You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mην χτυπάτε τον τουρισμό ρε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 940
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
φαντάζομαι ότι θα έχεις και φωτό αγκαλίτσα με τον Ακη σαυρούκο ...
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
ελα ρε γατο......με τον αντρεα?......λεμε οτι στα νειατα σου πρεπει να τα εδωσες ολα για την <<αλλαγη>>. πολλα ξενυχτια φιλε για αφισοκολληση ε? χαλαλι ρε γερο, αφου σε βολεψε το πασοκ, στ΄αρχιδια σου τωρα. θυμαζω τους ανθρωπους με αξιες, σαν εσενα ας πουμε.
μαγκες καθοτι αρτι αφιχθης απο πολυ ημερες διακοπες δεν εχω παρακολουθησει ολο το θρεντακι..αλλα βλεποντας τον τιτλο και ζωντας σε περιοδο κρισης διακοπες σε καποιο κυκλαδονησι μου γεννιεται ευλογα το εξης ερωτημα:τελικα ποιος χτυπαει τον τουρισμο??μηπως η πλειοψηφεια αυτων που ασχολουνται και ζουνε απο αυτον οι οποιοι αρνουνται να συμβιβαστουν με το οτι οι καλες μερες που μας εκλεβαν αερα πατερα περασαν και δεν ριχνουν καθολου τις τιμες τους???αζησα απο κοντα ''επαγγελματιες΄΄ του τουρισμου που ζουνε στον κοσμακη τους και συνεχιζουν τις αρπαχτες τους προσφεροντας χαλια η και καθολου υπηρεσιες σε πολυ υψηλα τιμες!!κι αρνουμενοι να αποδεχτουν οτι οι μερες της αρπαχτης τελεωσαν!!!και πολυ καλα κανει ο κοσμος και τους γυρναει την πλατη!!!κι εχουν τα μουτρα και κλαιγονται κιολας!!!αντιθετως καποιοι που τιμουν το επαγγελμα τους και προσφορες εκαναν και τιμες χαμηλωσαν..αλλα η πλειοψηφια δυστυχως αρνειται να προσαρμοστει και να χαμηλωσει τιμες!!επιμενει με το τσαμπουκα να μας τ αραξει..για αυτο και τρωνε μαυρο του σατανα!!!!κι ακομα εχει και χειροτερα ...αρα τελικος μηπως οι ιδιοι απο μεσα χτυπανε τον τουρισμο περισσοτερο???
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Στην τελευταία (όπως πάντα....) σειρά:
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
ελα ρε γατο......με τον αντρεα?......λεμε οτι στα νειατα σου πρεπει να τα εδωσες ολα για την <<αλλαγη>>. πολλα ξενυχτια φιλε για αφισοκολληση ε? χαλαλι ρε γερο, αφου σε βολεψε το πασοκ, στ΄αρχιδια σου τωρα. θυμαζω τους ανθρωπους με αξιες, σαν εσενα ας πουμε.
Οι αφισοκολλήσεις είναι για ......... τους αφισοκολλητές.
Επισκέπτης
Στην τελευταία (όπως πάντα....) σειρά:
Mάντεψε με ποιον έχω εγώ..
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Οι αφισοκολλήσεις είναι για ......... τους αφισοκολλητές.
σωστα.........εσυ ησαν απλα ενας οσφυοκαμπτης, ουτε για αφισολλητης δεν εκανες. παρολαυτα σε βολεψαν κι αυτο εχει σημασια.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Επισκέπτης
Οι επόμενες εκλογές[ΕΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ]θα γίνουν με ΛΙΣΤΑ!!
Επισκέπτης
Με τον Γιώργο Κατσιφάρα;
Τσου..
Λάθος παράταξη.
Να σε βοηθήσω λίγο:
Περίπου στο ύψος του γκάμπα κι αν ανεβάσω τη φωτό,παίζει να πέσει το site
μπραβο ρε φιλε, δεν πηγαν τζαμπα οι αφισοκολησεις και τα πλαστικα σημαιακια που κουναγες. χαιρομε οταν βλεπω ανθρωπους να κανουν πραξη τα ονειρα τους. ευγε γερο μου.
αν εισαι 45ρης παω στοιχημα οτι εχεις και φωτογραφιες του αντρεα ΜΕ τον Αντρέα στο σαλονι σου. ισως και του αειμνηστου μενιου κουτσογιωργα.
Αυτό είναι ευκολάκι...
Με το ΛΑΛΙΩΤΗ, τον ΠΕΤΣΟ και τον ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ έχεις???
Επισκέπτης
Σενιο το πουκαμισακι.Στην τελευταία (όπως πάντα....) σειρά:
Καμμια με ζιβαγκο και τσιμπουκι παιζει?
αυτος κοτζαμ υπουργος ητανε και δεν εχει μαντηλι να κλαψει! εσυ τα κονομησες αν και απλο λαμογιο! (πρεπει να ησουνα στις συναλλαγες κατω απ το τραπεζι εσυ καλος) αληθεια πως αισθανεσε τωρα πια! οτι εχουν ανταμιφθει οι κοποι σου?Με τον Γιώργο Κατσιφάρα;
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
κόμματα, με φρου κι αρρώματα.Εκλογες
διαδηλώσης, πτώματα, μ' ανοιγμένα στόματα.
ψηφοδέλτια, σταύρωνα51
και όλη νύχτα καύλωνα.
στης βουλής τα έδρανα, αχ και εγώ να έκλανα.
δε μπορώ άλλο, θανάση
στα 25 έχω γεράσει,
δε μπορώ άλλο θανάση
κάνε στάση....
κόμματα, με φρου κι αρρώματα.
διαδηλώσης, πτώματα, μ' ανοιγμένα στόματα.
ψηφοδέλτια, σταύρωνα51
και όλη νύχτα καύλωνα.
στης βουλής τα έδρανα, αχ και εγώ να έκλανα.
δε μπορώ άλλο, θανάση
στα 25 έχω γεράσει,
δε μπορώ άλλο θανάση
κάνε στάση....
ΤΖΙΜΑΚΟΣ!!!
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
αυτος κοτζαμ υπουργος ητανε και δεν εχει μαντηλι να κλαψει! εσυ τα κονομησες αν και απλο λαμογιο! (πρεπει να ησουνα στις συναλλαγες κατω απ το τραπεζι εσυ καλος) αληθεια πως αισθανεσε τωρα πια! οτι εχουν ανταμιφθει οι κοποι σου?
και βεβαια εχουν ανταμιφθει οι κοποι του. αφου τον πληρωνει ο ελληνας φορολογουμενος για να ειναι ολη μερα στο bourdela.com δεν πηγε χαμενο το τρεξιμο, οι αφισοκολλησεις, τα πλαστικα σημαιακια. νταξη εχει λιγο προβλημα στη μεση απο το πολυ σκυψιμο αλλα βολευτικε και αυτο εχει σημασια
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 852
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 119
- Εμφανίσεις