Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μα,είσαι ο πιο σωστός απλά μου βγήκε το κυριούλης αντί να πω τζεντλεμάνης :)

Χωρίς πλάκα,κατάλαβες την φάση.

Τώρα αν έχουν συνηθήσει σε άντρες που τις πάνε "καροτσάκι" τι να πω... Πιο ωραίες επιλογές από μικροτσούτσουνους οι αγροίκοι,είναι αλήθεια...:p

εχουμε συνηθισει αντρες με μεγαλες πουτσες. Που δεν μας αφηνουν στον δρομο με δικαιολογιες. Και κυρίως που δεν μπλεκουν με κατιναριο που αφου φαει πουτσα και απαξια χαλιεται και βγαζει τελαλη . Στο χωριο μου τετοιες γκομενες τις λεμε σφουγγαριστρες. Δεν θα σχολιασω πως τις λενε σε ολα τα χωρια αν αμεσως μετα ζητουν λεφτα για να γαμηθουν. Μεγαλη κοπελα εισαι και ξερεις.Και τις παμε καροτσακι αντρες γυανικες. Καλή ωρα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.456
Πόντοι
12.756
ρε μπας και είσαι εσύ ο μικροτσούτσουνος που λέει η τύπισα ?  :zfuck:

εγω εσενα βλεπω εδω μεσα παντως με φουλ ενδιαφερον ... :sunglasses:

κοβεις αντιδρασεις ....μην ντρεπεσαι πες το , δεν σε ξερει κανεις ουτως η αλλως  ;)

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
εχουμε συνηθισει αντρες με μεγαλες πουτσες. Που δεν μας αφηνουν στον δρομο με δικαιολογιες. Και κυρίως που δεν μπλεκουν με κατιναριο που αφου φαει πουτσα και απαξια χαλιεται και βγαζει τελαλη . Στο χωριο μου τετοιες γκομενες τις λεμε σφουγγαριστρες. Δεν θα σχολιασω πως τις λενε σε ολα τα χωρια αν αμεσως μετα ζητουν λεφτα για να γαμηθουν. Μεγαλη κοπελα εισαι και ξερεις.Και τις παμε καροτσακι αντρες γυανικες. Καλή ωρα.

tl;dr

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ποιος αρχισε τις κακιούλες ειπαμε?  :birdman:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
  21.400 ευρόπουλα σε έναν τροφοδότη λογαριασμό, τον μοναδικό που έχει μεινει στην Ελλάδα και θα τον χειρίζομαι από κάτω.

857 ευρώ κέρδος στο ξεκίνημα του trade/

158 ευρώ το μεροκάματο σήμερα.

Νομίζω πως είναι αρκετά για να καλύπτουν την οικογένεια εδώ.

Χρωστάω στον ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ μια φωτογραφία με τις λίρες κι ένα κατομπαλο που να γράφει πάνω

ΠΑΡΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΕ!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• angelo.PNG
    angelo.PNG
    110,6 KB · Εμφανίσεις: 35

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
  21.400 ευρόπουλα σε έναν τροφοδότη λογαριασμό, τον μοναδικό που έχει μεινει στην Ελλάδα και θα τον χειρίζομαι από κάτω.

857 ευρώ κέρδος στο ξεκίνημα του trade/

158 ευρώ το μεροκάματο σήμερα.

Νομίζω πως είναι αρκετά για να καλύπτουν την οικογένεια εδώ.

Χρωστάω στον ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ μια φωτογραφία με τις λίρες κι ένα κατομπαλο που να γράφει πάνω

ΠΑΡΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΕ!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τσοντα τσοντα :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom