Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ετσι βαλτη στη θεση της οπως της αρμοζει αλλωστε που εχει και το θρασος να θελει μηχανη. Λεωφορειο και πολυ της παει.

αυτο που με τρελαινει ειναι οτι ολοι επιμενετε οταν αναφερεστε στο nickname erinal στο γενος θηλυκο!!
και που το ξες ρε φιλοσοφε ,γκουρου του site οτι ειναι θηλυκο και δεν σε δουλευει κανενας πουστης ρε ξεφτερι;
θες να μας πεις δηλαδη οτι εμπιστευεσαι nicknames και συνομιλιες με αγνωστους μεσω ιντερνετ οσο αφορα την αξιοπιστια τους;
ρε φιλε μην με απογοητευεις τοσο και συ
τι δηλαδη στον τελειωμενο τον αλεκουκο θες να μοιασεις ;

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
μοναχα αυτοκινητο οδηγω φιλε !!!
δεν θα εμπαινα ποτε στον κοπο να διακυνδινευσω την πολυτιμη ζωη μου για να οδηγησω αυτην μαλακια που λεγεται μηχανη η μηχανακι
και ειδικα για να εντυπωσιασω τις γυναικες οπως κανουν πολυ
γιαυτο ολοι οι μηχανολατρεις του site τραβατε στον καιαδα!!!

εδώ μας τα χαλάς.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
δεν αντεξες τις μεσω τριτων (αντι -)παραθεσεις... :2funny:

ολα σταματουν εκει που αρχιζει ο Λακης

αυτο που με τρελαινει ειναι οτι ολοι επιμενετε οταν αναφερεστε στο nickname erinal στο γενος θυληκο!!
και που το ξες ρε φιλοσοφε ,γκουρου του site οτι ειναι θυληκο και δεν σε δουλευει κανενας πουστης ρε ξεφτερι;
θες να μας πεις δηλαδη οτι εμπιστευεσαι nicknames και συνομιλιες με αγνωστους μεσω ιντερνετ οσο αφορα την αξιοπιστια τους;
ρε φιλε μην με απογοητευεις τοσο και συ
τι δηλαδη στον τελειωμενο τον αλεκουκο θες να μοιασεις ;

σορρυ δασκαλε δεν ηθελα να σε απογοητευσω, νεανικη επιπολαιοτητα, καταλαβαινεις. Απολογουμαι.

Παντως με τον αλεκουκο δεν εισαι δικαιος δασκαλε. Ο ανθρωπος προσφερθηκε να κανει πισω για την καψουρα. Πρεπει να φανεις μεγαλοψυχος απεναντι του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Παντως με τον αλεκουκο δεν εισαι δικαιος δασκαλε. Ο ανθρωπος προσφερθηκε να κανει πισω για την καψουρα. Πρεπει να φανεις μεγαλοψυχος απεναντι του.
Tύπε, ενα πραγμα που σεβομαι απολυτα ειναι η καψουρα.
Την εχω ζησει μεχρι τρέλας και δεν αντεχεται.
Με αυτα δεν παιζουν.

Επισκέπτης

στα χαλαω δεν στα χαλαω κοπελια η κοπελι η οτι αλλο μπορει να εισαι
σαν την ασφαλεια και την ανεση της αυτοκινηταρας μου δεν εχει και αμα θεσ εσυ τραβα στις μηχανες
νταξει για να μην ειμαι πολυ κακος το παιρνω πισω αυτο για τον καιαδα και τους μηχανοβιους
γιατι νταξει γουστα ειναι αυτα ο καθενας οτι του αρεσει μπορει να το υποστηριζει (πχ καποιες πουσταρες σαν τον αλεξ71 μπορει να προτιμουν ποδηλατα χωρις σελα για να εχουν ηδονικα ταξιδια)
αλλα εγω ειμαι καθαρα του αυτοκινητου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σαν την ασφαλεια και την ανεση της αυτοκινηταρας μου δεν εχει και αμα θεσ εσυ τραβα στις μηχανες
νταξει για να μην ειμαι πολυ κακος το παιρνω πισω αυτο για τον καιαδα και τους μηχανοβιους
γιατι νταξει γουστα ειναι αυτα ο καθενας οτι του αρεσει μπορει να το υποστηριζει (πχ καποιες πουσταρες σαν τον αλεξ71 μπορει να προτιμουν ποδηλατα χωρις σελα για να εχουν ηδονικα ταξιδια)

απο οσο βλεπω για την νιμερτις εισαι σιγουρος οτι ειναι κοριτσακι για την μαντοκα σχεδον για μενα ομως δεν βαζεις και στοιχημα ετσι; χαχαχαχαχααχχαχααχχα

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
απο οσο βλεπω για την νιμερτις εισαι σιγουρος οτι ειναι κοριτσακι για την μαντοκα σχεδον για μενα ομως δεν βαζεις και στοιχημα ετσι; χαχαχαχαχααχχαχααχχα
τι γελας μωρη ηλιθια

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
η θεωρία του δογματος λοπεζ ψιλομπαζει..

τι λέει το δόγμα λοπέζ;

Η βόλτα με την μηχανή είναι επίγειος παράδεισος ρε. Αν φοβάσαι μένεις και σπίτι σου ξέρω ΄γω. όπως και να ΄χει αξίζει το ρίσκο.  :grin:

Επισκέπτης
ολα σταματουν εκει που αρχιζει ο Λακης

σορρυ δασκαλε δεν ηθελα να σε απογοητευσω, νεανικη επιπολαιοτητα, καταλαβαινεις. Απολογουμαι.

εσυ πολυ ειρωνικο-διδσκαλιστικο υφακι εχεις ρε πειρασμε να πουμε
πουτσες στα αυτια και στα ματια εχεις και συ να πουμε q
αφου βλεπεις αντιμετωπιζω τα πουτανακια σαν την nimertis με το καταλληλο επιπεδο που τους αξιζει
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.......
οσο για την προσφορα του αλεξακη  δεν ισχυει γιατι πολυ απλα δεν ειμαι καψουρης ουτε ειμαι ο τυπος που εφαγε απογοητευση απο την nimertis
αν ημουν στην θεση του θα την εσπαγα στο ξυλο την καριολα αν με εριχνε τετοια προσβολη με αυτον τον χυδαιο της τροπο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ευχαριστω, δεν ενδιαφερθηκα, δεν απαντησες ομως...
Οταν υπαρξει κατι ανακοινωσιμο, θα το κανουμε κι εγω κι εκεινη μαζι.
Και ισως με ανοιγμα ιδιαιτερου θρεντ.

Επισκέπτης

ουτε για την μαντοκα μπορει να ξερω σιγουρα ουτε για την nimertis
.... αλλα κατσε..... για την nimertis μας διαβεβαιωσε ο αντρακλας που της τα εσκασε , αυτος ο μουσωνας του αντρισμου που λεγεται αλεξ71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μπράβο madokara μου !!!! Μπράβο madokolara μου !!! Μπράβο το κορίτσι !!! Τί κορίτσι είναι αυτό καλέ;
ααααχ αααααχ αχ  :kissass:
θυσία να γίνεις για να κάνεις έναν νέο άνθρωπο ξανά ευτυχισμένο
Φαντασου να ησουν και σιγουρος για την Μαντοκα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom