PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Συμφωνούμε ότι φταίνε και οι γυναίκες και οι άντρες γιατί αν όλοι οι άντρες ήταν σα εμένα δλδ εύσωμοι χωρίς τατουάζ χωρίς μούσια και κλασσικοί οι γυναίκες ότι και να έλεγε η κοινωνία θα πήγαιναν με αυτούς αλλά ακόμα και που έχουμε γεμίσει φλώρους αυτό δε δικαιολογεί το ότι οι γυναίκες πάνε με αυτούς θα έπρεπε να κοιτάνε τους λίγους που είναι σα εμένα σα εσένα κλπ.
Καταρχας δεινεις πικραμενος απο καποια που σε πληγωσε και φαινεται. Γρηγορα κοφτο αυτο για να προχωρησεις.
Δευτερον δεν ειμαι ευσωμος. Εαν νομιζεις το νορμαλ ειναι να εισαι ευσωμος και να εισαι σαν τους κλασσικους τυπικους αντρες θα παιρνεις τυπικα αποτελσματα δηλαδη τιποτα η μετριες γυναικες που συμβιβαζονται με εσενα γιατι δεν βρισκουν κατι καλυτερο.
Τριτον ειπες και ο ιδιος αφου γυρισες γυρω απο τον εαυτο σου 10 φορες οτι οι γυναικες ακολουθουν τα προτυπα που εχουν μπει στο μυαλο τους (απο ανατροφη/κοινωνια κλπ) αρα ακολουθουν αυτα τα προτυπα.
Αρα γιατι κραζεις τις γυναικες? Ο κοσμος ειναι γεματος απο αυτες με "μυαλο" και τα προτυπα που θες.
Γινε το καλο προτυπο πρωτα για να σε βρουν αυτες που θελουν το καλο προτυπο.
Και το καλο προτυπο αντρα σιγουρα δεν ειναι αυτο που κραζει γυναικες.
Γιατι κραζεις αυτες που ασχολουνται με τα προτυπα που δε θες? Μπορει να εχουν μεγαλωσει χωρις αντρικο προτυπο η με χωρισμενους γονεις η να εχουν επηρρεαστει απο το κυκλο τους η τις φιλες τους. Εσυ γιατι ασχολεισαι με αυτες?
Εχουμε 2 εκατομμυρια γυναικες στην Αθηνα.
Μας λες οτι υπαρχουν και καλες αλλα εγω θα κραξω τις κακες? Αυτη ειναι η δικαιολογια σου για το που βρικεσαι σημερα?