House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Στη θέση σου θα ανησυχούσα4. Ο Σπύρος είναι κολλητός μου.
Στη θέση σου θα ανησυχούσα4. Ο Σπύρος είναι κολλητός μου.
αφού δεν τα πιάνεις...
άστο να πάει στο διάολο![]()
Που λέει ότι του το είπε από το τηλέφωνο?Να εχει χαρη που του τοπε απ το τηλεφωνο.......Απο κοντα αν του τολεγε......................Απο κατι τετοια ζουν οι οδοντιατροι![]()
Γαλλακος σε πηδαει![]()
![]()
![]()
για πες πριν σε γαμησει ακαποτασε βαριέμαι βασικά,αλλά μπορείς να το πάρεις όπως θες
keep trolling ;)
για πες πριν σε γαμησει ακαποτα
του εκανες κανενα σπεσιαλ τσιμπουκι![]()
Καλως την...
ναι σφυριξεςεννοάς αν του φύσηξα την σφυρίχτρα?![]()
Μα,είσαι ο πιο σωστός απλά μου βγήκε το κυριούλης αντί να πω τζεντλεμάνης
Χωρίς πλάκα,κατάλαβες την φάση.
Τώρα αν έχουν συνηθήσει σε άντρες που τις πάνε "καροτσάκι" τι να πω... Πιο ωραίες επιλογές από μικροτσούτσουνους οι αγροίκοι,είναι αλήθεια...:p
οκ , ελα πιασ τον μου εσυ τοτε![]()
ρε μπας και είσαι εσύ ο μικροτσούτσουνος που λέει η τύπισα ?![]()
Εδω και τσακωμουs κανουνε μεσα απο F/B......τι να λεμε τωραΠου λέει ότι του το είπε από το τηλέφωνο?![]()
εχουμε συνηθισει αντρες με μεγαλες πουτσες. Που δεν μας αφηνουν στον δρομο με δικαιολογιες. Και κυρίως που δεν μπλεκουν με κατιναριο που αφου φαει πουτσα και απαξια χαλιεται και βγαζει τελαλη . Στο χωριο μου τετοιες γκομενες τις λεμε σφουγγαριστρες. Δεν θα σχολιασω πως τις λενε σε ολα τα χωρια αν αμεσως μετα ζητουν λεφτα για να γαμηθουν. Μεγαλη κοπελα εισαι και ξερεις.Και τις παμε καροτσακι αντρες γυανικες. Καλή ωρα.
σουτ τωρα εχουμε ξεμαλλιασμαεγω εσενα βλεπω εδω μεσα παντως με φουλ ενδιαφερον ...
κοβεις αντιδρασεις ....μην ντρεπεσαι πες το , δεν σε ξερει κανεις ουτως η αλλως ;)
Ποιος αρχισε τις κακιούλες ειπαμε?εχουμε συνηθισει αντρες με μεγαλες πουτσες. Που δεν μας αφηνουν στον δρομο με δικαιολογιες. Και κυρίως που δεν μπλεκουν με κατιναριο που αφου φαει πουτσα και απαξια χαλιεται και βγαζει τελαλη . Στο χωριο μου τετοιες γκομενες τις λεμε σφουγγαριστρες. Δεν θα σχολιασω πως τις λενε σε ολα τα χωρια αν αμεσως μετα ζητουν λεφτα για να γαμηθουν. Μεγαλη κοπελα εισαι και ξερεις.Και τις παμε καροτσακι αντρες γυανικες. Καλή ωρα.
τσοντα τσοντα21.400 ευρόπουλα σε έναν τροφοδότη λογαριασμό, τον μοναδικό που έχει μεινει στην Ελλάδα και θα τον χειρίζομαι από κάτω.
857 ευρώ κέρδος στο ξεκίνημα του trade/
158 ευρώ το μεροκάματο σήμερα.
Νομίζω πως είναι αρκετά για να καλύπτουν την οικογένεια εδώ.
Χρωστάω στον ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ μια φωτογραφία με τις λίρες κι ένα κατομπαλο που να γράφει πάνω
ΠΑΡΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΕ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()