Νέα

Mην χτυπάτε τον τουρισμό ρε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 940
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε παίζει και παραπαίζει σου λέω..
Αν δεν έβλεπα τα δύο διπλανά του σοβατισμένα και όμοια,θα πίστευα πως φτιάχνουν αποθήκες..
καλα ρε πουστη μου εχω δει πολλες μαλακιες σ'αυτη τη δουλεια αλλα αυτο παραπαει. Ελπίζω να ήταν ισόγεια τα κτίρια τουλάχιστον

kabalarhs

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
παντως παιδια χαλκιδικη οι τιμες παιζουν στα 50 εθρω την ημερα για ενα καλο απρτμεντ και εχει και την καλυτερη θαλασσα της ελλαδας πεντακαθαρη χωρις βραχια και φυκια και εχει μερη για ηρεμια για οικογενειες και μερη για νεους για διασκεδαση και οι τιμες του καφε 2.50 ευρω και του ποτου 6 ευρω. εχει και γαμω τα βεαψη βαρ το 2ο ποδι για ολα τα γουστα τα σπαει κανονικα η χαλκιδικη  :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.302
Πόντοι
22.785
παντως παιδια χαλκιδικη οι τιμες παιζουν στα 50 εθρω την ημερα για ενα καλο απρτμεντ και εχει και την καλυτερη θαλασσα της ελλαδας πεντακαθαρη χωρις βραχια και φυκια και εχει μερη για ηρεμια για οικογενειες και μερη για νεους για διασκεδαση και οι τιμες του καφε 2.50 ευρω και του ποτου 6 ευρω. εχει και γαμω τα βεαψη βαρ το 2ο ποδι για ολα τα γουστα τα σπαει κανονικα η χαλκιδικη  :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Η Χαλκιδική πού είναι βρε παίδες  :think:

kabalarhs

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
στην παλιά μακεδονία
ποια παλια μακεδονια βρε βλακακο? ρωσοποντιος εισαι η αλβανος βρε πουσΤρακο? Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.η χαλκιδικη βρισκεταιπολυ κοντα στη θεσ/νικη

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ποια παλια μακεδονια βρε βλακακο? ρωσοποντιος εισαι η αλβανος βρε πουσΤρακο? Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.η χαλκιδικη βρισκεταιπολυ κοντα στη θεσ/νικη
το μοσχαράκι το τρως με πιλάφι ή με πατατούλες?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

η τελευταία φράση με έστειλε  :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το τρωω με την μανα σου την καριολα και την γαμαω βλακακο οκ?
για σένα το αγόρασε το στραπ ον ρε μερακλή? Να σου πω την αλήθεια είχα ανησυχίσει λίγο αλλά τώρα συνήλθα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom