Νέα

Μήπως έχουν ξεφύγει εντελώς οι τιμές για μπάνιο στη θάλασσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 546
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Συμφωνούμε ότι φταίνε και οι γυναίκες και οι άντρες γιατί αν όλοι οι άντρες ήταν σα εμένα δλδ εύσωμοι χωρίς τατουάζ χωρίς μούσια και κλασσικοί οι γυναίκες ότι και να έλεγε η κοινωνία θα πήγαιναν με αυτούς αλλά ακόμα και που έχουμε γεμίσει φλώρους αυτό δε δικαιολογεί το ότι οι γυναίκες πάνε με αυτούς θα έπρεπε να κοιτάνε τους λίγους που είναι σα εμένα σα εσένα κλπ.

Καταρχας δεινεις πικραμενος απο καποια που σε πληγωσε και φαινεται. Γρηγορα κοφτο αυτο για να προχωρησεις.

Δευτερον δεν ειμαι ευσωμος. Εαν νομιζεις το νορμαλ ειναι να εισαι ευσωμος και να εισαι σαν τους κλασσικους τυπικους αντρες θα παιρνεις τυπικα αποτελσματα δηλαδη τιποτα η μετριες γυναικες που συμβιβαζονται με εσενα γιατι δεν βρισκουν κατι καλυτερο.

Τριτον ειπες και ο ιδιος αφου γυρισες γυρω απο τον εαυτο σου 10 φορες οτι οι γυναικες ακολουθουν τα προτυπα που εχουν μπει στο μυαλο τους (απο ανατροφη/κοινωνια κλπ) αρα ακολουθουν αυτα τα προτυπα.

Αρα γιατι κραζεις τις γυναικες? Ο κοσμος ειναι γεματος απο αυτες με "μυαλο" και τα προτυπα που θες.

Γινε το καλο προτυπο πρωτα για να σε βρουν αυτες που θελουν το καλο προτυπο.

Και το καλο προτυπο αντρα σιγουρα δεν ειναι αυτο που κραζει γυναικες.

Γιατι κραζεις αυτες που ασχολουνται με τα προτυπα που δε θες? Μπορει να εχουν μεγαλωσει χωρις αντρικο προτυπο η με χωρισμενους γονεις η να εχουν επηρρεαστει απο το κυκλο τους η τις φιλες τους. Εσυ γιατι ασχολεισαι με αυτες?

Εχουμε 2 εκατομμυρια γυναικες στην Αθηνα.

Μας λες οτι υπαρχουν και καλες αλλα εγω θα κραξω τις κακες? Αυτη ειναι η δικαιολογια σου για το που βρικεσαι σημερα?

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Καταρχας δεινεις πικραμενος απο καποια που σε πληγωσε και φαινεται. Γρηγορα κοφτο αυτο για να προχωρησεις.

Δευτερον δεν ειμαι ευσωμος. Εαν νομιζεις το νορμαλ ειναι να εισαι ευσωμος και να εισαι σαν τους κλασσικους τυπικους αντρες θα παιρνεις τυπικα αποτελσματα δηλαδη τιποτα η μετριες γυναικες που συμβιβαζονται με εσενα γιατι δεν βρισκουν κατι καλυτερο.

Τριτον ειπες και ο ιδιος αφου γυρισες γυρω απο τον εαυτο σου 10 φορες οτι οι γυναικες ακολουθουν τα προτυπα που εχουν μπει στο μυαλο τους (απο ανατροφη/κοινωνια κλπ) αρα ακολουθουν αυτα τα προτυπα.

Αρα γιατι κραζεις τις γυναικες? Ο κοσμος ειναι γεματος απο αυτες με "μυαλο" και τα προτυπα που θες.

Γινε το καλο προτυπο πρωτα για να σε βρουν αυτες που θελουν το καλο προτυπο.

Και το καλο προτυπο αντρα σιγουρα δεν ειναι αυτο που κραζει γυναικες.

Γιατι κραζεις αυτες που ασχολουνται με τα προτυπα που δε θες? Μπορει να εχουν μεγαλωσει χωρις αντρικο προτυπο η με χωρισμενους γονεις η να εχουν επηρρεαστει απο το κυκλο τους η τις φιλες τους. Εσυ γιατι ασχολεισαι με αυτες?

Εχουμε 2 εκατομμυρια γυναικες στην Αθηνα.

Μας λες οτι υπαρχουν και καλες αλλα εγω θα κραξω τις κακες? Αυτη ειναι η δικαιολογια σου για το που βρικεσαι σημερα?
Φίλε μου κράζω τις συνομιλικες μου γιατί οι περισσότερες θέλουν τους φλώρους που λες λίγες θέλουν το στιλ μου και μάλλον εγώ δε τις έχω βρει αυτές που θέλουν εμένα όχι ότι δε υπάρχουν αλλά δε τις έχω πετύχει εγώ.Κραζω αυτές που θέλουν τους φλώρους γιατί ότι ανατροφή και να έχουν από το σπίτι και ότι κοινωνικά πρότυπα υπάρχουν θα έπρεπε να πηγαίνουν κατά αυτές,δε μπορεί κάποια να καυλωνει με 60 κιλό τατουαζ και μούσια δε θυμίζει άντρα ρε αδερφέ και με τη λογική να το πάρεις.Εγω σκέψου που είμαι άντρας και καυλώνω η άλλη να είναι λίγο χοντρουλα να μη είναι κόκαλο πόσο μάλλον οι γυναίκες,αν εγώ καυλώνω μια με τις λίγο Χοντρουλες οι γυναίκες θα έπρεπε να καυλωναν 30 φορές πιο πολύ γιατί ο άντρας πρέπει να είναι ο δυνατός και η γυναίκα η αδύναμη αρα η γυναίκα και να είναι και λεπτή δε πειράζει άντρας λεπτός όμως ίσον για πέταμα.Επισης μετά το σώμα πάμε στα τατουάζ και τα μούσια άντρας με τατουάζ και μούσια ίσον η μέγιστη φλωρουμπα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οι πραγματικές γυναίκες δεν ασχολούνται με αυτούς.
Μόνο βλαμμένα κοριτσάκια ασχολούνται με αυτές τις σαβουρες.Βεβαια οι γυναίκες από τότε που τελειώνουν με σπουδές και θρανία ψάχνουν χρηματοδότες και όχι μουσατες σαβουρες.
Πες τα ρε φιλε...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Φίλε μου κράζω τις συνομιλικες μου γιατί οι περισσότερες θέλουν τους φλώρους που λες λίγες θέλουν το στιλ μου και μάλλον εγώ δε τις έχω βρει αυτές που θέλουν εμένα όχι ότι δε υπάρχουν αλλά δε τις έχω πετύχει εγώ.Κραζω αυτές που θέλουν τους φλώρους γιατί ότι ανατροφή και να έχουν από το σπίτι και ότι κοινωνικά πρότυπα υπάρχουν θα έπρεπε να πηγαίνουν κατά αυτές,δε μπορεί κάποια να καυλωνει με 60 κιλό τατουαζ και μούσια δε θυμίζει άντρα ρε αδερφέ και με τη λογική να το πάρεις.Εγω σκέψου που είμαι άντρας και καυλώνω η άλλη να είναι λίγο χοντρουλα να μη είναι κόκαλο πόσο μάλλον οι γυναίκες,αν εγώ καυλώνω μια με τις λίγο Χοντρουλες οι γυναίκες θα έπρεπε να καυλωναν 30 φορές πιο πολύ γιατί ο άντρας πρέπει να είναι ο δυνατός και η γυναίκα η αδύναμη αρα η γυναίκα και να είναι και λεπτή δε πειράζει άντρας λεπτός όμως ίσον για πέταμα.Επισης μετά το σώμα πάμε στα τατουάζ και τα μούσια άντρας με τατουάζ και μούσια ίσον η μέγιστη φλωρουμπα.
εχεις σκαλωσει με τα μουσια ρε τραχανα
αν δεν εχουν οι αντρες λιγο μουσι ποιος θα εχει; η κονσιτα; και ποιος σου ειπε οτι ολες οι γκομενες (μεγαλες μικρες) γουσταρουν μουσια; Αν ειχες ποτε γκομενα θα ηξερες οτι πολλες ενοχλουνται απο αυτα και στο σεξ και στα φιλιά γιατι τις γρατζουνας τα (μουνο)χειλα.

Απλα οπως οι γκομενες βαζουν 10 κιλα μεικαπ για να κρυψουν ατελειες, ετσι και για τον αντρα ειναι ευκολο να αφησει λιγο μουσι και να κρυψει τις δικες του ατελειες. Ασε που ειναι σαφως γρηγοροτερο να παρεις τα μουσια σε 2 λεπτα μια φορα τη βδομαδα με μια ξυριστικη μηχανη παρα να καθεσαι με το ξυραφι ενα τεταρτο καθε 2-3 μερες.

Εμ εισαι χοντρος, εμ εισαι σαν ξυρισμενο προβατο με σπυρακια, εμ θες γκομενα. Ε δεν γινεται
the-office.gif

Γκουγκλαρε και δες ποσοι διασημοι ειναι χωρις εμφανη ταττου ή χιπστερομουσι και οι γκομενες χυνουν τα βρακια τους.
Αποδεξου οτι εισαι ενας αγυμναστος ασχημομουρης και ασε τις φιλοσοφιες λοιπον

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
εχεις σκαλωσει με τα μουσια ρε τραχανα
αν δεν εχουν οι αντρες λιγο μουσι ποιος θα εχει; η κονσιτα; και ποιος σου ειπε οτι ολες οι γκομενες (μεγαλες μικρες) γουσταρουν μουσια; Αν ειχες ποτε γκομενα θα ηξερες οτι πολλες ενοχλουνται απο αυτα και στο σεξ και στα φιλιά γιατι τις γρατζουνας τα (μουνο)χειλα.

Απλα οπως οι γκομενες βαζουν 10 κιλα μεικαπ για να κρυψουν ατελειες, ετσι και για τον αντρα ειναι ευκολο να αφησει λιγο μουσι και να κρυψει τις δικες του ατελειες. Ασε που ειναι σαφως γρηγοροτερο να παρεις τα μουσια σε 2 λεπτα μια φορα τη βδομαδα με μια ξυριστικη μηχανη παρα να καθεσαι με το ξυραφι ενα τεταρτο καθε 2-3 μερες.

Εμ εισαι χοντρος, εμ εισαι σαν ξυρισμενο προβατο με σπυρακια, εμ θες γκομενα. Ε δεν γινεται
the-office.gif

Γκουγκλαρε και δες ποσοι διασημοι ειναι χωρις εμφανη ταττου ή χιπστερομουσι και οι γκομενες χυνουν τα βρακια τους.
Αποδεξου οτι εισαι ενας αγυμναστος ασχημομουρης και ασε τις φιλοσοφιες λοιπον
Ενώ εσύ βρε παπάρα που πας και γαμας Μεταξουργείο κάθε μέρα τι είσαι?Μεταξουργείο όποτε τσαρκαρω όλο κάτι Πακιστανούς βλέπω και κάτι Έλληνες κακασχημους χοντρούς και λιγδιαρηδες και όχι δε είμαι άσχημος εμφανησιακα φάτσα έχω ωραία σώμα οκ δε έχω το καλύτερο αλλά φάτσα είμαι ωραίος απλά είμαι ντροπαλός με τις γκόμενες,πίστεψέ με έξω έχουν βρει πολύ πολυ χειρότεροι από μένα αυτό μπορώ να στο ορκιστω και γι'αυτό δε βρίσκω τελως πάντων γιατί είμαι ντροπαλος και δε έχω πολλούς φίλους είμαι κλειστός δε είναι θέμα εμφανησης με καμία παναγια.Επισης αν εγώ δε βρίσκω μια εσύ δε βρίσκεις 30 φορές που όπως είχες πει είσαι κοντά στα 40 και γαμας Μεταξουργείο,ένας αποτυχημένος incel είσαι που αν δε υπήρχαν οι πουτανες στο μεταξουργ θα ήσουν παρθένος κακομοίρη ΕΕ κακομοίρη.Οι γκόμενες έξω οι συνομιλικες μου πάνε με τους ίδιους και τους ίδιους κάτι βλάκες με δήθεν αυτοπεποίθηση και τατουάζ και μούσια,όσο γι'αυτό που λες αν δε έχει μούσια ο αντρας ποιος θα έχει είναι η μέγιστη ασχετοσυνη,μάθε ρε βλάκα ότι τα μούσια δε πάνε σε όλους και ο κολλητός μου έχει μούσια αλλά δε έχει σχέση με τους μοντέρνους φλώρους,αυτοί οι δρόμοι αφηνουν μουσια να το παιξουν άντρες έχει διαφορά.Τελος Μαθε να μιλάς δε είσαι στο τικ τοκ ασεβεστατε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
συμφωνω εχει ξεφυγει αυτη η μαλακια με τα τατουαζ και τα μουσια.Η δηθεν μαγκια τους μαρανε και ειναι αυτοι οι νεοι των κατω των 30.Μετα τα 30 ευελπιστω και αυτα τα ζωα να σοβαρευουν και λιγο.Το οτι δε εχουν μια δουλεια ουτε που τους νοιαζει.Αντρες απο τα λιντλ οι δηθεν μοντερνοι με τα τατουαζ και τα μουσια.Ακομα περισσοτερο ναυαγια ομως ειναι οι γκομενες που πανε με αυτους.Αυτοι ολοι δε θα επρεπε ουτε σε μια να αρεσαν απο τη μαλακια που φαινεται οτι τους διακατεχει αλλα και οι γκομενες ειναι για τον πουτσο πλεον.
Η Ελλάδα μοιάζει με τριτοκοσμική χώρα εξαιτίας αυτών των μπαζων..
Και αν βάλεις μαζι και τους λάθρο που κυκλοφορούν σε αυτά τα χάλια...φαντάσου τι ωραία ατμοσφαιρα βλέπει ο τουρίστας.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Ενώ εσύ βρε παπάρα που πας και γαμας Μεταξουργείο κάθε μέρα τι είσαι?Μεταξουργείο οπότε τσαρκαρω όλο κάτι Πακιστανούς βλέπω και κάτι Έλληνες κακασχημους χοντρούς και λιγδιαρηδες και όχι δε είμαι άσχημος εμφανησιακα φάτσα έχω ωραία σώμα οκ δε έχω το καλύτερο αλλά φάτσα είμαι ωραίος απλά είμαι ντροπαλός με τις γκόμενες και γι'αυτό δε βρίσκω δε είναι θέμα εμφανησης.Επισης αν εγώ δε βρίσκω μια εσύ δε βρίσκεις 30 φορές που όπως είχες πει είσαι κοντά στα 40 και γαμας Μεταξουργείο,ένας αποτυχημένος incel είσαι που αν δε υπήρχαν οι πουτανες στο μεταξουργ θα ήσουν παρθένος κακομοίρη ΕΕ κακομοίρη.Μαθε να μιλάς δε είσαι στο τικ τοκ ασεβεστατε.
incel εγω; εσυ βριζεις τις γκομενες ρε απροσαρμοστε χοντρε :tooth: εσυ κλαις ολη μερα οτι δεν σου καθεται θηλυκη γατα :tooth:

Ελα πηγαινε μια βολτα στο μοναστηρακι με τους γονεις σου, να κοροιδεψεις τους "φλωρους" που γαμανε τα γκομενακια, και ασε το μεταξουργειο, δεν ειναι για εσενα, πρεπει να σου σηκωνεται για να γαμησεις αλλωστε :coffee:

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Η Ελλάδα μοιάζει με τριτοκοσμική χώρα εξαιτίας αυτών των μπαζων..
Και αν βάλεις μαζι και τους λάθρο που κυκλοφορούν σε αυτά τα χάλια...φαντάσου τι ωραία ατμοσφαιρα βλέπει ο τουρίστας.
Ναι ρε έβλεπα σαρβαιβορ το Κατσούλη που έχει σχέση και πραγματικά ο τύπος δε είχε τη παραμικρή διαφορά από Πακιστανό μα τη παραμικρή λέμε.Αν οι γκόμενες έστω και οι λίγες πάνε με αυτους έχουν χοντρό πρόβλημα τι να πω.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
δε είμαι άσχημος εμφανησιακα φάτσα έχω ωραία σώμα οκ δε έχω το καλύτερο αλλά φάτσα είμαι ωραίος
ποσο σου βαζεις;
περσι μας ειχες πει οτι εισαι 7/10 αν θυμαμαι καλα
φετος ποσο εγινες; :coffee:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Ποιο νάρκισσος είναι αυτός που κρίνει τον άλλον απλά βλέποντας τον για 10 δευτερόλεπτα.

Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν κλαρινομαλάκες αλλά λέω ότι όταν κρίνεις τον άλλον έτσι χωρίς να τον ξέρεις περισσότερο κάνεις τον εαυτό σου να νιώθει καλά επειδή εσύ δεν έχεις μπράτσα και μούσια. (δεν μιλάω για σένα προσωπικά προφανώς)

αλλά δεν βλέπω εδώ να ανοίγονται θρεντ για σοφιστικέ γκόμενες με ιδεολογίες και γραπτά....

μόνο θρεντ για ξεξώλια βλέπεις...αυτό σημαίνει ότι όλοι εμείς οι ''ανώτεροι'' που δεν γινόμαστε κλαρινογαμπροί...καταβάθος είμαστε το ίδιο επφανειακοί και θέλουμε να γαμήσουμε τις κλαρινογκόμενες.
Σαράντα οκάδες μαλακες είναι αυτοί που κυκλοφορούν σαν φωτοτυπία ο ένας του άλλου...δεν μπορώ να τους ξεχωρίσω, ειλικρινά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Ναι ρε έβλεπα σαρβαιβορ το Κατσούλη που έχει σχέση και πραγματικά ο τύπος δε είχε τη παραμικρή διαφορά από Πακιστανό μα τη παραμικρή λέμε.Αν οι γκόμενες έστω και οι λίγες πάνε με αυτους έχουν χοντρό πρόβλημα τι να πω.
Νομιζουν οι πανηλίθιες ότι κάθε μουσατος είναι ένας χρηματοδότης...που μπορεί να μην έχουν δύο ευρώ να πάρουν ξυραφάκια τα ναυάγια.

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
incel εγω; εσυ βριζεις τις γκομενες ρε απροσαρμοστε χοντρε :tooth: εσυ κλαις ολη μερα οτι δεν σου καθεται θηλυκη γατα :tooth:

Ελα πηγαινε μια βολτα στο μοναστηρακι με τους γονεις σου, να κοροιδεψεις τους "φλωρους" που γαμανε τα γκομενακια, και ασε το μεταξουργειο, δεν ειναι για εσενα, πρεπει να σου σηκωνεται για να γαμησεις αλλωστε :coffee:
Εγώ γάμαω φυλής συνέχεια βλάκα αλλά όχι και Μεταξουργείο είναι επικυνδινο τι να λέμε τώρα τραβά εσύ να γαμας στα πακοχυμενα σεντόνια σάπιε ινσελ.Δε γκρινιάζω καθόλου λουζερ απλα με το να πηγαίνουν με αυτούς νοιωθω ότι ρίχνεται ο εαυτός μου γιατί είμαι αρχονταντρας και δε είναι χοντρός το σώμα μου μοιάζει με του τραπερ ρακ χωρίς να έχω βέβαια το υφακι ποζερου που έχει αυτός τα τατουάζ και τα μούσια που επίσης έχει.

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
ποσο σου βαζεις;
περσι μας ειχες πει οτι εισαι 7/10 αν θυμαμαι καλα
φετος ποσο εγινες; :coffee:
Όταν δε φτιαχτω είμαι 6 στα 10 αν όμως περιποιηθώ είμαι 7αρι.Το 7αρι είναι μέτριο αρα είμαι μέτριος.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Ποιο νάρκισσος είναι αυτός που κρίνει τον άλλον απλά βλέποντας τον για 10 δευτερόλεπτα.

Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν κλαρινομαλάκες αλλά λέω ότι όταν κρίνεις τον άλλον έτσι χωρίς να τον ξέρεις περισσότερο κάνεις τον εαυτό σου να νιώθει καλά επειδή εσύ δεν έχεις μπράτσα και μούσια. (δεν μιλάω για σένα προσωπικά προφανώς)

αλλά δεν βλέπω εδώ να ανοίγονται θρεντ για σοφιστικέ γκόμενες με ιδεολογίες και γραπτά....

μόνο θρεντ για ξεξώλια βλέπεις...αυτό σημαίνει ότι όλοι εμείς οι ''ανώτεροι'' που δεν γινόμαστε κλαρινογαμπροί...καταβάθος είμαστε το ίδιο επφανειακοί και θέλουμε να γαμήσουμε τις κλαρινογκόμενες.
Δηλαδή όλοι αυτοί οι μουσατοι θέλουν να κρύψουν...την ακμή τους;
Η περάσανε ανεμοβλογιά και έχουν ακόμα στίγματα;
Απλά έχουν γκομενοποιηθει και ακολουθούνε τάσεις σαν ελαφρομυαλα κοριτσάκια...άσε που τώρα με τον γαμημενο καύσωνα τους βλέπω και ιδρώνω που κυκλοφορούνε σαν ερημίτες ...ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑΑΑΑΑ!!!!

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
εχεις σκεφτει να γινεις τραπερ;
εχεις ολα τα προσοντα, σκεψου το.
Δε θα ήθελα ποτέ να γίνω τους θεωρώ γελοίους μάγκες της πουτσας.Απλα είπα πως είναι το σώμα μου μοιάζει με του ρακ αν θεωρείς τον ρακ χοντρό πολύ οκ πάσο.Λιγα παραπάνω κιλά ναι αλλά αν θες να ξέρεις αρέσει φουλ.Δε είναι ο λόγος το σώμα λοιπόν που δε βρίσκω γιατί φάτσα είμαι 7 αρι,είναι ότι είμαι πολύ ντροπαλός με τις γκόμενες και δε έχω και τις κατάλληλες παρέες να μου γνώρισουν ένα φίλο έχω που βγαίνω 1-2 φορές το μήνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom