Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
κοιτα να δεις παλιοπουστα αλεκουκο θα σου πω κατι κοιτα να συνελθεις γιατι οτι και να ειδες απο αυτην την παλιο πουτανα δεν εξιζει το κοπο αλλα θα μου πεις και συ ενα γαμημενο αρρωστακι εισαι που να συνελθεις απο την τρελα σου
Την γνωριζεις τύπε?
Γιατι δεν με ενημερωνεις να ξερω τι με περιμενει?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.763
Πόντοι
6.035
κοιτα να δεις παλιοπουστα αλεκουκο θα σου πω κατι κοιτα να συνελθεις γιατι οτι και να ειδες απο αυτην την παλιο πουτανα δεν εξιζει το κοπο αλλα θα μου πεις και συ ενα γαμημενο αρρωστακι εισαι που να συνελθεις απο την τρελα σου
:huh:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Καλό ταξίδι. Αντε μπραβο.

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
ποσα πληρωσες ρε πουστρακι αλεκουκο για να γαμησεις αυτο το σιχαμενο πορνιδιο σου την nimertis ;

κοιτα εγω εχω ενα αλφα κομποδεμα αυτη τη στιγμη και οφειλω να πληροφορησω την εν λογω πουτανα
οτι για ενα τετοιο τσουλακι μπορει και να εδινα ενα καλο ποσο αλλα πριν φυγω για εξωτερικο φυσικα..
εξαλλου ειναι τοσο πουτανα που ανετα θα κατσει σε καποιον με μια καλη προσφορα ειτε ειναι μικροψωλης ειτε μεγαλοψωλης ειτε αγγουροπνιχτης σαν και σενα
ακους εκει η τελειωμενη να καθεται να κριτικαρει την ορθογραφια και τον τροπο εκφρασης  (θα μου πεις που ξερει αυτη η αδαης αυτη η ασχετη τι γνωσεις εχω εγω)
αμα σταξει κανεις το χιλιαρικο εκφυλοπουτανο μου καλο nimertis ολους ανω των 80 ποντων θα τους βλεπεις ε ;
σε λεω nimertis παντα ειχα μια φαντασιωση να γαμησω και συγκεκριμενα να ξεκωλιασω μια εκφυλη πουτανα που βριζει ανελεητα τους αντρες ακομα και μια τετοια τελειωμενη που τολμαει να τους λεει και μικροτσουτσουνους
λεει τιποτα εσυ που το δοκιμασες το τσουλι του απωπατου η μετριοτατη;

Πόσο τρόμπας  :2funny: Έλα γράψε και άλλα  :boobies:
Το παραλήρημα ενός μαλάκα,θα γίνει ωραίος μονόλογος.

Αλλά γιατί πουστράκι ο Άλεξ? Σου πήδηξε καμμιά γυναίκα? Η' τεστάρεις μήπως σου κάνει να ψυχικό? :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πόσο τρόμπας  :2funny: Έλα γράψε και άλλα  :boobies:
Το παραλήρημα ενός μαλάκα,θα γίνει ωραίος μονόλογος.

Αλλά γιατί πουστράκι ο Άλεξ? Σου πήδηξε καμμιά γυναίκα? Η' τεστάρεις μήπως σου κάνει να ψυχικό? :think:
Δεν μπορει να γραψει πλεον άλλα καλό μου...
Επιλήφθηκε η διοικηση... :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ποσα πληρωσες ρε πουστρακι αλεκουκο για να γαμησεις αυτο το σιχαμενο πορνιδιο σου την nimertis ;

κοιτα εγω εχω ενα αλφα κομποδεμα αυτη τη στιγμη και οφειλω να πληροφορησω την εν λογω πουτανα
οτι για ενα τετοιο τσουλακι μπορει και να εδινα ενα καλο ποσο αλλα πριν φυγω για εξωτερικο φυσικα..
εξαλλου ειναι τοσο πουτανα που ανετα θα κατσει σε καποιον με μια καλη προσφορα ειτε ειναι μικροψωλης ειτε μεγαλοψωλης ειτε αγγουροπνιχτης σαν και σενα
ακους εκει η τελειωμενη να καθεται να κριτικαρει την ορθογραφια και τον τροπο εκφρασης  (θα μου πεις που ξερει αυτη η αδαης αυτη η ασχετη τι γνωσεις εχω εγω)
αμα σταξει κανεις το χιλιαρικο εκφυλοπουτανο μου καλο nimertis ολους ανω των 80 ποντων θα τους βλεπεις ε ;
σε λεω nimertis παντα ειχα μια φαντασιωση να γαμησω και συγκεκριμενα να ξεκωλιασω μια εκφυλη πουτανα που βριζει ανελεητα τους αντρες ακομα και μια τετοια τελειωμενη που τολμαει να τους λεει και μικροτσουτσουνους
λεει τιποτα εσυ που το δοκιμασες το τσουλι του απωπατου η μετριοτατη;
il diario de un loco.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom