Νέα

Μήπως έχουν ξεφύγει εντελώς οι τιμές για μπάνιο στη θάλασσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 546
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Δηλαδή όλοι αυτοί οι μουσατοι θέλουν να κρύψουν...την ακμή τους;
Η περάσανε ανεμοβλογιά και έχουν ακόμα στίγματα;
Απλά έχουν γκομενοποιηθει και ακολουθούνε τάσεις σαν ελαφρομυαλα κοριτσάκια...άσε που τώρα με τον γαμημενο καύσωνα τους βλέπω και ιδρώνω που κυκλοφορούνε σαν ερημίτες ...ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑΑΑΑΑ!!!!
Προσπαθούν να μιμηθούν τον Αλεξάνδρου μωρέ και τον Σχίζα από σαρβαιβορ που έχουν τατουάζ και μούσια,εν το μεταξύ δε είναι άσχημοι αυτοί οι 2 αλλά είναι τόσο απεριποιητοι που γίνονται σα Πακιστανοί.Αν ήταν ξυρισμένοι κόντρα χωρίς τατουάζ και ένα απλό ντύσιμο και όχι ύφος ποζεριου και όχι γυμνασμενοι με κοιλιακούς σα βλάκες θα ήταν μια χαρά αλλά έχουν άπειρο δρόμο να διανύσουν για να γίνουν άνθρωποι.

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Όχι ,θα τις χα'ι'δευω τις σακαφιορες....για αυτό καταντησανε έτσι.
Να τα λες φίλε πρέπει να ειναι πολύ σαβουρες για να πηγαίνουν με τους μουσατους με τα τατουάζ,μούσια και τατουάζ ίσον βρώμα μεγάλη.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Γιατί ρε φίλε το λες αυτό; Εντάξει, εγώ πηγαίνω πρωί 7,30 με μηχανή και κάθομαι λίγο, αλλα΄ φίλοι και συνάδελφοι, που πηγαίνουν όλες τις ώρες της μέρας και με αμάξια, δεν μου έχουν πει ποτέ τίποτα (δεξιά από το βράχο-νησάκι).
Δεν ειναι οπως παλια αδερφε πολυ τσογλανια και πολυ σπασμενο τζαμι γενικα και πολυ βρωμια πετανε οτι βρουν οπου βρουν.Δεν ξερω για εκει που λες αλλα ενας φιλος που πηγε το προηγουμενο σκ μου ειπε οτι ειναι δραμα γενικα..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Δηλαδή όλοι αυτοί οι μουσατοι θέλουν να κρύψουν...την ακμή τους;
Η περάσανε ανεμοβλογιά και έχουν ακόμα στίγματα;
Απλά έχουν γκομενοποιηθει και ακολουθούνε τάσεις σαν ελαφρομυαλα κοριτσάκια...άσε που τώρα με τον γαμημενο καύσωνα τους βλέπω και ιδρώνω που κυκλοφορούνε σαν ερημίτες ...ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑΑΑΑΑ!!!!
Ναι ρε τύπε...αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι για αυτούς ναυάγιο είσαι εσύ...ο καθένας κρίνει τον άλλον επειδή θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο.

Αλλά όταν πρόκριτε για τις γκόμενες...όλως περιέργως....οι ίδιες αρέσουν σε όλους...γιατί όλοι κοιτάμε πρώτα την εξωτερική εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα (πριν γνωρίσουμε κάποια).

Οπότε και οι γυναίκες κάνουν το ίδιο.

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Ναι ρε τύπε...αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι για αυτούς ναυάγιο είσαι εσύ...ο καθένας κρίνει τον άλλον επειδή θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο.

Αλλά όταν πρόκριτε για τις γκόμενες...όλως περιέργως....οι ίδιες αρέσουν σε όλους...γιατί όλοι κοιτάμε πρώτα την εξωτερική εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα (πριν γνωρίσουμε κάποια).

Ναι αυτοί θεωρούν βλάκα εμένα και τον αργυροτοξο αλλά οι πραγματικοί φλωροι είναι αυτοί όχι εγώ και ο Αργύρης.Επισης χεστηκαμε τι κάνουν οι γκόμενες τραγικές είναι και ναυάγια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Ναι αυτοί θεωρούν βλάκα εμένα και τον αργυροτοξο αλλά οι πραγματικοί φλωροι είναι αυτοί όχι εγώ και ο Αργύρης.Επισης χεστηκαμε τι κάνουν οι γκόμενες τραγικές είναι και ναυάγια.
Ε τότε αφού τα έχετε όλα λυμένα γιατί γκρινιάζετε ρε τύπε? :confused:

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Ε τότε αφού τα έχετε όλα λυμένα γιατί γκρινιάζετε ρε τύπε? :confused:
Γιατί δε βρίσκουμε γκόμενες και γαμαμε μόνο σε πουτανες ενώ είμαστε πολύ ανώτεροι εμφανησιακα από αυτά τα μπάζα τους μουσατους με τα τατουάζ που βρίσκουνε έξω,εγώ δε βρίσκω όχι λόγω εμφάνησης αλλά επειδή ντρέπομαι πολύ και δε έχω πολλές παρέες,έχω λίγους φίλους που είναι σα εμένα,δε είναι κοινωνικοί και εκείνοι ώστε να μου γνώρισουν γκόμενες,οι γκόμενες όμως είναι καριολες και βρίσκουν μόνο από παρέες η τη δουλειά τους,έχω επιχειρήσει στο άγνωστο να φλερτάρω αλλά δε βρίσκεις στο άγνωστο γιατί φοβούνται,δεν είχα αποτέλεσμα αυτές τις φορές επειδή είναι βλαμμένες και στο άγνωστο δεν.Είμαι και ντροπαλος αρκετά όπως είπα,δε το κάνω και κάθε μέρα να τη πέφτω,απλά μερικες φορές ξεντραπηκα μπας και και ρίξω τιποτα.Ο αργύρης πάλι δε γαμαει κανονικά γιατί θέλει τις πολύ ωραίες δε συμβιβάζεται με μέτριες.

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Γιατί δε βρίσκουμε γκόμενες και γαμαμε μόνο σε πουτανες ενώ είμαστε πολύ ανώτεροι εμφανησιακα από αυτά τα μπάζα τους μουσατους με τα τατουάζ που βρίσκουνε έξω,εγώ δε βρίσκω όχι λόγω εμφάνησης αλλά επειδή ντρέπομαι πολύ και δε έχω πολλές παρέες,έχω λίγους φίλους που είναι σα εμένα.Ο Αργύρης πάλι δε γαμαει κανονικά γιατί θέλει τις πολύ ωραίες δε συμβιβάζεται με μέτριες.
Τι ψήφισες τύπε? :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατί η φάση είναι κρίντζι :confused::confused::confused::confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297

Απλώς σκέψου ότι όταν περπατάνε 3-4 μαζί ίσως ούτε καν από τα ρούχα ξεχωρίζουν...ο ορισμός της ανυπαρξίας.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Αυτά είναι προσωπικά φίλε.
σιγά ρε τύπε εδώ μοιράστηκες την κοσμοθεωρία σου μαζί μας

πες μας τι ψήφισες μπορεί να ψηφίσαμε το ίδιο

μην του το θυμιζεις, ειναι ο λογος που εφαγε το 50ο μπαν του πριν λιγες μερες :tooth:
θα τον μπερδεύεις με άλλο κλώνο μέλος

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Απλώς σκέψου ότι όταν περπατάνε 3-4 μαζί ίσως ούτε καν από τα ρούχα ξεχωρίζουν...ο ορισμός της ανυπαρξίας.
τύπε αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω είναι ότι ο καθένας για τον εαυτό του νομίζει ότι είναι γεμάτος και διαφορετικός από τους άλλους....

ΠΑΠΑΡΙΑ....όλοι τα ίδια είμαστε....δεν σε κάνουν οι επιλογές σου στα ρούχα διαφορετικο

ο Κάγκουρας που βλέπεις και γελάς μπορεί το πρωί να σώζει κόσμο με το ασθενοφόρο....και εσύ που τον κοροϊδεύεις να πατάς σφραγίδες όλη μέρα σε μια εφορία.....

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Αστες τις καριολες η ζωή είναι πολύ μικρή όταν θα ψωφίσουν όλες αυτές γριές πια η καθεμία στη ώρα της θα δούνε τι μαλακισμένες ήταν και που άφηναν τους αντρακλες σα εμένα και εσένα εκτός και πήγαιναν με τους πουστοκαγκουρες.

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
τύπε αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω είναι ότι ο καθένας για τον εαυτό του νομίζει ότι είναι γεμάτος και διαφορετικός από τους άλλους....

ΠΑΠΑΡΙΑ....όλοι τα ίδια είμαστε....δεν σε κάνουν οι επιλογές σου στα ρούχα διαφορετικο

ο Κάγκουρας που βλέπεις και γελάς μπορεί το πρωί να σώζει κόσμο με το ασθενοφόρο....και εσύ που τον κοροϊδεύεις να πατάς σφραγίδες όλη μέρα σε μια εφορία.....
Οι καγκουρες είναι μαλακές δε κάνουν τέτοια αυτοί μόνο η παρταρα τους τους νοιάζει πως να δειχνουν γαματοι για να ρίχνουν τις ανοργασμικες ξενερωτες που ρίχνουν,ντροπή του γυναικείου φυλλου όσες πέφτουν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297

...και χωρίς την σφραγίδα της Εφορίας τίποτα δεν γίνεται.:grin::angel:
Καταλαβαίνω τι εννοείς όμως επειδή είναι πολύ πιτσιρικάδες όλοι αυτοί δεν νομίζω να ξέρουν ούτε καν τι έχουν στο βρακί τους ,όχι να σηκώνουν και φορεία με ασθενείς και να φροντίζουν ανθρώπους.

Αστες τις καριολες η ζωή είναι πολύ μικρή όταν θα ψωφίσουν όλες αυτές γριές πια η καθεμία στη ώρα της θα δούνε τι μαλακισμένες ήταν και που άφηναν τους αντρακλες σα εμένα και εσένα εκτός και πήγαιναν με τους πουστοκαγκουρες.
Χαίρομαι που βλέπω νέο άνθρωπο να κοιτάζει μακρυά...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Οι καγκουρες είναι μαλακές δε κάνουν τέτοια αυτοί μόνο η παρταρα τους τους νοιάζει πως να δειχνουν γαματοι για να ρίχνουν τις ανοργασμικες ξενερωτες που ρίχνουν,ντροπή του γυναικείου φυλλου όσες πέφτουν.
Ποια η γνώμη σου για τον Μητσοτάκη τύπε? :sunglasses:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
...και χωρίς την σφραγίδα της Εφορίας τίποτα δεν γίνεται.:grin::angel:
Καταλαβαίνω τι εννοείς όμως επειδή είναι πολύ πιτσιρικάδες όλοι αυτοί δεν νομίζω να ξέρουν ούτε καν τι έχουν στο βρακί τους ,όχι να σηκώνουν και φορεία με ασθενείς και να φροντίζουν ανθρώπους.
Τα πάντα γίνονται πλέον ευτυχώς χωρίς σφραγίδα δεν έχεις ακούσει για το gov.gr???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom