Νέα

Μικραίνει το μήκος της πούτσας όταν παχαίνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eroklis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Εκγύμναση τι εννοείς; Κοιλιακούς & διάδρομο ή φουλ σετ όργανα, βάρη κλπ στο γυμναστήριο; :think:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Εκγύμναση τι εννοείς; Κοιλιακούς & διάδρομο ή φουλ σετ όργανα, βάρη κλπ στο γυμναστήριο; :think:

για την περιπτωση που αναφερει ο φιλος μας αρκει ενα χαλαρο περματημα 1 ωρας καθε μερα.μετα σιγα σιγα μπορει να προχωρησει σε πιο ιδιαιτερες διαδικασιες για εναν παχυσαρκο που δεν εχει ιδεα απο εκγυμναση , οπως αυτα που αναφερεις.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Για κάψιμο λίπους μετά το μισάωρο στο διάδρομο, συμφωνώ οτι η αερόβια γυμναστική είναι το ιδανικό. Για σύσφιξη αμφιβάλλω, αλλά δεν είμαι και ειδικός. :rolleyes:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Το έχω ψάξει το θέμα, δε παίζει να μην υπάρξει χαλάρωση.

Η μαλακία είναι πως, όπως και να το κάνουμε, σαν χοντρός στον πούτσο μου, εμφανίζομαι στην παραλία για παράδειγμα, απλά έχω μεγάλη κοιλιά. Όμως αν η κοιλιά κρέμεται σαν γυναικείο βυζί σαραντάχρονης γυναίκας, θα γίνεις αντικείμενο χλευασμού.

Οπότε αναγκαστικά εγχείριση. Κύριοι, πληρώνω τα λάθη του παρελθόντος. Ο ψυχολόγος μου λέει πως δε φταίω εγώ βέβαια, αλλά μάλλον είναι από αυτούς, τους Φροϋδικούς που κατηγορούν τις μάνες συνέχεια χαχαχαχαχαχα.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, εγώ που είμαι πλέον στην τρίτη δεκαετία μου, αν χάσω τόσα κιλά, η κοιλιά μου θα κρεμάσει και θα φτάσει μέχρι τα γόνατα. Μετά θα θέλω εγχειρίσεις κλπ. Δεν είναι εύκολα πράγματα. Ήδη δηλαδή με κάποια κιλά που είχα χάσει έχει κρεμάσει η κοιλιά μου. Πλέον ως και στις πουτάνες ψιλοντρέπομαι να εμφανίζομαι γυμνός.
δεν θελω να κανω τον ψυχολογο αλλα επεδη διαβασα και αλλα ποστ σου σε αλλο θρεντ γτ δεν αλλαζεις τον εαυτο σου??εννοω οτι αφου σου δημιουργει ανασφαλειες γτ δεν βαζεις στοχο ας πουμε στο 2012 να αλλαξεις και να γινεις οπως θες?

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
δεν θελω να κανω τον ψυχολογο αλλα επεδη διαβασα και αλλα ποστ σου σε αλλο θρεντ γτ δεν αλλαζεις τον εαυτο σου??εννοω οτι αφου σου δημιουργει ανασφαλειες γτ δεν βαζεις στοχο ας πουμε στο 2012 να αλλαξεις και να γινεις οπως θες?
Γράφεις με τον τρόπο που θα μίλαγε ο γνωστός Σαολίν της τηλεοπτικής σειράς, "ακολούθησε το φως μέσα σου, φτιάξε μόνος σου το μονοπάτι της ζωής σου, αγνάντευε τη ζωή από εκεί που εσύ θες".

Αν ήταν έτσι εύκολα τα πράγματα αδερφέ, θα είχαμε λύσει όλοι τα προβλήματά μας. Δυστυχώς η γαμιόλα η ζωή είναι πιο δύσκολη.

Υ.Γ. Μου θυμίζει το ποίημα του Σεφέρη που λέει "πήραμε τη ζωή μας λάθος κι αλλάξαμε ζωή". Δε μας λέει βέβαια ο καριόλης πως την άλλαξαν τη ζωή. Απλά το αναφέρει. Λες και γίνεται στην πραγματικότητα.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Γράφεις με τον τρόπο που θα μίλαγε ο γνωστός Σαολίν της τηλεοπτικής σειράς, "ακολούθησε το φως μέσα σου, φτιάξε μόνος σου το μονοπάτι της ζωής σου, αγνάντευε τη ζωή από εκεί που εσύ θες".

Αν ήταν έτσι εύκολα τα πράγματα αδερφέ, θα είχαμε λύσει όλοι τα προβλήματά μας. Δυστυχώς η γαμιόλα η ζωή είναι πιο δύσκολη.
Οντως ακουστηκα σαν γεροντας!! :2funny: :2funny:παντως ελπιζω μν παρεξηγηθηκες καλοπροαιρετα σχολιασα!

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Οντως ακουστηκα σαν γεροντας!! :2funny: :2funny:παντως ελπιζω μν παρεξηγηθηκες καλοπροαιρετα σχολιασα!
Όχι φιλαράκι χαλαρά, δε τρέχει τίποτα. Είπα και εγώ ένα αστείο για να περνάει και η ώρα.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, εγώ που είμαι πλέον στην τρίτη δεκαετία μου, αν χάσω τόσα κιλά, η κοιλιά μου θα κρεμάσει και θα φτάσει μέχρι τα γόνατα. Μετά θα θέλω εγχειρίσεις κλπ. Δεν είναι εύκολα πράγματα. Ήδη δηλαδή με κάποια κιλά που είχα χάσει έχει κρεμάσει η κοιλιά μου. Πλέον ως και στις πουτάνες ψιλοντρέπομαι να εμφανίζομαι γυμνός.

Και εγώ έχω περάσει τα 30. Και έχασα 25 κιλά σε οκτώ μήνες. Δικαιολογίες και μαλακίες είναι είναι όλα αυτά που γράφεις. Τον ευατό σου κοροιδεύεις φίλε.

Μπορείς να αλλάξεις εύκολα. Αρκεί να το βάλεις πείσμα.

Θέλει και λίγο εγωισμό.

Δικαίωμα καθενός είναι να συμβιβαστεί με την εικόνα του κακομοίρογλου.

Αλλά είναι κρίμα όποιος το κάνει αυτό.

Επισκέπτης
Τι να πω ρε παιδιά! 17 γαμημένα κιλά πήρα στον κωλοστρατό, ο πούτσος μου δεν μίκρυνε ούτε χιλιοστό...

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Εγώ πάλι μέχρι να παλιώσω, είχα χάσει καμιά δεκαριά και το πούστικο δε μεγάλωνε με τίποτα. :2funny: :2funny:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Και εγώ έχω περάσει τα 30. Και έχασα 25 κιλά σε οκτώ μήνες. Δικαιολογίες και μαλακίες είναι είναι όλα αυτά που γράφεις. Τον ευατό σου κοροιδεύεις φίλε.

Μπορείς να αλλάξεις εύκολα. Αρκεί να το βάλεις πείσμα.

Θέλει και λίγο εγωισμό.

Δικαίωμα καθενός είναι να συμβιβαστεί με την εικόνα του κακομοίρογλου.

Αλλά είναι κρίμα όποιος το κάνει αυτό.
Και δεν έχεις τοπική χαλάρωση; Η κοιλιά σου είναι κανονική χωρίς να κρέμεται καθόλου; Εμένα όπως είπα ήδη κρέμεται.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Eγώ έχω παρατηρήσει ότι αν και είμαι σχεδόν σταθερός στα κιλά μου, ό λούτσος μου όσο περνάν τα χρόνια γίνεται πιο χοντρος.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.014
Πόντοι
25.467
Eγώ έχω παρατηρήσει ότι αν και είμαι σχεδόν σταθερός στα κιλά μου, ό λούτσος μου όσο περνάν τα χρόνια γίνεται πιο χοντρος.

Ε... άμα τον ταΐζετε καλά... είναι επακόλουθο.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Τι μαλακία thread είναι αυτό Χριστέ μου; :2funny: Ότι πρέπει για τσαγκαροΔευτέρα. :cheesy: :grin:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ξερεις οτι στις γυναικες αμα παχυνουν μεγαλωνη το μουνι τους προσεξε το αυτο μην βρεθεις προ εκπληξεως

ειναι αντιστροφως αναλογο με εμας που ταν παχυνουμε μικραινει  σε αυτες οταν αδυνατιζουν γινεται πολλη μικρο οποτε το νου σου

Επισκέπτης
ξερεις οτι στις γυναικες αμα παχυνουν μεγαλωνη το μουνι τους προσεξε το αυτο μην βρεθεις προ εκπληξεως

ειναι αντιστροφως αναλογο με εμας που ταν παχυνουμε μικραινει  σε αυτες οταν αδυνατιζουν γινεται πολλη μικρο οποτε το νου σου
Και τι δουλειά έχει το λίπος με το μέγεθος του κόλπου δλδ; :think:
Απλά αν πρέπει να κάνεις στην άκρη τα πατσόκοιλα μέχρι να βρεις είσοδο, γάμα τα! Θα θες πούτσα 25 εκατοστών μπας και καταφέρεις τπτ.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

:jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom