θα μου γραψεις κ κριτικη??????????
Μπορεί....αλλά αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα τη στείλω με courrier στη μαμάκα σου!
θα μου γραψεις κ κριτικη??????????
χαχαχαχαχαχα ετσι μωρη κουφαλα????????????????Μπορεί....αλλά αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα τη στείλω με courrier στη μαμάκα σου!
χαχαχαχαχαχα ετσι μωρη κουφαλα????????????????
Θα σε σκισωωωωωωωωωωωωωωω......
Προσεχε τι λες γιατι εμειναν 19 ωρες μονο....
χαχαχαχαχαΈτσι ε? Καλά τότε..... θα είμαι επιεικής μαζί σου και θα την ανεβάσω μόνο στο f/b σου!
χαχαχαχαχα
Με 30αρη( που θα αγορασω αυριο) θα σε σκισω ρεεεεεεεε
εκει θα πας εσυ αυριο!!Παρακαλώ, η συνέχεια της συζήτησης, εδώ: www.bourdela.com/forum/index.php?topic=149047.45;topicseen]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=149047.45;topicseen[/url]
Που χαθηκες εσυ βρε παληκαρε;;!!ή 1 με 100 γιουρια,οπως εγω......
Τι εστί φεγγαρακι συναγωνίστη;
Το bar LA LUNA εννοεί (στα ιταλικά σημαίνει το φεγγάρι)
Διαβάζω με ευχαρίστηση, ότι η ευρύτητα του πνεύματός σας, επεκτείνεται και σε κάθε είδους γήϊνες ανδρικές ενασχολήσεις συνδράμωντας τους εν Ελλάδι συναγωνιστάς...... ;)
αυτές οι γήϊνες απολαύσεις είναι το αλατοπίπερο στην ζωή ενός άνδρα agiana ;)
Διαβάζω με ευχαρίστηση, ότι η ευρύτητα του πνεύματός σας, επεκτείνεται και σε κάθε είδους γήϊνες ανδρικές ενασχολήσεις...
Κρίμα που το αλατοπίπερο της ζωής είναι μαχαιροπίρουνο στην τσέπη! Μισές δουλειές βρε παιδί μου αυτή η ζωή....
Ορκισμένος γυρολόγος με λίγα λιμανάκια, κι αυτά περιορισμένης διάρκειας.
Εσείς, λάτρης της σταθερότητος με μικρές δόσεις ρίσκου ή κάνω λάθος;
δεν συμφωνώ όλα πρέπει να γίνονται με μέτρο και να υπάρχει αυτοέλεγχος ;)
Υ.Γ αυτό εφαρμόζω εγώ στην δική μου περίπτωση
Τα σέβη μου και το θαυμασμό μου τότε!
Τη φετινή χρονιά άρχισα να περιορίζω τα μαχαιροπίρουνα και είμαι σε μεταβατική φάση.
Το αλάτι λένε ανεβάζει την πίεση...αυτό το αλάτι σε εμένα επιδρούσε εντλώς αντίθετα και τώρα μου έχει κακοφανεί για να είμαι ειλικρινής. Τέσπα, προσαρμόζομαι σιγά σιγά...