Νέα

Mην χτυπάτε τον τουρισμό ρε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 940
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ελα ρε μεγαλε. Πολυ γυφτια αυτο. Και ναλεγες οτι δε σου περισσευουν.

δυο κατηγοριες πλεον

"Ψαξε και πληρωνε"

"Σκασε και πληρωνε"

ο καθεις διαλεγει Φιλε μου γκομπρα

Επισκέπτης
Α και καλντέρα μόνο για καφέ/ποτό/κόζι και με το ένα πόδι έτοιμο για πιλάλα.
Για ύπνο με τπτ..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Πάντως επειδή λόγω δουλειάς έχω ταξιδέψει και ταξιδεύω αρκετά στην Ελλάδα, σε κάθε περιοχή έχω κάνει και τα κονέ τα οποία με εξυπηρετούν σε κάθε περίπτωση. Οι περισσότεροι δε θέλουν να χάσουν ένα πελάτη που βλέπουν τακτικά το χειμώνα για μια καλοκαιρινή αρπαχτή. Κάποιοι βέβαια το έκαναν και μετά πήραν τ' αρχίδια μου... Τί να το κάνω όμως... τα 4 τελευταία χρόνια έχω επιστρέψει στις σταθερές αξίες camping φορεβα... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Και εγω ταξιδευω παρα πολυ συχνα σε ολη την Ελλαδα,και για λογους χομπι
και για επαγγελματικους και καβατζες εχω κανει αρκετες,και σε μεγαλα και σε μικρα ξενοδοχεια...Ολοι σηκωνουνε ψαλιδι...και ψαλιδι τους κανω,και ευχαριστω μου λενε

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Δημοσίευση: 03 Αυγ. 2010, 16:32
«Καμπάνα» 4 εκατ. ευρώ από το ΣΔΟΕ σε ιδιοκτήτη γνωστού μπαρ της Μυκόνου

686257291FC153DF634EEB2E0C475C92.jpg

Φόροι και πρόστιμα, συνολικού ύψους 3.972.930 ευρώ, καταλογίστηκαν σε γνωστό μπαρ της Μυκόνου και σε επιχειρήσεις εστίασης που ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη, έπειτα από τακτικό φορολογικό έλεγχο που διενήργησε το ΣΔΟΕ για τις χρήσεις 2007-2008.

Αυτό ανακοίνωσε την Τρίτη το υπουργείο Οικονομικών, σχετικά με τους φορολογικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, η έκθεση ελέγχου για τις φορολογικές παραβάσεις του μπαρ  διαβιβάστηκε από την υπηρεσία ειδικών ελέγχων (ΣΔΟΕ) τον Αύγουστο του 2009 στη ΣΔΟΕ Μυκόνου, ενώ ακολούθησε και άλλος έλεγχος από το Περιφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Αθηνών.

Το αποτέλεσμα ήταν να καταλογιστεί συνολικά ποσό φόρων και προστίμων για το μπαρ, ύψους 2.694.098 ευρώ.

Συνολικά, για όλες τις επιχειρήσεις συμφερόντων του ίδιου επιχειρηματία καταλογίστηκαν 3.972.930 ευρώ.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών, στις επιχειρήσεις αυτές έχουν κοινοποιηθεί τα σχετικά φύλλα ελέγχου οι πράξεις προσδιορισμού ΦΠΑ και οι αποφάσεις επιβολής προστίμου.

Αντε να σφιγγουν οι κωλοι σιγα σιγα..  :grin:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
 Και εγω ταξιδευω παρα πολυ συχνα σε ολη την Ελλαδα,και για λογους χομπι
και για επαγγελματικους και καβατζες εχω κανει αρκετες,και σε μεγαλα και σε μικρα ξενοδοχεια...Ολοι σηκωνουνε ψαλιδι...και ψαλιδι τους κανω,και ευχαριστω μου λενε

Αν μου εξηγήσουν γιατί το δωμάτιο που παίρνω με εταιρική τιμή κοστίζει 50 και ως ιδιώτης θα το πάρω με 120, οκ, να μην κάνω παζάρι...

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
σημερα που εψαχνα και εγω εχει πολυ καλες τιμες προς Ακρωτηρι... τα ακτοπλοικα ειναι λιγο φωτια :)

ακρωτήρι προτείνω astarte!!
τα ακτοπολοικά με αυτοκίνητο είναι γάμα τα!! >400€!
Μέχρι που συμφέρει αεροπλάνο (σε λίγες πτήσεις) + νοικιάρικο.

Επισκέπτης
Αν μου εξηγήσουν γιατί το δωμάτιο που παίρνω με εταιρική τιμή κοστίζει 50 και ως ιδιώτης θα το πάρω με 120, οκ, να μην κάνω παζάρι...

Για τον ίδιο λόγο που το ίδιο δίχωρο που περυσι κόστιζε 120 φέτος κοστίζει 75.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
βαλτε αλφα ρε..μια ποικιλια των 4ρων 94 ευρω :jerking: :jerking: :jerking:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κοίτα,γεγονός είναι πως δεν πας ξεβράκωτος στ'αγγούρια και λογικό είναι να την ψάχνεις.
Όμως τόση αρπαχτή που συνάντησα σ'αυτό το νησί πριν 3 χρόνια που πήγα για 6η και πιθανότατα τελευταία φορά σ'αυτό το νησί δεν περιγράφεται.
Από το δωμάτιο,μέχρι το vitara του '05 που έκλεισα και τελικά με περίμενε ένα του '95 στο αεροδρόμιο Σάββατο 11 το βράδυ που προσγειώθηκα (χέζε ψηλέ κι αγνάντευε δλδ).
Το αποκορύφωμα ήταν στην επιστροφή η απώλεια της βαλίτσας στο αεροδρόμιο.

Να σου πω, σε έχει καταραστεί καμμια πρώην εσένα;

Μια το παπί σου κλέβουν, μια σου την πέφτουν υπεράριθμοι μπράβοι, μια χάνεις βαλίτσα στο αεροδρόμιο, μια κανονίζεις για Big 4 και ξεμένεις απο εισιτήρια...

Ευχέλαιο... Μην πω εξορκισμό... :priest:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχ

μα ολοι οι καταυλακιωτες ιδιοι ειναι;;;;;

χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχα

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
ακρωτήρι προτείνω astarte!!
τα ακτοπολοικά με αυτοκίνητο είναι γάμα τα!! >400€!
Μέχρι που συμφέρει αεροπλάνο (σε λίγες πτήσεις) + νοικιάρικο.

:thumbsup:
Απλά, όσοι δεν έχετε ξαναπάει, υπολογίστε πως αν μείνετε σε μέρος χωρίς πισίνα ή θάλασσα, θα χρειάζεστε αυτοκίνητο κάθε μέρα οπότε είναι πολύ πιθανό να σας έρθει "μία ή άλλη".

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ετσι, περιπου, επειδη θα τοχεις κανει, ποσο % ειναι η προμηθεια?

Δεν ξέρω ακριβώς. Συνήθως όμως ή κόβουν ένα 5% (στη τιμή που βρίσκεις στο booking.com ε?) ή σου κάνουν δώρο το πρωινό, πληρώνοντς τη τιμή του site χωρίς το πρωινό ;)

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
  χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχ

μα ολοι οι καταυλακιωτες ιδιοι ειναι;;;;;

χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχα

ψιτ φιλαρακο, λιγοτερα με τους πελοπονησιους

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Δεν ξέρω ακριβώς. Συνήθως όμως ή κόβουν ένα 5% (στη τιμή που βρίσκεις στο booking.com ε?) ή σου κάνουν δώρο το πρωινό, πληρώνοντς τη τιμή του site χωρίς το πρωινό ;)

δεν εχει στανταρ ποσοστο που γλυτωνεις
 σε αλλες τοποθεσιες και προορισμους,και με κλεισιμο αρκετα πιο πριν απο
 τις ημερες που ηθελα,το κερδος σε μενα εφτασε τα 165 ευρα

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Ας μη μιλήσουμε καλύτερα για το πρωινό...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom