εχεις προσεξει τι ντυσιματα ( απο κατω μεχρι πανω ) , κανουν ολες τους εκει μεσα ?Περαστικός χθες απο Laluna, έκατσα με την Βιολέτα από Πολωνία ,δεύτερη φορά, αλλά μπορεί και τελευταία.
Η τύπισσα ωραία μεν δεν λέω αλλά όλο κάτι μαλακίες μου έλεγε ότι θέλει ένα φόρεμα των 130 ευρώ και κάτι εσώρουχα κ.τλ.
Δηλαδή για να ξεκινήσεις μαζί της για κάτι εκτός μαγαζιού πρέπει να την πας για ψώνια πρώτα ?
Της λέω - χιουμοριστικά αλλά με νόημα - κορίτσι μου αυτά εγώ δεν τα κάνω, αυτά να τα ζητάς από τον ....60άρη τον γιατρό που του περισεύουν και έρχετε εδώ και σου κάνει και 10 ποτά
Καλά ρε παιδιά, πόσο τις έχουμε κακομάθει πια?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 280K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εχεις προσεξει τι ντυσιματα ( απο κατω μεχρι πανω ) , κανουν ολες τους εκει μεσα ?
Μάλλον οι αγαπούληδες φταίνε κι'όχι αυτές. (ΙΜΗΟ)
Seihis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
εχεις προσεξει τι ντυσιματα ( απο κατω μεχρι πανω ) , κανουν ολες τους εκει μεσα ?
Μόνο οι ''μικρές''
Και κυρίως στην καλοκαιρινή περίοδο, αν και γενικώς καλοκαιρινά φοράνε πάντα
Ένας ακόμη λόγος που τις έχουν στην ..μπούκα οι..milfares
Και βέβαια όσο μεγαλύτερη η κόντρα τόσο καλύτερα για τους ''επισκέπτες''.
Seihis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Περαστικός χθες απο Laluna, έκατσα με την Βιολέτα από Πολωνία ,δεύτερη φορά, αλλά μπορεί και τελευταία.
Η τύπισσα ωραία μεν δεν λέω αλλά όλο κάτι μαλακίες μου έλεγε ότι θέλει ένα φόρεμα των 130 ευρώ και κάτι εσώρουχα κ.τλ.
Δηλαδή για να ξεκινήσεις μαζί της για κάτι εκτός μαγαζιού πρέπει να την πας για ψώνια πρώτα ?
Της λέω - χιουμοριστικά αλλά με νόημα - κορίτσι μου αυτά εγώ δεν τα κάνω, αυτά να τα ζητάς από τον ....60άρη τον γιατρό που του περισεύουν και έρχετε εδώ και σου κάνει και 10 ποτά
Καλά ρε παιδιά, πόσο τις έχουμε κακομάθει πια?
Την παρεξήγησες την κοπέλα.
Θα σε συμπάθησε και για αυτό σου..ανοίχτηκε περισσότερο. Θα ήθελε..σταθερή σχέση βρε άκαρδε τύπε
Για την επόμενη πάντως φορά που θα έχεις ανάλογη πρόταση, αν και εκεί ήδη θα το ξέρουν πόσο... άκαρδος είσαι , φρόντισε να πάρεις τα.. ''μέτρα'' από το ''αίσθημα''. Για να μην γίνει κανένα... λάθος στα μεγέθη.
ρε παιδια, να ρωτησω κατι και οποιος θελει απανταει. νομιζω οτι ημουν ο πρωτος που εγραψα στα ανοιχτα εδω μεσα και για την μονικα και γενικα για το λα- λουνα τι παιζει( με λεπτομερειες, με τιμες κλπ ). ισως καποιοι να ηξεραν και να μην εγραφαν. αλλα απο τοτε που εγραψα 3-4 πραγματακια και διαβαστηκαν απο ενα σωρο κοσμο, κανεις δεν πηγε ? και να πει πως τα περασε ? ( ειτε μεσα στο μαγαζι, ειτε εξω απο αυτο , με οποιαδηποτε ? ) και γκομενες μας να ηταν , κατι θα λεγαμε, κατι θα μοιραζομασταν.( εστω και διακριτικα, λακωνικα ).
αλλα απο τοτε που εγραψα 3-4 πραγματακια και διαβαστηκαν απο ενα σωρο κοσμο, κανεις δεν πηγε ? και να πει πως τα περασε ? ( ειτε μεσα στο μαγαζι, ειτε εξω απο αυτο , με οποιαδηποτε ? )
Θα δυσκολεύονται να βρούν την είσοδο.......
Seihis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ρε παιδια, να ρωτησω κατι και οποιος θελει απανταει. νομιζω οτι ημουν ο πρωτος που εγραψα στα ανοιχτα εδω μεσα και για την μονικα και γενικα για το λα- λουνα τι παιζει( με λεπτομερειες, με τιμες κλπ ). ισως καποιοι να ηξεραν και να μην εγραφαν. αλλα απο τοτε που εγραψα 3-4 πραγματακια και διαβαστηκαν απο ενα σωρο κοσμο, κανεις δεν πηγε ? και να πει πως τα περασε ? ( ειτε μεσα στο μαγαζι, ειτε εξω απο αυτο , με οποιαδηποτε ? ) και γκομενες μας να ηταν , κατι θα λεγαμε, κατι θα μοιραζομασταν.( εστω και διακριτικα, λακωνικα ).
Μα η ανανέωση της γκαρνταρόμπας από που νομίζεις ότι... προκύπτει?
Πρέπει να έχει ανοίξει ο κύκλος τους πλέον.
Θα πάθει κανένα εγκεφαλικό η ''Δέσπω Διαμαντίδου'' αν μάθει για τον extra τζίρο και υπολογίσει τα διαφυγόντα κέρδη
Γενικώς λίγοι, ελάχιστοι, γράφουν για τα κωλόμπαρα.
Και ειδικά αν έχουν πέσει έξω και δεν τους έχει ''κάτσει κάτι'' τότε δεν λένε απολύτως τίποτα.
Τελικά ξαναπέρασα και ξαναέκατσα με Βιολέτα και τρίτη φορά, δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από την κοπέλα, με πρόσεξε πολύ στο θέμα των ποτών, μάλιστα αυτές έχουν και μία φιάλη καβάντζα συνήθως κρυμένη καπου στο πάτωμα και βάζουν και από εκεί στα ποτά τους για συμπλήρωμα όταν δεν θέλουν να φορτώσουν πολύ τον πελάτη. Γενικώς είναι πολύ ΟΚ για παρέα και χαβαλέ η τύπισσα - τουλάχιστον μαζί μου - αλλά είναι σχετικά "high maintenance" για καταστάσεις εκτός μαγαζιού. Μπουζούκια λέει πάει (ποιος την πάει άραγε ??) και κάτι τέτοια :-)Την παρεξήγησες την κοπέλα.
Θα σε συμπάθησε και για αυτό σου..ανοίχτηκε περισσότερο. Θα ήθελε..σταθερή σχέση βρε άκαρδε τύπε
Για την επόμενη πάντως φορά που θα έχεις ανάλογη πρόταση, αν και εκεί ήδη θα το ξέρουν πόσο... άκαρδος είσαι , φρόντισε να πάρεις τα.. ''μέτρα'' από το ''αίσθημα''. Για να μην γίνει κανένα... λάθος στα μεγέθη.
Seihis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Τελικά ξαναπέρασα και ξαναέκατσα με Βιολέτα και τρίτη φορά, δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από την κοπέλα, με πρόσεξε πολύ στο θέμα των ποτών, μάλιστα αυτές έχουν και μία φιάλη καβάντζα συνήθως κρυμένη καπου στο πάτωμα και βάζουν και από εκεί στα ποτά τους για συμπλήρωμα όταν δεν θέλουν να φορτώσουν πολύ τον πελάτη. Γενικώς είναι πολύ ΟΚ για παρέα και χαβαλέ η τύπισσα - τουλάχιστον μαζί μου - αλλά είναι σχετικά "high maintenance" για καταστάσεις εκτός μαγαζιού. Μπουζούκια λέει πάει (ποιος την πάει άραγε ??) και κάτι τέτοια :-)
Σωστή η νέα κίνηση...έσωσες και την ''κατάσταση''
Δεν βάζουν ποτά για να μην σε ''φορτώσουν'' αλλά γιατί είναι... μπεκροκανάτες. Μην τις βλέπεις έτσι. Πίνουν το καταπέτασμα σχεδόν όλες.
Όχι μόνο για την συγκεκριμένη, αλλά και για τις άλλες ισχύει, ότι βγαίνουν... βόλτες, σε μαγαζιά για φαγητό, για... ύπνο
Μέχρι και τις διακοπές τους έχουν προγραμματισμένες
Πολωνέζες είναι, φιλικές στο περιβάλλον, με ρίζες από την χώρα της Μέρκελ... (μπλιαχ)
Ας καταθέσω την προσωπική μου άποψη μιας και έχω περάσει ένα βράδυ στο La Luna
Το μαγαζί έχει από τα ποιο όμορφα μωρά που έχω συναντήσει σε κωλόμπαρα σε όλη μου την καριέρα
βέβαια εντύπωση μου είχε κάνει μελαγχρινό τεμάχιο με κοντό μαλλί
ο λόγος που δεν θα πήγαινα ξανά είναι ότι η καβάτζα του είναι κομματάκι αλμυρή για τα δικά μου δεδομένα αλλά αξίζει για όποιον γουστάρει ;)
Το μαγαζί έχει από τα ποιο όμορφα μωρά που έχω συναντήσει σε κωλόμπαρα σε όλη μου την καριέρα
ο λόγος που δεν θα πήγαινα ξανά είναι ότι η καβάτζα του είναι κομματάκι αλμυρή για τα δικά μου δεδομένα αλλά αξίζει για όποιον γουστάρει ;)
Θα πάθει κανένα εγκεφαλικό η ''Δέσπω Διαμαντίδου'' αν μάθει για τον extra τζίρο και υπολογίσει τα διαφυγόντα κέρδη
ξερει τι γινεται . τοσα χρονια φουρναρης.
Και ειδικά αν έχουν πέσει έξω και δεν τους έχει ''κάτσει κάτι'' τότε δεν λένε απολύτως τίποτα.
αποκλειεται να εχει συμβει κατι τετοιο πχ. στο λα- λουνα - η στο κεφαλλην. 48 - η στο πλανετ- η στην μασκα - η στο πιο περα απο την μασκα ( λολιτα λεγεται ? ) κλπ. γκομενες τους ειναι και φοβουνται να γραψουν κατι μη τυχον τις και αλλοι ?
mlw
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
makis1985, το μελαχρινό τεμάχιο με το κοντό μαλλί ακούει στο όνομα Μανταλίνα. Είναι αρκετά ξηγημένο κορίτσι, μόνο που μερικές φορές το πιάνει η πολυλογία και δεν έχει σταματημό.
makis1985, το μελαχρινό τεμάχιο με το κοντό μαλλί ακούει στο όνομα Μανταλίνα. Είναι αρκετά ξηγημένο κορίτσι, μόνο που μερικές φορές το πιάνει η πολυλογία και δεν έχει σταματημό.
συναγωνιστή τρομερό μωρό είχα πάθει μουνόπλακα με το που την αντίκρυσα
αλλά όπως όλα τα ωραία έτσι και αυτή ήταν καπαρωμένη
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.421
- Πόντοι
- 46.232
Μαγδαλένα τι λένε και είναι απο την Πολωνία......... μακράν το καλύτερο κομμάτι εκεί μέσα...makis1985, το μελαχρινό τεμάχιο με το κοντό μαλλί ακούει στο όνομα Μανταλίνα. Είναι αρκετά ξηγημένο κορίτσι, μόνο που μερικές φορές το πιάνει η πολυλογία και δεν έχει σταματημό.
και απ όσο ξέρω απο πρώτο χέρι....ΝΑΙ είναι καπαρωμένη γενικά ;)
Μαγδαλένα τι λένε και είναι απο την Πολωνία......... μακράν το καλύτερο κομμάτι εκεί μέσα...
Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία λοιπόν.......
Μαγδαλένα τι λένε και είναι απο την Πολωνία......... μακράν το καλύτερο κομμάτι εκεί μέσα...
n.smirni76 δεν νομίζω να είσαι εσύ αυτός που της ικανοποιεί τα γούστα
Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία λοιπόν.......
την έχουμε βρει την παραλία αλλά μας λείπουν τα κουβαδάκια
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.421
- Πόντοι
- 46.232
όχι όχι ........
άλλος είναι....
άλλος είναι....
n.smirni76 δεν νομίζω να είσαι εσύ αυτός που της ικανοποιεί τα γούστα
Ο Νέα Σμύρνη βγάζει γούστα....., αλλά όχι σε Πολωνικά άτια!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις