγωγη αριπιπραζολης σε υποθετο ισως πλησιασουμε πιο επιθυμητα αποτελεσματαΜε χαρά μου διαπιστώνω πως η θεραπεία με το λίθιο, έπιασε τόπο.
Χαχαχαχαχα μορφή είσαι.
Αν πιεις ένα ποτήρι νερό με μια κουταλια αλάτι μέσα λένε θα κάνεις γυναικεία βυζιά δοκίμασε το θα αρέσεις μετα στις γυναίκες.Εγω πιστευω επιδεινωθηκε λιγο η κατασταση, με μια αγωγη αριπιπραζολης σε υποθετο ισως πλησιασουμε πιο επιθυμητα αποτελεσματα
Εγω πιστευω επιδεινωθηκε λιγο η κατασταση, με μια αγωγη αριπιπραζολης σε υποθετο ισως πλησιασουμε πιο επιθυμητα αποτελεσματα
Ισως να ακουγονται ριζοσπαστικες οι αντιληψεις μου στην επιστημονικη κοινοτητα του μπου, αλλα ειμαι υπερ των συνδυαστικων θεραπειων, δεν πρεπει να επαναπαυτουμε με τα πρωτα (πιθανοτατα ψευδο)δειγματα βελτιωσης. Δοκιμασαμε και στο παρελθον να χαιδεψουμε τα αυτια των μελων του σαη με τις συμβατικες φαρμακευτικες μεθοδους, και το αποτελεσμα ηταν να αναρωτιομαστε "ποιο μελος ειναι" σε καθε ειδηση. Πρεπει να κινηθουμε πιο επιθετικα. Δηλαδη, κοιταχτε. Ειναι αυτο υγιες βλεμμα; Εχω ενστασεις...Tώρα γίνεστε εριστικός. Αφού βλέπετε παραπάνω ότι το παιδί προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες του... Μέχρι και πρόσφατη φωτό του μας ανάρτησε για να δούμε τα θετικά αποτελέσματα της θεραπείας που ακολουθεί... Γιατί δεν τον βοηθάτε;
Ισως να ακουγονται ριζοσπαστικες οι αντιληψεις μου στην επιστημονικη κοινοτητα του μπου, αλλα ειμαι υπερ των συνδυαστικων θεραπειων, δεν πρεπει να επαναπαυτουμε με τα πρωτα (πιθανοτατα ψευδο)δειγματα βελτιωσης. Δοκιμασαμε και στο παρελθον να χαιδεψουμε τα αυτια των μελων του σαη με τις συμβατικες φαρμακευτικες μεθοδους, και το αποτελεσμα ηταν να αναρωτιομαστε "ποιο μελος ειναι" σε καθε ειδηση. Πρεπει να κινηθουμε πιο επιθετικα. Δηλαδη, κοιταχτε. Ειναι αυτο υγιες βλεμμα; Εχω ενστασεις...