Graigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
Αυτό που έχεις κοινό (που έχουμε όλοι) είναι η ανήθικη επίθεση που γίνεται στην ατομική περιουσία και στο ατομικό εισόδημα του καθενός.
Το έχω ξαναπεί: Το κράτος αιμοραγεί. Μόνο τις τρύπες να κλείσουν φτάνει. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού. Παπάρια μάντολες!!!
Βρίσκεις καμιά συνέχεια στη μείωση μισθών και συντάξεων(!) με κατακόρυφη αύξηση έμμεσων φόρων, απελευθέρωση επαγγελμάτων, αύξηση τιμολογίων ΔΕΗ και λοιπών ΔΕΚΟ?
Ο στόχος κατάλαβέ το είναι: εξαθλίωση, πόνος και απαξίωση όλων. Για να αγοράσουμε στη ξεφτίλα όταν έρθει η ώρα.
Τι στοίχημα βάζεις ότι η τελική κατάληξη αυτή θα είναι? Και θα αρχίσουν σε 1-2 χρόνια να έρχονται οι ξένοι "επενδυτές" που θα μας σώσουν? Και θα σου δίνουν και δουλειά (των 400€ βέβαια αλλά ευχαριστημένος θα είσαι) και θα βγάλουν πάλι μύρια στο κεφάλι όλων μας?
Η μεγαλύτερη αναδιανομή εισοδήματος ήταν το 2000 με το χρηματιστήριο νομίζεις?
Δεν έχεις δει ακόμα αυτήν του 2013!!!!
Για να περάσει όμως πρέπει να σε διχάσουν πρώτα. Μια και αναφέρθηκες σε αμερικανάκια, ο Κίσιγκερ δεν είχε πει "ο μόνος τρόπος να νικήσεις τους Έλληνες είναι να τους διχάσεις"?
τυχαίο? δεν νομίζω.....
Συμφωνώ 1000% με τα παραπάνω και σχεδόν με όλα έχει πει επι του θέματος ο Τύπος. Οι επιτελείς έχουν ανατρέψει κάθε έννοια οικονομικής θεωρίας και ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, δεν είναι αδαείς, πρωτοετής Οικονομικών δεν θα έκανε τέτοιο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΙΝΗΣΕΩΝ. Άρα είναι μελετημένο για να μην δώσει ουτε κατα διάνοια βέλιστα αποτελέσματα (για εμας-τη χώρα).
Δεν μπορεί με το πρόσχημα βελτίωσης ενός μικρού ποσοστού του Ακαθάρισστου Εθνικού Προιοντος να βουλιάξεις όλο το Εθνικά παραγόμενο Προιόν σταματώντας βιαια την οικονομική δραστηριότητα ή υποτιμώντας την αξία της.
Δεν μπορεί να αθετείς κοινωνικά συμβόλαια (ασφαλιστικό, συντάξεις) διαρξειας 35 και βάλε ετών όταν ερθει ή σειρά σου ως κράτος να τηρήσεις τα συμφωνηθέντα (καλώς ή κακώς), ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ δηλαδη ως κράτος και μάλιστα να μην τηρέις την πλευρά σου της συμφωνίας όταν το άλλο μέρος (βλ. συνταξιουχοι) έχουν ήδη πλήρώσει-εξοφλησει και δεν έχουν δυνατότητα υπαναχώρησης ή μη συναψης συμφωνίας καν.
Δεν είμαι συνταξιούχος αλλα αυτο που γίνεται με τις συντάξεις είναι η μεγαλύτερη ΑΤΙΜΙΑ που θε μπορούσε το κράτος να κάνει και ισώς ο μοναδικός λόγος για να έπεφτε αυριο αυτή η οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση..