Νέα

Μήπως έχουν ξεφύγει εντελώς οι τιμές για μπάνιο στη θάλασσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 546
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
εδω δες τύπε

μιλαμε σα δυο σταγονες νερο ο ρακ με το σε99

τιναφταρε!!!

κατι μεταξύ Ροκυ Μπαλμπόα και ραπερ που αμα φανε κανα χαστουκι θα τρεχουν στην μάνα τους

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
θες να βγουμε μια βολτα σε 2 ωριτσες να δουμε αν γαμαω μονο πουτανες;
αλλα αμα γαμησω μπροστα σου γκομενα, μετα θα στηθεις και θα σε γαμησει η γκομενα με στραπον ενω θα σε τραβαω βιντεο.
θα φας και λιγες μπατσες προκαταβολικα για να χασεις κανα κιλο.
ψησου :coffee:
Άσε ρε φίλε κάθε μέρα Μεταξουργείο γαμας δε σε παίρνει να μιλάς για τέτοια,Μεταξουργείο έναν εμφανησιμο η έστω μετριο δε έχω δει δε γαμας αλλιώς τουλάχιστον όχι εσύ.Ενα άλλος τύπος εδώ που δε μπαίνει πλέον εδώ στο σάιτ γαμαει όντως συγουρα γιατί πάει σπάνια σε πουτανες πρώτον και δεύτερον δε μπαίνει εδώ ποτέ και μου λέει δε μπαίνω γιατί έχω κοπέλα αλλά εσύ όχι δε γαμας αλλιώς.Δε πειράζει ρε φίλε τουλάχιστον γαμας σε πουτανες κάτι είναι και αυτό δε μπορούμε να τα έχουμε όλα,έχεις πάει σε πουτανες όπως σε κόβω συγουρα 100-200 φορές δε θες κάτι άλλο μια χαρά γαμας απλά όχι γκόμενες έξω,το αποτέλεσμα είναι το ίδιο όμως.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μας ειχες στειλει φωτο σου ρε τζιμακο.
ενας μπουλης εισαι :tooth:
Happy Dance GIF
Δε είμαι Μπούλης δλδ τι ο ρακ έχει καλύτερο σώμα από μένα?ούτε καν.

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
τιναφταρε!!!

κατι μεταξύ Ροκυ Μπαλμπόα και ραπερ που αμα φανε κανα χαστουκι θα τρεχουν στην μάνα τους
Ναι ρε είναι βλάκες όλοι αυτοί ποζερια απλά είπα με πιανού μοιάζει το σώμα μου τίποτα άλλο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Άσε ρε φίλε κάθε μέρα Μεταξουργείο γαμας δε σε παίρνει να μιλάς για τέτοια,Μεταξουργείο έναν εμφανησιμο η έστω μετριο δε έχω δει δε γαμας αλλιώς τουλάχιστον όχι εσύ.Ενα άλλος τύπος εδώ που δε μπαίνει πλέον εδώ στο σάιτ γαμαει όντως συγουρα γιατί πάει σπάνια σε πουτανες πρώτον και δεύτερον δε μπαίνει εδώ ποτέ και μου λέει δε μπαίνω γιατί έχω κοπέλα αλλά εσύ όχι δε γαμας αλλιώς.Δε πειράζει ρε φίλε τουλάχιστον γαμας σε πουτανες κάτι είναι και αυτό δε μπορούμε να τα έχουμε όλα,έχεις πάει σε πουτανες όπως σε κόβω συγουρα 100-200 φορές δε θες κάτι άλλο μια χαρά γαμας απλά όχι γκόμενες έξω,το αποτέλεσμα είναι το ίδιο όμως.
100-200 φορες πηγα μονο το 2023
λεγε ρε, θα ερθεις μια βολτα σε 2-3 ωρες να με δεις να γαμαω, και μετα να φας στραπονιασμα με λαιβ στριμινγκ;
ψησου σου λεω, μετρια γκομενα ειναι δε λεω, αλλα θα περασεις καλα, θα σου γινει η σουφρα σαν κουπα του καφε.

:coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• Matsios.jpg
    Matsios.jpg
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 22

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Ναι ρε είναι βλάκες όλοι αυτοί ποζερια απλά είπα με πιανού μοιάζει το σώμα μου τίποτα άλλο.
ρε μλκ χοντρος εισαι, δεν εισαι γεματος, δεν εισαι ντροπαλος, ασχημος και χοντρος εισαι.
αποδεξου το :coffee:

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
100-200 φορες πηγα μονο το 2023
λεγε ρε, θα ερθεις μια βολτα σε 2-3 ωρες να με δεις να γαμαω, και μετα να φας στραπονιασμα με λαιβ στριμινγκ;
ψησου σου λεω, μετρια γκομενα ειναι δε λεω, αλλα θα περασεις καλα, θα σου γινει η σουφρα σαν κουπα του καφε.

:coffee:
Πω πω πόσο γελοίος είσαι ρε φίλε σε λιπαμαι απλά,ωραία τι λες μόνος σου 100 φορές πηγές το 2023 φαντάσου τα άλλα χρόνια και είσαι 40αρης όπως είπες δε βρίσκεις γκόμενα αλλιώς ξέχασε το και σε παρακαλώ εγώ δε σε είπα πουστη για να με λες εσύ σεβασου μερικά πράγματα δε μιλάς με τον κολλητο σου.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Πω πω πόσο γελοίος είσαι ρε φίλε σε λιπαμαι απλά,ωραία τι λες μόνος σου 100 φορές πηγές το 2023 φαντάσου τα άλλα χρόνια και είσαι 40αρης όπως είπες δε βρίσκεις γκόμενα αλλιώς ξέχασε το και σε παρακαλώ εγώ δε σε είπα πουστη για να με λες εσύ σεβασου μερικά πράγματα δε μιλάς με τον κολλητο σου.
40αρης ειναι ο μπαμπας σου που σε παει βολτα με το λουρι στο μοναστηρακι.

εγω σου ειπα, εχεις ολα τα φοντα να γινεις τραπερ.
εισαι αγραμματος, ασχημος, και χαζος.

εσυ δεν θες να καριερα. κακο του κεφαλιου σου :coffee:

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
ρε μλκ χοντρος εισαι, δεν εισαι γεματος, δεν εισαι ντροπαλος, ασχημος και χοντρος εισαι.
αποδεξου το :coffee:
όχι δε θα αποδεχτώ κάτι που σε ισχιει,είμαι λίγο γεμάτος αλλά μέχρι εκεί φάτσα ρε νούμερο δε με έχεις δει καν φοραγα γυαλιά έλεος.Φατσα είμαι ωραίος,τώρα σώμα δε είμαι χοντρός λίγο γεμάτος ναι,έχεις δει χοντρούς ούτε τόσο μεγάλη κοιλιά είχα ούτε τίποτα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
όχι δε θα αποδεχτώ κάτι που σε ισχιει,είμαι λίγο γεμάτος αλλά μέχρι εκεί φάτσα ρε νούμερο δε με έχεις δει καν φοραγα γυαλιά έλεος.Φατσα είμαι ωραίος,τώρα σώμα δε είμαι χοντρός λίγο γεμάτος ναι,έχεις δει χοντρούς ούτε τόσο μεγάλη κοιλιά είχα ούτε τίποτα.
Big Hero 6 Belly GIF

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
40αρης ειναι ο μπαμπας σου που σε παει βολτα με το λουρι στο μοναστηρακι.

εγω σου ειπα, εχεις ολα τα φοντα να γινεις τραπερ.
εισαι αγραμματος, ασχημος, και χαζος.

εσυ δεν θες να καριερα. κακο του κεφαλιου σου :coffee:
Μίλησε ο όμορφος που γαμαει 100 φορές το 2023 Μεταξουργείο έλα ρε φίλε δε σε παίρνει σου λέω μη μιλάς καθόλου.Ασχημος δε είμαι φίλε ξέρω πολύ καλά τι είμαι δε θα μου πεις εσύ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
και το ντάντυ τσουλφα τύπε με την κοιλιά του έκανε καριέρα :confused:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.926
Πόντοι
606
Δώστε στίγμα γιατί δεν το έχω παρακολουθήσει.
Ούτε εγώ. Συνοπτικά μας μπεγλεριζει ο ντοπας αλλά μετά λύπης μου θα σου μεταφέρω ότι αν και Σάββατο βράδυ δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω :confused:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.021
Πόντοι
2.606
Έχει χαθεί ο σεβασμός στο σαη

• Χαχα
Αντιδράσεις: Iso14

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom