You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μικραίνει το μήκος της πούτσας όταν παχαίνουμε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα eroklis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 185
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Εκγύμναση τι εννοείς; Κοιλιακούς & διάδρομο ή φουλ σετ όργανα, βάρη κλπ στο γυμναστήριο;
για την περιπτωση που αναφερει ο φιλος μας αρκει ενα χαλαρο περματημα 1 ωρας καθε μερα.μετα σιγα σιγα μπορει να προχωρησει σε πιο ιδιαιτερες διαδικασιες για εναν παχυσαρκο που δεν εχει ιδεα απο εκγυμναση , οπως αυτα που αναφερεις.
paperscore
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η αερόβια άσκηση, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για σύσφιξη και χάσιμο του λίπους.Εκγύμναση τι εννοείς; Κοιλιακούς & διάδρομο ή φουλ σετ όργανα, βάρη κλπ στο γυμναστήριο;
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Το έχω ψάξει το θέμα, δε παίζει να μην υπάρξει χαλάρωση.
Η μαλακία είναι πως, όπως και να το κάνουμε, σαν χοντρός στον πούτσο μου, εμφανίζομαι στην παραλία για παράδειγμα, απλά έχω μεγάλη κοιλιά. Όμως αν η κοιλιά κρέμεται σαν γυναικείο βυζί σαραντάχρονης γυναίκας, θα γίνεις αντικείμενο χλευασμού.
Οπότε αναγκαστικά εγχείριση. Κύριοι, πληρώνω τα λάθη του παρελθόντος. Ο ψυχολόγος μου λέει πως δε φταίω εγώ βέβαια, αλλά μάλλον είναι από αυτούς, τους Φροϋδικούς που κατηγορούν τις μάνες συνέχεια χαχαχαχαχαχα.
Η μαλακία είναι πως, όπως και να το κάνουμε, σαν χοντρός στον πούτσο μου, εμφανίζομαι στην παραλία για παράδειγμα, απλά έχω μεγάλη κοιλιά. Όμως αν η κοιλιά κρέμεται σαν γυναικείο βυζί σαραντάχρονης γυναίκας, θα γίνεις αντικείμενο χλευασμού.
Οπότε αναγκαστικά εγχείριση. Κύριοι, πληρώνω τα λάθη του παρελθόντος. Ο ψυχολόγος μου λέει πως δε φταίω εγώ βέβαια, αλλά μάλλον είναι από αυτούς, τους Φροϋδικούς που κατηγορούν τις μάνες συνέχεια χαχαχαχαχαχα.
rouKoun13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 62
- Πόντοι
- 16
δεν θελω να κανω τον ψυχολογο αλλα επεδη διαβασα και αλλα ποστ σου σε αλλο θρεντ γτ δεν αλλαζεις τον εαυτο σου??εννοω οτι αφου σου δημιουργει ανασφαλειες γτ δεν βαζεις στοχο ας πουμε στο 2012 να αλλαξεις και να γινεις οπως θες?Ρε παιδιά, εγώ που είμαι πλέον στην τρίτη δεκαετία μου, αν χάσω τόσα κιλά, η κοιλιά μου θα κρεμάσει και θα φτάσει μέχρι τα γόνατα. Μετά θα θέλω εγχειρίσεις κλπ. Δεν είναι εύκολα πράγματα. Ήδη δηλαδή με κάποια κιλά που είχα χάσει έχει κρεμάσει η κοιλιά μου. Πλέον ως και στις πουτάνες ψιλοντρέπομαι να εμφανίζομαι γυμνός.
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Γράφεις με τον τρόπο που θα μίλαγε ο γνωστός Σαολίν της τηλεοπτικής σειράς, "ακολούθησε το φως μέσα σου, φτιάξε μόνος σου το μονοπάτι της ζωής σου, αγνάντευε τη ζωή από εκεί που εσύ θες".δεν θελω να κανω τον ψυχολογο αλλα επεδη διαβασα και αλλα ποστ σου σε αλλο θρεντ γτ δεν αλλαζεις τον εαυτο σου??εννοω οτι αφου σου δημιουργει ανασφαλειες γτ δεν βαζεις στοχο ας πουμε στο 2012 να αλλαξεις και να γινεις οπως θες?
Αν ήταν έτσι εύκολα τα πράγματα αδερφέ, θα είχαμε λύσει όλοι τα προβλήματά μας. Δυστυχώς η γαμιόλα η ζωή είναι πιο δύσκολη.
Υ.Γ. Μου θυμίζει το ποίημα του Σεφέρη που λέει "πήραμε τη ζωή μας λάθος κι αλλάξαμε ζωή". Δε μας λέει βέβαια ο καριόλης πως την άλλαξαν τη ζωή. Απλά το αναφέρει. Λες και γίνεται στην πραγματικότητα.
rouKoun13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 62
- Πόντοι
- 16
Οντως ακουστηκα σαν γεροντας!! παντως ελπιζω μν παρεξηγηθηκες καλοπροαιρετα σχολιασα!Γράφεις με τον τρόπο που θα μίλαγε ο γνωστός Σαολίν της τηλεοπτικής σειράς, "ακολούθησε το φως μέσα σου, φτιάξε μόνος σου το μονοπάτι της ζωής σου, αγνάντευε τη ζωή από εκεί που εσύ θες".
Αν ήταν έτσι εύκολα τα πράγματα αδερφέ, θα είχαμε λύσει όλοι τα προβλήματά μας. Δυστυχώς η γαμιόλα η ζωή είναι πιο δύσκολη.
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Όχι φιλαράκι χαλαρά, δε τρέχει τίποτα. Είπα και εγώ ένα αστείο για να περνάει και η ώρα.Οντως ακουστηκα σαν γεροντας!! παντως ελπιζω μν παρεξηγηθηκες καλοπροαιρετα σχολιασα!
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ρε παιδιά, εγώ που είμαι πλέον στην τρίτη δεκαετία μου, αν χάσω τόσα κιλά, η κοιλιά μου θα κρεμάσει και θα φτάσει μέχρι τα γόνατα. Μετά θα θέλω εγχειρίσεις κλπ. Δεν είναι εύκολα πράγματα. Ήδη δηλαδή με κάποια κιλά που είχα χάσει έχει κρεμάσει η κοιλιά μου. Πλέον ως και στις πουτάνες ψιλοντρέπομαι να εμφανίζομαι γυμνός.
Και εγώ έχω περάσει τα 30. Και έχασα 25 κιλά σε οκτώ μήνες. Δικαιολογίες και μαλακίες είναι είναι όλα αυτά που γράφεις. Τον ευατό σου κοροιδεύεις φίλε.
Μπορείς να αλλάξεις εύκολα. Αρκεί να το βάλεις πείσμα.
Θέλει και λίγο εγωισμό.
Δικαίωμα καθενός είναι να συμβιβαστεί με την εικόνα του κακομοίρογλου.
Αλλά είναι κρίμα όποιος το κάνει αυτό.
Επισκέπτης
Τι να πω ρε παιδιά! 17 γαμημένα κιλά πήρα στον κωλοστρατό, ο πούτσος μου δεν μίκρυνε ούτε χιλιοστό...
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Και δεν έχεις τοπική χαλάρωση; Η κοιλιά σου είναι κανονική χωρίς να κρέμεται καθόλου; Εμένα όπως είπα ήδη κρέμεται.Και εγώ έχω περάσει τα 30. Και έχασα 25 κιλά σε οκτώ μήνες. Δικαιολογίες και μαλακίες είναι είναι όλα αυτά που γράφεις. Τον ευατό σου κοροιδεύεις φίλε.
Μπορείς να αλλάξεις εύκολα. Αρκεί να το βάλεις πείσμα.
Θέλει και λίγο εγωισμό.
Δικαίωμα καθενός είναι να συμβιβαστεί με την εικόνα του κακομοίρογλου.
Αλλά είναι κρίμα όποιος το κάνει αυτό.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.014
- Πόντοι
- 25.467
Eγώ έχω παρατηρήσει ότι αν και είμαι σχεδόν σταθερός στα κιλά μου, ό λούτσος μου όσο περνάν τα χρόνια γίνεται πιο χοντρος.
Ε... άμα τον ταΐζετε καλά... είναι επακόλουθο.
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Από κατουρλόκαυλες πάντως πάω σούπερ !οταν ενας αντρας λεει οτι γαμαει σχετικα καλα και σχετικα συχνα
γαματα
ξερεις οτι στις γυναικες αμα παχυνουν μεγαλωνη το μουνι τους προσεξε το αυτο μην βρεθεις προ εκπληξεως
ειναι αντιστροφως αναλογο με εμας που ταν παχυνουμε μικραινει σε αυτες οταν αδυνατιζουν γινεται πολλη μικρο οποτε το νου σου
ειναι αντιστροφως αναλογο με εμας που ταν παχυνουμε μικραινει σε αυτες οταν αδυνατιζουν γινεται πολλη μικρο οποτε το νου σου
Επισκέπτης
Και τι δουλειά έχει το λίπος με το μέγεθος του κόλπου δλδ;ξερεις οτι στις γυναικες αμα παχυνουν μεγαλωνη το μουνι τους προσεξε το αυτο μην βρεθεις προ εκπληξεως
Απλά αν πρέπει να κάνεις στην άκρη τα πατσόκοιλα μέχρι να βρεις είσοδο, γάμα τα! Θα θες πούτσα 25 εκατοστών μπας και καταφέρεις τπτ.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ξερεις οτι στις γυναικες αμα παχυνουν μεγαλωνη το μουνι τους προσεξε το αυτο μην βρεθεις προ εκπληξεως
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 270
- Εμφανίσεις