της έχω πει της ρουφιάνας να μην είναι μοναχοφαγού αλλά δεν ακούει τίποταΤι γίνεται ρε παπάρα??
Όλα τα εθνίκια η μάνα σου τα στραπονιάζει??
Η δικιά μου τπτ??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mην χτυπάτε τον τουρισμό ρε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 940
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εισαι πολυ βλακας αλλα τι περιμενεις απο εναν τελειωμενο που ειναι ολη μερα μπροστα στον η/υ και γραφει μαλακιες για να περασει η μερα του, γιατι δεν μπορει να γαμησει, γιατι δεν βλεπεται η γιατι..... μονο στο μπουρδελο γαμει και παλι φανταζομαι με το ζορι . βγες και λιγο εξω να ξεθολωσεις να γνωρισεις κανενα γκομενακιγιατι η ζωη σου θα περασει μπροστα στον υπολογιστη με 10000000 ποστ και γραφοντας παπαριες.για σένα το αγόρασε το στραπ ον ρε μερακλή? Να σου πω την αλήθεια είχα ανησυχίσει λίγο αλλά τώρα συνήλθα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.301
- Πόντοι
- 22.785
το τρωω με την μανα σου την καριολα και την γαμαω βλακακο οκ?
Να σου πω, ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΑΚΑ !!!!!!!!
Γνώμη μου είναι να κάνεις κρίσεις για ανθρώπους που γνωρίζεις...
Για τον έαυτό σου έστω, άν το μπορείς.........
Για τους ύπόλοιπους, καλό είναι να είσαι λιγότερο άπόλυτος.
Μπορεί, ρε παιδί μου, να μην ξέρεις έτσι όπως νομίζεις......
Παρεμπιπτόντως, σέ γράφω έντελώς, μα εντελώς λέμε,
στά ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ !!!!!
Με τη συνείδησή μου τσακώνομαι κάθε μέρα..............
Και να ήθελα να την γράψω ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, δεν μέ άφήνει.
Και τώρα, αν τελειώσαμε τα ψυχαναλυτικά, άσχολήσου, άν θες, με κάτι άλλο, γιατί, δε γουστάρω καθόλου να σε "ψυχαναλύσω" κι εγώ............
Εκτός κι αν είσαι ο κηδεμόνας του κάθε τουρκόγυφτου κοκάκια πού μπαίνη και γράφη παπαριές
στο έν λόγω θρέντ, και θίγεσε που τούς άπαξιώνω !!!!!!!
Τά σέβη μου !!!!!!!
είμαι κοντός, χοντρός και άσχημος και όντως δεν γαμάω. Είμαι επίσης και άνεργος, ευτυχώς κλέβω σήμα από ένα γείτονα και γράφω καμιά μαλακία εδώ να περάσει η ώρα. Διασκεδάζω με τις φωτό που μου δείχνει η μάνα μου να στραπονιάζει τρύπιους σαν και του λόγου σου.εισαι πολυ βλακας αλλα τι περιμενεις απο εναν τελειωμενο που ειναι ολη μερα μπροστα στον η/υ και γραφει μαλακιες για να περασει η μερα του, γιατι δεν μπορει να γαμησει, γιατι δεν βλεπεται η γιατι..... μονο στο μπουρδελο γαμει και παλι φανταζομαι με το ζορι . βγες και λιγο εξω να ξεθολωσεις να γνωρισεις κανενα γκομενακιγιατι η ζωη σου θα περασει μπροστα στον υπολογιστη με 10000000 ποστ και γραφοντας παπαριες.
Επισκέπτης
της έχω πει της ρουφιάνας να μην είναι μοναχοφαγού αλλά δεν ακούει τίποτα
Κρίμας,γιατί πρέπει να'χει δουλεμένο κωλαράκι ο νεαρός..
είναι και βροντοψώλης παναθεμά τονΚρίμας,γιατί πρέπει να'χει δουλεμένο κωλαράκι ο νεαρός..
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
της αριστεράς και της προόδου
της δεξιάς και του στραπ ον
της δεξιάς και του στραπ ον
καλα δεν θα κατσω να ασχοληθω με ηλιθιους που εχουν 10000 ποστ ο καθενας που ολη μερα καθονται μπροστα στο πισι και δεν τους καθεται ουτε κατσικα και απο αυτα τα ποστ γαμανε ολα τα θρεντ και γραφουν ολο παπαριες γιατι ειναι για τον πουτσο.ΜΗΝ ΓΑΜΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΝΤ ΗΛΙΘΙΟΙΚρίμας,γιατί πρέπει να'χει δουλεμένο κωλαράκι ο νεαρός..
πιπη;είμαι κοντός, χοντρός και άσχημος και όντως δεν γαμάω. Είμαι επίσης και άνεργος, ευτυχώς κλέβω σήμα από ένα γείτονα και γράφω καμιά μαλακία εδώ να περάσει η ώρα. Διασκεδάζω με τις φωτό που μου δείχνει η μάνα μου να στραπονιάζει τρύπιους σαν και του λόγου σου.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.301
- Πόντοι
- 22.785
καλα δεν θα κατσω να ασχοληθω με ηλιθιους που εχουν 10000 ποστ ο καθενας που ολη μερα καθονται μπροστα στο πισι και δεν τους καθεται ουτε κατσικα και απο αυτα τα ποστ γαμανε ολα τα θρεντ και γραφουν ολο παπαριες γιατι ειναι για τον πουτσο.ΜΗΝ ΓΑΜΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΝΤ ΗΛΙΘΙΟΙ
Πρόσεξε τώρα την φοβερή άλαζονεία και την φοβερή ύποκρισία σου.......
Αντί να άγνοείς κάποιον που θεωρείς κάρβουνο του άπαντάς, ενώ είναι πασιφανές ότι δεν μπορείς να άπαντήσεις.
Δες τις αντιφάσεις σου και τις έμμονές σου πουστράκι καμμένο γιατί νομοτελειακά πάς για δεύτερος ...πιστωτής !!!
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
καλα δεν θα κατσω να ασχοληθω με ηλιθιους που εχουν 10000 ποστ ο καθενας που ολη μερα καθονται μπροστα στο πισι και δεν τους καθεται ουτε κατσικα και απο αυτα τα ποστ γαμανε ολα τα θρεντ και γραφουν ολο παπαριες γιατι ειναι για τον πουτσο.ΜΗΝ ΓΑΜΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΝΤ ΗΛΙΘΙΟΙ
τραβα για καμμια μπΟγατσα πανυβλακιδη
Ουρτττττττττττ
θα μου δώκεις κανα κατοστάρικο να γαμήσω?καλα δεν θα κατσω να ασχοληθω με ηλιθιους που εχουν 10000 ποστ ο καθενας που ολη μερα καθονται μπροστα στο πισι και δεν τους καθεται ουτε κατσικα και απο αυτα τα ποστ γαμανε ολα τα θρεντ και γραφουν ολο παπαριες γιατι ειναι για τον πουτσο.ΜΗΝ ΓΑΜΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΝΤ ΗΛΙΘΙΟΙ
μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
α στα διάλα ρε μαλάκαααααααααα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.301
- Πόντοι
- 22.785
τραβα για καμμια μπΟγατσα πανυβλακιδη
Ουρτττττττττττ
obliggato pazzo biker
Επισκέπτης
Γάματα,ούτε κατσίκα λέμε δε μου κάθεται.
Και το χειρότερο ξες ποιο είναι?
Με κάτι πουστράκια σαν εσένα που μου κωλοτρίβονται,με πιάνει ο εγωισμός μου και δεν τα γαμάω..
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
obliggato pazzo biker
Η υπογραφη σου ....
Νταρφουρ;
Με εχει γαμησει λεμε
Και εμεις τα εχουμε ολα(σε σχεση με αυτους..) και μας λειπουν ολα
μπορω να απαντησω αλλα εχω και δουλειες να κανωδεν μπορω να ασχολουμαι με ηλιθιους και να με απανταει και να του απανταω τελος .Πρόσεξε τώρα την φοβερή άλαζονεία και την φοβερή ύποκρισία σου.......
Αντί να άγνοείς κάποιον που θεωρείς κάρβουνο του άπαντάς, ενώ είναι πασιφανές ότι δεν μπορείς να άπαντήσεις.
Δες τις αντιφάσεις σου και τις έμμονές σου πουστράκι καμμένο γιατί νομοτελειακά πάς για δεύτερος ...πιστωτής !!!
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
μπορω να απαντησω αλλα εχω και δουλειες να κανωδεν μπορω να ασχολουμαι με ηλιθιους και να με απανταει και να του απανταω τελος .
μην πεσεις απο το αλογο προσεχε
μιλας πισω απο το πισι και κανεις το μαγκα βλακααχ τεσπα δεν ασχολουμαι αλλο .Γάματα,ούτε κατσίκα λέμε δε μου κάθεται.
Και το χειρότερο ξες ποιο είναι?
Με κάτι πουστράκια σαν εσένα που μου κωλοτρίβονται,με πιάνει ο εγωισμός μου και δεν τα γαμάω..
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΛΟΛ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 852
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις