gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ελα ρε μεγαλε. Πολυ γυφτια αυτο. Και ναλεγες οτι δε σου περισσευουν.
δυο κατηγοριες πλεον
"Ψαξε και πληρωνε"
"Σκασε και πληρωνε"
ο καθεις διαλεγει Φιλε μου γκομπρα
Ελα ρε μεγαλε. Πολυ γυφτια αυτο. Και ναλεγες οτι δε σου περισσευουν.
Πάντως επειδή λόγω δουλειάς έχω ταξιδέψει και ταξιδεύω αρκετά στην Ελλάδα, σε κάθε περιοχή έχω κάνει και τα κονέ τα οποία με εξυπηρετούν σε κάθε περίπτωση. Οι περισσότεροι δε θέλουν να χάσουν ένα πελάτη που βλέπουν τακτικά το χειμώνα για μια καλοκαιρινή αρπαχτή. Κάποιοι βέβαια το έκαναν και μετά πήραν τ' αρχίδια μου... Τί να το κάνω όμως... τα 4 τελευταία χρόνια έχω επιστρέψει στις σταθερές αξίες camping φορεβα...
Και εγω ταξιδευω παρα πολυ συχνα σε ολη την Ελλαδα,και για λογους χομπι
και για επαγγελματικους και καβατζες εχω κανει αρκετες,και σε μεγαλα και σε μικρα ξενοδοχεια...Ολοι σηκωνουνε ψαλιδι...και ψαλιδι τους κανω,και ευχαριστω μου λενε
σημερα που εψαχνα και εγω εχει πολυ καλες τιμες προς Ακρωτηρι... τα ακτοπλοικα ειναι λιγο φωτια
Αν μου εξηγήσουν γιατί το δωμάτιο που παίρνω με εταιρική τιμή κοστίζει 50 και ως ιδιώτης θα το πάρω με 120, οκ, να μην κάνω παζάρι...
Κοίτα,γεγονός είναι πως δεν πας ξεβράκωτος στ'αγγούρια και λογικό είναι να την ψάχνεις.
Όμως τόση αρπαχτή που συνάντησα σ'αυτό το νησί πριν 3 χρόνια που πήγα για 6η και πιθανότατα τελευταία φορά σ'αυτό το νησί δεν περιγράφεται.
Από το δωμάτιο,μέχρι το vitara του '05 που έκλεισα και τελικά με περίμενε ένα του '95 στο αεροδρόμιο Σάββατο 11 το βράδυ που προσγειώθηκα (χέζε ψηλέ κι αγνάντευε δλδ).
Το αποκορύφωμα ήταν στην επιστροφή η απώλεια της βαλίτσας στο αεροδρόμιο.
Αν μου εξηγήσουν γιατί το δωμάτιο που παίρνω με εταιρική τιμή κοστίζει 50 και ως ιδιώτης θα το πάρω με 120, οκ, να μην κάνω παζάρι...
ακρωτήρι προτείνω astarte!!
τα ακτοπολοικά με αυτοκίνητο είναι γάμα τα!! >400€!
Μέχρι που συμφέρει αεροπλάνο (σε λίγες πτήσεις) + νοικιάρικο.
Να σου πω, σε έχει καταραστεί καμμια πρώην εσένα;
χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχ
μα ολοι οι καταυλακιωτες ιδιοι ειναι;;;;;
χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχα
Ετσι, περιπου, επειδη θα τοχεις κανει, ποσο % ειναι η προμηθεια?
Δεν ξέρω ακριβώς. Συνήθως όμως ή κόβουν ένα 5% (στη τιμή που βρίσκεις στο booking.com ε?) ή σου κάνουν δώρο το πρωινό, πληρώνοντς τη τιμή του site χωρίς το πρωινό ;)
Δεν ξέρω ακριβώς. Συνήθως όμως ή κόβουν ένα 5% (στη τιμή που βρίσκεις στο booking.com ε?) ή σου κάνουν δώρο το πρωινό, πληρώνοντς τη τιμή του site χωρίς το πρωινό ;)
ψιτ φιλαρακο, λιγοτερα με τους πελοπονησιους
ψιτ φιλαρακο, λιγοτερα με τους πελοπονησιους