Νέα

Mην χτυπάτε τον τουρισμό ρε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 940
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
οσοι ενδιαφερεστε τοοοοοοοοσο πολυ για τον τουρισμο και τη προκοπη της ελλαδιτσας υπαρχει τροπος να το αποδειξετε....βγαλτε στο κλαρι τις γυναικες σας,τις αδελφες σας,τις κορες σας,ακομα και τους γιους σας,φτανει να ειναι κατω απο 14....ουρες θα κανουν οι κοιλαραδες ματσωμενοι γερμανοι σεξοτουριστες.....φιλιππινες,ταυλανδη,ινδονησια κατι ξερουν....αντε ρε δειξτε ποσο πατριωτες ειστε και αφηστε εμας τους ελεεινους να κλεινουμε λιμανια,δρομους,αεροδρομια να κανουμε μπαχαλο την αθηνα....οχι μονο λογια ρε ελληναραδες,εργα!!!

Ρε καλώς και τον: ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ, ΠΕΤΑΩ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΠΟΤΕ.

Δεν θα ασχοληθώ με το να σε ρωτήσω γιατί υπάρχουν μόνο αυτές οι δύο εναλλακτικές διότι ΔΕΝ θα απαντήσεις. Ένα όμως θα σου πω. Το ότι εσύ είσαι πελατάκος των τουριστριών και ο κόσμος σου περιστρέφεται γύρω από την πορνεία δε σημαίνει ότι ΌΝΤΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ. Υπάρχουν και άλλες λύσεις ξέρεις...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
βρε αει σιχτίρι μαλάκα ταιλανδόβιε και ουκρανοπνίχτη..

δεν είναι λαμόγιο αυτός που ανοίγει μπάρ στα νησιά και κοιτάει να βγάλει επένδυση και κονόμα σε ένα μήνα χρεώνοντας το ποτό 10 ευρώ και σερβίροντας μπόμπα..

δεν είναι λαμόγιο ο εστιάτορας που σερβίρει "χωριάτικη" με τηγανόλαδο και λευκό τυρί βουλγαρίας αντί για λαδάκι και φέτα?

δεν είναι λαμόγιο ο ξενοδόχος, ο ρουμλετάς  που δεν καθαρίζει καθημερινά τα δωμάτια και έχει πετσέτες από τον α!ππ?

δεν είναι μαλάκας ο κάτοικος της πελλοπονήσου που τράβηξε τον Κωνσταντακόπουλο για 15 χρόνια στ ΣτΕ και στα δικαστήρια ???

δεν είναι μαλάκας ο κάθε κερατάς που θέλει να πάει να αράξει σε μια ξαπλώστρα τζάμπα ενώ ο άνθρωπος που τις νοικιάζει έχει πληρώσει τις κωλότριχες της μάνας του στον δήμο για νοίκι??

αει γαμίσου τώρα ...
κατ αρχας την ευχη σου την επιστρεφω γιατι εσυ τη χρειαζεσαι πιο αμεσα και οπωσδηποτε....

αφου λες πως εχεις παει στην Τουρκια που εκει ξερουν τι ειναι ο τουρισμος(και αποδεικνυεται οτι λες πιπες) για πες μου...

α. ξερεις ποσοι ρωσσοι πεθαναν φετος απο ποτα μπομπες στην Τουρκια?

β. τι σχεση εχει ο ρουμλετας ρε βλημα με το ξενοδοχειο???

γ. για την μεγιστη απατη των Τουρκων που εχουνε βαφτισει ολα τα ξενοδοχεια τους πενταστερα ακομη και αν ειναι 3-4 τι εχεις να πεις ρε κοπανε?

δ. για το οτι στις τουριστικες περιοχες της τουρκιας αφενως δε μπορεις να βγεις στην παραλια ως περαστικος εχεις να πεις τιποτα?

ε. εχεις παρει πρεφα οτι υποστηριζεις την ακομη μεγαλυτερη οικ. εκμεταλλευση των πλαζ?

και αφου λες τοσα πολλα και εισαι τοσο λαβρος απεναντι σε οσους ασχολουνται με τον τουρισμο για πες ρε λαμογιο, εσυ με τι γνωσεις και τι επιπεδο κρατας τη θεση σου? και καλα προϊσταμενος που σε ξεφτιλιζουνε στο μπου κομ πιτσιρικαδες κομπιουτεραδες? Σαλτα και κιχου λοιπον και παραιτησου αμα θες να εισαι συνεπης με τα λεγομενα σου!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
είναι ευκολώτερο και αποδοτικώτερο να σας περάσουμε μαχαίρι ή να σας στείλουμε σε κανένα ξερονήσι να κάνετα καμάκι στα γλαρόνια και να ησυχάσουμε μια για πάντα από σας και την θλιβερή σας μίζερη ύπαρξη... επιτέλους πρέπει να απαλλαγούμε από υπανθρώπους σαν και του λόγου σου..

Ολα αυτά που προτίνεις και ονειρευσαι τα κανατε και δεν μας εξωντοσατε, καμια καλυτερη ιδέα;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
δεν είναι άχρηστο το γκαρσόνι που έχει μια μούρη μέχρι το πάτωμα όταν σερβίρει τον πελάτη γιατί πλακώθηκε με την γκόμενα/μάνα/αφεντικό/γείτονα?

δεν είναι λαμογιο ο ταρίφας που κλέβει τον τουρίστα ασύστολα και όταν πιαστεί δικαιολογείται ότι του ζήτησε να του κάνει βόλτα στα αξιοθέατα?

δεν είναι λαμόγιο ο περιπτεράς που χρεώνει το παγωτό πενταπλάσια τιμή?
:jerking: :jerking: :jerking:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
είναι ευκολώτερο και αποδοτικώτερο να σας περάσουμε μαχαίρι ή να σας στείλουμε σε κανένα ξερονήσι να κάνετα καμάκι στα γλαρόνια και να ησυχάσουμε μια για πάντα από σας και την θλιβερή σας μίζερη ύπαρξη... επιτέλους πρέπει να απαλλαγούμε από υπανθρώπους σαν και του λόγου σου..
ΕΣΥ ειδικα μπορεις να διαθεσεις την καλοδουλεμενη τρυπουλα σου....η Ερικα τι κανει?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΕΣΥ ειδικα μπορεις να διαθεσεις την καλοδουλεμενη τρυπουλα σου....η Ερικα τι κανει?

Μιλάμε για επιχείρημα ΕΠΙΠΕΔΟΥ τώρα.

Τον βούλωσες. Θα αυτομιουταριστεί.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
να ρε τι θα πει τουριστικη προβολη !!!

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011
«Γδυθείτε για τον Πούτιν» [tv spot]
Μια διαδικτυακή καμπάνια αλλιώτικη από τις συνηθισμένες έχει ξεκινήσει στη Ρωσία, αφού καλεί τις νέες Ρωσίδες να γδυθούν για να υποστηρίξουν τον Βλάντιμιρ Πούτιν στις επόμενες προεδρικές εκλογές!

Η καμπάνια λέγεται “Ο Στρατός του Πούτιν” και στο βίντεο δείχνει μια νεαρή φοιτήτρια ονόματι Ντιάνα η οποία περιπλανιέται στους δρόμους της Μόσχας με ψηλοτάκουνα και ένα μαύρο ταγιέρ.

Κάποια στιγμή, η Ντιάνα εμφανίζεται με μια λευκή μπλούζα λέγοντας “Θα σκίσω τα ρούχα μου για τον Πούτιν” και τότε αρχίζει το στριπτίζ...Φυσικά η καμπάνια έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στη Ρωσία, όμως οι διοργανωτές φαίνεται ότι έχουν βάλει σκοπό στις 25 Αυγούστου να πραγματοποιήσουν ομαδικό στριπτίζ στην πρωτεύουσα της χώρας...

αν το κανουν βεβαια αυτο οι Ελλεηνιδες θα διωξουν ακομη και αυτους τους λιγους τουριστες που εχουνε απομεινει αλλα ας μη το κανουμε θεμα τωρα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
κατ αρχας την ευχη σου την επιστρεφω γιατι εσυ τη χρειαζεσαι πιο αμεσα και οπωσδηποτε....

αφου λες πως εχεις παει στην Τουρκια που εκει ξερουν τι ειναι ο τουρισμος(και αποδεικνυεται οτι λες πιπες) για πες μου...

α. ξερεις ποσοι ρωσσοι πεθαναν φετος απο ποτα μπομπες στην Τουρκια?

β. τι σχεση εχει ο ρουμλετας ρε βλημα με το ξενοδοχειο???

γ. για την μεγιστη απατη των Τουρκων που εχουνε βαφτισει ολα τα ξενοδοχεια τους πενταστερα ακομη και αν ειναι 3-4 τι εχεις να πεις ρε κοπανε?

δ. για το οτι στις τουριστικες περιοχες της τουρκιας αφενως δε μπορεις να βγεις στην παραλια ως περαστικος εχεις να πεις τιποτα?

ε. εχεις παρει πρεφα οτι υποστηριζεις την ακομη μεγαλυτερη οικ. εκμεταλλευση των πλαζ?

και αφου λες τοσα πολλα και εισαι τοσο λαβρος απεναντι σε οσους ασχολουνται με τον τουρισμο για πες ρε λαμογιο, εσυ με τι γνωσεις και τι επιπεδο κρατας τη θεση σου? και καλα προϊσταμενος που σε ξεφτιλιζουνε στο μπου κομ πιτσιρικαδες κομπιουτεραδες? Σαλτα και κιχου λοιπον και παραιτησου αμα θες να εισαι συνεπης με τα λεγομενα σου!

στα αρχίδια μου τι γίνεται στην Τουρκία.. στα αρχίδια μου για τια απάτες των Τούρκων (αν υπάρχουν) .. το πρόβλημα μου είναι και θα είναι ζώον το τι γίνεται εδώ στην χώρα μου... επειδή σε άλλες χώρες έχουν βόθρους ανοιχτούς και βρωμάνε αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσω να έχουμε και εδώ..

και ναι .. ακόμη περισσότερη εκμετάλλευση των παραλιών.. γιατί όχι.. αμα μπαίνουν κανόνες σε αυτήν και τηρούνται ΝΑΙ.. να πάνε να γαμιθούνε οι οικολόγοι και οι φυσιολάτρες που θέλουνε ελεύρεο κάμπινγκ και αφήνουν τα σκατά τους και τα σκουπίδια τους όπου βρούν...

το τι γνώσεις έχω και με τι επίπεδο κρατάω την θέση μου αυτό το κρίνουν αυτοί που με πληρώνουν (που δεν είναι ο ελληνικός λαός αλλά κάποιοι επιχειρηματίες).. για να με κρατάνε και για να μου τα δίνουνε σημαίνει ότι κερδίζουνε από την παρουσία μου στο μαγαζί τους.. σε αντίθεση από τον πιτσιρικά κομπιουτερά που τέτοιους βρίσκεις με το τσουβάλι...

αυτά μαλάκα..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αν το κανουν βεβαια αυτο οι Ελλεηνιδες θα διωξουν ακομη και αυτους τους λιγους τουριστες που εχουνε απομεινει αλλα ας μη το κανουμε θεμα τωρα...

Α, ΟΚ, εσύ είσαι...  :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
στα αρχίδια μου τι γίνεται στην Τουρκία.. στα αρχίδια μου για τια απάτες των Τούρκων (αν υπάρχουν) .. το πρόβλημα μου είναι και θα είναι ζώον το τι γίνεται εδώ στην χώρα μου... επειδή σε άλλες χώρες έχουν βόθρους ανοιχτούς και βρωμάνε αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσω να έχουμε και εδώ..

και ναι .. ακόμη περισσότερη εκμετάλλευση των παραλιών.. γιατί όχι.. αμα μπαίνουν κανόνες σε αυτήν και τηρούνται ΝΑΙ.. να πάνε να γαμιθούνε οι οικολόγοι και οι φυσιολάτρες που θέλουνε ελεύρεο κάμπινγκ και αφήνουν τα σκατά τους και τα σκουπίδια τους όπου βρούν...

το τι γνώσεις έχω και με τι επίπεδο κρατάω την θέση μου αυτό το κρίνουν αυτοί που με πληρώνουν (που δεν είναι ο ελληνικός λαός αλλά κάποιοι επιχειρηματίες).. για να με κρατάνε και για να μου τα δίνουνε σημαίνει ότι κερδίζουνε από την παρουσία μου στο μαγαζί τους.. σε αντίθεση από τον πιτσιρικά κομπιουτερά που τέτοιους βρίσκεις με το τσουβάλι...

αυτά μαλάκα..
νομος ειναι το δικιο του εργατη φασιστακι  :2on1:

κλαααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Υ.Γ. ωραια κωλοτουμπα παντως.....τωρα δε σε νοιαζουν οι ξενοι..... χου ρε

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Ναι ρε!!!
Σαμποτερ της οικονομίας είναι!!!
Με τη βαρεία βιομηχανία του κα_τουρισμού θα βγεί το χρέος σε 3 χρόνια!!!!  :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

μεμάκο... πάρε μου μια πίπα... να κόψω το τσιγάρο  :birdman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

μπα την δικιά σου θα διαθέσουμε που κατά τα λεγόμενα σου είναι λίγο δουλεμένη.. ή μήπως είναι σαν του Λιλά πουστράκο?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μπα την δικιά σου θα διαθέσουμε που κατά τα λεγόμενα σου είναι λίγο δουλεμένη.. ή μήπως είναι σαν του Λιλά πουστράκο?

Μην ασχολείσαι με τον ΑΕΚτζή ΠΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

τι λες ρε μαλάκα?? στο περίπτερο ξέχασες και τα ελληνικά... φυσικά και δεν με νοιάζουν αρκεί να είμαι καλύτερος από αυτούς... και μπορώ να είμαι...

εσύ κάτσε στην μαύρη σου μιζέρια, βρίζε και ρίχνε κατάρες όλη την μέρα στην πουτάνα την τύχη, στον γαμημένο τον καπιταλισμό, στις κοινωνικές ανισότητες στα έλ, στα νεφελίμ, στους εβραίους κλπ κλπ που δεν σε αφήνουν να δείς άσπρη μέρα.. γιατί δεν θέλεις να παραδεχτείς ότι είσαι παντοεδιώς ανίκανος να αρπάξεις τις ευκαιρίες και να μετατρέψεις τα σκατά μέσα στα οποία κυλιέσαι σε χρυσάφι.. αντίθετα προτιμάς να μετατρέπεις το χρυσάφι που διαθέτεις σε σκατά..

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τι λες ρε μαλάκα?? στο περίπτερο ξέχασες και τα ελληνικά... φυσικά και δεν με νοιάζουν αρκεί να είμαι καλύτερος από αυτούς... και μπορώ να είμαι...

εσύ κάτσε στην μαύρη σου μιζέρια, βρίζε και ρίχνε κατάρες όλη την μέρα στην πουτάνα την τύχη, στον γαμημένο τον καπιταλισμό, στις κοινωνικές ανισότητες στα έλ, στα νεφελίμ, στους εβραίους κλπ κλπ που δεν σε αφήνουν να δείς άσπρη μέρα.. γιατί δεν θέλεις να παραδεχτείς ότι είσαι παντοεδιώς ανίκανος να αρπάξεις τις ευκαιρίες και να μετατρέψεις τα σκατά μέσα στα οποία κυλιέσαι σε χρυσάφι.. αντίθετα προτιμάς να μετατρέπεις το χρυσάφι που διαθέτεις σε σκατά..
ολα αυτα εγω τα κανω?  :think:

αλλωστε ειναι γνωστο πως τους νομους τους φιαχνουν οι πολιτες... :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom