Νέα

Mην χτυπάτε τον τουρισμό ρε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 940
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ειναι και η μιμικα στις φωτο?

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εισαι  πολυ  μεγαλο  λαμογιο!!!  τωρα  εξυγουνται  ολα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
φαντάζομαι ότι θα έχεις και φωτό αγκαλίτσα με τον Ακη σαυρούκο ...

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16

ελα ρε γατο......με τον αντρεα?......λεμε οτι στα νειατα σου πρεπει να τα εδωσες ολα για την <<αλλαγη>>. πολλα ξενυχτια φιλε για αφισοκολληση ε? χαλαλι ρε γερο, αφου σε βολεψε το πασοκ, στ΄αρχιδια σου τωρα. θυμαζω τους ανθρωπους με αξιες, σαν εσενα ας πουμε.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
μαγκες καθοτι αρτι αφιχθης απο πολυ ημερες διακοπες δεν εχω παρακολουθησει ολο το θρεντακι..αλλα βλεποντας τον τιτλο και ζωντας σε περιοδο κρισης διακοπες σε καποιο κυκλαδονησι μου γεννιεται ευλογα το εξης ερωτημα:τελικα ποιος χτυπαει τον τουρισμο??μηπως η πλειοψηφεια αυτων που ασχολουνται και ζουνε απο αυτον οι οποιοι αρνουνται να συμβιβαστουν με το οτι οι καλες μερες που μας  εκλεβαν αερα πατερα περασαν και δεν ριχνουν καθολου τις τιμες τους???αζησα απο κοντα ''επαγγελματιες΄΄ του τουρισμου που ζουνε στον κοσμακη τους και συνεχιζουν τις αρπαχτες τους προσφεροντας χαλια η και καθολου υπηρεσιες σε πολυ υψηλα τιμες!!κι αρνουμενοι να αποδεχτουν οτι οι μερες της αρπαχτης τελεωσαν!!!και πολυ καλα κανει ο κοσμος και τους γυρναει την πλατη!!!κι εχουν τα μουτρα και κλαιγονται κιολας!!!αντιθετως καποιοι που τιμουν το επαγγελμα τους και προσφορες εκαναν και τιμες χαμηλωσαν..αλλα η πλειοψηφια δυστυχως αρνειται να προσαρμοστει και να χαμηλωσει τιμες!!επιμενει με το τσαμπουκα να μας τ αραξει..για αυτο και τρωνε μαυρο του σατανα!!!!κι ακομα εχει και χειροτερα ...αρα τελικος μηπως οι ιδιοι απο μεσα χτυπανε τον τουρισμο περισσοτερο???

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Στην τελευταία (όπως πάντα....) σειρά:

ECP_006.jpg

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ελα ρε γατο......με τον αντρεα?......λεμε οτι στα νειατα σου πρεπει να τα εδωσες ολα για την <<αλλαγη>>. πολλα ξενυχτια φιλε για αφισοκολληση ε? χαλαλι ρε γερο, αφου σε βολεψε το πασοκ, στ΄αρχιδια σου τωρα. θυμαζω τους ανθρωπους με αξιες, σαν εσενα ας πουμε.

Οι αφισοκολλήσεις είναι για ......... τους αφισοκολλητές.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Οι αφισοκολλήσεις είναι για ......... τους αφισοκολλητές.

σωστα.........εσυ ησαν απλα ενας οσφυοκαμπτης, ουτε για αφισολλητης δεν εκανες. παρολαυτα σε βολεψαν κι αυτο εχει σημασια.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εκλογες  :jerking: :jerking:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
μπραβο ρε φιλε, δεν πηγαν τζαμπα οι αφισοκολησεις και τα πλαστικα σημαιακια που κουναγες. χαιρομε οταν βλεπω ανθρωπους να κανουν πραξη τα ονειρα τους. ευγε γερο μου.
αν εισαι 45ρης παω στοιχημα οτι εχεις και φωτογραφιες του αντρεα ΜΕ τον Αντρέα στο σαλονι σου. ισως και του αειμνηστου μενιου κουτσογιωργα.

Αυτό είναι ευκολάκι...
Με το ΛΑΛΙΩΤΗ, τον ΠΕΤΣΟ και τον ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ έχεις??? :P

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Με τον Γιώργο Κατσιφάρα;
  :jerking: αυτος κοτζαμ υπουργος ητανε και δεν  εχει  μαντηλι  να κλαψει!  εσυ  τα  κονομησες  αν  και  απλο  λαμογιο!  (πρεπει να ησουνα στις συναλλαγες κατω  απ  το  τραπεζι  εσυ  καλος)  αληθεια  πως  αισθανεσε  τωρα  πια!  οτι  εχουν  ανταμιφθει οι κοποι  σου?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κόμματα, με φρου κι αρρώματα.
διαδηλώσης, πτώματα, μ' ανοιγμένα στόματα.
ψηφοδέλτια, σταύρωνα51 :2funny:
και όλη νύχτα καύλωνα.
στης βουλής τα έδρανα, αχ και εγώ να έκλανα.

δε μπορώ άλλο, θανάση
στα 25 έχω γεράσει,
δε μπορώ άλλο θανάση
κάνε στάση....

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
κόμματα, με φρου κι αρρώματα.
διαδηλώσης, πτώματα, μ' ανοιγμένα στόματα.
ψηφοδέλτια, σταύρωνα51 :2funny:
και όλη νύχτα καύλωνα.
στης βουλής τα έδρανα, αχ και εγώ να έκλανα.

δε μπορώ άλλο, θανάση
στα 25 έχω γεράσει,
δε μπορώ άλλο θανάση
κάνε στάση....

ΤΖΙΜΑΚΟΣ!!! :grin:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
  :jerking: αυτος κοτζαμ υπουργος ητανε και δεν  εχει  μαντηλι  να κλαψει!  εσυ  τα  κονομησες  αν  και  απλο  λαμογιο!  (πρεπει να ησουνα στις συναλλαγες κατω  απ  το  τραπεζι  εσυ  καλος)  αληθεια  πως  αισθανεσε  τωρα  πια!  οτι  εχουν  ανταμιφθει οι κοποι  σου?

και βεβαια εχουν ανταμιφθει οι κοποι του. αφου τον πληρωνει ο ελληνας φορολογουμενος για να ειναι ολη μερα στο bourdela.com δεν πηγε χαμενο το τρεξιμο, οι αφισοκολλησεις, τα πλαστικα σημαιακια. νταξη εχει λιγο προβλημα στη μεση απο το πολυ σκυψιμο αλλα βολευτικε και αυτο εχει σημασια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom