GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
Μόνο τ αρχιδια μ μαζεύουν απ το κρύο και είναι κρίμα αααα....
Λογικά σκεπτόμενος, η γυμναστική οδηγεί σε πολύ καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στο σώμα, όποτε σε καλύτερη στύση. Επίσης, με την γυμναστική μπορείς να πετύχεις υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης που νομίζω σχετίζονται άμεσα με την στύση του άνδρα. Όποτε από την άσκηση μόνο κέρδος έχουμε.Θα γράψω ορισμένους προβληματισμούς που μου δημιουργήθηκαν.
Ήθελα καιρό να αρχίσω πάλι τη γυμναστική. Και τον τελευταίο ένα μήνα άρχισα αυστηρή διατροφή και γυμναστική με αντιστάσεις. Το σώμα μου έχει μεγάλη αλλαγή. Μέσα σε ένα μήνα έχασα 7 κιλά και βελτιώθηκε αισθητά η εικόνα του σώματός μου. (Δεν είμαι παχύς. Απλά υπέρβαρος.)
Όμως, να σας πω την αλήθεια, συνέβη και κάτι άλλο που δεν έχω ξαναδει. Κατά τη στύση παρατήρησα μια ελάχιστη αλλά υπαρκτή αύξηση στο μέγεθος. Και στο παρελθόν είχα κάνει δίαιτες, είχα χάσει κάποτε πολλά περισσότερα κιλά αλλά δεν είχα δει κάτι τέτοιο.
Υπάρχει περίπτωση να αναδείχθηκε το πέος μετά από απώλεια μόνο 7 κιλών (σε ένα μήνα) ; Μήπως παίζει ένα ρόλο ότι τα χαμένα κιλά συνοδεύονται από βαριά γυμναστική;
Κατ'αρχάς, να είσαι καλά για την απάντηση.Λογικά σκεπτόμενος, η γυμναστική οδηγεί σε πολύ καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στο σώμα, όποτε σε καλύτερη στύση. Επίσης, με την γυμναστική μπορείς να πετύχεις υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης που νομίζω σχετίζονται άμεσα με την στύση του άνδρα. Όποτε από την άσκηση μόνο κέρδος έχουμε.
Μπορεί η διαφορά αυτή να παρατηρήθηκε σε συνδυασμό με αποχή κάποιων ημερών από σεξ. Παλαιότερα χρειάστηκε να απέχω από σεξουαλική δραστηριότητα, σε συνδυασμό με έντονη σωματική, πάνω από μήνα. Περιττό να σου πω πως αισθανόμουν όταν επέστρεψα. Θα μου πεις ψυχολογικό; Δεν ξέρω, εγώ αισθανόμουν διαφορά .
Όταν λες βαριά γυμναστική, τι εννοείς;
Ο τραυματισμός ξεπεράστηκε ?;
Όλα είναι σχετικά, οπότε άλλο να βλέπεις το πουλί σου κάτω από μία μπυροκοιλιά κι άλλον να είσαι flat!!!Μάγκες τα τελευταία 2 χρόνια πηρά αρκετά κιλά κι παρατήρησα οτι το πουλί μου εχεί χάσει 2 με 3 εκατοστά. σας έχει συμβει;
ακούω απόψεις.
Σίγουρα όλα αυτά δίνουν πόντους στην στύση. Όντως δεν είναι μόνο μια αίσθηση, αλλά πραγματικότητα. Εγώ δεν το διατύπωσα σωστά.Κατ'αρχάς, να είσαι καλά για την απάντηση.
Ισχύουν όσα λες περί τεστοστερόνης, καρδιαγγειακής λειτουργίας κλπ. Δεν είχα σκεφτεί ότι η αλλαγή προς μια υγιέστερη καθημερινότητα θα ενδυνάμωνε τη στύση. Άρα θα ήταν σα να υπήρχε αύξηση.
Να πω συγκεκριμένα πού εστιάζω και γιατί ρώτησα. Γιατί θα ορκιζόμουν ότι το σημείο της βάσης του πέους ήταν πιο πάνω... Κάτι παραπάνω, δηλαδή, από ψυχολογικό. Αλλά είναι αρκέτά καλή εξήγηση αυτή που δίνεις.
Εκεί παίζω πλέον εγώ, μετά από αρκετούς τραυματισμούς, αλλά κυρίως λόγω ηλικίας.Άλλος πχ εστιάζει στη διάρκεια χωρίς όμως να επιδιώκει μυϊκή εξάντληση)
Μια χαρά σε βρίσκω! Πρόσεχε όμως να συμβαδίζει όλο το σώμαΌσον αφορά τον τραυματισμό, είμαι πολύ καλύτερα. Απλά δεν κάνω κάποια άσκηση όρθιος ούτε ασκήσεις ποδιών. Είχα από πριν ρυθμιζόμενο πάγκο γυμναστικής με μαξιλάρι δικεφάλων. Οπότε κάνω μόνο το πάνω μέρος του σώματος αλλά μου δίνει επιλογές.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφερον!
εσυ που τα ξέρεις αυτα ?ειναι φυσιολογικο οταν εχεις κοιλουμπα ΜΕΓΑΛΗ να χανεις καποια εκατοστα που τα καλυπτει το λιπος και οταν αδυνατιζεις τα ξαναβρισκεις....μιλαμε για μακρος μονο
τα παντα ξερω,ΤΑ ΠΑΝΤΑεσυ που τα ξέρεις αυτα ?
εγινες κεφτες ρε πουστη ? μετα το αρνι και το εμβολιο γαμηθηκες ε ?τα παντα ξερω,ΤΑ ΠΑΝΤΑ
παντα φιτ,ΠΑΝΤΑ ΦΙΤ και γυμνασμενοςεγινες κεφτες ρε πουστη ? μετα το αρνι και το εμβολιο γαμηθηκες ε ?
τα έχεις φτιάξει με χοντρο ?παντα φιτ,ΠΑΝΤΑ ΦΙΤ και γυμνασμενος