καλα ρε πουστη μου εχω δει πολλες μαλακιες σ'αυτη τη δουλεια αλλα αυτο παραπαει. Ελπίζω να ήταν ισόγεια τα κτίρια τουλάχιστονΡε παίζει και παραπαίζει σου λέω..
Αν δεν έβλεπα τα δύο διπλανά του σοβατισμένα και όμοια,θα πίστευα πως φτιάχνουν αποθήκες..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mην χτυπάτε τον τουρισμό ρε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 940
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
καλα ρε πουστη μου εχω δει πολλες μαλακιες σ'αυτη τη δουλεια αλλα αυτο παραπαει. Ελπίζω να ήταν ισόγεια τα κτίρια τουλάχιστον
Τζάμπα ελπίζεις. Δίπατα είναι..
χιώτη μάμποΤζάμπα ελπίζεις. Δίπατα είναι..
έλεος ρε πούστη
παντως παιδια χαλκιδικη οι τιμες παιζουν στα 50 εθρω την ημερα για ενα καλο απρτμεντ και εχει και την καλυτερη θαλασσα της ελλαδας πεντακαθαρη χωρις βραχια και φυκια και εχει μερη για ηρεμια για οικογενειες και μερη για νεους για διασκεδαση και οι τιμες του καφε 2.50 ευρω και του ποτου 6 ευρω. εχει και γαμω τα βεαψη βαρ το 2ο ποδι για ολα τα γουστα τα σπαει κανονικα η χαλκιδικη
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.302
- Πόντοι
- 22.785
Η Χαλκιδική πού είναι βρε παίδεςπαντως παιδια χαλκιδικη οι τιμες παιζουν στα 50 εθρω την ημερα για ενα καλο απρτμεντ και εχει και την καλυτερη θαλασσα της ελλαδας πεντακαθαρη χωρις βραχια και φυκια και εχει μερη για ηρεμια για οικογενειες και μερη για νεους για διασκεδαση και οι τιμες του καφε 2.50 ευρω και του ποτου 6 ευρω. εχει και γαμω τα βεαψη βαρ το 2ο ποδι για ολα τα γουστα τα σπαει κανονικα η χαλκιδικη
στην παλιά μακεδονίαΗ Χαλκιδική πού είναι βρε παίδες
Επισκέπτης
στην παλιά μακεδονία
Να είσαι πιο συγκεκριμένος.
Η Χαλκιδική βρίσκεται στο τμήμα της Μακεδονίας που βρίσκεται υπό Ελληνική κατοχή..
αχαχαχαχαχαχαχχαχχαΝα είσαι πιο συγκεκριμένος.
Η Χαλκιδική βρίσκεται στο τμήμα της Μακεδονίας που βρίσκεται υπό Ελληνική κατοχή..
Γαμέμος που σου πρέπει
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.302
- Πόντοι
- 22.785
στην παλιά μακεδονία
merci !!!!!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.302
- Πόντοι
- 22.785
Να είσαι πιο συγκεκριμένος.
Πού να σέ άκούση ό Π.Π
Επισκέπτης
αχαχαχαχαχαχαχχαχχα
Γαμέμος που σου πρέπει
Ρε μαλάκα,μαλαγρώνω για να μαζωχτούνε,να γίνει παιχνίδι..
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
μαλαγρώνω
:o :o :o
από τότε που έμαθα αυτή τη λέξη έψαχνα πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φράση εκτός αλιευτικού ενδιαφέροντος!
οχι ρε δεν θα την παλέψω. Πρέπει να τελειώσει το γιοφύριΡε μαλάκα,μαλαγρώνω για να μαζωχτούνε,να γίνει παιχνίδι..
ποια παλια μακεδονια βρε βλακακο? ρωσοποντιος εισαι η αλβανος βρε πουσΤρακο? Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.η χαλκιδικη βρισκεταιπολυ κοντα στη θεσ/νικηστην παλιά μακεδονία
το μοσχαράκι το τρως με πιλάφι ή με πατατούλες?ποια παλια μακεδονια βρε βλακακο? ρωσοποντιος εισαι η αλβανος βρε πουσΤρακο? Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.η χαλκιδικη βρισκεταιπολυ κοντα στη θεσ/νικη
Επισκέπτης
:o :o :o
από τότε που έμαθα αυτή τη λέξη έψαχνα πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φράση εκτός αλιευτικού ενδιαφέροντος!
Αχ μικρή μπουμπού..
το τρωω με την μανα σου την καριολα και την γαμαω βλακακο οκ?το μοσχαράκι το τρως με πιλάφι ή με πατατούλες?
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ποια παλια μακεδονια βρε βλακακο? ρωσοποντιος εισαι η αλβανος βρε πουσΤρακο? Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.η χαλκιδικη βρισκεταιπολυ κοντα στη θεσ/νικη
η τελευταία φράση με έστειλε
για σένα το αγόρασε το στραπ ον ρε μερακλή? Να σου πω την αλήθεια είχα ανησυχίσει λίγο αλλά τώρα συνήλθατο τρωω με την μανα σου την καριολα και την γαμαω βλακακο οκ?
Επισκέπτης
για σένα το αγόρασε το στραπ ον ρε μερακλή? Να σου πω την αλήθεια είχα ανησυχίσει λίγο αλλά τώρα συνήλθα
Τι γίνεται ρε παπάρα??
Όλα τα εθνίκια η μάνα σου τα στραπονιάζει??
Η δικιά μου τπτ??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 852
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 119