kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ε απο καπου πρεπει να ξεκινησεις τοτε.και το ιδανικο ειναι γυμναστικη και διατροφη.οι περισσοτεροι ειδαν σημαντια αποτελεσματα απο αυτο.διατροφη και γυμναστικη ειναι.αλλωστε μην ξεχνας ποως η υγιεινη διατροφη ειναι η διατροφη του διαβητικου...δυστυχως αλλα ετσι ειναι.το λεω γιατι εχω αδυναμια σε γλυκα κρεατα αλλαντικα βρωμικα λαδερα τηγανητα και αλλες μαλακιες που καταστρεφουν κυριολεκτικα την στυση.οποτε διαλεγοπυμε και παιρνουμε μαγκες.δεν γινετια να τα εχεις ολα δυστυχως...εγω προτιμω την καλη στυση γιατι μου αρεσει το καλο σεξ.δυστυχως το συστημα ανορθωσης του πεους ειναι ενα περιπλοκο κομματι που παιζουν ρολο πολλα πραγματα,οσο και να τα ανλυουμε ακρη δε βγαζουμε εδω δυσκολευονται οι ειδικοι πολλες φορες.το μεγεθος αλλαζει προς το χειροτερο να εισαι σιγουρος
να μικρυνει απο μονο του γινεται να μεγαλωσει απο μονο του δε γινεται
οταν μι9λησα για θαμμενο πεος μιλαω για κανονικη στυση αν υπαρχει στυτικη δσλειτουργια παμε αλλου τοτε
απλα οπως ειπα το μεγεθος του πεους αν πριν ηταν 15 εκατοστα πχ παλι ειναι 15 εκατοστα αλλα μπορει τα 2 εκατοστα να μην ειναι εμφανη λογο του λιπους