Νέα

Μικραίνει το μήκος της πούτσας όταν παχαίνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eroklis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Μόνο τ αρχιδια μ μαζεύουν απ το κρύο και είναι κρίμα αααα....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.249
Πόντοι
2.356
Οι παχύσαρκοι άνδρες γενικά, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα επιπλέον κιλά είναι δυνατόν να περιορίσουν το μέγεθος σε στύση, καθώς η εναπόθεση λιπαρών ουσιών μέσα σε μικροσκοπικές αρτηρίες του πέους, εμποδίζουν τη ροή του αίματος στο όργανο με αποτέλεσμα τη χαλαρότερη στύση. Επί της ουσίας όταν κάποιοι λένε σμίκρυνση λόγω κιλών αυτό εννούν.

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Εγώ λέω ανάλογα που τα βάζεις και κρίνοντας ανάλογα όλο το υπόλοιπο. Οταν είχα χάσει αρκετά κιλά σχεδόν πετσί κ κόκκαλο τον είχα τερας

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Αν παιρνεις πολλα κιλα ανεβαινουν τα επιπεδα των οιστοργονων τα οποια μεταβολιζονται στον λιπωδη ιστο.Συρρικνωνεται
η ψωλη,μικραινουν τα αρχιδια και ειναι προβληματικη η στυση.Γενικα ενας χοντρος ειναι υπογοναδικος.Γι αυτο εαν ακουτε
καποιον χοντρο οτι γαμαει και ξεσκιζει απλα χαμογελαστε και προσπεραστε.

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.147
Πόντοι
506
Ναι, μικραίνει στους χοντρούς.

Ο λόγος είναι ότι η σώρευση λίπους στο ανδρικό σώμα έχει σαν αποτέλεσμα την σταδιακή μείωση της τεστοστερόνης και την αύξηση των οιστρογόνων.
Όσο περισσότερο body fat τόσο πιο έντονη η μετατροπή των ανδρογόνων σε οιστρογόνα.

Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που οι χοντροί έχουν βυζάκια (man boobs).

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.063
Πόντοι
3.556
τύπε πανό φανη γουρούνια σου λεει κατι; :confused:

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Θα γράψω ορισμένους προβληματισμούς που μου δημιουργήθηκαν.

Ήθελα καιρό να αρχίσω πάλι τη γυμναστική. Και τον τελευταίο ένα μήνα άρχισα αυστηρή διατροφή και γυμναστική με αντιστάσεις. Το σώμα μου έχει μεγάλη αλλαγή. Μέσα σε ένα μήνα έχασα 7 κιλά και βελτιώθηκε αισθητά η εικόνα του σώματός μου. (Δεν είμαι παχύς. Απλά υπέρβαρος.)

Όμως, να σας πω την αλήθεια, συνέβη και κάτι άλλο που δεν έχω ξαναδει. Κατά τη στύση παρατήρησα μια ελάχιστη αλλά υπαρκτή αύξηση στο μέγεθος. Και στο παρελθόν είχα κάνει δίαιτες, είχα χάσει κάποτε πολλά περισσότερα κιλά αλλά δεν είχα δει κάτι τέτοιο.

Υπάρχει περίπτωση να αναδείχθηκε το πέος μετά από απώλεια μόνο 7 κιλών (σε ένα μήνα) ; Μήπως παίζει ένα ρόλο ότι τα χαμένα κιλά συνοδεύονται από βαριά γυμναστική;

:hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
δε μικραινει αλλα εγω οταν περνω κιλα παρατηρω οτι αυξανεται η περιφερεια

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Αυτο θα ηταν σουπερ κινητρο για διαιτα!

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Θα γράψω ορισμένους προβληματισμούς που μου δημιουργήθηκαν.

Ήθελα καιρό να αρχίσω πάλι τη γυμναστική. Και τον τελευταίο ένα μήνα άρχισα αυστηρή διατροφή και γυμναστική με αντιστάσεις. Το σώμα μου έχει μεγάλη αλλαγή. Μέσα σε ένα μήνα έχασα 7 κιλά και βελτιώθηκε αισθητά η εικόνα του σώματός μου. (Δεν είμαι παχύς. Απλά υπέρβαρος.)

Όμως, να σας πω την αλήθεια, συνέβη και κάτι άλλο που δεν έχω ξαναδει. Κατά τη στύση παρατήρησα μια ελάχιστη αλλά υπαρκτή αύξηση στο μέγεθος. Και στο παρελθόν είχα κάνει δίαιτες, είχα χάσει κάποτε πολλά περισσότερα κιλά αλλά δεν είχα δει κάτι τέτοιο.

Υπάρχει περίπτωση να αναδείχθηκε το πέος μετά από απώλεια μόνο 7 κιλών (σε ένα μήνα) ; Μήπως παίζει ένα ρόλο ότι τα χαμένα κιλά συνοδεύονται από βαριά γυμναστική;

:hi:
Λογικά σκεπτόμενος, η γυμναστική οδηγεί σε πολύ καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στο σώμα, όποτε σε καλύτερη στύση. Επίσης, με την γυμναστική μπορείς να πετύχεις υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης που νομίζω σχετίζονται άμεσα με την στύση του άνδρα. Όποτε από την άσκηση μόνο κέρδος έχουμε.

Μπορεί η διαφορά αυτή να παρατηρήθηκε σε συνδυασμό με αποχή κάποιων ημερών από σεξ. Παλαιότερα χρειάστηκε να απέχω από σεξουαλική δραστηριότητα, σε συνδυασμό με έντονη σωματική, πάνω από μήνα. Περιττό να σου πω πως αισθανόμουν όταν επέστρεψα. Θα μου πεις ψυχολογικό; Δεν ξέρω, εγώ αισθανόμουν διαφορά :).

Όταν λες βαριά γυμναστική, τι εννοείς;

Ο τραυματισμός ξεπεράστηκε ?;

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.011
Πόντοι
20.686
Δεν ξέρω αν μικραίνει η πουτσα, αλλά όσο παχαινεις βλεπεις όλο και λιγότερη πουτσα.
Υγ. Είμαι αδύνατος.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Λογικά σκεπτόμενος, η γυμναστική οδηγεί σε πολύ καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στο σώμα, όποτε σε καλύτερη στύση. Επίσης, με την γυμναστική μπορείς να πετύχεις υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης που νομίζω σχετίζονται άμεσα με την στύση του άνδρα. Όποτε από την άσκηση μόνο κέρδος έχουμε.

Μπορεί η διαφορά αυτή να παρατηρήθηκε σε συνδυασμό με αποχή κάποιων ημερών από σεξ. Παλαιότερα χρειάστηκε να απέχω από σεξουαλική δραστηριότητα, σε συνδυασμό με έντονη σωματική, πάνω από μήνα. Περιττό να σου πω πως αισθανόμουν όταν επέστρεψα. Θα μου πεις ψυχολογικό; Δεν ξέρω, εγώ αισθανόμουν διαφορά :).

Όταν λες βαριά γυμναστική, τι εννοείς;

Ο τραυματισμός ξεπεράστηκε ?;
Κατ'αρχάς, να είσαι καλά για την απάντηση.

Ισχύουν όσα λες περί τεστοστερόνης, καρδιαγγειακής λειτουργίας κλπ. Δεν είχα σκεφτεί ότι η αλλαγή προς μια υγιέστερη καθημερινότητα θα ενδυνάμωνε τη στύση. Άρα θα ήταν σα να υπήρχε αύξηση.
Να πω συγκεκριμένα πού εστιάζω και γιατί ρώτησα. Γιατί θα ορκιζόμουν ότι το σημείο της βάσης του πέους ήταν πιο πάνω... Κάτι παραπάνω, δηλαδή, από ψυχολογικό. Αλλά είναι αρκέτά καλή εξήγηση αυτή που δίνεις.

Όταν λέω βαριά γυμναστική, εννοώ ότι ανανεώνω τα κιλά στους αλτήρες και τις μπάρες ώστε στο τελευταίο σετ να έρθει μυϊκή εξάντληση. (Πολλοί "παίζουν" στην προπόνηση με άλλους τρόπους. Άλλος πχ εστιάζει στη διάρκεια χωρίς όμως να επιδιώκει μυϊκή εξάντληση)

Όσον αφορά τον τραυματισμό, είμαι πολύ καλύτερα. Απλά δεν κάνω κάποια άσκηση όρθιος ούτε ασκήσεις ποδιών. Είχα από πριν ρυθμιζόμενο πάγκο γυμναστικής με μαξιλάρι δικεφάλων. Οπότε κάνω μόνο το πάνω μέρος του σώματος αλλά μου δίνει επιλογές.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφερον!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Μάγκες τα τελευταία 2 χρόνια πηρά αρκετά κιλά κι παρατήρησα οτι το πουλί μου εχεί χάσει 2 με 3 εκατοστά. σας έχει συμβει;
ακούω απόψεις.
Όλα είναι σχετικά, οπότε άλλο να βλέπεις το πουλί σου κάτω από μία μπυροκοιλιά κι άλλον να είσαι flat!!! :tooth:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.402
Πόντοι
12.756
ειναι φυσιολογικο οταν εχεις κοιλουμπα ΜΕΓΑΛΗ να χανεις καποια εκατοστα που τα καλυπτει το λιπος και οταν αδυνατιζεις τα ξαναβρισκεις....μιλαμε για μακρος μονο

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Κατ'αρχάς, να είσαι καλά για την απάντηση.

Ισχύουν όσα λες περί τεστοστερόνης, καρδιαγγειακής λειτουργίας κλπ. Δεν είχα σκεφτεί ότι η αλλαγή προς μια υγιέστερη καθημερινότητα θα ενδυνάμωνε τη στύση. Άρα θα ήταν σα να υπήρχε αύξηση.
Να πω συγκεκριμένα πού εστιάζω και γιατί ρώτησα. Γιατί θα ορκιζόμουν ότι το σημείο της βάσης του πέους ήταν πιο πάνω... Κάτι παραπάνω, δηλαδή, από ψυχολογικό. Αλλά είναι αρκέτά καλή εξήγηση αυτή που δίνεις.
Σίγουρα όλα αυτά δίνουν πόντους στην στύση. Όντως δεν είναι μόνο μια αίσθηση, αλλά πραγματικότητα. Εγώ δεν το διατύπωσα σωστά.
Άλλος πχ εστιάζει στη διάρκεια χωρίς όμως να επιδιώκει μυϊκή εξάντληση)
Εκεί παίζω πλέον εγώ, μετά από αρκετούς τραυματισμούς, αλλά κυρίως λόγω ηλικίας.
Όσον αφορά τον τραυματισμό, είμαι πολύ καλύτερα. Απλά δεν κάνω κάποια άσκηση όρθιος ούτε ασκήσεις ποδιών. Είχα από πριν ρυθμιζόμενο πάγκο γυμναστικής με μαξιλάρι δικεφάλων. Οπότε κάνω μόνο το πάνω μέρος του σώματος αλλά μου δίνει επιλογές.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφερον!
Μια χαρά σε βρίσκω! Πρόσεχε όμως να συμβαδίζει όλο το σώμα
κάποια στιγμή. Δηλαδή όταν το επιτρέψει ο τραυματισμός (φυσικοθεραπευτής, θεράποντες ιατροί κτλ) ενδυνάμωσε και τα πόδια, με το υπόλοιπο σώμα να κάνει «συντήρηση» τότε, ώστε να συμβαδίσουν στην συνέχεια.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.296
Πόντοι
12.756
ειναι φυσιολογικο οταν εχεις κοιλουμπα ΜΕΓΑΛΗ να χανεις καποια εκατοστα που τα καλυπτει το λιπος και οταν αδυνατιζεις τα ξαναβρισκεις....μιλαμε για μακρος μονο
εσυ που τα ξέρεις αυτα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom