erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
και εγω προσπαθω να παρκαρω στη θεση τηςΜοναχοφαη.......Τοσεs θεσειs , για παρκινγκ ειχε , αλλα ο καθεναs την παρτη του κοιταει ;)
και εγω προσπαθω να παρκαρω στη θεση της
αλλα μου εχει κατεβασμενη τη μπαρα![]()
Πάει ενας τυπος σ ενα μπαρ , παραγγελνει ενα ουισκι,το πινει και το φτυνει αμεσωσ στο πατωμα
Δευτερο ποτο ξανα το ιδιο σκηνικο
Ο μπαρμαν τον ρωτα γιατι το φτυνει στο πατωμα
Ακου φιλαρακι του λεει ο τυπος ειμαι φορτηγατζης και ημουν με τη νταλικα σ ενα στενο τουνελ
Απ την αντιθετη κατευθυνση ερχοταν αλλη νταλικα.
Του ψωναζω του μαλακα δε χωράς να περασεις,μου απανταει αν χωρεσω θα μου πάρεις μια πιπα?
Οδηγάρα ο πούστης
Απορια νουμερο δυο......Αν δεν τηs χαλαγε το χατηρι και τηs εκανε τον ταριφα........θα του τολεγε ποτε ????
Πάει ενας τυπος σ ενα μπαρ , παραγγελνει ενα ουισκι,το πινει και το φτυνει αμεσωσ στο πατωμα
Ακου φιλαρακι του λεει ο τυπος ειμαι φορτηγατζης και ημουν με τη νταλικα σ ενα στενο τουνελ
Του ψωναζω του μαλακα δε χωράς να περασεις,μου απανταει αν χωρεσω θα μου πάρεις μια πιπα?
Οδηγάρα ο πούστης
Όχι καλέ,κανονικό μέγεθος είναι η μπάλα.......
Ίσως να φταίει ότι πριν πάω,είχα φάει ένα κομμάτι γαλακτομπούρεκο.......λέτε να είχε σχέση?![]()
![]()
Ναι και φαντάσου ξεκίνησα με 8 στα 10.........Αφού και εγώ ο ίδιος με.....Η κωλοφαρδία σου δεν έχει όρια ρε χριστιανέ μου....
![]()
![]()
![]()
14 στα 20 τρίποντα?
Οδηγάρα ο πούστης
προσωπικη εκτιμησηΞεκινησε ηδη η ελεγχομενη σταθμευση
Απορια νουμερο δυο......Αν δεν τηs χαλαγε το χατηρι και τηs εκανε τον ταριφα........θα του τολεγε ποτε ????
Την ιδια υποθεση εργασιαs κανω κι εγω.....προσωπικη εκτιμηση
τωρα θα πηδιοταν μαζι του και θα τον φωναζε ψωλαρα![]()
εχουμε συνηθισει αντρες με μεγαλες πουτσες. Που δεν μας αφηνουν στον δρομο με δικαιολογιες. Και κυρίως που δεν μπλεκουν με κατιναριο που αφου φαει πουτσα και απαξια χαλιεται και βγαζει τελαλη . Στο χωριο μου τετοιες γκομενες τις λεμε σφουγγαριστρες. Δεν θα σχολιασω πως τις λενε σε ολα τα χωρια αν αμεσως μετα ζητουν λεφτα για να γαμηθουν. Μεγαλη κοπελα εισαι και ξερεις.Και τις παμε καροτσακι αντρες γυανικες. Καλή ωρα.
Χαχαχαχα,είσαι τύπος!!!!προσωπικη εκτιμηση
Πούτσα αράπικη είχες φάει για να κάνεις τέτοιο σερί.
![]()
Ναι και φαντάσου ξεκίνησα με 8 στα 10.........Αφού και εγώ ο ίδιος με.....![]()
![]()
Πάντως έχω "κωλόχερο".........αλλά σήμερα τα έβαζα με τρομερή άνεση.....
Εσύ χθες δεν της έλεγες να της βρεις πουτσαράδες γαμιάδες; Τώρα απαξιώνεις;
Kαθε βραδυ το λέει... στην προσευχη της![]()
προσωπικη εκτιμηση
Εσύ χθες δεν της έλεγες να της βρεις πουτσαράδες γαμιάδες; Τώρα απαξιώνεις;
Που ήσουν εσύ?......Χάθηκες.....Χαχαχαχα,είσαι τύπος!!!!
![]()
![]()
![]()