Νέα

Mην χτυπάτε τον τουρισμό ρε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 940
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Έχει και στο Καμάρι με 60.
Όσο για το εξαιρετικά,γάματα..
Τρώγλες στην κυριολεξία,ο κλιματισμός δεν υπάρχει ουσιαστικά διότι στα μισά δωμάτια δε λειτουργεί η εσωτερική και στα άλλα μισά η εξωτερική μονάδα.
Για να μη σου πω και για τις φωτο που έχει ανεβασμένες στο site του οι οποίες δείχνουν την πισίνα του γειτονικού ξενοδοχείου..

Είχατε και στα χωριά σας καλύτερα, α?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ποτε???τον οκτωβριο???
Υ.Γ εχει εξαιρετικα χοτελια στην περισσα???
για στειλε pm..

Πρόσεχε μη σε πάρουν χαμπέρι διότι αυτούς που καίνε σημαίες τους πιάνουν, τους διαπομπεύουν στο Ημεροβίγλι και έπειτα τους πετούν μέσα στο Ηφαίστειο  :birdman:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Πρόσεχε μη σε πάρουν χαμπέρι διότι αυτούς που καίνε σημαίες τους πιάνουν, τους διαπομπεύουν στο Ημεροβίγλι και έπειτα τους πετούν μέσα στο Ηφαίστειο  :birdman:

Μπα...
εμένανε που αποδεδειγμένως (με καταδίκη) είχα κάψει το πανί λεφτά κοιτάγανε να μου πάρουνε... ;)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Σαν αντίλογο όμως θα έλεγα ότι στη σημερινή εποχή, μπορείς κάλλιστα να οργανώσεις μόνος σου τις διακοπές σου, στη τιμή που εσύ θέλεις και με πολύ καλή ποιότητα υπηρεσιών. ΚΑΙ στην Ελλάδα!

Σε μενα παντως  δουλεψε!!!!!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Έχει και στο Καμάρι με 60.
Όσο για το εξαιρετικά,γάματα..
Τρώγλες στην κυριολεξία,ο κλιματισμός δεν υπάρχει ουσιαστικά διότι στα μισά δωμάτια δε λειτουργεί η εσωτερική και στα άλλα μισά η εξωτερική μονάδα.
Για να μη σου πω και για τις φωτο που έχει ανεβασμένες στο site του οι οποίες δείχνουν την πισίνα του γειτονικού ξενοδοχείου..

ρε nachos να ρωτήσω, θα πας ποτέ να γαμίσεις CT ή CG χωρίς να ρίξεις μια ματιά στο bou.com για κριτικές?

δεν νομίζω!

ε γιατί να πας λοιπόν διακοπές χωρίς να τσεκάρεις το tripadvisor για κριτικές και το booking.com για τιμές?
βρίσκεις και το κατευθείαν τηλέφωνο και τους παίρνεις του στυλ: "βρήκα αυτή τη τιμή στο booking.com, τι καλύτερο θα μου κάνετε για να γλυτώσετε τη προμήθεια?" "α, και θέλω το δωμάτιο 105, κάπου διάβασα ότι είναι το καλύτερο!"

και πετάς και τον νταβά απέξω!!

:2funny: :2funny: :2funny:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Guys γενικά και stefane ειδικότερα:

Καταρχήν καλά κάνετε και συγκρίνετε τιμές Ελλάδας με εξωτερικό! Ο τουρισμός είναι παγκοσμιοποιημένη βιομηχανία εδώ και καιρό. Δεν κατάλαβα δηλαδή? Έχουμε ή δεν έχουμε από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως? Τι περιμένεις? Ότι θα πληρώσεις φτηνότερα απότι Βοζνία ή Τουρκία πχ?

Σαν αντίλογο όμως θα έλεγα ότι στη σημερινή εποχή, μπορείς κάλλιστα να οργανώσεις μόνος σου τις διακοπές σου, στη τιμή που εσύ θέλεις και με πολύ καλή ποιότητα υπηρεσιών. ΚΑΙ στην Ελλάδα!

Παράδειγμα σε χαλάει να πας Σαντορίνη με 50€ το βράδυ το δίκλινο σε εξαιρετικό ξενοδοχείο (περίσσα μεριά, όχι καλντέρα)? Βάλε και 200€ πηγαινέλα σου κάνει για μια βδομάδα 550€ τα 2 άτομα!!
Υπολόγισε και πόσα θες να ξοδέψεις και κάνε το κουμάντο σου.
Με 275€/άτομο διαμονή και μεταφορικά πας Καραϊβική 1 βδομάδα?
Δεν νομίζω!

Συναγωνιστή, σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου αλλά νομίζω πως το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι ατυχές...
Στη Σαντορίνη, όλο το "έργο" είναι Φηροστεφάνι-Ημεροβίγλι-Οία.
Για να το απολαύσεις πρέπει να μείνεις καλντέρα, το οποίο και κοστίζει όπως και κάθε μέρος σε όλο τον κόσμο το οποίο έχεο κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.
Αν δεν σ 'ενδιαφέρει το "πακέτο" καλντέρα-θέα-ηφαίστειο, γιατι να πας Σαντορίνη?
Ούτε super παραλίες έχει, ούτε τίποτα ιδιαίτερο (πέραν των προαναφερθέντων) να δεις (οκ, και τα αρχαία στο ακρωτήρι αλλά πόσοι τα επισκέπτονται???).
Τόσα νησιά έχει η Ελλάδα...διαλέγεις και παίρνεις και με κόστος πολύ χαμηλότερο σε σχέση με το εν λόγω νησί. :)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ρε nachos να ρωτήσω, θα πας ποτέ να γαμίσεις CT ή CG χωρίς να ρίξεις μια ματιά στο bou.com για κριτικές?

δεν νομίζω!

ε γιατί να πας λοιπόν διακοπές χωρίς να τσεκάρεις το tripadvisor για κριτικές και το booking.com για τιμές?
βρίσκεις και το κατευθείαν τηλέφωνο και τους παίρνεις του στυλ: "βρήκα αυτή τη τιμή στο booking.com, τι καλύτερο θα μου κάνετε για να γλυτώσετε τη προμήθεια?" "α, και θέλω το δωμάτιο 105, κάπου διάβασα ότι είναι το καλύτερο!"

Νατσε,ετσι ακριβως εκανα με τους τυπους εκει κοντα σου....
 Στο ειχα πει κιολας αν θυμαμαι οτι τους ξηγηθηκα ετσι...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16

Ελα ρε μεγαλε. Πολυ γυφτια αυτο. Και ναλεγες οτι δε σου περισσευουν.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Πάντως επειδή λόγω δουλειάς έχω ταξιδέψει και ταξιδεύω αρκετά στην Ελλάδα, σε κάθε περιοχή έχω κάνει και τα κονέ τα οποία με εξυπηρετούν σε κάθε περίπτωση. Οι περισσότεροι δε θέλουν να χάσουν ένα πελάτη που βλέπουν τακτικά το χειμώνα για μια καλοκαιρινή αρπαχτή. Κάποιοι βέβαια το έκαναν και μετά πήραν τ' αρχίδια μου... Τί να το κάνω όμως... τα 4 τελευταία χρόνια έχω επιστρέψει στις σταθερές αξίες camping φορεβα... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Συναγωνιστή, σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου αλλά νομίζω πως το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι ατυχές...
Στη Σαντορίνη, όλο το "έργο" είναι Φηροστεφάνι-Ημεροβίγλι-Οία.
Για να το απολαύσεις πρέπει να μείνεις καλντέρα, το οποίο και κοστίζει όπως και κάθε μέρος σε όλο τον κόσμο το οποίο έχεο κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.
Αν δεν σ 'ενδιαφέρει το "πακέτο" καλντέρα-θέα-ηφαίστειο, γιατι να πας Σαντορίνη?
Ούτε super παραλίες έχει, ούτε τίποτα ιδιαίτερο (πέραν των προαναφερθέντων) να δεις (οκ, και τα αρχαία στο ακρωτήρι αλλά πόσοι τα επισκέπτονται???).
Τόσα νησιά έχει η Ελλάδα...διαλέγεις και παίρνεις και με κόστος πολύ χαμηλότερο σε σχέση με το εν λόγω νησί. :)

Δεν διαφωνώ, απλά είναι το αγαπημένο μου νησί και έτυχε να σερφάρω όλη μέρα στα ξενοδοχεία του ενόψει και των δικών μου διακοπών.
Με έκπληξη λοιπόν είδα ότι έχει ΚΑΙ πολύ καλές τιμές 50-90€/βραδυά - άσχετα αν θα τα χώσουμε τελικά για να πάμε κατά Φηροστεφάνι μεριά.

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Δεν διαφωνώ, απλά είναι το αγαπημένο μου νησί και έτυχε να σερφάρω όλη μέρα στα ξενοδοχεία του ενόψει και των δικών μου διακοπών.
Με έκπληξη λοιπόν είδα ότι έχει ΚΑΙ πολύ καλές τιμές 50-90€/βραδυά - άσχετα αν θα τα χώσουμε τελικά για να πάμε κατά Φηροστεφάνι μεριά.

σημερα που εψαχνα και εγω εχει πολυ καλες τιμες προς Ακρωτηρι... τα ακτοπλοικα ειναι λιγο φωτια :)

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Κατά τη γνώμη μου, καλά θα κάνεις...μήπως να ανέβαινες και πιο ψηλά (Ημεροβίγλι)?
Τα "γούστα" πληρώνονται! ;)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ελα ρε μεγαλε. Πολυ γυφτια αυτο. Και ναλεγες οτι δε σου περισσευουν.

τη σημερινή εποχή δεν περισσεύει τίποτα!  :rockon:

αλλά γιατί όχι?

win-win είναι, αυτός γλυτώνει τη προμήθεια και εσύ έχεις λίγο καλύτερη τιμή από την καλύτερη της αγοράς! Μη περιμένεις βέβαια ότι θα σου χαρίσει όλη τη προμήθεια, κάπου στη μέση θα τα βρείτε ;)

Επισκέπτης

δεν νομίζω!

Κοίτα,γεγονός είναι πως δεν πας ξεβράκωτος στ'αγγούρια και λογικό είναι να την ψάχνεις.
Όμως τόση αρπαχτή που συνάντησα σ'αυτό το νησί πριν 3 χρόνια που πήγα για 6η και πιθανότατα τελευταία φορά σ'αυτό το νησί δεν περιγράφεται.
Από το δωμάτιο,μέχρι το vitara του '05 που έκλεισα και τελικά με περίμενε ένα του '95 στο αεροδρόμιο Σάββατο 11 το βράδυ που προσγειώθηκα (χέζε ψηλέ κι αγνάντευε δλδ).
Το αποκορύφωμα ήταν στην επιστροφή η απώλεια της βαλίτσας στο αεροδρόμιο.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
τη σημερινή εποχή δεν περισσεύει τίποτα!  :rockon:

αλλά γιατί όχι?

win-win είναι, αυτός γλυτώνει τη προμήθεια και εσύ έχεις λίγο καλύτερη τιμή από την καλύτερη της αγοράς! Μη περιμένεις βέβαια ότι θα σου χαρίσει όλη τη προμήθεια, κάπου στη μέση θα τα βρείτε ;)

Ετσι, περιπου, επειδη θα τοχεις κανει, ποσο % ειναι η προμηθεια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom